تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بازار از فردا رسمی تر شروع میشه
    بازاری که چند روز بعدش ماه رمضان را هم در پیش داره
    بازاری که بعد از سالها 13 روز اول را با رنگ قرمز شروع کرده بر خلاف تصور همگان.
    بازاری که فعلا چشم اندازی از مثبت شدن نداره
    امروز هم که مجدد جلسه برجامی برگزار شد و جلسه بعدی سه شنبه است
    حالا چه توافقی بشه چه نشه در هر دو صورت سودی برای بازار بورس نداره
    اگر توافق بشه دلار افت میکنه و بازار هم افت میکنه
    اگر توافق نشه هم فرق نمیکنه همین داستان ماه‌های گذشته تکرار میشه
    متاسفانه تنها امید ما سبز شدن بازار در ابتدای سال بود که اونم محقق نشد
    نمیدونیم از فردا بازار سبز میشع یا قرمز ولی به نظر من هرکس میخواد در بازار بمونه فقط با 20 درصد از سرمایه در بازار فعال باشه
    یه چیزی که ممکنه وضعیت بازار را از این بلاتکلیفی در بیاره افزایش دامنه نوسان است
    البته رئیس سازمان گفته ممکنه دامنه متقارن بشه 6 درصد
    در این صورت چند روزی بازار در منفی 6 قفل میشه و بعد از افت محسوس مجدد خریدارها تمایل به خرید پیدا میکنن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• nahamya
      عضو فعال
      • May 2014
      • 629

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
      سلام جناب تمام
      فقط خواستم یه مختصر نظرمو بگم
      به نظرم بازار به یه اصلاح کوچیک نیاز داره در حد ده درصد
      در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
      ده درصدی یعنی 5 روز صف فروش جانانه که احتمالش خیلی کمه
      خب 3 روز با صف فروش بسته شدند تقریبا
      به نظرم کم کم باید به فکر خرید بود
      از پس فردا به نظرم بازار اماده میشه برای حرکت
      جناب تمام به نظرم کمی تعصبی نگاه کردید به بازار و منفی که لازم بود رو ندیدید و حالا هم به نظرم نباید انتظار منفی زیاد داشت
      البته فقط خواستم نظرم رو بگم و بنده خودم رو شاگرد شما میدونم و خیلی از تحلیل هاتون استفاده کردم و چندین مورد هم سود خوبی بردم @};-
      impulsive_wave

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
        خب 3 روز با صف فروش بسته شدند تقریبا
        به نظرم کم کم باید به فکر خرید بود
        از پس فردا به نظرم بازار اماده میشه برای حرکت
        جناب تمام به نظرم کمی تعصبی نگاه کردید به بازار و منفی که لازم بود رو ندیدید و حالا هم به نظرم نباید انتظار منفی زیاد داشت
        البته فقط خواستم نظرم رو بگم و بنده خودم رو شاگرد شما میدونم و خیلی از تحلیل هاتون استفاده کردم و چندین مورد هم سود خوبی بردم @};-
        شما بزرگوارید
        من نظرم نه منفی است نه مثبت فقط نمیدونم فردای بازار چگونه است
        واقعا سخته بتونم یه ذهنیت از روزهای آینده داشته باشم
        اما آرزو میکنم بازار سبز بشه این بازار نیاز به کمی تنفس داره انشالله بهش بدن و چند وقتی بازار سبز پوش بشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

خصدرا با 300 میلیون صف خرید اول وقت زمین گیر شد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

پلوله سهم بنیادی و پر حاشیه سالهای گذشته بازم صف خرید شده
            اون زمانی که ما روی سهم کار میکردیم روی 800 تومان بسته شد در اوایل سال 98 بود اگر درست خاطرم باشه.
            بعد به خاطر رای دادگاه بسته شد
            حالا بعد از اون رشدهای رویایی 100برابری و 200 برابری سهام کوچیک بازار این سهم تا اینجا حدودا 3 برابر شده
            شاید داره عقب ماندگی خودش جبران میکنه نمیدونم شایدم بازیگر پیدا کرده و داره رشد میکنه
            هرچی هست فعلا در این بازار صف خریده
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/03, 08:50.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              پلوله سهم بنیادی و پر حاشیه سالهای گذشته بازم صف خرید شده
              اون زمانی که ما روی سهم کار میکردیم روی 800 تومان بسته شد در اوایل سال 98 بود اگر درست خاطرم باشه.
              بعد به خاطر رای دادگاه بسته شد
              حالا بعد از اون رشدهای رویایی 100برابری و 200 برابری سهام کوچیک بازار این سهم تا اینجا حدودا 3 برابر شده
              شاید داره عقب ماندگی خودش جبران میکنه نمیدونم شایدم بازیگر پیدا کرده و داره رشد میکنه
              هرچی هست فعلا در این بازار صف خریده
              صف خریدش عرضه شد
              بررسی کنید
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• morteza220
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 226

بازار عجیبی شده.حرفه ای های بازار بیشتر از آماتور ها ترسیدن..آدرنالین همه زده بالا...بشکه باروتیم...
                یا واقعآ حرفه ای دارن با روان سهامدارا بازی می کنن که سهم جمع کنن یا واقعآ دیگه این بازار نون نداره..
                بنیادی که وضعیت بازار عالی و تکنیکالی هم شواهد نشون میده بین بازه دویست و هفتاد هزار تا دویست هشتاد حمایت داره که ممکنه انتهای اصلاح باشه...
                انشالله که درست میشه

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط morteza220 پست شده است View Post
                  بازار عجیبی شده.حرفه ای های بازار بیشتر از آماتور ها ترسیدن..آدرنالین همه زده بالا...بشکه باروتیم...
                  یا واقعآ حرفه ای دارن با روان سهامدارا بازی می کنن که سهم جمع کنن یا واقعآ دیگه این بازار نون نداره..
                  بنیادی که وضعیت بازار عالی و تکنیکالی هم شواهد نشون میده بین بازه دویست و هفتاد هزار تا دویست هشتاد حمایت داره که ممکنه انتهای اصلاح باشه...
                  انشالله که درست میشه
                  بازار همیشه همین بوده روزهای بد و تاریک داره روزهای روشن و سبزم داره
                  فقط مهم اینکه بتونی توی بازار ها تعادل خودت حفظ کنی
                  همین بازار منفی هم به اهل خودش داره سود میده ولی با احتیاط
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 273

پلوله مقبول افتاد

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                      پلوله مقبول افتاد
                      چیزی که من روی تابلوی پلوله میبینم اینکه فروشنده ای نداره و فروشنده امروز هم میتونه خریدار دیروز باشه که بدون اطلاع خریده و امروز با شناسایی سود 1.5 درصدی خارج شده
                      اگر سهمی مثل این که فروشنده نداره یه بازیگر خوب بیاد پشت سهم میتونه راحت بالا ببرش
                      فردا هم اگر با صف خرید 2-3 میلیونی باز بشه با وجود دامنه 5 درصدی ممکنه حتی تو پر کردن حجم مبنا هم مشکل داشته باشه
                      حقیقی های عمده سهم هم نشون دادن خوب حمایت میکنن
                      شناوری سهم هم خیلی پایینه و از 99 میلیونی که در سایت نشون میده ممکنه فقط 30 میلیون شناوری واقعی داشته باشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

یه رفع مسولیت بکنیم باز فردا کسی نیاد بگه چرا در مورد پلوله حرف زدی
                        1-من هیچ توصیه ای به خرید پلوله نکردم و نمیکنم فقط نظراتم در مورد این سهم میگم
                        2-هرکس امروزبا کامنتهای من خریده همین الان صف خریده به صف خرید بفروشه(اگر اعتقادی به سهم ندارید)
                        ----
                        من امروز یه پله خریدم و اگر فردا هم اوضاعش طبق پیش بینی من باشه پله دوم میخرم
                        ولی در این بازار بیشتر از 20% از سرمایه ام را درگیر خرید سهام نمیکنم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

یه رفع مسولیت بکنیم باز فردا کسی نیاد بگه چرا در مورد پلوله حرف زدی
                          1-من هیچ توصیه ای به خرید پلوله نکردم و نمیکنم فقط نظراتم در مورد این سهم میگم
                          2-هرکس امروزبا کامنتهای من خریده همین الان صف خریده به صف خرید بفروشه(اگر اعتقادی به سهم ندارید)
                          ----
                          من امروز یه پله خریدم و اگر فردا هم اوضاعش طبق پیش بینی من باشه پله دوم میخرم
                          ولی در این بازار بیشتر از 20% از سرمایه ام را درگیر خرید سهام نمیکنم
                          خوب خدارو شکر اون دوستانی که اعتقادی به پلوله نداشتم هم فروختن و خارج شدن
                          حالا میمونه صف خرید آخر وقت
                          هرچند که به نظر من بهتره امروز با صف خرید بسته نشه تا فردا هم دامنه نوسان 3 درصدی باشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

باز زمزمه توافق شده و دلار شل کرده
                            بازار یتیم شده ما هم شده کیسه بوکس میدان
                            دلار بالا میره بازار قرمز میشه
                            دلار پایین میاد بازار قرمزمیشه
                            بالاخره این مسخره بازی هم پایانی خواهد داشت
                            واقعا بعضی سهام دیگه فروشی نیستند حتی با دلار ۲۰ تومان
                            اون توهم دلار ۱۵ تومانی را هم باید فراموش کرد
                            بازار هرچی بدتر تو صف فروش قفل بشه و افت کنه برگشتش هم قویتر خواهد بود
                            درسته که بازار الان دست چندتا تک سهم است ولی به زودی باید نمادهای سبز بازار زیاد تر بشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

دلار داره مجدد به کانال 25 تومان برمیگرده
                              ولی بازار فقط دنبال این میگرده تا دلار 100 تومان بیاد پایین تا صف فروش سنگین تر کنه
                              بازار هیچ راهی نداره جز اینکه به تعقل برگرده
                              خیلی از سهامها دیگه قیمت منطقی دارن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

دلار داره مجدد به کانال 25 تومان برمیگرده
                                ولی بازار فقط دنبال این میگرده تا دلار 100 تومان بیاد پایین تا صف فروش سنگین تر کنه
                                بازار هیچ راهی نداره جز اینکه به تعقل برگرده
                                خیلی از سهامها دیگه قیمت منطقی دارن
                                راستش من فکر میکنم مهم تر از قیمت مطلق دلار، تغییرات و شیب تغییرات اش هست که اثر بیشتر داره.
                                نحوه تغییرات قیمتی در دلار فاکتور مهم تری از خود قیمت دلار هست

هرچند در فضای این روزها، چون روند بورس نزولی هست دنبال هر بهانه ای برای نزول میگرده و احیانا به قول شما 100تومن کاهش بهانه کافی میشه خیلی وقتا!

ولی به نظر من، بیشتر مواقع ، کاهش یا افزایش صد تومنی(یا هرچقدر) در دو مقطع زمانی از نمودار دلار معنی و سیگنال متفاوتی به بازار ارسال میکنه.
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X