کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شپنا شده لیدر بقیه بازار را هم میتونه تکون بده
صف خرید 80 میلیونی این سهم و نحوه معاملاتش آدم یاد روزهای پر شور و هیجان تابستان میندازه
انشالله همین سهم بتونه کام بازار را شیرین کنه
بقیه بازار دنباش میان بالا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازی اندفعه روی شپنا بزرگه به نظرم
از صبح با صف خرید بازی کردن تا فروشنده بیاد
صف خرید 35 میلوین از 80 میلیونی صف خرید اول را کنسل کرده تا فروشنده آمدو کمی حجم خورد
مجدد از 100 میلیون صف خرید بعدی 60 میلوین را کنسل کردن تا صف خرید باز شد و مجدد خریدن
و حالا در بازی سوم امروز 82 میلیون صف خرید بسته
این بازی ها معمولا در ابتدای حرکتهای بزرگ انجام میشه مگر نه در این بازار وبعد از افت های سنگین کلیت بازار این حرکتها خیلی خطرناکه چون ممکنه نتونن سهمو جمع کنن
ولی فعلا که سرانه خرید شپنا از 18 میلیون تومان اول صبح به 71 میلیون تومان رسیده و هرجی عرضه کردن سرانه خرید حقیقی ها قوی تر شد بازی این سهم به نظرم شروع شده کمی نگاه ها را باید عوض کنیم و از نوسانگیری فاصله بگیریم
خدا خواست و ما توانستیم
شپنا شده لیدر بقیه بازار را هم میتونه تکون بده
صف خرید 80 میلیونی این سهم و نحوه معاملاتش آدم یاد روزهای پر شور و هیجان تابستان میندازه
انشالله همین سهم بتونه کام بازار را شیرین کنه
بقیه بازار دنباش میان بالا
اما من حس میکنم قضیه جور دیگه ای میشه. این سهم و باقی سهام های بازار که پروژه کردن برای مثبت کردن شاخص، مدتی میان بالا و بعد چند روز که همین حمایت ها هم خوابید، بعد رشد بیست سی درصدی دوباره قفل صف فروش (صف های دو درصدی که مبنا پر نمیشه) و بعد باقی بازار (75 درصد بازار که هنوز قفل صف فروشن) همچنان قفل میمونن و بیشتر از قبل میریزن تا روزی که دوباره سهام های سوگلی بخوان متعادل بشن و این چیزی نیست جر یه بازی دوسرباخت برای سهامدارهای خرد بیچاره!!!
تمام جان رافزا داره میترکونه تحویل بگیر گفتم از ۷۵۰۰راحت صد درصد میده ....با روند دوست باشیم
ماشالله
انشالله تا 16 تومان شما رشد کنه
خدا خواست و ما توانستیم
برکت فردا وارد فاز نهایی واکسن میشه
به نظر میاد میشه باهاش یک ماهی سهامداری کرد و سود برد
خدا خواست و ما توانستیم
برکت فردا وارد فاز نهایی واکسن میشه
به نظر میاد میشه باهاش یک ماهی سهامداری کرد و سود برد
سلام وعرض ادب
به نظر می رسه اونور سال با جو واکسن وتزریق دلار 4200 تا شهریور کل گروه دارو بازدهی در خور توجهی نسبت به کل بازار داشته باشند واز گروه های کم ریسک بازار به حساب میایند
برکت
امروز واگرایی منفی در آر آس ای را رو به بالا شکست و وارد محدود 70 واحد شد
به نظر سهم با حجم های سنگینی که معامله کرده روی سقف قبلی تثبیت شده است و باید منتظر هدف اولیه 4500 تومان بود
خدا خواست و ما توانستیم
مطلبی در خصوص برکت
امروز در تابلوی معاملاتي سهم کاملا به صورت عمدی و اردرهای ترس سهمو پایین کشیدن
حالا چرا؟؟
بعضی ها میگن اصلا ایران نمیتونه واکسن تولید کنه
ولی دولت و مجلس و.... همه میگن ما تولید میکنیم و میتونیم
حالا اگر نتونن چیکار میکنن ؟
دقيقا کاری که خودرو سازها در سالهای قبل میکردن انجام میدن
واکسن وارد میکنن برچسب برکت روی اون میزنن میدن تو بازار
ولی چیزی که مهمه سود سرشار این واکسن هست که میره تو جیب برکت
الان میگن واکسن ایرانی برای ما 7 دلار در میاد و بین 10 تا12 دلار قراره بفروشن
قراره ماهی 13 میلیون تولید کنن میشه سالی 156 میلیون
هر واکسن اگر 3.5 دلارم سود براش در نظر بگیرن میشه میشه 546 میلیون دلار سود
یعنی هر سهم برکت با دلار 25 تومانی به سود 2354 تومانی خواهد رسید
البته ممکنه این برآورد دست بالا باشه ولی اگر هر واکسن 1 دلارم سود داشته باشه بازم سود هر سهم برکت میشه 672 تومان سود سالیانه
الان شرکتی که بالای 500 تومان سود بسازه قیمتش زیر 10 تومان نیست
.....
در نهایت اینها فقط بررسی احتمالات بود و برکت فردا ممکنه منفی و صف فروشم باشه ولی اگر این سهمو با سیگنالی که زیر 1500 تومان دادیم خرید کردید فعلا باهاش سهامداری کنید
حالا میگن میتونیم 15 میلیون در ماه تولید واکسن داشته باشیم
و میخوان صادراتش هر واکسن 10 تا 12 دلار و قیمت داخلی 7 دلار باشه
اگرحاشیه سود هر واکسن 40 درصد باشه
بازم سالی 500 میلیون دلار سود میشه
و اگر با دلار 24 تومان امروز حساب کنیم میشه سود هر سهم برکت 2068 تومان
سناریو های سود سازی برکت خیلی میتونه دست خوش تغییرات باشه
باید این شرکت شفاف سازی کنه تا حق سهامدار جز پایمال نشه
ما اینجا خونه پر سود سازی این شرکت حساب کردیم
قطعا سود نهای پایین تر از بررسی های ماست
ولی بالاخره باید قبول کنیم این شرکت واکسن ساخته و به گفته مینو محرز بهترین عملکرد در بین واکسنهای جهانی داشته
و در نهایت هم به تولید انبوه میرسه
بحث واکسن کرونا به واسطه شرایط خاص جهانی طوری نیست که بگیم مثل طرح توسعه شرکتهاست و ممکنه به تاخیر بی افته هر لحظه تاخیر در تولید واکسن به قیمت جان 100 ها نفر تمام میشه پس
تولید انبوه واکسن قطعا به سرعت انجام میشه
خدا خواست و ما توانستیم
الان برکت در اوجه و با سفته بازی بالا رفته
این صحبتای سود 2000 تومنی هم مزخرفه
سال پیش 30 تومن ساخته امسال 2000 تومن؟
اوج برکت 4500 تومانه
و اینکه با سفته بازی بالا آمده یا دلیل بنیادی را کاری نداریم
ولی
سال پیش اصلا کرونا نبوده که بخواد واکسنی باشه و سودی،
امسال ولی هست
دلیل سود اعلام شده.
و اعلام کردیم دسته بالا حساب شده
شما دلیلی داری بگو بقیه استفاده کنن
خدا خواست و ما توانستیم
اوج برکت 4500 تومانه
و اینکه با سفته بازی بالا آمده یا دلیل بنیادی را کاری نداریم
ولی
سال پیش اصلا کرونا نبوده که بخواد واکسنی باشه و سودی،
امسال ولی هست
دلیل سود اعلام شده.
و اعلام کردیم دسته بالا حساب شده
شما دلیلی داری بگو بقیه استفاده کنن
اولا سهم کلا خیلی رشد داشته (3برابر گروهش) پس ریسکش بالاس
دوما رقابت شرکت های دارو سازی واسه کواکس بیشتر از این حرفاس و ما نهایتا به ونزوئلا و یمن (اونم قشر مستمندشون) بتونیم واکسن صادر کنیم
سوما حاشیه سود و زمان تولید واکسن این نیست...
اولا سهم کلا خیلی رشد داشته (3برابر گروهش) پس ریسکش بالاس
دوما رقابت شرکت های دارو سازی واسه کواکس بیشتر از این حرفاس و ما نهایتا به ونزوئلا و یمن (اونم قشر مستمندشون) بتونیم واکسن صادر کنیم
سوما حاشیه سود و زمان تولید واکسن این نیست...
شما که میدونی بگو حاشیه سودش و زمان تولیدش چطوریه؟
خدا خواست و ما توانستیم
نظر