كسعدي زماني ميرسه كه بازار روي 400 تومن اين سهمو ميخره همين كه مدير عامل شروع كرده به فروش ساختمونهاي مازاد خودش خيلي خبر خوبيه
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسامان جان کسعدی برای چی ارزنده نیست؟
میخواد تعدیل منفی بده؟ p/e بالایی داره؟ کارخونش منفجر شده؟
نرخ ارز بودجشو بالاتر از نرخ رسمی گرفته؟
در مورد مواد اولیه نهایت 27% مواد اولیه از خارج تهیه میشه که محصولات استراتژیکی هم نیست که با تحریم وارد کشور نشه. رنگ و لعابه که نه در انحصار کشور خاصیه و نه اینکه در داخل نایاب باشه.
در مورد سود غیرعملیاتی که میخواد شناسایی کنه هم همین بس که فقط ساختمون تهرانش ارزش پایه 1.2 میلیارد تومن داره.تقسیم بر 98 میل سهمش بکنید میشه 12 تومن. سایر املاک مازادش هم که فعلا قیمت گذاری نشده.
در مورد نرخ ارز و تحریم و... اتفاقا صنعت کاشی منتفع میشه . فقط کافیه بازار کاشی الان با پارسالو مقایسه کنید. یه مدتی کاشیهای چینی با توجه به قیمت تمام شده پایینشون بازارو قبضه کرده بودن ولی الان با نرخ فعلی ارز، بازار فروش تولیدات داخل بمراتب بهتر شده، صادراتشونم به کنار. دیگه خودتون تحلیل کنید ، آرامش در عراق و شروع ساخت و ساز در اونجا به عنوان وارد کننده عمده کاشی ایران چه تاثیری بر این صنعت داره؟
من نمیگم کاشی و ساختمون با هم واگرایی دارن بلکه میگم رشد سهام ساختمونی و رشد سهام کاشی دلایل متفاوتی دارن. رشد کاشی بخاطر رشد نرخ ارزه و ساختمونیها هم فعلا بخاطر رشد قیمت مسکن اوضاشون مثبته. هنوز به رونق ساخت و ساز نرسیدیم که بخوایم اونطور نتیجه گیری کنیم. در اون مورد نظر من اینه که درسالهای آینده رونق ساخت و ساز رو خواهیم داشت و کاشیها هم منتفع میشن .
حالا از اینا بگذریم. یه سهم بجای کسعدی پیشنهاد کن که استفادشو ببریم.
با سپاس
2-مطمئن باشيد اگه مواد اوليشو داخليا ميتونستن توليد بكنن يك ميلياردو 300 ميليون تومن خرج نميكردن كه از خارج وارد بكنن در ضمن يه سري مواد اوليه بالا دستي داره كه اسماي عجيب غريبي داره كه اونا رو وارد ميكنه كه اگه وارداتش مختل بشه كاشيا وا ميره اسم دقيق علميشونو نميدونم چيه ولي درانحصار كشورهاي خاصي هست كه امتياز توليدشو به ايران ندادن
3-نوسانات نرخ ارز به نفعشونه درست... اما ما گفتيم اگه تحريما جدي بشن رو توليدشون اثر ميزاره و 100 درصد هم رو بازار فروش خارجيشون اثر ميزاره...همين عراق كه شما مثال زديد اتفاقا درصد تحريم كردن ايران از طرفش بيشتره چون دلار وارد كشورش شده و نرخ تورم تو اين كشور به مرور پايين مياد اما چون نرخ تورم تو ايران در حال افزايشه ورود كالا از يك بازار تورمي به يك بازار غير تورمي باعث كاهش ارزش صادرات كشور مبدا ميشه چون كشور مقصد به خاطر پايين بودن نرخ تورم حاضر نيست پول زيادي واسه واردات بده و اين يك اصل مهم تو اقتصاده كه خودتونم قطعا بهش واقف هستيد پس اگه فرض كنيم كه تحريمم نكنه ارزش صادرات اين شركتا پايين مياد و كاهش توليد و كاهش ارزش صادرات تاثير منفي رو سود اين شركتا داره
4-در مورد قسمت قرمز رنگ با نظر شما كاملا مخالفم
5-در مورد شناسايي سود غير عملياتي هر شركتي مناسبه مخصوصا فسديد شكربن و ;)
6-مصطفي جان اگه فردا كسعدي صف خريد شد باز نيايد به من بگيد ديدي گفتم ارزندست ;)...من كلي نظرمو گفتم قصد تخريبم ندارم به شرطي گفتم كه تحريما بخاد جدي بشه نظر شمام واسه من قابل احترامهآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/11, 00:27.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیادم نیست تو کدوم تاپیک و صفحه چند بود که گفتم اما یادمه که گفتم حقوقی داره دنبال سهم کوچیک با ارزش بالا میگرده همتون میدونید که قندیها سهمهای کوچیک بودن با حجم مبناهای مناسب که خداییش حقوقی خوب روش جولان داد اما پیرو اون صحبتم تنها گروهی که الان شرایط مشابه قندیها رو داره فقط و فقط و کاشی هستش و تو سایتهای همسایه هم حتما خوندید که حقوقیها دارن اماده میشن بیان رو این گروه پس تا دیر نشده البته نه با عجله این گروه رو دریابید البته همانند قندیها این گروه هم سهمهاش از نظر ارزندگی متفاوت هستش که همه میدونید کچینی کساوه کسعدی کهرام کترام اون باقی مونده هاش هم به دنبال اینها حرکت میکنند البته حق تقدم کحافظ هم بسته شده و خود این قضیه رو هم من مزید بر علت میدونم برای رشد این گروه چون رو حقش یه سری بازی در اومد و من فکر میکنم بعضی ها منتظر بودن تا حق این سهم هم بسته شه سهم کاشی هم زیاد به همه هم میرسه پس بخرید بعد نشه مثل قندیها که بگید ای یادته کسعدی رو 285 بودها ای یادته کهرام رو 144 بودها!!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
رشد میکنن ولی بنظرم قضیه قندیها یه استثنا بود
رشد میکنن تا به p/e معقول برسن.
سامان این فسدیدو جدی میگی؟ بیخیال. برای پوشش زیان انباشتش باید بیش از 600% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
راستی سامان وقت کردی یه نگاه به این گزارش تپمپی بنداز. مشکوکه قیافش
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postرشد میکنن ولی بنظرم قضیه قندیها یه استثنا بود
رشد میکنن تا به p/e معقول برسن.
سامان این فسدیدو جدی میگی؟ بیخیال. برای پوشش زیان انباشتش باید بیش از 600% افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بده.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postراستی سامان وقت کردی یه نگاه به این گزارش تپمپی بنداز. مشکوکه قیافش
http://www.codal.ir/Reports/InterimS...uoX5NRxA%3d%3dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
این سهم فعلا ارزش خریدن نداره.(فسدید)
چون خاتم بهش نظر داره و میخواد به چنگش بیاره!
چند وقت پیش هم تو معامله بلوک مدیریتیش هم خوب جلو اومد ولی یه سرمایه گذار ناشی اومد رو دست خاتم و به قیمت بالاتری بلوکش رو خرید!
نتیجه این عملش رو هم داره میبینه!کالاهاشو نمیخرن!اگه بخرن هم پولشو خیلی دیر میدن!ظرف فقط 2 سال زیان انباشته شرکت سر به فلک زده!خاتم یه کاری میکنه که شرکت ورشکسته بشه و همین سرمایه گذار جدید با خواهش و تمنا بیاد بلوکش رو به قیمت خیلی پایینتر و زیان بسیار سنگین تقدیمش بکنه.
همین مورد رو تو معامله بلوک آذراب متعلق به صدرا هم دیدیم که هیچ حقوقی جرات نکرد بره طرفش!
شاید بشه از سهم چند تا نوسان هم گرفت ولی به نظرم هدف قیمتی سهم حوالی 50-60 تومن در بلند مدت هست!(تا زمانی که مالک جدید سهم 2زاریش بیافته که باید بلوکش رو بده دست صاحب واقعیش!اونم با کلی زیان!)
(نظر شخصی)
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه سري از مطالبات شركت وصول شده و همزمان موجودي نقد شركت هم كاهش پيدا كرده ..اين نشون ميده وجه نقد از حسابا خارج شده كه افزايش پيش پرداخت نشون ميده يه مقدار از اين وجه نقد به خاطر كارهاي روز مره شركت خرج شده اما بقيش كجا رفته؟ضمن اينكه تسهيلات مالي شركت كاهش پيدا كرده اما هزينه مالي تو صورت سودو زيان افزايش پيدا كرده كه تناقضه......نكته مثبتي ترازنامه شركت داره و اونم افزايش سود سهام پيشنهادي و پرداختني هست كه ميتونه توجيه كننده خروج وجه نقد از شركت باشه...نكته مثبت ديگه اي كه تو ترازنامه ميبينم ذخيره مالياته كه نشون ميده شركت محتاطي هست و خيلي خوبه...اما اگه بخايم همه اين مواردو با هم تلفيق كنيم بايد به شركت وقت بديم هنوز زوده بخايم در موردش نظر بديم پمپ سازي رو بايد در پايان سال مالي بررسي كنيم ولي خب مشخصه يه سري در آمدا رو شناسايي نكرده و نميتونيمم بگيم كه چرا شناسايي نكرده چون هنوز زمان زيادي تا پايان سال ماليش داره......من خودمم اين سهمو داشتم كه حولو حوش 290 نقدش كردم چون نميدونستم چه گزارشي ميخاد بده......بازم تاكيد ميكنم بايد وقت بيشتري به شركت داد البته اين گزارش شايد تاثير منفي موقتي رو سهم بزاره
همین شناسایی نکردن بعضی درآمدها برای منم یه سوال بزرگ بود.
حتی الامکان تا گزارش پیش بینیش بیاد، باید صبر کنیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من فقط یه چیز رو بگم که خودتون هم میدونید خیلی از شرکتها بر طبق گزارشات خودشون عمل نمیکنند نمونش هم چند تا شرکت قندی بودن که قبل از انفجار گزارشهای عجیب غریب دادن به خصوص شرکتهایی که فاندشون قویه و میدونیم صعودی هستند زیاد به گزارشاتشون اعتمادی نیست در کل تو این چند سال زیاد به گزارشات شرکتها اعتماد ندارم و رو حساب گزارشات سهم نخریدم فقط تو بعضی مواقع این گزارشات سهم رو منفی یا مثبت میکنه و یا شرکت خیلی از نظر بنیادی ضعیف باشه که دیگه همه میدونن نیاز به گزارشات نیست فروم و سفارود زیاد رو حساب گزارشات سهم نخرید جدی میگم!!مگر لینکه اون گزارش خیلی دهن پر کن و عالی باشه.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بعضيا تو سايتاي مختلف ميگن ولساپا 100 درصد سودشو پوشش ميده و حتي حرف از تعديل مثبتم ميزنن....دوستان به اين فرافكنيا توجه نكنيد....ولساپا درسته عمده سودشو در پايان سال مالي شناسايي ميكنه ولي تعديل مثبت محاله بده.....سود فعليشم احتمال ميدم با تعديل منفي روبرو بشه خيلي بخاد جون بكنه نهايت ميتونه سودشو پوشش بدهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبعضيا تو سايتاي مختلف ميگن ولساپا 100 درصد سودشو پوشش ميده و حتي حرف از تعديل مثبتم ميزنن....دوستان به اين فرافكنيا توجه نكنيد....ولساپا درسته عمده سودشو در پايان سال مالي شناسايي ميكنه ولي تعديل مثبت محاله بده.....سود فعليشم احتمال ميدم با تعديل منفي روبرو بشه خيلي بخاد جون بكنه نهايت ميتونه سودشو پوشش بده
نظر
-
در اصل توسط hos250 پست شده است View Postاحتمالاً با کلی جنگ و دعوا بتونه سودش را پوشش بده -حفظ آبرو- اما احتمالا تو تقسیم سود کم بیاره شاید بذاره برای افزایش سرمایه و ....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر