احتمال برگشت خودرویی ها خیلی زیاده . حواستون باشه تو این قیمت ها فروشنده نباشید
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
-
-
مثل اینکه افزایش نرخ 22درصدی به کاشی ها داره ابلاغ میشه!:d
البته به گفته های نما بورس نمیشه اعتماد کرد ولی خوب این یکی رو شاید بشه اعتماد کرددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دوستان يه سوالي داشتم اگه من به عنوان خريدار واسه خريد سهمي قيمت رو تو سيستم بزنم 200 تومن ولي فروشنده قيمتو بزنه 150 تومن در حالي كه سهم اپن هست قيمتي كه سيستم مچ ميكنه به قيمت خريدار هست يا فروشنده؟يعني به قيمت 200 مچ ميكنه يا 150؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان يه سوالي داشتم اگه من به عنوان خريدار واسه خريد سهمي قيمت رو تو سيستم بزنم 200 تومن ولي فروشنده قيمتو بزنه 150 تومن در حالي كه سهم اپن هست قيمتي كه سيستم مچ ميكنه به قيمت خريدار هست يا فروشنده؟يعني به قيمت 200 مچ ميكنه يا 150؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان يه سوالي داشتم اگه من به عنوان خريدار واسه خريد سهمي قيمت رو تو سيستم بزنم 200 تومن ولي فروشنده قيمتو بزنه 150 تومن در حالي كه سهم اپن هست قيمتي كه سيستم مچ ميكنه به قيمت خريدار هست يا فروشنده؟يعني به قيمت 200 مچ ميكنه يا 150؟
نظر
-
اگر زمانی که شما 200 وارد میکنید فروشنده رو 150 باشه به شما 150 میدهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان يه سوالي داشتم اگه من به عنوان خريدار واسه خريد سهمي قيمت رو تو سيستم بزنم 200 تومن ولي فروشنده قيمتو بزنه 150 تومن در حالي كه سهم اپن هست قيمتي كه سيستم مچ ميكنه به قيمت خريدار هست يا فروشنده؟يعني به قيمت 200 مچ ميكنه يا 150؟
در حقیقت موضوع در اینجا اولویت قیمتی نیست!
بلکه اولویت به سفارش است !
منظور یعنی اینکه اگر خریدار قبل از فروشنده اردر خرید را گذاشته باشد حتی با اردر فروش پایینتر فروشنده این درخواست خریدار است که غالب است!
در وضعیت مشابه وقتی اردر 150 فروشنده غالب میشود که خریدار بعد از فروشنده درخواست خرید 200 را داده باشد که سفارش خرید او به مبلغ 150 انجام میشود.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postباتوجه به تحریم ها و مشکلات بوجود آمده برای نقل و انتقال مالی شرکتهای صادر و واردکننده، قطعاً گروه ساختمانی یکی از مطمئن ترین گروهها برای سهامداری کردن خواهد بود.
نظر
نظر