تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
بالاخره سازمان دست از این دامنه برداشت و برگشت به گذشته
دامنه +-5
...
اما نکته مهم تغییر اساسی حجم مبنا بود
با یه حساب کتاب سرانگشتی میشه فهمید مثلا حجم مبنای خودرو میشه حدود 7 میلیون سهم
حجم مبنای شپنا 1.5 میلیون سهم
حالا این تغییر حجم مبنا به نفع سهام کوچیک تمام میشه
هزینه ها را برای بازیگران سهام کوچیک کاهش میدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبالاخره سازمان دست از این دامنه برداشت و برگشت به گذشته
دامنه +-5
...
هزینه ها را برای بازیگران سهام کوچیک کاهش میدهبهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postاین تغییرات نشانه برگشت روند صعودی آسان برای سهم های بزرگ هم میباشد
ولی خوب باید اینم در نظر گرفت که شرکتهای بازارگردان تقریبا بیشتر و یا تمام منابع خودشون را هزینه کردن و نیاز به نقدینگی دارن.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبله موافقم
ولی خوب باید اینم در نظر گرفت که شرکتهای بازارگردان تقریبا بیشتر و یا تمام منابع خودشون را هزینه کردن و نیاز به نقدینگی دارن.
حدود 10 میلیون سهم با میانگین 6800 تومان خریده
و الان بیشتر از یکماهه هیچ خریدی انجام نداده در حالی که تعهد خرید روزانه 300 هزار سهم داره ولی میگه پول ندارن نمیتونم بخرم
خوب طبیعتا وقتی این سهم برگرده حتی اگر از 4 تومان هم برگرده این شرکت مجبوره برای آزاد کردن منابع خودش عرضه کنه حتی شده با ضررخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبالاخره سازمان دست از این دامنه برداشت و برگشت به گذشته
دامنه +-5
...
هزینه ها را برای بازیگران سهام کوچیک کاهش میده
شایدم حداقل در کوتاه مدت نتیجه عکس بده! وقتی الان اکثر سهام کوچک دوماهه قفل صف فروش شده اند. فروشنده های بلقوه فراوانی دارند. چون به خاطر حجم مبنا، اصلاح چندانی هم نداشتند الان با این قانون به راحتی سقوط رو تجربه خواهند کرد! البته نمیدونم از سقف شاخص که حساب کنیم از اینجا دیگه ریزش و سقوط، اسم مناسبی هست یا نه! در هر حال نظر شخصی من اینکه سهام بدون بنیاد و بدون بازیگر به زباله دان بورس رفتند. سهام بنیادی و دارای بازیگر هم حداقل یک افت خواهند داشت و بعد شاید یه بالا بزنند.
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postشایدم حداقل در کوتاه مدت نتیجه عکس بده! وقتی الان اکثر سهام کوچک دوماهه قفل صف فروش شده اند. فروشنده های بلقوه فراوانی دارند. چون به خاطر حجم مبنا، اصلاح چندانی هم نداشتند الان با این قانون به راحتی سقوط رو تجربه خواهند کرد! البته نمیدونم از سقف شاخص که حساب کنیم از اینجا دیگه ریزش و سقوط، اسم مناسبی هست یا نه! در هر حال نظر شخصی من اینکه سهام بدون بنیاد و بدون بازیگر به زباله دان بورس رفتند. سهام بنیادی و دارای بازیگر هم حداقل یک افت خواهند داشت و بعد شاید یه بالا بزنند.
کلا سازمان دنبال کاهش هزینه مثبت کردن بازار استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Postاین فرصت وروده برادر تعصب رو کنار بزار هم ارز هم بورس همه چی سر جاش
نظر
-
امروز هم سازمان سهامی که منفی سنگین خوردن را باطل کرد
به نظر وقتی سهمی با حجم کم در حد 2تا3 میلیونی منفی سنگین میخوره باطل میکنه
تو بازار پایه که هر منفی بیشتر از 5درصد میخوره با هر حجمی باطل میکنه ولی به شرطی که ناظر با سهم مشکل نداشته باشه
به نظر من این کار سازمان از التهاب و هیجان سهامداران کم میکنه
و باعث میشه ترس از منفی سنگین در بازار کم رنگتر بشه
انشالله فردا بازار بهتری خواهیم داشت کمی منطقی تصمیم بگیریدآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/10, 16:17.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فردا احتمالا شاهد افزایش تعداد صفهای خرید و کاهش محسوس صفهای فروش خواهیم بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دلار هم برگشت روی 22 هزار تومان
شرایط برای یه مثبت خوب توی بازار مهیا شده
انشالله امروز اگر بتونن صف فروش سهام کوچیکم بردارن مثبت بازار عمیق و ادامه دار میتونه بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر