بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

من در روند فاذر خیلی کار کردم دوستان دیدگاهشون را بدن من شخصا فکر میکنم باید در شرایطی خاص سوار این سهم شد و ریسک بالایی داره

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

خانم صفا شرایظ بازار فردا را باید ببینیم به نظر شخصی من میل به منفی زیاد خواهد بود صدرا هم گزارشش نیومده تجهیزاتی ها با روند کوتاه مدت خود بیکباره با چرخش ناگهانی روند صعودی خواهند گرفت ولی حالا فکر نکنم
      در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
      یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

سلام مارال جان
        بابت خروج به موقعت از فاراک بهت تبریک میگم
        شنیدم با حفاری عوضش کردی هرچند دیدگاهمون در مورد حفاری با هم فرق داره ولی امیدوارم موفق باشی.@};-

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
          خانم صفا شرایظ بازار فردا را باید ببینیم به نظر شخصی من میل به منفی زیاد خواهد بود صدرا هم گزارشش نیومده تجهیزاتی ها با روند کوتاه مدت خود بیکباره با چرخش ناگهانی روند صعودی خواهند گرفت ولی حالا فکر نکنم
          بورس جان من چون فقط تکنیکالی میبینم و با توجه به واگرایی منفی macd و فاذر این احتمال را میدم که فاذر توان عبور از سقف چنگال را نخواهد داشت به هز حال دوستان اگر قصد خرید دارن با شکست سقف این چنگال و تایید شکست وارد شوند و حتی المکان در جوالی سقف چنگال شناسایی کنند من جرات نکردم بورکس بنویسم چون به من حمله میکنند و متعصب زیاد داره این سهم:-s
          به هر حال نمیگم ریزشیه اما با این چنگال تعیین استراتزی کنند

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            سلام مارال جان
            بابت خروج به موقعت از فاراک بهت تبریک میگم
            شنیدم با حفاری عوضش کردی هرچند دیدگاهمون در مورد حفاری با هم فرق داره ولی امیدوارم موفق باشی.@};-
            سلام بر شما پانی عزیز
            در مورد حفاری توضیحاتی خواهم داد میخواهم استفاده جالب اسیلاتور تایو را در اینجا با فاراک مقایسه کنیم

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

اول چارت حفاری را میگذارم
              البته فقط از روی چارت نشان میدهم که سهم روند نزولی خود را شکسته سیکل نزول نیز بنا به دلایلی تمام شده
              میشه از واگرایی مثبت قیمت در تایو فهمید البته همین شرایط در فاراک بود من اخرین خرید خودم را بر مبنای تایو در 178 انجام دادم
              شماتیک حفاری شمال مقاومت اصلی سقف چنگال
              پولبک صورت گرفته اگر rsi را نیز نگاه کنید کاملا واضح است پس دلیلی برای نزول وجود ندارد
              البته دلیلی هم برای صعود سریع وچود ندارد مثلا من میگویم 255 تا 260 احتمالا وارد نزول کوتاه مدت شود اما کسانی که 235 تا 245 خریده اند قیمت بسیار ارزندهای بوده
              میانگین خود من 240 هست

چارت خطی

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                بورس جان من چون فقط تکنیکالی میبینم و با توجه به واگرایی منفی macd و فاذر این احتمال را میدم که فاذر توان عبور از سقف چنگال را نخواهد داشت به هز حال دوستان اگر قصد خرید دارن با شکست سقف این چنگال و تایید شکست وارد شوند و حتی المکان در جوالی سقف چنگال شناسایی کنند من جرات نکردم بورکس بنویسم چون به من حمله میکنند و متعصب زیاد داره این سهم:-s
                به هر حال نمیگم ریزشیه اما با این چنگال تعیین استراتزی کنند

بچه ها حرکت سهم بسوی سقف چنگال کلید خورده البته همان سطح 278 که با حجم کم روز شنبه معامله شد نوشته بودم شکست حمایتها را امروز جدی نگیرید اما فاذر به دلیل واگرایی منفی من انتظار رشد از سهم ندارم و بهترین استراتزی را خروج در حوالی سقف چنگال میدانم

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

یک نکته دیگه در مورذ فاذر بگویم من بنیادی را با تکنیکال دخیل نمیکنم اما اگر فرض کنیم سهم در همین حوالی در نوسان باشد میتواند وارد افزایش سرمایه شود البته شخصا ورود به این سهم را در صورتی مجاز میدانم که سقف چنگال شکسته شود با شکسته شدن نیز فرصت ورود خواهد داد
                  اما فعلا فرض را بر این میگیریم که موج بزرگ سی اغاز شده است که افزایش سرمایه نیز میتواند جزیی از ان باشد

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

مارال خانم من امروز با قيمت 2769 از فاذر خارج شدم در مورد صدرا بعداز بازگشايي نظرت چيه تو چه قيمتي بنظرت سوارش بشيم

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                      مارال خانم من امروز با قيمت 2769 از فاذر خارج شدم در مورد صدرا بعداز بازگشايي نظرت چيه تو چه قيمتي بنظرت سوارش بشيم
                      من در مورد همین فاذر هم اظهار نظر کردم اشتباه کردم دوست ندارم برای کسی تعیین خرید و فروش کنم
                      صدرا را خودم سهامدار سهم هستم من فکر میکنم در جو خوبی بازگشایی شود اما خودم قصد شناسایی و تعویض با حفاری شمال را دارم
                      البته من در صدرا در سود هستم اما صدرا چنس صغود خوبی دارد و من اهداف بالایی را برای سهم متصورم
                      روز بازگشاین با دامنه نوسان باز میشود میتوان انتظار عرضه صف خرید و نوسان سهم تا حوالی 228 را داشت
                      البته این نوسانات در صورت لمس 245 میتواند کمی زمانبر شود نظر شخصی بود
                      بازهم تحقیق کنید ممنون

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

من در مورد همین فاذر هم اظهار نظر کردم اشتباه کردم دوست ندارم برای کسی تعیین خرید و فروش کنم
                        صدرا را خودم سهامدار سهم هستم من فکر میکنم در جو خوبی بازگشایی شود اما خودم قصد شناسایی و تعویض با حفاری شمال را دارم
                        البته من در صدرا در سود هستم اما صدرا چنس صغود خوبی دارد و من اهداف بالایی را برای سهم متصورم
                        روز بازگشاین با دامنه نوسان باز میشود میتوان انتظار عرضه صف خرید و نوسان سهم تا حوالی 228 را داشت
                        البته این نوسانات در صورت لمس 245 میتواند کمی زمانبر شود نظر شخصی بود
                        بازهم تحقیق کنید ممنون
                        مارال خانم صدرا در شرف افزایش سرمایه قرار داره و به خاطر همین رشد قیمت خوبی خواهد داشت
                        سود صدرا تا پایان سال خیلی فراتر از 98 ریال خواهد بود ولی حفاری از لحاظ رشد سود آوری به هیچ وجه قابل مقایسه با صدرا نیست
                        صدرا میتونه تا پایان سال حدود 100% سود بده ولی حداکثر سودی که حفاری خواهد داد 30-25 درصد خواهد بود
                        البته این نظر شخصی من هستش
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

بهنام جان در بورس اصل اول برای من ضرر نکردن است صدرا را خیلی قبول دارم در این مورد هنوز مردد هستم صادقانه نوشتم که بعد اما و اگر نباشد
                          اما فاذر در نمودار خطی من واگرایی منفی نشان میدهم دوستان به جو سازی برداشت نکنند

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

اخرین تحلیل من از صدرا در بورکس این بود در جواب به اقای حمید اعرابی طبق همین تحلیل هدف اول سهم بزودی خواهد رسید میتواند در بازه ی 245 حتی تا 265 در شرایطی نوسان کند
                            شکست سقف چنگال دوره جدید را برای سهم رقم خواهد زد

در اصل توسط maral_safa پست شده است
                            حميد جان اينها يك تكنيكال دستوري را رو سهم پياده كردند البته ادعاي شروع موج سوم براي من به عنوان يكي از سهامداران كوچك صدرا هنوز قطعي نيست ولي فعلا سهم را تا 250 كه از 165 تارگت داده بودم ميبينم
                            اين چنگال اعتبار خود را ثابت كرده البته اينكه به لاين مياني رسيد بدبينانه بود و بدبينانه تر اين بود كه سهم تا 125 مطابق با 161.8 درصد نه تا كف چنگال زير 90 تومان سقوط كندكه شخصا اين امر را تقريبا غير ممكن ميدانستم وگرنه خريد صدراي 150 توماني خيلي سختر از خريد 230 توماني بود مطمنم بازار به اين حد از صدرا وحشت داشت

نظر

• vaita
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 42

سه شنبه و چهارشنبه, روز شبریز هست ؟ ( با توجه به گزارش اخیر )

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

بهنام جان در بورس اصل اول برای من ضرر نکردن است صدرا را خیلی قبول دارم در این مورد هنوز مردد هستم صادقانه نوشتم که بعد اما و اگر نباشد
                                اما فاذر در نمودار خطی من واگرایی منفی نشان میدهم دوستان به جو سازی برداشت نکنند

مارال جان بنده در فرابورس هم تحلیلهای شما رو می خوندم و به صداقت گفتار شما ایمان دارم
                                شما در سهامداری خیلی خوب عمل می کنید
                                برای نمونه مخابرات که فکر کنم حدود 2 سال نگهش داشتین و سود خوبی بردید
                                راستش من به صدرای 400 تومنی قبل از افزایش سرمایه خیلی امیدوارم و فکر میکنم که مثل پارسال یک جهش سریع خواهد داشت
                                در هر حال امیدوارم موفق باشید
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X