قیمت خوبیه برای غدیر از دستش ندین
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
نظر
-
فاراک صف فروشش سنگین شد :d یه کم استرس بدیم به خودمون.
لامسب ریسک تجهیزاتی ها از قجام 690 تومنی که نشستن برا خرید بیشتره =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/14, 10:17.///
نظر
-
دیگه دارند مفت خری می کنن غدیرو هاااااااا
جالبه تعدیل مثبت برای سود سال نود و یک و اینم قیمتش ...
من احتمال می دم این فردا متوقف بشه یکشنبه مجمعشه تا بیست و چهار ساعت قبل از مجمع فرصت داره برای معامله ولی نمیگذارن تو عرضه ی فردا اینم نمادش باز بمونه می بندنش
این معقول تر به نظر میرسه
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفاراک صف فروشش سنگین شد :d یه کم استرس بدیم به خودمون.
لامسب ریسک تجهیزاتی ها از قجام 690 تومنی که نشستن برا خرید بیشتره =))
بنظر من بزودي برميگرده اين سهمتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در مورد فلوله يه نكته اي رو بايد بگم...اين سهم چيز خاصي نداره و يه عده اومدن اين سهمو الكي باد كردن و حرف از سوداي 70 80 تومن زدن و يه عده تازه وارده از همه جا بيخبرم تو اين سهم گير كردن... شرايط سهم يه شرايط كاملا عاديه اما به هزينه هاي مالي شركت توجه كنيد اگه اين هزينه ها از صورتاي مالي حذف بشه سهم منفجر ميشه......سهم از لحاظ عملياتي مشكلي نداره و بهاي تمام شده اعلامي با ماهيت صنعت تطابق داره
ولي تا هزينه هاي مالي تموم نشه قابليت تعديل سود بالايي تو شركت نميبينممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
-
توسط سعيد : ۱۳۹۰/۱۱/۲۵ - ۱۰:۳۹:۲۳
غدیر تعدیل مثبت داد و منفی باز شد
قجام تعدیل منفی داد و مثبت در مثبت باز شد
عصر وارونگی است دیگر....
=))=))///
نظر
-
دنبال صدرا و فاراك و اذراب نريد دوستانه ميگم هيچي تو اينا نيست سرابن از دور اب ميبيني ميري جلو هيچي نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postدنبال صدرا و فاراك و اذراب نريد دوستانه ميگم هيچي تو اينا نيست سرابن از دور اب ميبيني ميري جلو هيچي نيست///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین صدرا و فاراک فاذر روزهای عادی صف فروش بودن امروز که همه بازار منفیه از اینها چه توقعی دارید کمی صبور باشید البته سهم های بهتری هم هست من همیجوری وارد شدم چون امروز خیلی بیکار بودم دیگه :dالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر