ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

ببخشید در حضور اساتید تکنیکال بنده جسارت میکنم
    اما این علم پیش فرضی از تحولات روانی خریدار و فروشنده بر روی سهمه
    حالا یک سوال با یک حجم خرید یا فروش ایا نمیشود این تحلیل ها را فیل کرد ؟
    مثلا اگر شرکت ایکس در منطقه حمایتی فشار فروش بالایی بیاورد ایا ان منطقه شکستنی نیست ؟
    یا مثلا شرکت دیگری در منطقه مقاومتی اقدام به خرید سنگین کند ایا نمی توان گفت این مقاومت را پشت سر گذاشته؟

مثالش صدرای خودمون چه راحت با حجم پول ورودی داره مقاومتهاشو له میکنه

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      متاسفانه دلیلش اونی نیست که شما فکر میکنید
      میتونید بگید چرا باید قیمت حق با سهم فقط 100 تومن فاصله داشته باشه ؟
      میتونید بگید چرا روزانه 4 تا 5 برابر سهم حق معامله میشه؟
      میتونید بگید چرا با هر عرضه صف سهم حقش بین 10 تا 16 درصد نوشان میده؟
      میتونید بگید چرا سهم را یکله بالا نمیبرند و چرا نمیگزارند پایین بیاد ؟
      اگر کسی جواب این سوالات را داد بعدش میام بی هیچ جانب داری بازی را باز میکنم تا بدونید چی سر این سهم میاد و باید بیاد

جالبه شماره پست بالایی 75 است
      والان پست 328
      این یعنی اساتید این تاپیک 253 پست بعد از این پست زده اند
      هیچکس برای رفع ابهام حاضر نشده این سوال ها را جواب بده
      نکته جالب بعدی اینکه اون زمان بترانس صف خرید داشت و صحبت از بالا رفتنش میشد
      هنوز هم زیر اون قیمته و صحبت از بالا رفتنش میشه
      جدا این سوالات یک ماه از تاریخشون میگذره چرا کسی هیچ جوابی نداد تا شاید من از اشتباه تفکریم خارج بشم

البته الان دیگه فایده نداره
      چرا که خریدار اون روز حق تا الان اگر خارج نشده باشه الان کلی متضرر شده
      هم از این سود نبرده هم از دیگر فرصتهای بازار جا مونده
      آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/13, 00:48.

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

بارها دیدم دوستان میگویند فلان شرکت این تعداد حق داره که اگر تموم بشه اره و .....
        فرداش میگن شرکت ایکس اومد با 2 میلیون حق رنج منفی زد و سهم را خراب کرد
        از فردا این سهم استرات میزنه

حالا چند سوال
        اگر بترانس اینقدر طرفدار داره
        چرا نمیان یک صف 15 میلیونی خرید براش بچینند تا هم سهم فروشنده را در بیارند هم سهمشون مثبت بخوره
        اصلا اگر سهمی روی مثبت تقاضا داشته باشه مگر میشه فروشنده با 2 میلیون سهم بتونه صف فروشش کنه
        نکنه خریدار م از منفی شدن یا منفی خریدن بدش نمیاد

دوستان سر خودتون کلاه نگذارید
        این خریدارا حمایت کننده نیستند
        چرا که سهامداری ادعای حمایت کردن میکنه که سهمش را تو مثبت بخره نه از صف فروش
        حمایت یعنی وساپا
        حمایت یعنی صدرا

تا وقتی خریدار تو منفی منتظر باشه
        فروشنده هم رنج منفی میزنه
        این یک اصل باید قبولش کرد
        تا حالا فکر کردید برخی اوقات انتظار از بقیه بازار شما غافل میکند

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط vet پست شده است View Post
          جناب مسلم خان لطف کنید جو فروم رو بهم نزنید.دوست من این کار بدی است که شما به اسم کسی رو مطرح میکنید.من چون قبلا نامه خصوصی در این مورد به شما دادم و دوباره دارم میبینم تکرار میکنید به صورت عمومی نامه دادم.
          معذرت می خوام بابت این کارم
          کاربر گرامی
          انگار بنده رو با کس دیگه اشتباه گرفتی
          اولا من بار اوله آیدی شما رو میبینم و تا به حال هم " نامه " از این آی دی نداشتم
          خودمو عرض میکنم اگر مطلبی رو نفهمم یکبار دیگه با دقت بیشتر میخونمش و اگر باز هم نفهمم سکوت میکنم به جای اینکه حرف مفت بزنم.
          صفحات قبل رو مطالعه بفرمایید. جناب آقای رستمی از طرفداران سرسخت این سهمند و بنده فکر میکنم این سهم ریزشیست در اون پست هم عرض کردم این هفته جناب رستمی در مسابقه آخر نمیشه یعنی سبد ایشون که شامل بترانس هست این هفته صعودی هست یعنی معتقدم این هفته بترانس آخرین ریز موج صعودیش را خواهد زد و بعدش 50 درصدی میریزه. حالا این وسط نفهمیدم چرا اسم آقای رستمی نباید برده بشه!!!
          باز هم خودمو عرض میکنم خوبه که کمی تحلیل یاد بگیرم که اگر پستی میزنم برای مخاطب ارزش داشته باشه نه اینکه با اسپم هام فقط دنبال ابراز وجود باشم.
          خوش باشید.

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
            خط روند سهم از اعتبار بالایی برخورداره که 4 بار باعث تغییر روند شده .
            بازم ممنون از همفکریتون
            این حرف شما منو یاد ضرب المثل معروف زیر میندازه!
            ملخک یه بار جستی ملخک دوبار جستی .....
            به قول شما این همه تاچ کردن بالاخره خط روند را سوراخ میکنه و میریزه
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
              دوست عزیز نیازی نیست که لزوما سقف و کف رو تاچ کنه خیلی اوقات در محدوده سقف و کف نوسانات رخ میده ضمن اینکه اگر هم بر فرض شما کانال رو در نظر نگیریم خط روند سهم از اعتبار بالایی برخورداره که 4 بار باعث تغییر روند شده .
              بازم ممنون از همفکریتون
              سلام بر شما و ممنون از تحلیلتون.
              احتمال اینکه کانال مد نظر شما در آینده شکل بگیره وجود داره
              اما نظر من این هست که این پترن یک مثلث هست و از نوع "مثلث پایانی"
              این نوع مثلث در پایان یک روند به وجود میاد یعنی فقط در انتهای موج 5 یا موج c
              که الان هم در حال تکمیل آخرین ریز موجش هست
              در ضمن من دیگه به تارگت 1000 در این سهم اعتقادی ندارم و به نظرم این سهم بعد از این ریز موج کاملا تمام شدست.
              این نظر بندست و احتمال اشتباه درش هست. پس منتظر نقد دوستان تحلیلگر هستم

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

بارها دیدم دوستان میگویند فلان شرکت این تعداد حق داره که اگر تموم بشه اره و .....

حالا چند سوال
                چرا نمیان یک صف 15 میلیونی خرید براش بچینند تا هم سهم فروشنده را در بیارند هم سهمشون مثبت بخوره
                اصلا اگر سهمی روی مثبت تقاضا داشته باشه مگر میشه فروشنده با 2 میلیون سهم بتونه صف فروشش کنه

حمایت یعنی وساپا
                حمایت یعنی صدرا

احسنت به جناب بارید عزیز که اکثر نوشته های ایشون سرشار از نکات ریز و عقلانی و خالی از تعصب هست.

نکته دیگری که خیلی جای بحث داره حجم معاملات هست
                حجم از نظر من یکی از سخت ترین ابزارها برای تحلیل آینده یک سهمه و به شخصه اصلا اونو وارد تحلیلم نمیکنم
                جدیدا زیاد میشنویم تا سهمی حجم بالا میزنه گفته میشه سهم در حال جمع شدنه یا حجم سهم نشان دهنده همه چیز هست یا ... در حالی که حجم یک چیز دو طرفست یعنی همون مقداری که خریدار در ایجاد حجم دخیل بوده فروشنده هم دخیل هست. پس از نظر من با یک نگاه ساده به حجم معاملات نمیشه گفت این برای سهم نکته مثبتی هست.

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

حالا چند سوال

حمایت یعنی وساپا
                  حمایت یعنی صدرا

باربد;40320]من نمیدونم چرا دقیقا بلعکس شما فکر میکنم
                  این موضوع را چند صفحه قبل پست زده بودم
                  الان هم مطمینم خریدار حق بترانس در قیمت چهازشنبه سود خوبی خواهد برد

خوب همه چیز به نفع بترانس
                  منم طبق گفته قبلی بر رشد حق تقدم در کوتاه مدت الان دیگه با جناب رستمی هم عقیده ام
                  البته نظرم همچنان همون قبلیه
                  جناب باربد در اینکه بازی سهم و حق فرسایشی شده است، برخی اظهارنظرها با تناقض همراه است و انتظار، هزینه فرصت از دست رفته دارد با جنابعالی هم عقیده ام. اما جسارتاً در تاریخ ارسال پستهای بالا قیمت حق تقدم با قیمت امروز تفاوت اندکی داشت آیا تحلیل شما از روند کوتاه مدت سهم نیز تغییر کرده است؟
                  آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/13, 09:09.
                  هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

چند سوال

حمایت یعنی وساپا
                    حمایت یعنی صدرا

[/b][/quote]

چرا باید بیان یه صف خرید ایجاد کنن وقتی میشه اون حق تقدم ها را ارزون تر خرید

فرض کنید سهامدای 70 م سهم داره ومی خواد 15 م حق تقدم جدید را از بازار جمع کنه
                    3تا راه ککه بیشتر نداره
                    1- رو همون قیمت کم کم خرید کنه
                    2- درخواست خرید بذاره و ضمن خرید 15م سهم جدید قیمت سهما خودش هم بره بالا

3- می دونه که حق تقدم ها زمان داره ( یکی 2 ماه) وفروشنده مجبوره که بفروشه - از طرفی خودش که سهم زادی داره معلوم نمی خواد نوسان گیری کنه ودیدش دراز مدته- پس دخواست خرید و کم کم وارد می کنه تا حق تقدم ها را ارزون تر بخره
                    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سپه
                      كاربر فعال
                      • Dec 2010
                      • 790

فک کنم بحثم را خیلی افتضاح توضیح دادم

یه جور دیگه
                      اونی که می خواد 45 م حق زیمنس رو بخره ( با فرض اینکه خودشم مثلا 200 م سهم داره)

براش به صرفه تره که این 45 م با قیمت بالا تر بخره که 200 م سهمش هم بره بالا
                      یا صبر کنه وبا قیمت پایین تر بخره وچون نمی خواد 3-4 ماهه 200 م سهمش رو رد کنه وقصدنگه داری بلند مدت داره پس براش مهم نس اون 200 م سهمش هم داره قمتش می یاد پایین ( زیرا که وقتی حق تقدم ها یی که پایین خریده بسته بشه قیمت سهم می ره بالا)
                      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

پيگيري بدهكاري ميلياردي دولت به شركت ايران ترانسفو

خبرگزاري فارس: استاندار زنجان با اشاره به اينكه دولت 350 ميليارد تومان به شركت ايران ترانسفو بدهكار است، گفت: چون اين مطلب از ساير ارگانها پيگيري شده و نتيجه نداشته است، اين مطلب از طريق رئيس جمهور پيگيري ميشود.
                        به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، محمد رئوفينژاد ظهر امروز در جلسه كار گروه كميته كار گروه توسعه صادرات استان زنجان با اشاره به اينكه شركت ايران ترانسفو فشارهاي زيادي را از خارج از كشور متحمل ميشود، اظهار داشت: همه اين فشارها براي توقف توليد در اين شركت است.
                        وي با بيان اينكه توليدات شركت ايران ترانسفو در ايران و خاورميانه منحصر به فرد است، افزود: چون اين توليدات استراتژيك و پر در آمد براي استان است، هدف دشمن به تعطيلي كشاندن اين شركت است.
                        استاندار زنجان با اشاره به اينكه شركت ايران ترانسفو جزو ليست تحريمها قرار گرفته است، تصريح كرد: بايد براي خنثي شدن اين اقدام گامهاي بلندي برداشته شود.
                        وي آمار اشتغال شركت ايران ترانسفو را 5 هزار نفر اعلام كرد و گفت: پيگيري مطالبات اين شركت از دولت چون از كانالهاي مختلف نتيجه نداده است، طي چند روز آينده از طريق رئيس جمهور پيگيري ميشود.
                        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

این بترانسم شده داستان:d
                          عجب:-/
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

امروز جناب رستمی حضور نداشته تا به بترانس خط بدهد و ....

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                              جناب باربد در اینکه بازی سهم و حق فرسایشی شده است، برخی اظهارنظرها با تناقض همراه است و انتظار، هزینه فرصت از دست رفته دارد با جنابعالی هم عقیده ام. اما جسارتاً در تاریخ ارسال پستهای بالا قیمت حق تقدم با قیمت امروز تفاوت اندکی داشت آیا تحلیل شما از روند کوتاه مدت سهم نیز تغییر کرده است؟
                              بله من تمدید حق را از این دید میدیدم که برخی حقوقی ها از این موقعیت برای یک نوسان 10 تا 20 درصدی استفاده کنندو ما هم همراه شویم
                              اما بعد از یک 5 تا 6 درصدی دیدم این بازی کثیف تر از این حرفهاست
                              حتی با وجود اینکه بنده شدیدا حق بازی میکنم ابدا وارد این سهم نشدم
                              جالبه دوستانی که تو پیام خصوصی سوال کردند را به فروش حتی با ضرر راهنمایی و جایگزینی سهم دیگر را پیشنهاد دادم
                              اما گاها دیده میشه در این تاپیک برخی دوستان روی سهم تعصب میکشند و من دوست ندارم برخورد بدی پیش بیاید
                              اما یک اصل بزرگ هست و اونم اینه با سهم خود ازدواج نکنید

جالبه خرید حق را عنوان کردم کوتاه مدت یعنی شاید دو روزه
                              و تحلیل خود را نیز همون قبلی اعلام کرده ام
                              من یکبار حق بترانس را مستعد دانستم ان هم روز بازگشایی بود و شارپ اولیه
                              زمانی هم که اولین پستم را توی این تاپیک زدم حق فکر کنم تو محدوده 580 بود

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                                فک کنم بحثم را خیلی افتضاح توضیح دادم

یه جور دیگه
                                اونی که می خواد 45 م حق زیمنس رو بخره ( با فرض اینکه خودشم مثلا 200 م سهم داره)

براش به صرفه تره که این 45 م با قیمت بالا تر بخره که 200 م سهمش هم بره بالا
                                یا صبر کنه وبا قیمت پایین تر بخره وچون نمی خواد 3-4 ماهه 200 م سهمش رو رد کنه وقصدنگه داری بلند مدت داره پس براش مهم نس اون 200 م سهمش هم داره قمتش می یاد پایین ( زیرا که وقتی حق تقدم ها یی که پایین خریده بسته بشه قیمت سهم می ره بالا)
                                خوب سپه جان با فرض که این موضوع درست باشه
                                این یک بازی حقوقیه و برای ما حقیقی ها تعبیه نشده پس ما چرا میخریم؟
                                وقتی میدونیم حقوقی میخواد سهم را منفی بخره ما نباید وارد بازی بشیم
                                نمی خوام دل کسی را بسوزونم
                                اما با این پول هرحق دیگه ای خریده بودید الان به مراتب بیشتر سود کرده بودید

نظر

در حال کار...
                                X