موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط boursbazan پست شده است View Post
    سلام...مسلم جان ممكنه راجع به دي تي اسيلاتور يه توضيح مختصري بدي؟...من تو آمي بروكر پيداش نكردم
    در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
    سلام آقا مسلم ، ممنونم از راهنمایی شما ؛ بنده هم نتونستم در موردش اطلاعاتی بدست بیارم و اینکه برای مفید تریدر میشه بکار برد ؟

ممنون و تشکر
    اسیلاتور ساخت رابرت ماینر هست دوستان که در نرم افزار داینامیک تریدر میتونید پیداش کنید. فکر نمیکنم مفید تریدر یا آمی بروکر و... داشته باشه

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
    سلام مجدد

آقا مسلم یه نرم افزار برای شمارش الیوت در سایت های همسایه دیدم که هنوز تستش نکردم ؛ مشکل وارد کردن دیتا دارم . آیا شما با این نرم افزار آشنایی دارید ؛ لطفا" نظرتونو بفرمایید:

لینک دانلود : http://www.mediafire.com/?xl915rhtu9rl4az

لینک کرک : http://s1.picofile.com/file/7295418167/crack.zip.html

لینک آموزش:

ممنون و سپاس
    من نسخه 9.2 این نرم افزار رو دارم. برای بورس نرم افزار خوبی نیست. برای فارکس روی جفت ارزها شاید بهتر باشه (من تست نکردم) . به این خاطر برای بورس خوب نیست چون که نقطه صفر رو مبنای شمارش قرار نمیده و گاهی شمارش هایی انجام میده که تارگتش منفی در میاد!

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط استیو جابز پست شده است View Post
      مسلم جان ممنون از جوابت
      من اینجوری موج مشاری کرده بودم ولی ظاهرا موج مشاری شما فرق میکنه امکانش هست نمودارتون رو بزارین؟
      این همون موج شماری نوع دوم هست که زحمتش رو کشیدید.
      موج شماری اول که عرض کردم به صورت زیر هست و دلیلش همپوشانی های زیاد در قسمتی هست که مشخص کردم

** من اصراری ندارم که حتما موج شماری نوع دوم درست هست شاید نکته ای وجود داشته باشه که من بی اطلاع باشم . اما چیزی که من در حال حاضر میبینم همین هست.

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت.............................................. .... موج شماری از صدرا داشته باشید ممنون میشم .
      سلام خدمت شما در مورد صدرا در لینک زیر قبلا نوشتم

http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post69093
      آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/02/22, 00:08.

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

سلام مسلم جام خوبی؟
        حالت چطوره جدیدا کم پیدایی! مشکلی که پیش نیومده؟
        ارادت

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
          سلام مسلم جام خوبی؟
          حالت چطوره جدیدا کم پیدایی! مشکلی که پیش نیومده؟
          ارادت
          سلام خدمت علامه عزیز
          ممنون از شما. خدا رو شکر همه چیز عالی است :-)
          عرض ارادت و احترام

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

سلام مسلم جان شرمندم میخواستم اگه برات مقدوره یه نگاهی هم به موج شماری وبصادر بکنی . ممنون

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

در اصل توسط boursbazan پست شده است View Post
              سلام...مسلم جان ممكنه راجع به دي تي اسيلاتور يه توضيح مختصري بدي؟...من تو آمي بروكر پيداش نكردم
              دی تی اسیلاتور و دابل استوکاستیک مخصوص آمی بروکر به صورت afl :

http://www.mediafire.com/?a4ln7g95gbczdxh

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

سلام و عرض ادب
                زمانی که این تاپیک رو شروع کردم بر روی صفر مطلق قرار داشتم و به کمک جناب دکتر عمادی عزیز که ارادت خاصی بهشون دارم تونستم تا اینجا مقدمات رو یاد بگیرم .
                متاسفانه وقت بهم اجازه نمیده این تاپیک رو بیشتر از این ادامه بدم و از طرف دیگه احساس میکنم به هدفی که در ابتدا برای شروع تاپیک داشتم تا حد زیادی رسیدم، چند تحلیل بلند مدتی قرار میدم که پیشبینی از آینده هست . شاید بعضی از اونها در تناقض به نظر بیان اما من یک چیز رو باور کردم اینکه دلایل اهمیتی ندارند چون همیشه پیدا میشند! اما چیزی که مقدر شده اتفاق میفتد ما میتونیم طول اتفاقها رو کم یا زیاد کنیم اما نه اونقدر کم و زیاد که اصل رو زیر سوال ببرند .
                منظورم ارتباط بین فیبو و الیوت هست که فقط به سهام و بورس خلاصه نمیشه! شاید کلا من در اشتباهم که از هر چیزی یک موج شماری دارم! اما نظرم رو خواهم گفت. اینکه فرق ایران ؛ یک کشور جهان سوم اما با یک گذشته بسبار غنی و یک ابر موج ایمپالسیو با یک کشور پیشرفته امروزی اما بدون هیچ گذشته ای در چیست؟!

نظر

• aveen
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 40

مسلم جان بشدت منتظر خوندن نظرات و عقاید زیبات هستم:-|

نظر

• ashktorab
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 116

با سلام خدمت مسلم عزیز و بزرگوار

در پست 15 بهمن گذشته وضعیت فسرب را بشرح زیر پیش بینی کرده بودید.

فسرب در صورتی که 3011 رو نبینه ، تارگت 365 تا 390

حال که روند نزولی سهم بطریقی بود که در حال حاضر ناحیه قیمتی را که انتضار نمی کشیدیم درک کردیم.
                    روند آینده سهم را چگونه می بینید؟
                    با نمونه ای از موج شماری با توجه به وضعیت جدید سهم، سهامداران و ارادتمندان به مسلم عزیز را مستفیض فرمائید.

نظر

• aminaran
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 254

مسلم جان نظرت را در مورد باما بفرمائید .....با تشکر

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

سلام.

سرمایه گذاری آتیه دماوند (واتی):

این سهم یک موج سوم در پیش داره.

با شکسته شدن کانال سبز رشد سهم آغاز خواهد شد ، دو احتمالی که برای شروع حرکت سهم وجود داره را در شکل با رنگ آبی و قرمز نشون دادم.

خوش باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

:x
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

فباهنر دقیقا از کف اندینگ دایاکونال برگشت .

اولین مقاومت 105 هست که من اون رو فرصت خرید میدونم.

مقاومت بعدی 111 که در صورت عبور حرکت ادامه دار صعودی سهم شروع خواهد شد.

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                            ممنون ، اگه اشتباه نکنم این پست برای اوایل آبان هست . خوب یادتونه خوشم اومد و تحلیل کاملش رو برای شما قرار میدم :)

حد ضرری که تعیین کرده بودم برای فراکتالی بود که با فلش قرمز مشخص کردم در واقع انتظار داشتم موج 2 به صورت یک WXY تمام بشه اما موج C ساختار اندینگ دایاگونال به خودش گرفته
                            نکته منفی سهم اینکه کانال آبی شکسته شده
                            نکته مثبت اینکه این کانال هیچ جایی در الیوت نداره! مهم همین اندینگ دایاگونال هست که به نظر میاد در آخرین موجش هستیم
                            این سهم از اون سهم هایی هست که اهداف خیلی بالا داره . موج 3 از 3 احتمالا از همین قیمتها باید شروع بشه . من از اون زمان تا به حال به نمودارش نگاه نکرده بودم و خوب زمانی پرسیدید
                            دوستان توجه کنند که هنوز این سهم هیچ سیگنال خریدی صادر نکرده صرفا داریم احتمالات رو بررسی میکنیم . موج 2 بزرگ ما 78.6 درصد از روند قبلی را اصلاح کرده و تمام شدست و موج 2 آبی تا اینجا 61.8 درصد را اصلاح کرده احتمال اینکه در همین منطقه شاهد شروع موج 3از 3 باشیم زیاد هست

پس این سهم از امروز باید بره در واچینگ لیست :)

بعضی وقتا دوستان سوالاتی میپرسند که برای خودم بسیار سود ده هست مثلا فسرب که چند ماه پیش یکی از دوستان پرسیده بود یا حتاید و یکی دیگه هم که جناب امیناران چند وقت پیش پرسیده بودن که اولین بار بود نمودارشو دیدم و رفت در واچینگ لیستم برای خرید در چند ماه دیگه به نام شپترو ! ممنون از سوالات خوبی که پرسیده میشه!

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

خوش آمدید مسلم جان. من هروقت این تاپیک موج 3 میاد بالا ذوق زده میشم ! :d
                              آقا من یک سوال مبتدیانه بپرسم :"> موج شماری روی چارت تعدیل شده پاسخ مناسبی میدهد یا قبل از تعدیل؟
                              و سوال دوم در مورد همین نمودار واتی ، اگر خط آبی را بعنوان موج سوم در نظر بگیریم کوچکتر از موج 1 نمی شود؟
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                                خوش آمدید مسلم جان. من هروقت این تاپیک موج 3 میاد بالا ذوق زده میشم ! :d
                                آقا من یک سوال مبتدیانه بپرسم :"> موج شماری روی چارت تعدیل شده پاسخ مناسبی میدهد یا قبل از تعدیل؟
                                و سوال دوم در مورد همین نمودار واتی ، اگر خط آبی را بعنوان موج سوم در نظر بگیریم کوچکتر از موج 1 نمی شود؟
                                ممنون کیوان جان لطف دارید

جواب سوال اول :چارت خام هم امتیازات خاص خودش را داره اما برای موج شماری واجب هست چارت تعدیل شده باشد و مستحب هست که علاوه بر تعدیل افزایش سرمایه ، سود مجمع هم تعدیل داده بشه.

جواب سوال دوم : فرض کنیم بشود کوچکتر بودن موج 3 نسبت به موج 1 اشکالی در موج شماری ایجاد نمیکنه ( قابل توجه جناب علیمردان که همین سوال رو در مورد قشکر پرسیده بودند ) قانون این هست : موج 3 نباید کوچکترین موج باشد نه این که حتما بزرگترین باشد
                                اما یک نکته دیگه که چون خودم انتظار دارم ( به دلایلی ) موج 3 حتما بزرگتر از موج 1 باشه (با اینکه قانون نیست) به همین علت
                                اگه دقت کنید روی چارت نوشتم "3 of black 3" یعنی در سقف چنگال موج 3 مشکی ما تمام نمیشه بلکه فقط زیر موج 3 اون تمام میشه. به عبارتی موج 3 از 3 چارت فوق در اون نقطه تمام میشه و خود موج 3 ( بعد از اصلاح موج 4) باز هم صعود میکنه تا زیر موج 5 ش تکمیل بشه

باز هم موردی بود درخدمتم .

نظر

در حال کار...
                                X