مسلم جان بنظرت فباهنر موج 3 را از 983 ريال شروع كرده؟؟...اگه اينطوره هدفشو چند ميبينيد شما؟
موج سوم
Collapse
X
-
-
در اصل توسط boursbazan پست شده است View Postمسلم جان بنظرت فباهنر موج 3 را از 983 ريال شروع كرده؟؟...اگه اينطوره هدفشو چند ميبينيد شما؟
اما با دید کوتاه مدت چون با حد ضرر فاصله داره بهتره برای خرید منتظر یک سیگنال و شکست یک مقاومت مهم باشیم
دو حمایت 100 و 94 و مقاومت مهم حوالی 115 هست
نظر
-
[quote=یوگی;90715]مسلم عزیز از تایپک خوبت ممنونم.....
در مورد کبافق اگه زحمتی نیست نظرتونو بگین...
در مورد کحافظ هم همین طور بی زحمت؟آیا امروز پول بک بود(که با منفی شدن بازار.گروه سرامیک بیشتر منفی شدن)و فردا بر میگردن؟
شما خودتون رو چه سهمی مثبتین برای فردا؟
نظر
-
در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
نمودار هفتگی
نمودار روزانه
شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد
نظر
-
سلام
در مورد ولصنم قبلا موج شماریش رو زدم حد ضرر 1336 بود که ازش عبور کرده و روندش ساید وی شد باید دوباره بررسیش کنم
خودروییها رو چند ماه هست که نگاه نکردم. فقط از روی شاخصش میشه فهمید وضعیت جالبی نمیتونند داشته باشن
شپترو این سهم همین قیمتها یک موج اصلاحی میتونه داشته باشه به سمت بالا که فرصت خروج هست. اگه من بودم منتظرش نمیموندم و خارج میشدم. سهم های خیلی بهتری در بازار هست. اضافه کنم شپترو سهم آینده داری هست اما نه الان اگر دیدتون 1 ساله هست نگه داشته باشید.
کاشی ها صفحه قبل در موردشون نوشتم.
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
:-|
در مورد کبافق جایی که الان هست تا 5 نوع آلترناتیو میشه براش در نظر گرفت . تنها چیزی که می شه با قطعیت گفت این هست که یک موج صعودی دیگه در قالب موج 5 در پیش داریم اما اینکه صعود موج اصلی و ادامه دارش فردا شروع میشه یا چند ماه آینده با دیتای فعلیش قابل پیشبینی نیست .
بهترین اتفاقی که میتونه برای کبافق بیفته این هست کهبعد از شکست فراکتال 14863 و قبل از فراکتال 10764 روندش برگرده که بهترین قیمت حوالی 1400 هست در این صورت وارد موج 3 از 5 خواهد شد.
نظر
-
-
با سلام خدمت شما آقا مسلم یک درخواست در مورد کچاد داشتم لطفا یک تحلیل از کچاد ارایه کنید و بیان کنید در چه موجی به سر می برد و تارگت سعودی میان مدت تا مجمع چه قیمتی و چه موجی سعودی می باشد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر