سلام :نظرتون برای خرید وساپا چیه؟
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postيه نكته مهمي رو بايد بگم.....الان تقريبا موعد اومدن گزارش 91 شركتهاست و من احتمال ميدم گزارش بيشتر شركتها محتاطانه اعلام بشه....بنابراين تعديل منفي واسه 91 تو اكثر شركتا محتمل هست و شما نبايد بر اساس پيشبيني 91 شركتها قضاوت كنيد...ضمن اينكه نرخ ارز هم افزايش پيدا كرده و شركتهاي وارداتي پيشبينيهاي متفاوتي رو اعلام ميكنن.....يعني منطقي اين هست كه گزارشا محتاطانه باشه چون سال آينده سال حساسي واسه اين مملكته و نرخ تورم شديدا افزايش پيدا ميكنه....و به نظر من درست كردن يه سبد از گروه ساختمان كاشي فلزيو معدني و مخصوصا غذا ريسك سبدتونو در حالت نرمال حفظ ميكنه....به نظر من بريد رو سهمي سرمايه گذاري كنيد كه پيشبيني 91 اون خيلي خيلي محتاطانه باشه......البته حضور در بازار به شزط ثبات سياسي منطقيه وگرنه پولتونو سفت تو خونتون نگه داريد نه طلا نه سهام نه ملك فقط پول نقد
http://codal.ir/Reports/Exports/%407bPYpb5Qhls1ntb9ibDsQ%3d%3d.pdf
فروش املاك رو در بودجه 91 لحاظ كرده و از لحاظ عملياتي خودشو ضعيف نشون داده ولي خيلي دوست داشتم سودشو پايينتر اعلام ميكردمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخب كسعدي تعديل منفي داد و طبيعيم بود
http://codal.ir/Reports/Exports/%407bPYpb5Qhls1ntb9ibDsQ%3d%3d.pdf
فروش املاك رو در بودجه 91 لحاظ كرده و از لحاظ عملياتي خودشو ضعيف نشون داده ولي خيلي دوست داشتم سودشو پايينتر اعلام ميكرد
جناب میشه بگین چرا طبیعی بود ؟
نظر
-
سامان به قول خودت گزارشای 91 خیلی محتاطانه اعلام شده!
البته این محافظه کاری برای بورس سال بعد خیلی خوبه. چون باید منتظر تعدیلای تپل بمونیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسامان به قول خودت گزارشای 91 خیلی محتاطانه اعلام شده!
البته این محافظه کاری برای بورس سال بعد خیلی خوبه. چون باید منتظر تعدیلای تپل بمونیم.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدقيقا همينطوره جا واسه تعديل بالايي ميزارن از طرف ديگه چون تورم هم بالا ميره لزا نرخ محصولاتشونم بالا ميره و عملا با يه تير 2 نشون ميزنن.....من برداشتم اينه كه بازار به گزارشاي محتاطانه واكنش منفي نشون نميده چون ميدونه چه خبره ولي هم كپشير و هم كسعدي ميتونستن پايينتر اعلام كنن اينطوري خيلي بهتر ميبود
پارسالم گزارش فولاد خیلی خیلی محتاطانه بود اما دیدیم که بعد از عید بازار پی به ای مناسب به سود آتی فولاد داد.
الان گزارش شخارک خیلی محتاطانه اعلام شده. شلعاب هم همینطور.
به قول تو کپشیرم میتونست پایینتر بده .وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فقط منتظرم این مظلومیت سیمانیها کی تموم میشه؟؟
سخزر بازم تعدیل دادhttp://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...%2fQaijg%3d%3dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من که دیگه مطمئن شدم کاشی ها صنعت بعدی هستن گزارشات مشکوک معاملات مشکوک تو بعضی نماد ها هم اسم یه خریداهایی رو بچه ها دارن میگن که دیگه حله!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآره درسته. این پی به ای پایین توی بازار دیگه هر گونه خبر بدی رو پیش خور کرده.
پارسالم گزارش فولاد خیلی خیلی محتاطانه بود اما دیدیم که بعد از عید بازار پی به ای مناسب به سود آتی فولاد داد.
الان گزارش شخارک خیلی محتاطانه اعلام شده. شلعاب هم همینطور.
به قول تو کپشیرم میتونست پایینتر بده .
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postفقط منتظرم این مظلومیت سیمانیها کی تموم میشه؟؟
سخزر بازم تعدیل دادhttp://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...%2fQaijg%3d%3d
سیمانیها بودکه توچندگزارشی که فعلااومده فقط سکرماتعدیل منفی داشته وبقیه یاتقریباهمون آخرینepsامسال رواعلام
کردن وسخزرهم بیش از20درصدتعدیل مثبت نسبت به90داشت(گرچه کمی ازepsسال 90خودکم کرد)...حجم کم سابقه
معاملات امروزسشمال وسفارس ومحوصفهای فروششون وحتی افزایش قیمت سفارس تانزدیک مثبت کامل میتونه نشونه
مثبت شدن وحتی احتمالاصف خریدشدن این دوسهم تومعاملات فردابشه وتجربه گروه سیمان نشون میده که تواین
مواقع بقیه هم بخصوص اونایی که اصلاح زیادی داشتن مثل سدورسریع صف خریدمیشن...دوستان بررسی کنن...
نظر
-
گزارشاي شركتا يكي يكي داره مياد و همينجور چشمي كه دارم نگا ميكنم همه فله اي تنظيم شده آقاي كدالم تند تند داره ميفرسته رو كدال حالا كدوم حسابداره كه اينا رو بررسي كنه....اينم مملكته ما داريم.......يه چيزي به اسم گزارش تنظيم كردن به خورد ملت ميدن...ساده ترين اصول تهيه گزارش رو رعايت نكردن البته حقم دارن چون بورس زياد به گزارشاي اول سال گير نميده مگر اينكه تعديل سنگيني داشته باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر