در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postجنابعالی قبل از این پیش بینی که مورد گفتگوی ماست، بارها در پست های خود به خطرناک بودن بازی این سهم اشاره کرده بودید چگونه است که تازه به این نتیجه رسیده اید که بازی این سهم کثیف است؟ صرفاً بدین دلیل که پیش بینی رشد 10 تا 20 درصد در "دو روز" محقق نشد؟
یا دوست نداشتی واقعیت را درک کنید
شما یک پست از بنده پیدا کن که گفتم بترانس خوبه
نه عزیزم همیشه گفتم این سهم خوب نیست
بلکه گفتم شاید با تمدید حق تقدم شاید
اونم شاید این حق در کوتاه مدت یک گین بده که اونم نداد
نکته اخر برای اونایی که حال ندارند پستهای بنده را از اول بخونند
من روز اول بازگشایی در قیمت 450 حق را مناسب دانستم که تا 580 هم رفت و بعدا دیگه هیچ پستی نزدم که بگم بترانس خوبه
الانم سر تحلیلم هستم
جالبه هیچ کس مثل من بار ها نگفته صبا را دست کم نگیرید و هر کس گرفته الان بیاد بگه چقدر سود کرده
مرد مومن فسرب ح تمدید شد 40 درصد داد
شایعه شده بانک دی حقش میخواد تمدید بشه 118 میلیون صف خرید داره
حالا شما چه تعصبی روی این سهم دارید خدا میداند
تنها کور سویی که برای کسب یک سود بود همین تمدید بود که اونم نشد
نظر
-
سهامداران بترانس : اینجاست که باید قدر جناب رستمی را دانست. یک روز نبودند همه سهامداران سر در گم هستند . انشاا... با بازگشت جناب رستمی همه سهامداران از بلاتکلیفی در میایند . همچنان منتظر بازگشت جناب رستمی هستیم تا خطی به بازار بترانس بدهد. ومن ا...التوفیق
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوستان عزیزان من روی هیچ سهمی تعصب ندارم و نداشتم
همیشه هم از بحث تحلیلی و منطقی استقبال کردم
اما از دوستان در عجبم ......
ح بترانس:-w ،
دو بحث داریم: یا قیمت سهم خیلی بالاست یا حق سهم ارزون هستش!
خود سهم فروشنده بالقوه ای نداره و قیمت اون در همین محدوده در حال حمایت هستش.
بترانس میتونه امسال بالای 100 رو پوشش بده!! پس نمیتونه گرون باشه ( بحث ورود زیر مجموعه ها، طرحهای توسعه کلان تو تسکو، زنگان و خو ترانسفو باعث میشه ک هروند سود سازی سالهای 91 تا 93 با شیب بالاتری ادامه پیدا کنه- مثلا 91 تا حوالی 180 تومان!)
بالاخره این گپ قیمتی باید تموم بشه! برسه اول 150 بعد حوالی 110!
همین که با وجود عرضه بالا تو ح شاهد صف فروش نستیم و توسط بازار خریداری میشه، تشنه خرید هستش، با اتمام ح زمینس و برگشت اعتماد دوباره، خیلی زود فاصله به 150 تومان خواهد رسید. به شخصه منتظر استارت ح از این هفته هستم. بخشی امروز خریداری شد و بخش های دیگه طی دو روز بعد خریداری میشه. (البته این ها نظرات شخصی من هستش و احتمال اشتباه وجود داره)
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postسهامداران بترانس : اینجاست که باید قدر جناب رستمی را دانست. یک روز نبودند همه سهامداران سر در گم هستند . انشاا... با بازگشت جناب رستمی همه سهامداران از بلاتکلیفی در میایند . همچنان منتظر بازگشت جناب رستمی هستیم تا خطی به بازار بترانس بدهد. ومن ا...التوفیقهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
به نقل از "کلید اسرار" از سایت بورکس در مورد معاملات دیروز
سلام
امروز زيمنس در جمع فروشندگان بود و در پايان معاملات موجودي به 2100000سهم رسيد
همچنان بانك اقتصاد نوين در جمع خريداران مشاهده گرديد.
صرفا جهت اطلاعهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخوب سپه جان با فرض که این موضوع درست باشه
این یک بازی حقوقیه و برای ما حقیقی ها تعبیه نشده پس ما چرا میخریم؟
وقتی میدونیم حقوقی میخواد سهم را منفی بخره ما نباید وارد بازی بشیم
نمی خوام دل کسی را بسوزونم
اما با این پول هرحق دیگه ای خریده بودید الان به مراتب بیشتر سود کرده بودید
تو تحلیل تکنیکی سعی می کنن بفهمن سرمایه داربزر گ می خواد چی کار کنه کلا 4 تا حقوقی باید از سهم حمایت کنن تا بره بالا دیهگ
دل سوزوندن هم نیست باربد خان حرف حساب جواب داره :p ولی جواباش الکیه
فک کنم فرصت از دست رفته زیادی اینسهم داشته ( البته سهمی ه 6 ماهه از 1050 تومن برسه به 680 با 4 برابر افزایش سرمایه میشه گفت سودش رو به م ن یکی که خوب دادههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
چند روزیست که قیمت سهم بطور کنترل شده ای در فاصله 200 تومانی از قیمت حق حرکت می کند و این در تمام طول زمان معاملات محسوس است. گویا علاقه ای به ایجاد فاصله بیش از 200 تومان وجود ندارد. چه تحلیلی از این نکته می توان داشت؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوستان عزیزان من روی هیچ سهمی تعصب ندارم و نداشتم
همیشه هم از بحث تحلیلی و منطقی استقبال کردم
اما از دوستان در عجبم ......
چون به لحاظ ذهنی درگیر این سهم بوده وهستم و در عین حال سودی که می توانستم بدست آورم را هم به دلیل طمع از دست داده ام پس اگر همین امروز از سهم خارج شوم یک بازنده تمام عیارم و بخصوص اگر بعد از فروش من سهم شروع به رشد کند هرگز خودم را نمی بخشم. لذا سهم را به امید سود کردن نگه می دارم. ولو قرار باشد دید سرمایه گذاریم را از کوتاه مدت به میان مدت تغییر دهم.
این پدیده در نظریه مالی-رفتاری(Behavioural Finance) تحت عنوان پشیمان گریزی(Regret aversion Bias) نامیده می شود.
اما در مورد اظهار لطف شما که فرمودید "حال نداشتی پستهای بنده را بخوانی"!!! باید عرض کنم بر خلاف ظن شما نوشته های ارزشمندتان را تعقیب می کنم و موردی را بخاطر میاورم که بازدهی مورد نظرتان از سهام بانک آرین را کسب نکردید و حق استفاده نشده را با قیمت پایینتر خریدید تا تبدیل به سهم کنید به عبارت دیگر دیدتان را از کوتاه مدت به میان مدت تغییر دادید. این رفتار شما هم در قالب پشیمان گریزی می گنجد بنابراین از رفتار سهامداران بترانس همچون من در عجب نباشید قربان.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرسته. ریشه این مسئله به گمان من برمیگردد به بعد روانی انسان. من سهامدار سهمی را خریده ام و انتظار داشته ام این سهم رشد خوبی کند. این رشد صورت گرفته و به امید رشد بالاتر سهم را نگه داشته ام. سهم اما، برخلاف میل من شروع به سقوط کرده و مدتی حول و حوش قیمت خاصی نوسان می کند. خوب چه اتفاقی می افتد؟
چون به لحاظ ذهنی درگیر این سهم بوده وهستم و در عین حال سودی که می توانستم بدست آورم را هم به دلیل طمع از دست داده ام پس اگر همین امروز از سهم خارج شوم یک بازنده تمام عیارم و بخصوص اگر بعد از فروش من سهم شروع به رشد کند هرگز خودم را نمی بخشم. لذا سهم را به امید سود کردن نگه می دارم. ولو قرار باشد دید سرمایه گذاریم را از کوتاه مدت به میان مدت تغییر دهم.
این پدیده در نظریه مالی-رفتاری(Behavioural Finance) تحت عنوان پشیمان گریزی(Regret aversion Bias) نامیده می شود.
اما در مورد اظهار لطف شما که فرمودید "حال نداشتی پستهای بنده را بخوانی"!!! باید عرض کنم بر خلاف ظن شما نوشته های ارزشمندتان را تعقیب می کنم و موردی را بخاطر میاورم که بازدهی مورد نظرتان از سهام بانک آرین را کسب نکردید و حق استفاده نشده را با قیمت پایینتر خریدید تا تبدیل به سهم کنید به عبارت دیگر دیدتان را از کوتاه مدت به میان مدت تغییر دادید. این رفتار شما هم در قالب پشیمان گریزی می گنجد بنابراین از رفتار سهامداران بترانس همچون من در عجب نباشید قربان.
امید است از سخن من نرنجیده باشید
که خدا میداند نیتی غیر از خیر ندارم
در اینکه هر کسی در خریدش باید دیدگاه سرمایه گزاری را انتخاب کند شکی نیست
اما موضوع این است تمام کسانی که در بورس ما خرید فروش میکنند دید شما یا من را ندارند
گاها من وقتی میگویم فلان سهم امروز برایی خرید جذابه عدهای در ثانیه اول در ماکس قیمت میخرند و عده ای در کمترین قیمت
من هم در بحثی که با جناب رستمی پیش امد عرض کردم
جناب رستمی حافظه کوتاه مدت من سهامدار مدت زمان اعلامی را زود فراموش میکند و این می شود که شده
در اینکه هر سهمی فراز و نشیب دارد شکی نیست
اما در اینکه ما به چه دید یک سهم را می خریم و چه انتظاری داریم این مهم است
از مشارکت شما در بحث واقعا سپاسگزارم
نظر
-
نقل از "کلید اسرار" از سایت بورکس
با سلام
دوستان اينجانب روزانه به درخواست عزيزان آمار اعلام ميكنم وليكن بعضي دوستان برايم پيام خصوصي داده اند كه داري تبليغ سهم را ميكني در صورتي كه اينجانب هر روز يادآور ميشوم صرفا جهت اطلاع و توصيه به خريد يا فروش نميباشد.
امروز مانده سهام زيمنس به حدود 000/800/1 رسيده است.
در ضمن صندوق نفت در بين خريداران مطرح تقدم بترانس مشاهده شده است.
(صرفا جهت اطلاع)هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
مثلاً فرض کنید 8 متغیر داریم. این 8 متغیر در 40320 حالت می توانند با هم ترکیب شوند. حال فرض کنید هر ترکیب یک سناریو باشد بنابراین برای این 8 متغیر حدود 40000 سناریو می توان فرض کرد.
در بازار بورس تعداد بسیار زیادی متغیر نقش آفرینی می کنند و تعداد سناریوهای ممکن برای این بازار سر به آسمان می ساید و در مقیاسی کوچکتر تعداد متغیرها موثر بر یک سهم نیز بسیارند و سناریوهای موجود برای یک سهم نیز بی شمار.
بارها برخورد کرده ام با مواردی که فلان پیش بینی خاص از فلان سهم صورت گرفته با اطمینان فراوان. وقتی آن پیش بینی خاص به تحقق نپیوسته برمیگردیم و از طرف می پرسیم: "مگر شما نگفتی که فلان می شود پس چرا نشد؟!"، اما مطمئن باشید عبارت "اشتباه کردم" را هرگز نخواهید شنید، می دانید چرا؟ چون تعداد متغیرها بسیارند و تعداد سناریوها بیشمار.
حال یا طرف بعضی از متغیرها را ندیده و سناریو را اشتباه پیش بینی کرده که در اینصورت بر او حرجی نیست و احتمالاً تحلیلگر قابلی نیست، ولی امان از تحلیلگری که بعضی از متغیرها را برای روز مبادا نگه داشته! می دانید با این "متغیرهای روز مبادا" چند سناریو جدید می توان ساخت؟؟؟
راستی به نظر شما تحلیلگران بترانس از کدام دسته اند؟آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/14, 15:51.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postاز دوستان مجرب درخواست می کنم این نکته را تحلیل بفرمایند که دلیل حفظ فاصله 200 تومانی حق و سهم در این مدت چیست؟ پیشاپیش سپاسگزارم
اما با ایجاد این 200 تومن فاصله اکثر حق ها را به سهم تبدیل میکنند
از انجا که سهامدار عمده متعهد میگردد در صورت عدم تمایل بازار برای خرید حق تقدم استفاده نشده همه را خودش بخرد
لذا بدیهیه این فاصله را ایجاد تا این بار فشار مالی را کم کنند
نظر
نظر