من در روند فاذر خیلی کار کردم دوستان دیدگاهشون را بدن من شخصا فکر میکنم باید در شرایطی خاص سوار این سهم شد و ریسک بالایی داره
بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه
Collapse
X
-
خانم صفا شرایظ بازار فردا را باید ببینیم به نظر شخصی من میل به منفی زیاد خواهد بود صدرا هم گزارشش نیومده تجهیزاتی ها با روند کوتاه مدت خود بیکباره با چرخش ناگهانی روند صعودی خواهند گرفت ولی حالا فکر نکنمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postخانم صفا شرایظ بازار فردا را باید ببینیم به نظر شخصی من میل به منفی زیاد خواهد بود صدرا هم گزارشش نیومده تجهیزاتی ها با روند کوتاه مدت خود بیکباره با چرخش ناگهانی روند صعودی خواهند گرفت ولی حالا فکر نکنم
به هر حال نمیگم ریزشیه اما با این چنگال تعیین استراتزی کنند
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام مارال جان
بابت خروج به موقعت از فاراک بهت تبریک میگم
شنیدم با حفاری عوضش کردی هرچند دیدگاهمون در مورد حفاری با هم فرق داره ولی امیدوارم موفق باشی.@};-
در مورد حفاری توضیحاتی خواهم داد میخواهم استفاده جالب اسیلاتور تایو را در اینجا با فاراک مقایسه کنیم
نظر
-
اول چارت حفاری را میگذارم
البته فقط از روی چارت نشان میدهم که سهم روند نزولی خود را شکسته سیکل نزول نیز بنا به دلایلی تمام شده
میشه از واگرایی مثبت قیمت در تایو فهمید البته همین شرایط در فاراک بود من اخرین خرید خودم را بر مبنای تایو در 178 انجام دادم
شماتیک حفاری شمال مقاومت اصلی سقف چنگال
پولبک صورت گرفته اگر rsi را نیز نگاه کنید کاملا واضح است پس دلیلی برای نزول وجود ندارد
البته دلیلی هم برای صعود سریع وچود ندارد مثلا من میگویم 255 تا 260 احتمالا وارد نزول کوتاه مدت شود اما کسانی که 235 تا 245 خریده اند قیمت بسیار ارزندهای بوده
میانگین خود من 240 هست
چارت خطی
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postبورس جان من چون فقط تکنیکالی میبینم و با توجه به واگرایی منفی macd و فاذر این احتمال را میدم که فاذر توان عبور از سقف چنگال را نخواهد داشت به هز حال دوستان اگر قصد خرید دارن با شکست سقف این چنگال و تایید شکست وارد شوند و حتی المکان در جوالی سقف چنگال شناسایی کنند من جرات نکردم بورکس بنویسم چون به من حمله میکنند و متعصب زیاد داره این سهم:-s
به هر حال نمیگم ریزشیه اما با این چنگال تعیین استراتزی کنند
نظر
-
یک نکته دیگه در مورذ فاذر بگویم من بنیادی را با تکنیکال دخیل نمیکنم اما اگر فرض کنیم سهم در همین حوالی در نوسان باشد میتواند وارد افزایش سرمایه شود البته شخصا ورود به این سهم را در صورتی مجاز میدانم که سقف چنگال شکسته شود با شکسته شدن نیز فرصت ورود خواهد داد
اما فعلا فرض را بر این میگیریم که موج بزرگ سی اغاز شده است که افزایش سرمایه نیز میتواند جزیی از ان باشد
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postمارال خانم من امروز با قيمت 2769 از فاذر خارج شدم در مورد صدرا بعداز بازگشايي نظرت چيه تو چه قيمتي بنظرت سوارش بشيم
صدرا را خودم سهامدار سهم هستم من فکر میکنم در جو خوبی بازگشایی شود اما خودم قصد شناسایی و تعویض با حفاری شمال را دارم
البته من در صدرا در سود هستم اما صدرا چنس صغود خوبی دارد و من اهداف بالایی را برای سهم متصورم
روز بازگشاین با دامنه نوسان باز میشود میتوان انتظار عرضه صف خرید و نوسان سهم تا حوالی 228 را داشت
البته این نوسانات در صورت لمس 245 میتواند کمی زمانبر شود نظر شخصی بود
بازهم تحقیق کنید ممنون
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postمن در مورد همین فاذر هم اظهار نظر کردم اشتباه کردم دوست ندارم برای کسی تعیین خرید و فروش کنم
صدرا را خودم سهامدار سهم هستم من فکر میکنم در جو خوبی بازگشایی شود اما خودم قصد شناسایی و تعویض با حفاری شمال را دارم
البته من در صدرا در سود هستم اما صدرا چنس صغود خوبی دارد و من اهداف بالایی را برای سهم متصورم
روز بازگشاین با دامنه نوسان باز میشود میتوان انتظار عرضه صف خرید و نوسان سهم تا حوالی 228 را داشت
البته این نوسانات در صورت لمس 245 میتواند کمی زمانبر شود نظر شخصی بود
بازهم تحقیق کنید ممنون
سود صدرا تا پایان سال خیلی فراتر از 98 ریال خواهد بود ولی حفاری از لحاظ رشد سود آوری به هیچ وجه قابل مقایسه با صدرا نیست
صدرا میتونه تا پایان سال حدود 100% سود بده ولی حداکثر سودی که حفاری خواهد داد 30-25 درصد خواهد بود
البته این نظر شخصی من هستشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
اخرین تحلیل من از صدرا در بورکس این بود در جواب به اقای حمید اعرابی طبق همین تحلیل هدف اول سهم بزودی خواهد رسید میتواند در بازه ی 245 حتی تا 265 در شرایطی نوسان کند
شکست سقف چنگال دوره جدید را برای سهم رقم خواهد زد
در اصل توسط maral_safa پست شده استحميد جان اينها يك تكنيكال دستوري را رو سهم پياده كردند البته ادعاي شروع موج سوم براي من به عنوان يكي از سهامداران كوچك صدرا هنوز قطعي نيست ولي فعلا سهم را تا 250 كه از 165 تارگت داده بودم ميبينم
اين چنگال اعتبار خود را ثابت كرده البته اينكه به لاين مياني رسيد بدبينانه بود و بدبينانه تر اين بود كه سهم تا 125 مطابق با 161.8 درصد نه تا كف چنگال زير 90 تومان سقوط كندكه شخصا اين امر را تقريبا غير ممكن ميدانستم وگرنه خريد صدراي 150 توماني خيلي سختر از خريد 230 توماني بود مطمنم بازار به اين حد از صدرا وحشت داشت
نظر
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postبهنام جان در بورس اصل اول برای من ضرر نکردن است صدرا را خیلی قبول دارم در این مورد هنوز مردد هستم صادقانه نوشتم که بعد اما و اگر نباشد
اما فاذر در نمودار خطی من واگرایی منفی نشان میدهم دوستان به جو سازی برداشت نکنند
شما در سهامداری خیلی خوب عمل می کنید
برای نمونه مخابرات که فکر کنم حدود 2 سال نگهش داشتین و سود خوبی بردید
راستش من به صدرای 400 تومنی قبل از افزایش سرمایه خیلی امیدوارم و فکر میکنم که مثل پارسال یک جهش سریع خواهد داشت
در هر حال امیدوارم موفق باشیدافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر