کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رافزا از زمان عرضه اولیه 300 درصد رشد کرده اینم کم کم باید مراقبش بود حالش بد نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چون کوچیکه راحت رشد میکنه از همینجا یه صد درصد داره
2500 عرضه شده الان قیمت هست 7950 تومان بخواد از اینجا 2 برابر بشه میشه حدود 16000 تومان یعنی حدود 640% بازدهی.
سپیدار هم مثل این سهم کوچیک بود و حدودا 80% بازدهی داد ولی دوام نیاورد انشالله این یکی دوام بیاره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شرم و حیا و شعور و شرف همه رو یکجا فراموش کردن
توی این بی پولی بازار 2تا عرضه اولیه تو یک روز گذاشتن
تازه یه کلک رشتی دیگه هم زدن و تعداد سهام عرضه به هر کد بیشتر کردن تا در نهایت اگر 570 هزار نفر بخرن بتونن اعلام کنن که عرضه اولیه با موفقیت انجام شده
َیاد اون روزهایی که بیشتر از 5 میلیون نفر تو عرضه اولیه شرکت میکردن بخیر....
کاش سهامدارن برای خودشون ارزش قائل میشدن و برای سود 50تا100 هزار تومانی خودشون با خرید در عرضه اولیه های فعلی خراب نمیکردن اینجوری سازمان هم میفهمید با جماعت کورها طرف نیست
خدا خواست و ما توانستیم
شرم و حیا و شعور و شرف همه رو یکجا فراموش کردن
توی این بی پولی بازار 2تا عرضه اولیه تو یک روز گذاشتن
تازه یه کلک رشتی دیگه هم زدن و تعداد سهام عرضه به هر کد بیشتر کردن تا در نهایت اگر 570 هزار نفر بخرن بتونن اعلام کنن که عرضه اولیه با موفقیت انجام شده
َیاد اون روزهایی که بیشتر از 5 میلیون نفر تو عرضه اولیه شرکت میکردن بخیر....
کاش سهامدارن برای خودشون ارزش قائل میشدن و برای سود 50تا100 هزار تومانی خودشون با خرید در عرضه اولیه های فعلی خراب نمیکردن اینجوری سازمان هم میفهمید با جماعت کورها طرف نیست
سلام جناب تمام
همه ترفندهایی را که بلدند به کار
می برند تا نفس بازار رو بگیرند
یک مدت با دامنه نوسان و
مدتی با عرضه اولیه های متوالی
و روشهای دیگری که در آینده
مشاهده خواهید فرمود و هدفشان
هم همین هست که می بینید
و نقدینگی را که به مانند خون
برای شریانهای حیاتی بدنه بازار
میباشد از بازار فراری داده و
با عرضه اولیه های پشت سر هم
بازار هر روز بزرگتر میشود و نقدینگی
کم و کمتر میشود.
شپنا و شبندر را با نسبتهای خوبی میخرن
دیگه واقعا وقتش شده بود این گروه بالا بیاد
نفت هم که رفته روی 70 دلار
خدا خواست و ما توانستیم
روزی 700 - 800 میلیارد تومن خروج پول حقیقی از بازار بورس داریم . بدون اینکه بازارهای موازی مثل طلا و دلار را تکون بده . خیلی جالبه............................
علت چیست ؟؟؟؟
با وجودی که اعتقادی به خریدن در مثبت 6 ندارم ولی من عرضه شدن صف خرید شپنا را فرصت خرید میبینم
خدا خواست و ما توانستیم
روزی 700 - 800 میلیارد تومن خروج پول حقیقی از بازار بورس داریم . بدون اینکه بازارهای موازی مثل طلا و دلار را تکون بده . خیلی جالبه............................
علت چیست ؟؟؟؟
یا میرن توی بانک و سپرده میشن و یا اوراق و اخزا و صندوق های ثابت
همیشه وقتی میخواد روندی ایجاد بشه صفهای خرید کم جون و با شک و ترید همراه هستن مثل صف خرید امروز شپنا
بازار هنوز نمیتونه اعتماد کنه وقتی اعتماد میکنه که سهام 20 درصد رشد کرده باشن
این داستان همیشه تکرار میشه
خدا خواست و ما توانستیم
همیشه وقتی میخواد روندی ایجاد بشه صفهای خرید کم جون و با شک و ترید همراه هستن مثل صف خرید امروز شپنا
بازار هنوز نمیتونه اعتماد کنه وقتی اعتماد میکنه که سهام 20 درصد رشد کرده باشن
این داستان همیشه تکرار میشه
شپنا و شبندر صف خرید شدن و تمام
انشالله امروز فصل جدید در بازار ایجاد بشه و خاطرات تلخ گذشته کم کم فراموش بشه
در حال حاضر سهام بنیادی بازار در شرایط خوبی قرار گرفته اند خصوصا گروه پالایشی
سعی کنید در این حرکت بازار از سهامی که سود ساز نیستند دوری کنید چرا که اگر بازار مجدد برگرده شما خریدار اول و آخر سهام غیر بنیادی خواهید بود و باید ماهها در صفهای فروش بمانید شاید فروش بره
سهام بنیادی بازار هم مشخصه قبلا هم عرض کردم سنگی ها فولادی ها پالایشی ها و پتروشیمی ها هستن
البته در این گروهها هم فقط سهام خوب گروه بخرید نه هر سهمی را.
خدا خواست و ما توانستیم
به سرانه خریدهای امروز دقت کنید
.....
سرانه خرید حقیقی 18/12/99 فولاد 34 میلیون تومان
فملی 16 میلیون تومان کاوه 30 میلیون تومان
فخوز 24 میلیون تومان
شگویا 13 میلیون تومان
پترول 13 میلیون تومان
تاپیکو 21 میلیون تومان
وبصادر 15 میلیون تومان
وتجارت 14 میلیون تومان وبملت 32 میلیون تومان
وغدیر 32 میلیون تومان
شستا 16 میلیون تومان
کگل 20 میلیون تومان
کچاد 20 میلیون تومان
خودرو 16 میلیون تومان
خساپا 21 میلیون تومان شبندر 48 میلیون تومان
شپنا 54 میلیون تومان
شتران 24 میلیون تومان شبریز 35 میلیون تومان
شادان 20 میلیون تومان
........
همین سرانه ها خودش راه را به خریدار نشون میده
جالبه که حتی در گروه پالایشی هم که امروز لیدری کردن همه گروه خوب نبودن و شپنا توانست لیدری خودش پس بگیره و شبندر هم به معاونت لیدر رسید و بقیه گروه هم دنبال این دوتا بالا آمدن
و بقیه بازار هم چشم به این گروه مثبت شدن
گروه خودرویی هم حکایت جالبی پیدا کردن صف فروش میشن روی بازار تاثیر منفی میزارن ولی خودشون توان بالا آمدن ندارن انشالله فردا سر عقل بیان چون بازار هنوز نتونسته روزهای رویایی اوایل سال این گروه را فراموش کنه
خدا خواست و ما توانستیم
جالبه که انس جهانی هم روی حمایت محکمی قرار گرفته اگر 1690 دلار از دست بده میتونه تا محدود 1500 دلار افت کنه
و در این صورت نیازی نیست دلار توی ایران بیاد زیر 20 تومان
اگر دلار محدود 22 تومان باشه و انس جهانی هم به 1500 دلار برسه سکه راحت تا 8.5 میلیون میتونه افت کنه
انس رفت زیر 1690 دلار
امروز زیر این عدد تثبیت بشه باید منتظر انس 1500 دلاری هم باشیم
فعلا کسی سراغ خرید سکه نره
الان سکه 600 هزار تومان حباب مثبت داره اگر همین صفر بشه میاد با 9.8 میلیون تومان به نظر من سکه خیلی راحت میاد به 8.5 میلیون تومان
خدا خواست و ما توانستیم
انس رفت زیر 1690 دلار
امروز زیر این عدد تثبیت بشه باید منتظر انس 1500 دلاری هم باشیم
فعلا کسی سراغ خرید سکه نره
الان سکه 600 هزار تومان حباب مثبت داره اگر همین صفر بشه میاد با 9.8 میلیون تومان به نظر من سکه خیلی راحت میاد به 8.5 میلیون تومان
ولی روی محدوده 1670 حمایت سنگینی داره.
به نظرم فعلا سخته بره زیر 1670.
عملا در حال حاضر اونس داره حمایت پرقدرت میان مدتی اش رو تاچ میکنه.
بنابراین در همین محدوده ها خریدش بد هم نیست.
از اونجا که پایین چندانی برای دلار محتمل نمیدونم . لذا برای طالبان طلا! من تصور میکنم اتفاقا داریم به محدوده جذابی میرسیم. بین 8.5-10 میلیون تومن خرید سکه کم ریسک هست به نظرم.
البته این رو برای عموم خانواده ها که طلا و سکه میخرند برای درازمدت عرض میکنم. معامله گری طلا بحثش جداست.
اینم فضولیه ما در بازار طلا :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
ولی روی محدوده 1670 حمایت سنگینی داره.
به نظرم فعلا سخته بره زیر 1670.
عملا در حال حاضر اونس داره حمایت پرقدرت میان مدتی اش رو تاچ میکنه.
بنابراین در همین محدوده ها خریدش بد هم نیست.
از اونجا که پایین چندانی برای دلار محتمل نمیدونم . لذا برای طالبان طلا! من تصور میکنم اتفاقا داریم به محدوده جذابی میرسیم. بین 8.5-10 میلیون تومن خرید سکه کم ریسک هست به نظرم.
البته این رو برای عموم خانواده ها که طلا و سکه میخرند برای درازمدت عرض میکنم. معامله گری طلا بحثش جداست.
اینم فضولیه ما در بازار طلا :D
آقا مهدی از اون موقع که از ضررت در بازار طلا نوشتی،اظهار نظرت در مورد طلا رو قابل اتکا می دونم چون کسی که ضرر کرده ،در اظهار نظر خیلی احتیاط به خرج می ده@};-
:D
نظر