شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
    جناب بهزادی سلام.
    اگه براتون مسولیتی نداره بفرمایید که شاخص رو زیر70000میبینید؟پیشاپیش ممنون
    پیش بینی خیلی سختیه! واقعا نمی دونم...

نظر

• aravil
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 234

پیش بینی شاخص همانطور که جناب بهزادی فرمودند کار بسیار سختیه ولی احتمالش خیلی زیاده با شروع فاز دوم هدفمندی یارانه ها شاخص حتی به زیر 70 هزار واحد نفوذ کنه.

البته این هم لازمه بگم که کاهش فقط 3000اای 4000 واحدی شاخص منجر به نزول 20 الی 30 درصدی برخی سهام خواهد شد.

اگه شاخص زیر 70 هزار واحد تثبیت بشه بسیاری از قیمتهای سهام به قیمت زمان شاخص 30 هزار واحدی خواهد رسید که در نوع خودش خیلی جالبه.

نفری رو سراغ دارم که ازم پرسید من ثباغ 530 تومانی خریدم تو شاخص نزدیک به 80 هزار و حالا چگونه است شاخص فقط 10 درصد پایین امده اما قیمت سهام من نصف شده و ثباغ 250 شده.

به نظرتان چه توضیحی قانع کننده میتوان به این دوستمان داد

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 958

تکنیکال چه زیباست...
        [IMG][/IMG]

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
          صبح بخیر

تحلیل تایم فریم ماهیانه شاخص....

تصور می کنم برای اتمام موج 4 الیوتی هنوز خیلی زود باشه.... به جهت تکنیکال و دیدگاه الیوتی هم نیمه دوم تابستان و پاییز شروع موج 5 خواهد بود که با فرضیات بنیادی که ارایه دادم نیز تا حدودی هماهنگی داره...

به هر حال این یک احتمال و فرضیه هست و باید دید چه میشود...

ارادتمند- بهزاد

سلام دوستان

روند قیمتی به اولین سطح حمایتی برخورد کرد...

با این حال هنوز به جهت ظرف زمانی بازار اشباع نشده است... در تصویر خط روندی کشیده شده است که بنده تلاقی قیمت با خط روند رو نقطه برگشت بازار می دونم مشروط بر اینکه دلایل بنیادی محکمی نیز برای صعود بوجود آید...

روند آتی قیمت می تواند با ریزش بیشتر و یا با حرکتی ساید به خط روند برخورد کند و همانطور که مشخص هست این مورد واگرایی با زمان پایان اصلاح داره بدین مفهوم که اگر روند ساید باشه اصلاح می تونه تا 4 ماه دیگر ادامه دار باشه و اگر روند نزولی باشه میشه انتظار برگشت بازار رو از یکی دو ماه دیگر داشت...

باید دید در آینده چه میشود ضمن اینکه باید به داده های بنیادی به عنوان پتانسیل حرکتی بازار توجه خاص نمود...

در هر حال، حرکت بعدی شاخص سود خوبی رو در دل خود نهفته دارد که زمان حدودی شروع آنرا سعی می کنم با کمترین خطا اعلام کنم...

فراموش نکنید که تمامی این موارد فقط بررسی یک احتمال در بازار هست و قطعیتی در وقوع آن وجود ندارد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
            پیش بینی شاخص همانطور که جناب بهزادی فرمودند کار بسیار سختیه ولی احتمالش خیلی زیاده با شروع فاز دوم هدفمندی یارانه ها شاخص حتی به زیر 70 هزار واحد نفوذ کنه.

البته این هم لازمه بگم که کاهش فقط 3000اای 4000 واحدی شاخص منجر به نزول 20 الی 30 درصدی برخی سهام خواهد شد.

اگه شاخص زیر 70 هزار واحد تثبیت بشه بسیاری از قیمتهای سهام به قیمت زمان شاخص 30 هزار واحدی خواهد رسید که در نوع خودش خیلی جالبه.

نفری رو سراغ دارم که ازم پرسید من ثباغ 530 تومانی خریدم تو شاخص نزدیک به 80 هزار و حالا چگونه است شاخص فقط 10 درصد پایین امده اما قیمت سهام من نصف شده و ثباغ 250 شده.

به نظرتان چه توضیحی قانع کننده میتوان به این دوستمان داد
            درود بر شما؛

هدفمندي هرگز همچين تاثيري روي شركت ها نخواهد گذاشت. تاثير هدفمندي بسيار بسيار كمتر از آن چيزيست كه به بازار قبولانده شده است! در واقع چيزي افزايش هاي سال 93 با فاز اول قابل مقايسه نيست. در مورد شاخص هم اگر متغيرهاي برونزاي سطح كلان مانند مذاكرات هسته اي با شكست روبرو نشود شاخص سطوح فعلي خود را نخواهد شكست. منكر رفتار نوساني بازار نيستم اما جو رواني فعلي مبني بر ريزش شاخص به اعداد بسيار بعيد، اصلا منطقي نيست.

دو استراتژي بر اساس رويكرد سرمايه گذاري افراد به نظر معقولانه مي رسد:
            1- مجمع رفتن با سهم هايي كه تقسيمي قابل قبول دارند و مجامع موفقي خواهد داشت براي افرادي با رويكرد بلندمدت و بنيادي
            2- نوسان گيري با بخشي از سرمايه و فرصت طلبي از وضعيت نوساني فعلي براي دوستان كوتاه مدتي و تكنيكاليست

در مورد ثباغ هم مشخصه، اولا ثباغ متعلق به بورس نيست كه بخواهيم روندش رو با شاخص بورس بسنجيم ثانيا شاخص بورس بر اساس ارزش بازار شركت ها تعيين مي شود و طبعا حساسيت بالاي آن به شركت هاي بزرگ مي باشد و سهم هاي كوچك از شاخص استقلال نسبي دارند. البته اين موضوع كه شاخص و سهم ها رفتار متفاوتي ارائه مي دهند به دليل ساختار نامناسب بازار و تمركز بالاي آن ميان 10 تا 20 شركت اصليست كه از ضعف ها و ناكارآيي هاي بازار ماست
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
              از مطالب مفید دوستان استفاده کردیم.

بنده هم فعلا بازار رو تا اتمام اجرای طرح هدفمندی یارانه ها نزولی میدانم.

البته با تک سهمها کاری ندارم.

امروز رو هم فرصت فروش میدانستم تا فرصت خرید برا همین به جز برخی سهام ساختمانی اکثر سهام رو در مثبت فروخته و خارج شدم

البته امیدوازم نظر من اشتباه باشه و با صعود بازار دوستان سود کنند..

البته این رو هم باید بگم که به نظر بنده بعد از اتمام فاز دوم هدفمندی یارانه ها و فروکش کردن جو و هیجانات کاذب منفی ناشی از ان و با مشخص شدن تاثیر واقعی افزایش هزینهنه ها و با برطرف شدن ابهامات و تکمیل توافق جامع هسته ای از اواخر خرداد شاخص رشد خودش رو اغاز خواهد کرد.

و با رشد شاخص قطعا هدف شاخص برا پایان سال حداقل ما بین 80 الی 90 خواهد بود

سال 94 هم که قطعا شاخص بالای 100 هزار واحد تثبیت خواهد شد

نظر

• mnm
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 155

ببخشید منم نظر خودمو میگم به نظرم هنوز سهمهای شاخص ساز مثل مپنا خودرو شبندر اصلاحشون تموم نشده پس حداقل این کانالی که دوستان زحمت کشیدن گذاشتن به سقف برخورد میکنه که اگه کامل بکنه و مجدد به کف میخوره که حوالی 72000حالا100تا بالا یا پایین و به قول جناب بهزادی اگه ساید نباشه یکی دو ماهی داریم. و در آخر تنها تاپیکیه که دیدم اینقدر با احترام به هم چه موافق چه مخالف نظرشونو میگن

نظر

• aravil
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 234

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر شما؛

هدفمندي هرگز همچين تاثيري روي شركت ها نخواهد گذاشت. تاثير هدفمندي بسيار بسيار كمتر از آن چيزيست كه به بازار قبولانده شده است! در واقع چيزي افزايش هاي سال 93 با فاز اول قابل مقايسه نيست. در مورد شاخص هم اگر متغيرهاي برونزاي سطح كلان مانند مذاكرات هسته اي با شكست روبرو نشود شاخص سطوح فعلي خود را نخواهد شكست. منكر رفتار نوساني بازار نيستم اما جو رواني فعلي مبني بر ريزش شاخص به اعداد بسيار بعيد، اصلا منطقي نيست.

دو استراتژي بر اساس رويكرد سرمايه گذاري افراد به نظر معقولانه مي رسد:
                  1- مجمع رفتن با سهم هايي كه تقسيمي قابل قبول دارند و مجامع موفقي خواهد داشت براي افرادي با رويكرد بلندمدت و بنيادي
                  2- نوسان گيري با بخشي از سرمايه و فرصت طلبي از وضعيت نوساني فعلي براي دوستان كوتاه مدتي و تكنيكاليست

در مورد ثباغ هم مشخصه، اولا ثباغ متعلق به بورس نيست كه بخواهيم روندش رو با شاخص بورس بسنجيم ثانيا شاخص بورس بر اساس ارزش بازار شركت ها تعيين مي شود و طبعا حساسيت بالاي آن به شركت هاي بزرگ مي باشد و سهم هاي كوچك از شاخص استقلال نسبي دارند. البته اين موضوع كه شاخص و سهم ها رفتار متفاوتي ارائه مي دهند به دليل ساختار نامناسب بازار و تمركز بالاي آن ميان 10 تا 20 شركت اصليست كه از ضعف ها و ناكارآيي هاي بازار ماست
                  از فرمایشات جنابعالی و تکمیل بحث و صحبتهای بنده بسیار متشکرم.

ثباغ رو من باب مثال عرض کردم و منظور اصلی بنده عدم تناسب قیمتها با شاخص فعلی میباشد که همانطور که جنابعالی فرمودید ناشی از ساختار نامتناسب بورس و عدم توازن بین گروه ها هستش.

در بورس ایران پیش بینی ذاتا کار سختی هستش و بنده هم همان اولش گفتم که این فقط تراوشات ذهنی و نظر بنده هستش..
                  ر دور اول هدفمندی هم اینگونه شد.

یعنی واکنش بازار بیشتر از تاثیر واقعی افزایش حامل های انرژی بر افزایش هزینه ها بود.

و بازار بعدا بهاین قضیه پی برد.

متاسفانه الان هم شاهد همین واکنش و نوعی بیش واکنشی هستیم.

منتها مخرب ترین عامل ابهامات هستش.

ابهام اثر واقعی فاز دوم. ابهام مذاکرات هسته ای

به هر حال از سال پیش علی الخصوص نیمه دوم سال پیشبا تبلیغات گسترده افراد غیر حرفه ای زیادی وارد بازار سرمایه شدند و شاهد بیش واکنشی رفتاری از اینها هم در صعود و هم در نزول هستیم.

یعنی هنگام صعود قیمت رو به بیش از ارزش ذاتی میتوانند برسانند و هنگام نزول قیمت رو به بسیار پایین تر از ارزش ذاتی میتوانند برسانند.

یعنی ترکیب سهامداران فعلی کار تحلیل و پیش بینی رو با انحزاف معیار بیشتری همراه کرده است.

منتها نظر من ادامه نزول البته نه از نوع شدید و در بهترین حالت نوسانی بودن شاخص هستش.

تا زمانیکه ابهامات طرح تحول و هسته برطرف بشه و دوباره وارد فاز صعود منطقی شویم

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

سلام دوستان

با این حال هنوز به جهت ظرف زمانی بازار اشباع نشده است... در تصویر خط روندی کشیده شده است که بنده تلاقی قیمت با خط روند رو نقطه برگشت بازار می دونم مشروط بر اینکه دلایل بنیادی محکمی نیز برای صعود بوجود آید...

روند آتی قیمت می تواند با ریزش بیشتر و یا با حرکتی ساید به خط روند برخورد کند و همانطور که مشخص هست این مورد واگرایی با زمان پایان اصلاح داره بدین مفهوم که اگر روند ساید باشه اصلاح می تونه تا 4 ماه دیگر ادامه دار باشه و اگر روند نزولی باشه میشه انتظار برگشت بازار رو از یکی دو ماه دیگر داشت...

باید دید در آینده چه میشود ضمن اینکه باید به داده های بنیادی به عنوان پتانسیل حرکتی بازار توجه خاص نمود...

در هر حال، حرکت بعدی شاخص سود خوبی رو در دل خود نهفته دارد که زمان حدودی شروع آنرا سعی می کنم با کمترین خطا اعلام کنم...

فراموش نکنید که تمامی این موارد فقط بررسی یک احتمال در بازار هست و قطعیتی در وقوع آن وجود ندارد...

ارادتمند- بهزاد

با سلام به نظر می رسه با شرایطی که امروز در مجلس پیش آماده برای وزیر اقتصاد و کارت زردی می باشد برای این آقای اگر در روز های آینده شاخص کل شروع به ریزش سنگین کند بدون هیچ دلیل قانع کننده صد البته شرایط برای وزیر اقتصادی و صالح آبادی سخت می شود و حتی ممکنه به استیضاح هم کشیده شود آقای بهزادی وقتی شاخص کل 89 هزار واحد بود بعضی از سهم های حباب بود ولی در زمان کنونی که حباب تخلیه شده و هیچ خبر بدی فعلا وجود ندارد چرا باید این قدر ریزش داشته باشیم به هر حال به نظر می رسه که فعلا از زیرش با شرایط امروز مجلس خبری نباشد و کنترول بورس را در دست بگیرند چون گزارش های 12 ماهه تا یک هفته آینده می اید و صنایع های تا نیمه اول اردبیهشت ماه هم تاثیر هدفمندی را اعلام می کنند و این بیش از 30 درصد تاثیر بر روی قیمتهای دارد و اگر تاثیر منفی نداشته باشد می تواند رشد شاخص را رقم بزند و مرحله بعدی می ماند برای 25 اردبیهشت ماه برای تهیه توافق نامه اولیه ایران با 1+5 و اگر ان هم به امید خدا انجام شود یک شوک مثبت دیگه به بازار وارد می شود و حرکت حساس با نتیجه مذاکرات 1 مرداد و با ارسال گزارش های 3 ماهه آغار می شود اگر این هم مثبت باشد شاخص مسیر شفاف روبه بالا دارد و گرنه شاخص کف 72 هزار را شکسته و هر جاه که دلش خواست می رود و مردم ایران هم هر جا دلشان خواست می روند با تورم بالا !!! با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

سلام دوستان

ارادتمند- بهزاد

سلام دوست من بنظر موج شماری شما درست نیست........................در هردو تایم
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بهزاد بهزادی
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 494

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                        علی جان تصور می کنم شما دقیقا یکبار دیگر همچین پستی رو ارسال کردید (9 روز پیش) و بنده به شما نوع دید خودم رو به بازار توضیح دادم. اینکه چرا مجددا سعی در ارسال همان پست دارید برای بنده جالب هست!!!

ضمنا من کلا یک چارت ماهیانه گذاشته ام! چطور شما دو تایم فریم می بینید!!!

اگر پست های تحلیلی بنده از دید شما اعتباری نداره می تونید اونها رو مطالعه نکنید...

لطفا پست شماره 1528 رو مطالعه کنید که در پاسخ به همین مورد بوده و برای یادآوریتون اون رو مجددا نقل قول می کنم:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        نوشته اصلی توسط ali30
                        دوست من جسارتن یک مکدی بندازید روی چارت تا مشخص شود که احتمال شما ........................ جسارتن احتمالا اشتباه است....................همچنین نمودار هفتگی لطف کن بزار با مکدی.........................ضمنا از رهاور نوین مخصوصا برای موج شماری استفاده شود درست تر خواهد بود.به دلیل دیتای زیاد این نرم افزار......../:.nono.:/

مک دی روی چارت هست اما پنجره اون فعال نیست. در مک دی یک پیک قوی داریم که بیان کننده موج 3 هست....

توجه کنید که ابزار تکنیکال فقط به ما احتمالات رو معرفی می کنند و قطعیتی در بازار نداریم... پس نه درستی داریم نه اشتباهی... هرآنچه هست بیان دیدگاه تکنیکال بر اساس سبک فردی هست...

بر اساس سبکی که بنده سالیان سال هست با اون در بازارهای مالی معامله می کنم موج 4 هنوز به اتمام نرسیده... البته می تونه به صورت یک مثلث بسته شونده باشه که شاهد کف زدن نباشیم اما به جهت زمانی فعلا صعود شارپ شاخص محتمل به نظر نمیرسه...

ارادتمند- بهزاد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/04/15, 16:08.

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

علی جان تصور می کنم شما دقیقا یکبار دیگر همچین پستی رو ارسال کردید (9 روز پیش) و بنده به شما نوع دید خودم رو به بازار توضیح دادم. اینکه چرا مجددا سعی در ارسال همان پست دارید برای بنده جالب هست!!!

اگر پست های تحلیلی بنده از دید شما اعتباری نداره می تونید اونها رو مطالعه نکنید...

لطفا پست شماره 1528 رو مطالعه کنید که در پاسخ به همین مورد بود:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          نوشته اصلی توسط ali30
                          دوست من جسارتن یک مکدی بندازید روی چارت تا مشخص شود که احتمال شما ........................ جسارتن احتمالا اشتباه است....................همچنین نمودار هفتگی لطف کن بزار با مکدی.........................ضمنا از رهاور نوین مخصوصا برای موج شماری استفاده شود درست تر خواهد بود.به دلیل دیتای زیاد این نرم افزار......../:.nono.:/

مک دی روی چارت هست اما پنجره اون فعال نیست. در مک دی یک پیک قوی داریم که بیان کننده موج 3 هست....

توجه کنید که ابزار تکنیکال فقط به ما احتمالات رو معرفی می کنند و قطعیتی در بازار نداریم... پس نه درستی داریم نه اشتباهی... هرآنچه هست بیان دیدگاه تکنیکال بر اساس سبک فردی هست...

بر اساس سبکی که بنده سالیان سال هست با اون در بازارهای مالی معامله می کنم موج 4 هنوز به اتمام نرسیده... البته می تونه به صورت یک مثلث بسته شونده باشه که شاهد کف زدن نباشیم اما به جهت زمانی فعلا صعود شارپ شاخص محتمل به نظر نمیرسه...

ارادتمند- بهزاد
                          موافقم

بنظرم بجاى اشكال گرفتن از هم تحليل خودمون رو در سايت بگذاريم زمان نشان دهنده صحت تحليل است...
                          مثل قبل از عيد كه موج شمارى شاخص قرار دادم و احتمال دادم كه شاخص در حال تشكيل دبل زيگزاگ است كه كاربرى به ما گير داد كه آقا الا و بلا اشتباه ميكنى ...
                          جالبه در اين چند روزه در اكثر سايتها در موج شماريشون همون دبل زيگزاكى كه قبل عيد احتمال دادم ميبينم ...

تكنيكال احتمالات است نه قطعيت
                          موفق باشيد ...
                          آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2014/04/15, 16:15.
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• aravil
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 234

لطفا پست شماره 1528 رو مطالعه کنید که در پاسخ به همین مورد بوده و برای یادآوریتون اون رو مجددا نقل قول می کنم:

نوشته اصلی توسط ali30

ارادتمند- بهزاد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            قطعا فعلا نمیتواند خبری از رشد شارپ بازار باشد.

در خوشبینانه ترین حالت عدم نزول بیشتر و نوسان محتمل تر هستش.

اما از اواخر بهار و تابستان قطعا روند میتواند عوض شده و صعودی شود البته این بار صعود منطقی محتمل تر است

نظر

• Benny
                              عضو عادی
                              • Jun 2025
                              • 33

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                              شما احتمالا شناختی نسبت به جناب بهزادی ندارین دوست عزیز. اگه نظر دیگری دارین بفرمائید ولی خواهشا مراعات کنین. خیلی از دوستان دیگه ای که در این سایت و سایت های دیگه براساس موج شماری الیوت تحلیل میکنن، آموخته هاشون رو مدیون جناب بهزادی هستن.
                              به شخصه بابت آموزش های رایگان و بسیار مفیدی که از ایشون فرا گرفتم، سپاسگذار ایشون هستم

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

فتحی پور:
                                وزارت اقتصاد به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد

انتظار ما از وزارت امور اقتصادی و دارایی این است که با افزایش شفافیت در بورس، منطقی کردن سپرده های بانکی به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، نیاز زمان و نقشه راه آینده است که استقلال جمهوری اسلامی و رفاه ملت را تضمین می کند، گفت: انتظار ما از وزارت امور اقتصادی و دارایی این است که با افزایش شفافیت در بورس، منطقی کردن سپرده های بانکی به داد دماسنج اقتصاد کشور برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به نقل از خبرگزاری ایرنا، "ارسلان فتحی پور" در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی، پس از ارایه گزارش علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی به نمایندگان مردم درباره اقتصاد مقاومتی، به ارایه دیدگاه های کمیسیون اقتصادی در این زمینه پرداخت و گفت: اگر دو دهه پیش منویات رهبر انقلاب درباره بستن چاه های نفت را محقق می کردیم، امروز به اهداف بلند اقتصادی انقلاب اسلامی دست یافته بودیم.

وی راه رسیدن به اقتصاد مقاومتی را خروج از اقتصاد تک محصولی و اتکا به درآمدهای نفتی دانست و اظهار داشت: طی سال های اخیر بر خلاف اصول اولیه اقتصاد عمل کردیم و به جای کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها، هزینه ها را افزایش دادیم.

فتحی پور با یادآوری این که تراز تجاری کشور گویای نیازها و استعدادهای ما است، گفت: اگر می خواهیم اقتصاد مقاوم داشته باشیم باید به فکر مشارکت همگانی مردم باشیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، کاهش هزینه های تولید، سرمایه گذاری در بخش تولید، رفع نیازها در داخل، سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان، توسعه گردشگری، کاهش خام فروشی محصولات معدنی، اجرای واقعی سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، کاهش حجم دولت ، کنترل نقدینگی، تسهیل سرمایه گذاری، کمک به واحدهای تولیدی و خروج از رکود و کاهش نرخ سود بانکی را از پیش شرط های رسیدن به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

وی گفت که کمیسیون اقتصادی مجلس کارگروهی تخصصی برای پیگیری اقتصاد مقاومتی و حذف مقررات زاید تشکیل داده است که این کارگروه جلسات مشترکی نیز با مسوولان ذیربط داشته است.

فتحی پور در پایان به نوسانات بازار بورس اشاره کرد و افزود: بازار سرمایه و شاخص های بورس دماسنج اقتصاد کشور است؛ از وقتی سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد، انتظار ما این بود بازار سرمایه با رشد شاخص ها رو به رو باشد اما شاهد افت شاخص ها هستیم که دشمنان آن را عدم توفیق دولت ارزیابی می کنند.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X