کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حجم کل معاملات به رقم 6 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده
خیلی مشخصه که در سهام بزرگ حقوقی ها با توجه به آخر سال شدن به شددت نیاز مالی دارن و اگر سهمی سرش بالا بیاره شدیدا فروشنده میشه نمونه اش فملی امروز بود که حقوقی حسابی از خجالت بازار در آمد
صفهای فروش هم در سهام بزرگ جمع نشدن
به نظر سهام بزرگ فعلا با مشکل نقدینگی سهامداران عمده مواجه هستن و اگر مثبت بشن اونها فروشنده میشن نه به خاطر عدم ارزنده بودن بلکه به خاطر نیاز مالی حقوقی ها
سلام
به نظر بنده معاملات فملی خوب بود و خرید و فروش حقوقی هم قابل قبول (47 تا خریده 80 تا هم فروخته)
به نظر بنده معاملات فملی خوب بود و خرید و فروش حقوقی هم قابل قبول (47 تا خریده 80 تا هم فروخته)
البته این نظر بنده س و ممکنه اشتباه باشه
در سهام کوچیک اگر این طوری حقوقی میفروخت باید میگفت کدبه کد بوده و سهم بعدش رشد خوبی میکنه
ولی در سهام بزرگ من براش عنوان دیگه ای در نظر میگیرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
#شستا
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/11/30
▪ شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/11/30 از محل واگذاری سهام درآمدی حاصل نکرده که نسبت به عملکرد 1 ماهه مشابه سال قبل سودی محقق نکرده است
▪ شستا با سرمایه ثبت شده 80,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 8 ماهه سال مالی منتهی به 1400/03/31 از محل سود سهام محقق شده درآمدی حاصل نکرده که نسب به مدت مشابه سال قبل سودی محقق نکرده است
▪️ شرکت در انتهای بهمن ماه چندین شرکت با بهای تمام شده 195,480,845 میلیون ریال در پرتفوی بورسی خود داشته که با رشد 625% به مبلغ 1,416,973,387 میلیون ریال رسیده است.
#شستا
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/11/30
▪ شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/11/30 از محل واگذاری سهام درآمدی حاصل نکرده که نسبت به عملکرد 1 ماهه مشابه سال قبل سودی محقق نکرده است
▪ شستا با سرمایه ثبت شده 80,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 8 ماهه سال مالی منتهی به 1400/03/31 از محل سود سهام محقق شده درآمدی حاصل نکرده که نسب به مدت مشابه سال قبل سودی محقق نکرده است
▪️ شرکت در انتهای بهمن ماه چندین شرکت با بهای تمام شده 195,480,845 میلیون ریال در پرتفوی بورسی خود داشته که با رشد 625% به مبلغ 1,416,973,387 میلیون ریال رسیده است.
این یه تلنگره به کسانی که نمیدونن سود عملیاتی و غیر عملیاتی چیه
وقتی شرکتی از محل سود غیر عملیاتی بالا میره باید ازش دوری کرد
و نباید به اون سود اعتماد کرده
در واقع مثل این میمونه که یکی کلیه اش بفروشه بره ماشین شاسی بلند بخره
خدا خواست و ما توانستیم
سپیدار بعد از مدتها حجم خورد و با صف خرید بسته شد
فردا هم ممکنه پر حجم باشه اگر با صف خرید بسته بشه و خوب حمایت کنن وارد باز دهی ثانویه میشه
تو عرضه اولیه 26 میلیون عرضه شد و به هر کد 6 دونه سهم رسید
و امروز حدود 29 میلیون حجم معامله بوده
خدا خواست و ما توانستیم
سپیدار بعد از مدتها حجم خورد و با صف خرید بسته شد
فردا هم ممکنه پر حجم باشه اگر با صف خرید بسته بشه و خوب حمایت کنن وارد باز دهی ثانویه میشه
تو عرضه اولیه 26 میلیون عرضه شد و به هر کد 6 دونه سهم رسید
و امروز حدود 29 میلیون حجم معامله بوده
صف فروش سپیدار دوبار جمع شد زیر نظر بودنش برای گرفتن بازدهی ثانویه خالی از لطف نیست
خدا خواست و ما توانستیم
صف فروش سپیدار دوبار جمع شد زیر نظر بودنش برای گرفتن بازدهی ثانویه خالی از لطف نیست
سپیدار 16 میلیون تا این لحظه حجم خورده
دیروز حجم معامله 28 میلیون بوده
زهر فروشنده گرفته شده بعدی میدنم امروز دیگه به راحتی منفی بشه
هرکس قصد فروش داشت تا الان فروخته
پالانی که مثبت بشه خریدار احتمالا برای جمع کردن بقیه شناوری باید رنج بکشه تا صف خرید
خدا خواست و ما توانستیم
امیدوارم از یه تایمی شروع کنن به جمع کردن صفهای فروش شاخص سازها
انشالله از 11 به بعد بازار بهتر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
در ارتباط با فرمایش شما سه نکته وجود داره اول اینکه با دامنه نوسان دو درصدی در این قیمت ها صف فروش قفل نخواهیم داشت ( با احتمال خیلی بالا نخواهیم داشت)
و به تبع اون وضع خراب تر نخواهد شد.
.....
درود
برداشت من کاملا اشتباه بود، وضع بسیار بسیار خراب تر شد. از دوستان عذرخواهی می کنم.
این بازار (باتلاق) پر از تصمیمات غلط و غیر کارشناسی به هیچ عنوان جای پیش بینی نیست.
البته دولت هم بدش نمیآد نشون بده که خروج از برجام چقدر زیانباره اونهم با عدم خرید حقوقی و جمع نشدن بازار... بنظرم مثل همیشه مجلس هم میگه جلسه خروج از برجام چند ماه دیگه برگزار میشه اگر آمریکا بچه خوبی نشد خارج میشم و بعد دوباره پس از چندماه تا سه میشمرم و اگر آمریکا اذیت کرد دوباره تا سه میشمرم
سپیدار خوب دوام آورده
حقوقی اگر جلوی رشد سهمو نگیره مستعد رنج کشیدن و صف خرید شدن هم هست
خدا خواست و ما توانستیم
نظر