کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
2. دیروز حتاید رو معرفی کردیم به مندی نوسانگیرواسه یه نوسان کوچولو... حالا خبر اومده دایی سپه خودمون امروز و منفی 2000 تا خریده!!
نوش جونش.. هنوزم پای حرفم هستم... حتاید باید 570 تومان رو ببینه ومی بینه... صبر داشته باش سپه جان...;;)
3. دیشب آمار بانک دی رو درآوردم خیلی خوشگله...براش هدف بالای 200 تومان حساب کرده ام الان 123 تومانه.. حلال نمی کنمش اگه کسی رو اردر مخفی من که 1229 ریاله عدد بذاره.. واسه امروز یه 30000 تایی زیر سر گذاشته ام:-$
4. سرمایه گذاری ملت یا همون وملت سبدش خیلی خوشگله... باید بریم تو کارش.. رفقا اگه کسی ازش آماری داره بریزه بیرون... فعلا هر کی شپنا و شبندر دلش می خواد و گیرش نمیاد یه نگاهی به این موجود چهارشاخ بندازه>:)
استاد سر ملت رو بیخیال شو هیچی توش نیست
دیدی بست و دیگه به امید دیدار
1. :((بدبخت شدم رفت... وملت رو 6 برابر حجم مبنا خریدند و من کاری نکردم.. الان هم صف خرید شده...
دعا کنین شبندر گیرم بیاد که بدجوری رکب خوردم:-B
2. فرید جان حمایت قدرش روی 400 تومانه بعدیش حدود 380 تومنه.. تو این بازه دیدم تو هفته های اخیر وارد شد و به عنوان حمایت قوی عمل کرد و برگشت. من یه بار تو اسفند 390 خریدمش و 430 فروختم... دیروز هم ناچار به خرید بودم و زدم تو کارش!!!من نظرم بیشتر رو نوسانگیری بود تا سهاماری بلند مدت.. دیروز میشد تو درصدهای پایین خرید و امروز اول وقت دادش رفت.. چون روند عمومی بازار مثبت بود و هر سهمی چند درصدی سود میداد... منم دیدم تو صفها چیزی بهم نمی دن پس خریدمش و امروز فروختم..
اما شما حساب کن واسه اوایل تیر یا آخر بهار به اهدافش برسه.. حتاید چون روندش فعلا اصلاحیه ممکنه چند هفته درجا بزنه و پولت راکد بمونه.. اگه حوصله دار هستی باش وایستی ضرر نمیده و اگه کم صبری رو گروه پترو لی لی بازی کن.. یه روز زاگرس بخر به صف بده فرداش یکی دیگه رو بخر.. من اول وقت امروز شیراز خریدم و احتمالا فردا با 4 درصد بدمش بره...
می دونم تو دلت بهم فحش میدی یا میگی خدا هر چی نوسانگیر هست رو به راه راست هدایت کنه... ولی باور کن من هیچ وقت رو یه نماد به طور ثابت وانمی ایستم تا خرید و فروش رو منفی و مثبت کنم و نوسان بگیرم.. یه نماد خوش بنیاد رو پایین می خرم و اگه دیدم رشد سریع نداره به سود کم قناعت می کنم و می فروشم و بعد میرم سراغ همگروهش..
الان هم رو دو گروه پترو و سرمایه گذاری دارم این بازی رو پیاده می کنم:D
احتمالا دلیل این تغییر و تحولات فراوان لذتی هست که از هیجان معاملات می برم والا خودم هم خوب می دونم سرآخر سود یه بلندمدتی فرقی با یه نوسانگیر و یا یه کوتاه مدتی نداره... همیشه سه تا معامله می کنم فقط یکیش سود میده.. اکثرا یکیش خنثی میشه و یکی هم با ضرر کمی میندازدم بیرون:)) اما اون سوده خوب سودیه ;;)
3. ساسی خدا خیرت بده.. همین تو صف خریدش کردی.. حالا من نه شبندر دارم نه وملت...
کلا شپشم شدیم رفت...این پالایش ها که گیر ما نمیان.. واجب شد بشینم دل و جیگر این وملت رو درآرم.. اگه خوب بود بنیادیش ,فردا برم بخرمش.... هرچی اطلاعات توش دراومد می ذارم تو تاپیک اداف...
فعلا بای تا های!!!
سپه جان واقعا حیف از زمانی که آدم برای دیدن فیلم از صدا و سیمای میلی صرف کنه، درسته ممکنه فیلمهای روز دنیا رو پخش کنه ولی انقدر فیلمها سانسور و ترجمه ها رو عوض کردند که میشه گفت اینها یه فیلم جدید تولید کردند. نمونه هاش بسیار زیاده.
یکی دیگر از فیلمهای مورد علاقه ی من فیلم The Departed هست که میدونم از تلویزیون هم با اسم مردگان پخش شده، اگر نسخه ی ارجینالش رو ندید، توصیه میکنم حتما برید این فیلم رو پیدا کنید و ببینید.
فیلم به کارگردانی مارتین اسکوسیزی و با بازی درخشان لئوناردو دیکاپریو و مت دمون. این بازیها و کارگردانی به قدری قوی هست که در داستان فیلم دیکاپریو بواسطه ی ماموریتی که داره دچار استرس شدید میشه و قشنگی فیلم به این هست که اون استرس رو کاملا به بیننده منتقل میکنه.
تا 4 صبح داشتم می دیدمش
واقعاً فیلم ارزشمندی بود
دوستان حتماً ببینند
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
خدا رحمت کند اموات آن دوست عزیزی را که من را به این گلستان دعوت کرد
به هوس چیدن گل آمدیم که خار به دستمان نشست .
سال مافی که به آخر نرسیده بود آن عزیز باقی بیخ گوشمان مرتب از عواید و اعجاز بورس میگفت و اینچنین بود که من هم شیفته شده و عقل و دین از کف داده وارد این بازار مکاره شدم البته بدون کوچکترین دانش و معرفتی در این باب. و خوب نتیجه هم باید مشخص باشد با اولین معامله با سر در گرداب بولهوسی و ناپختگی خودم افتادم که حقم بود حالا هم متحیر مانده ام که چکار کنم به قول شیخ " برد یمانی یا آهن رومی " البته در این باب به حجرات سایر کسبه هم سر زدم و تفحصی مختصر نمودم( ازاساتید اداف گرفته تا سادات چی چرا؟ و ... به دل ننشست) اما از آنجا که مار گزیده ام تا حدی جانب احتیاط را نگه داشته و تا کنون به این راحتی اسیر زلفی نشدم آنچنان که باید . شاید هم عیب از طبع مشکل پسند ما باشدکه تا کنون لعبتی در خور وصل نیافته وگر نه بازار به این گستردگی و دلبری در عرضه مال خست نمیکند.
به هر حال از آنجا که ذاتا" در معاملات بی پروا و به قول متاخرین ریسک پذیر هستم قصد غوری دیگر دارم عمیق و نفسگیر که انصافا" تجارت بی خطر صفایی ندارد و به دل نمینشیند شاید یکی از دلایل ورود به این عرصه برای من لذت معامله یا دل آشوب و تن لرزه های برد و باختش باشد که کمتر از صبح پادشاهی نیست.
القصه غرض وصف العیشی بود که نصفه نماند و دوستان را خوش آید شاید به قدر مختصری از تامل در زیانهای گذشته بدر آیند و چشم به آینده باشند که به جبران ایام ماضی و به برکات انفاس قدسیه دوستان همراه سال تازه را با خوش اقبالی آغاز نماییم
[I][B]
1. :((بدبخت شدم رفت... وملت رو 6 برابر حجم مبنا خریدند و من کاری نکردم.. الان هم صف خرید شده...
3. ساسی خدا خیرت بده.. همین تو صف خریدش کردی.. حالا من نه شبندر دارم نه وملت...
کلا شپشم شدیم رفت...این پالایش ها که گیر ما نمیان.. واجب شد بشینم دل و جیگر این وملت رو درآرم.. اگه خوب بود بنیادیش ,فردا برم بخرمش.... هرچی اطلاعات توش دراومد می ذارم تو تاپیک اداف...
فعلا بای تا های!!!
ممد جان
حجم مبنا این مادر مرده 500.000 سهمه:(
که هر سهم 39 تومن میشه 19.5 میلیون تومن :-s
6 میلیون سهم معامله شده از لحظ ریالیش میشه 57000 تا شپنا#:-S
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
خوب خودتو لو دادی ساسی جون!!! می بینم همه حساب کتابات رو هم کرده ای....فردا جوابت رو در مصاف بازار خواهم داد که حال کنی... میدونستی دکی مهربان سهامدار عمده همین شپنا شده؟؟؟
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
خوب خودتو لو دادی ساسی جون!!! می بینم همه حساب کتابات رو هم کرده ای....فردا جوابت رو در مصاف بازار خواهم داد که حال کنی... میدونستی دکی مهربان سهامدار عمده همین شپنا شده؟؟؟
یادی کنیم از جاوید الاثر دکی مهر......:x
ینی شما ناظرین ومدیران سایت اگر فکر کردین از شر حاجی مندی راحت شدین وتو این سه چار روز نفس راحت کشیدین سخت در اشتباهین ..اصولاً تو این مورد شانسی ندارین
شما خاننده های تاپیک هم اگر چنین فکری کردین مخصوصاً شما مهری خان .. شما هم شانسی ندارین
اصولاً بنده هم بعنوان حاجی مندی اعلام میکنم درعالم زمینی شانسی نداریم ..طرف رفته کوه دولا شده یه سنگ ورداشته برا تماشا ..سنگه زمرد به وزن یک کیلوگرم از اب در اومده ..اونوقت حاجیتون دیروز دولا شده یدونه 25 تومنی از رو زمین ورداریم خشتک مبارکمان جر خورده اونم تا بند تمبانمان .. باز جای شکرش باقی بود که عبا بر دوش داشتیم و گرنه اونجا دور وبرمون شش هفتا مومنه ی چش سیاه حضور داشتند که بدجور ضایع میشدیم جون حاجی :D
همتون رو یخ بخندین.. بنده دعا میکنم جلو بیستا مومنه چش سیاه چنین عارضه هولناکی بر همتون نازل بشد تا اینطور به ریش مبارک ما نخندین
الان که نگاه میکنم میبینم چقده هممون خرشانسیم:D
عرضم تمام والسلام علیکم و آتش مذاب تو حلق کسی که برای اغفال حاجی پول خورد رو زمین میندازه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
Kazem Naderali
Yesterday
سلا نو دوستان مبارک به امید سال پر خیر و برکت و سلامتی همراه لحظات شاد
بازار امروز شروع خوبی داشت
نمودار دلار به ریال تو تایم هفتگی واگرایی مخفی مثبت زده که نشانه صعود مقطعی دلار به ریال است
یعنی روند دلار طی 3-4هفته اتی برآیندش صعودی خواهد بود
منتهی شیب صعود تند نخواهد بود.
تو شاخص کل این هفته به مقاومت اول حوالی39200خواهیم رسید.
بمرور با شکست سقف الگوی مثلث شاخص به طرف40500-41600و سرانجام حوالی43-44هزار حرکت خواهد کرد .
البته من قبلا در37هزار نظرم صعود و پولبک به سقف مثلث در39400و بعد ادامه اصلاح بود که با وضعیت اندیکاتورها و وضع تکنیکی سهام شاخص ساز اینبار انتظار میرود سقف الگو در39200-39400شکسته شود.
در این موج فولاد بطرف555-فملی710-مارون2920-زاگرس2650-کرمانشاه1140-ذوب414-کچاد1560میرسند که قبل این اهداف نوسانات و استراحتهای مقطعی خواهند داشت.
کوتاه مدت در39200شاخص عرضه خواهد داشت که بنظر نمیاد نوسان بالایی بدهد مقاومتهای460فولاد-630فملی-2320زاگرس-2600مارون و امثالهم سطوح عرضه اول هستند که با یه نوسان انتظار میرود شکسته شوند
امروز خبر اومد که آقای محمد رجایی مدیرعامل اسبق فولاد مبارکه تو سفر نوروزی دچار سانحه رانندگی شد و فوت کردند روحشون شاد
نمیدونم جناب مالمیر و خواجه نصیر سفر نوروزی تشریف نمیبرند؟
Kazem Naderali نقدینگی که حقیقیها و یکسری حقوقیها جهت خرید وفارس تهیه کرده بودند به بازار تزریق شده اگه هلدینگ شیمیایی تامین و شخاس و جم اطلاعیه عرضه ندن این رشد کوتاه مدت تا40500بعد41600ادامه خواهد یافت بعد راهی43-44هزار خواهد شد
Kazem Naderali شاخص اخر معاملات با دادن حجم مبنای پالایشگاهیها و عرضه سنگ اهنیها از سقف الگوی مثلث خارج شد ممکن است قبل از سطح40هزار یه برگشت بطرف سقف مثلث داشته باشد الان39400-39200به کف شاخص دارد تبدیل می شود یک و نیم ماهه اینده شاخص بطرف43-44هزار حرکت خواهد داشت نوسانات فعلی در اغلب سهام پتروشیمی و پالایشگاهی و فولادی و...عمدتا بیشتر فرصت خرید هست
+ به سبد بورسی این شرکت توجه نمایید
شپنا شبندر بانک ملت بیمه البرز بیمه آسیا ومعادن همراه زامیاد
اکثزا صف های خرید دارند و تعدیل های مثبت پشت سرشان خواهد بود....
- شرکت همچنان زیانده می باشد اما....
+ نکته مناسب آن کاهش تدریجی ضرر و حرکت به سمت سودآوری است.. به گونه ای که در گزارش سالانه 91 برای مجمع به ازای هر سهم فقط 4 ریال ضرر شناسایی کرد.. این رقم سال پیش 13 ریال بود و سال قبلی 48 ریال... از حالا با سبد خوبی که چیده انتظار سال مثبتی براش دارم... شاید تکمبای دیگری در راه است... کاش یه آدم خیر پیدا می شد و NAV کنونی شرکت رو حساب می کرد!!!
+ گزارش 3 ماهه شرکت اواخر فروردین روی کدال خواهد آمد... از حالا انتظار دارم اعلام سود مناسبی پشتش باشه چون در گزارش 9 ماهه 91 نیز یک بار اعلام سود مثبت کرد که بعدها تعدیل کوچکی روی آن صورت گرفت.. نتیجه می گیرم شرکت جسارت اعلام گزارشات مثبت رو داره
+ امروز با صف خرید بسته شد... دو روز کاری پیاپی حدودا 4+ رو نوش جان کرد.. یه خبرایی هست.. از من قبول کنید.
- حقوقی ماست و بی بخاری داره... فقط حقیقی ها هستند که دارند بالا می برنش...
نتیجه: هنوز توصیه به خرید ندارم... اما اگه روندش مثبت شد ازش غافل نباشید
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
ممد چی شد تو که میگفتی من سراغ سهامی که اولش ((و)) داره نمیرم .....
در مورد سوالت در رابطه با شپنا بگم که صف سهم خیلی کمتر از اونیه که انتظار دارم و اینو بگم که گره هم شاید گره از کار شبندر باز نکنه (هر وقت دیدی بازار حجمی رو به اندازه مبنای سهم داد اونموقع شاید برا خرید به بازماندگان پا بده .. تو این پالایشی ها تی ان تی منفجر شده ) ......
سود سال بعد شپنارو حساب کردم البته برا محاسبش از بیلی کمک گرفتم
سلام
بابا دلمون خوش بود که این تایپیک زنگ تفریحه و جهت تفرج و شادی راه اندازی شده و بحث های جدیتر در سایر تایپیکها دنبال میشه که متاسفانه بازم طبق عادات دیرین ما ایرانی ها همه چی رو داریم قاطی میکنیم
لطفا" دوستان بحث های مادی و مال دنیا رو ببرن جای دیگه اینجا محل عبادت خلق الله است بزارید به آخرتمون برسیم
نظر