حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

اوضاع اونقدر عجیبه که هرکی از هر دهه ای هست فکر می کنه جزو نسل سوخته است!

.....................

کاش اون قدرت جاذبه ای که بالش اول صبح داره، بالش آخر شبم داشت...!!!

.....................

می گن پول چرک کف دسته؛ دست ما هم که کلا آنتی باکتریال!

........................

فقط تو ایرانه که موقع سبقت از ماشین جلویی تمام سر نشینان دو ماشین همدیگه رو نگاه میکنن

...................

تو مهموني موقع غذا وقتي يه آدم باكلاس ميشينه روبه روم انگار لب و لوچم سوراخ ميشه هرچي ميخورم ميريزه رو لباسم!

..................

وقتی معلم برای درس پرسیدن اسم بالایی یا پایینیمون رو میخوند، حس معجزه بهمون دست میداد.

..................

مسخره ترین سوالی که میشه از یکی پرسید:

میتونم بهت اعتماد کنم ؟!

در تاریخ حتی یک مورد هم جواب منفی ثبت نشده!

......................

وقتی " سگ " می شیم هیشکی دوستمون نداره!
    ولی وقتی " خر " می شیم همه عاشقمون می شن!

.....................

ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ!ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﮓ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺭﺍﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﯽ...ﮔﺎﻫﯽ ﺁﺯﺍﺩﺵ ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺗﺎ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻠﺖ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﻨﺪ.

.....................

ده تا سنگک خریدیم، ملت یه جوری نگاه میکنن انگار پرادو سوار شدیم...

..................

دقت کردین وقتی از زندگی یکی میای بیرون
    از فرداش خودش روز به روز, رو فُرم تر و خوشگلتر میشه
    باباش روز به روز پولدارتر و...
    مث اینکه این وسط فقط تو جلو پیشرفت کل خانواده شون رو گرفته بودی؟!

........................

اونقدر که ما توی کارای خدا دنبال حکمت می گردیم
    خود خدا هم اونقدرا قصد و غرضی تو کارهاش نداشته!

.........................

تلویزیون داره سیرک نشون میده که چهارتا گاو میان از رو طناب میپرن و میرن!
    مامانم یه نگاه به تلویزیون میندازه و بعدش یه نگاه به من!
    میگه : اینا گاو تربیت کردن ما هنوز تو تربیت تو موندیم

.......................

با کلی شوق و ذوق رفتم خونه، می گم پدر جان استادمون گفت بین همه ی کلاس ها، من بالاترین نمره رو گرفتم. می گه: ببین دیگه بقیه چقدر خنگن..

.........................

دقت کردین از وقتی دیه شده 126 میلیون دیگه وقتی داریم از خونه میزنیم بیرون هیچ کسی نمیگه مراقب خودت باش ؟؟؟!!

....................

خارجی ها قبل از امتحان:موفق باشی رفیق ، ایرانی ها قبل از امتحان: برسونی ها!!!

...................

کی میگه ما مردا احساسات نداریم؟
    من خودم بارها و بارها احساس تشنگی کردم
    شاید باورتون نشه ولی احساس گشنگی هم می کنم!

....................

از خروپف بابام شب فيلم گرفتم صبح به بابام نشون دادم ميگه فتوشاپه!

..............

زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
    میگه: چون کندی سرعت دارین!
    گفتم: یه خانواده از نگرانی در اوردی ! پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم!

.................

هشت صبح راه میافتم 8:30 میرسم
    هفت و نیم راه میافتم 8:30 میرسم
    هفت راه میافتم 8:30 میرسم
    شش راه میافتم 8:30 میرسم
    نصفه شب راه میافتم 8:30 میرسم
    از معجزات تهران اینه هر ساعتی راه بیوفتی بیای سر کار هشت و نیم میرسی

...............

فرقی ندارد که یک گاگول بی سواد باشی یا یک دانشمند در هر صورت پشت یک ماشین شاسی بلند آقا مهندس می شوی!

..............

رفتم شلوار جین بخرم، اولی رو پرو کردم یه کم تنگ بود. فروشنده میگه: یه دوبار بپوشی جا باز میکنه!
    دومی رو پوشیدم یه کم گشاد بود. فروشنده میگه: چیزی نیست یه دو بار آب بخوره تنگ میشه!

.....................

این دبستانى هایى که تو هفته دو روز تعطیلن،
    اگه پسفردا بیان زِر زِر کنن که ما نسل سوخته ایم و اینا،
    جورى با پشت دست بزنید تو دهنشون که دیگه نتونند بلند بشن…!!

..................

بزرگ شدیم آخرشم نفهمیدیم این بچه های مردم کیا بودن که تو همه چیز از ما موفق تر بودن!!!!

...................
    آدمها ؛ در ارتباطاتشان یک آستانه ی "تحمل" دارند
    یک آستانه ی "تنفر" ....
    و یک آستانه ی " تهوع... !!

.................

دقت کردى وقتى بچه بدنيا مياد همه ميگن چقدر مامانيه ، صورتش چقدرمامانيه ، لبخندش چقدرمامانيه...
    چه زماني ياد بابا مى کنند؟ وقتى پوشک بچه را بازمى کنند ميگن اى بابا این باز کارخرابی کرده!

.....................

اگه ورزشی به نام “سگ دو” جز مسابقات المپیک ۲۰۱۲ بود حتما ما ایرانیا می تونستیم خودی نشون بدیم
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

لیلی اَند جنتلمن@};-
      البته که عارضم خدمت مومنین ومومنات محترمه :x... من قبل از پیام تبریک معظمٌ لِه وپریزدنت و مهربان وممد شکوفه پیام تبریک نثار کردم چرا که عارف به این حقیقت بودم که همتون چقدر منتظرید تا سال نو رو با پیام تبریک حاجی مندی منور ومتبرک کنید ولی جون حاجی پستای آرفانه ما بعد از تایید ادمین میرسه دست علیرضاجمالی بعدش کاپیتان بعدش محسن مختاری بعدش مجید و وحید بعدش ناظران بین المملی بعدش ظرغامی بعدش بقال سر کوچه و درنهایت مهربان وممد شکوفه ...ینی همه اینها یه طرف این دوتا (القاب محترمه بطور جانانه در دل نثارتان شد نوش جونتون حقتونه) آخری هم یطرف درضمن این دنیا که میدونم قطع الیقین دستم بهتون نمیرسه ولی سر پل کارون بهتون هالی میکنم .... ینی این دل آتیشه جون حاجی ...یکیشون همچین با اون چشمای شهلاش خیره میشه تو پیامای معظم ما انگار موجود فضایی رویت کرده خلاصه بعداز اینکه که نظرشون مثبت که نمیشه خنثی بود اونوقت که تاپیک بیستا صفحه رفته جلو بطور متهیرانه ای میبینی بیست وپنج تا صفحه قبل ترش پیام حاجی رو میزارن وخلاصه اینطوریه که پیام های معظم حاجی مندی به چشمای شما نورانیت نمیبخشه .. حالا هر چی خاستین دعا نثار این دوتا بکنین که دل آجیتون خونه
      کلام آخرم اینکه حاجییتون امثال رو سال جفت پا نام گذاری کرده و به همه شما عزیزان خاصه مومنات محترمه سفارش میکنم که کفشای همسرتون رو جفت کنین ...برکت میاره جون حاجی :D.... مخصوصاً وعلی الخروس اون یکی نفله که حتماً علاوه بر جفت کردن ... واکس فراموشت نشه تا یادم نرفته براق کننده هم بزن ....=))
      والسلام علیکم ولعنت خدا بر کسی که دل حاجی مندی رو میشکونه
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• noori
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 206

-اینقدر نگوییم گل ها خار دارند،بگوییم خارها گل دارند.

----------------------------------------------------------

-قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)

-دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)

-اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.

-افراد شجاع فرصت می آفرینند .ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.(گوته)

-هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)

-آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است

-آنچنان کار کن که گویی تا ابد زندگی خواهی کرد و آنچنان زندگی کن که گویی همین فردا
        خواهی مرد.

-هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)

-خداوند از ما نمی خواهد کارهای بزرگ را به ثمر برسانیم .او فقط از ما می خواهد کارهای
        کوچک را با عشقی شگرف انجام دهیم.(مادر ترزا)

-تمامی آنچه بدان نیاز دارید تا به وسیله آن به رویاهای خود جامه عمل بپوشانید، هم اکنون
        از آن شماست.

-اگر تو نمی توانی باور کنی ،برای کسی که باور دارد همه چیز امکان پذیر است.(انجیل)

سال نوي همگي دوستان مبارك اين تاپيك جاييه كه وقتي واردش ميشي تمام استرس روزت رو فراموش ميكني هميشه پاينده و برقرار باشيد از كسي اسم نبردم تا دلخوري پيش نياد وگرنه همتون رو دوست دارم

نظر

• کاویانی
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 71

با درود و شادباش نوروزی به همگی @};-

از این پس سعی خواهیم کرد فقط به معرفی فیلم بپردازیم و از اطلاعات خوب شکوفه (ممد خودمون) ;) بیشتر استفاده کنیم، دوستان زحمت پیدا کردن لینک تورنت و زیر نویس با خودتون.

برای سرچ فایل که بشه از تورنت دانلود کرد از سایتهای زیر استفاده کنید:

piratebay.se
          http://isohunt.com
          http://www.seedpeer.me

و برای پیدا کردن زیرنویس از سایت زیر استفاده کنید، اگر در سایت زیر فایل مناسبی پیدا نکردید بهتره در گوگل سرچ کنید:

http://subtitlesbank.com
          Movie and TV Subtitles in multiple languages, thousands of translated subtitles uploaded daily. Free download from source, API support, millions of users.

اما برای پخش فیلم رو کامپیوتر من نرم افزار باکیفیت Media Player Classic رو توصیه میکنم. این پلیر به همراه بسته ی K-Lite Codec نصب میشه که نضمین کننده ی پخش فیلم با بهترین کیفیت ممکن خواهد بود.

K-Lite Codec Pack is a free software bundle for playing all your audio and video files. It is very flexible, easy to use, and provides high quality playback.

حالا دیگه نوبت محمد جان هست که بیاد و در مورد فیلمهایی که تا الان توسط دوستان معرفی شده بحث کنه و بگه توصیه اش چیه. >:D<
          [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....ممد رو یخ بخندی....!!!
            ...مندسن روداری؟...جوهر فضل و ادب و بزرگ منشی...
            ....ممد....جذب مخاطب که بالا رفت پولیش میکنیم....:D>:)
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
              لیلی اَند جنتلمن@};-
              البته که عارضم خدمت مومنین ومومنات محترمه :x... من قبل از پیام تبریک معظمٌ لِه وپریزدنت و مهربان وممد شکوفه پیام تبریک نثار کردم چرا که عارف به این حقیقت بودم که همتون چقدر منتظرید تا سال نو رو با پیام تبریک حاجی مندی منور ومتبرک کنید ولی جون حاجی پستای آرفانه ما بعد از تایید ادمین میرسه دست علیرضاجمالی بعدش کاپیتان بعدش محسن مختاری بعدش مجید و وحید بعدش ناظران بین المملی بعدش ظرغامی بعدش بقال سر کوچه و درنهایت مهربان وممد شکوفه ...ینی همه اینها یه طرف این دوتا (القاب محترمه بطور جانانه در دل نثارتان شد نوش جونتون حقتونه) آخری هم یطرف درضمن این دنیا که میدونم قطع الیقین دستم بهتون نمیرسه ولی سر پل کارون بهتون هالی میکنم .... ینی این دل آتیشه جون حاجی ...یکیشون همچین با اون چشمای شهلاش خیره میشه تو پیامای معظم ما انگار موجود فضایی رویت کرده خلاصه بعداز اینکه که نظرشون مثبت که نمیشه خنثی بود اونوقت که تاپیک بیستا صفحه رفته جلو بطور متهیرانه ای میبینی بیست وپنج تا صفحه قبل ترش پیام حاجی رو میزارن وخلاصه اینطوریه که پیام های معظم حاجی مندی به چشمای شما نورانیت نمیبخشه .. حالا هر چی خاستین دعا نثار این دوتا بکنین که دل آجیتون خونه
              کلام آخرم اینکه حاجییتون امثال رو سال جفت پا نام گذاری کرده و به همه شما عزیزان خاصه مومنات محترمه سفارش میکنم که کفشای همسرتون رو جفت کنین ...برکت میاره جون حاجی :D.... مخصوصاً وعلی الخروس اون یکی نفله که حتماً علاوه بر جفت کردن ... واکس فراموشت نشه تا یادم نرفته براق کننده هم بزن ....=))
              والسلام علیکم ولعنت خدا بر کسی که دل حاجی مندی رو میشکونه
              در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....ممد رو یخ بخندی....!!!
              ...مندسن روداری؟...جوهر فضل و ادب و بزرگ منشی...
              ....ممد....جذب مخاطب که بالا رفت پولیش میکنیم....:D>:)

مهری مندی محبوب قلوبه... تو رو خدا اذیتش نکن... :))

مندی جون در مورد نامگذاری سال البته جفت پا رو خوب اومدی ولی گودزیلا و گیدورا مدت هاست زده اند به تاپ و توپ هم... دیروز از دستشون چقد خندیدم..... پس یه بار دیگه هم عرض میشه امسال رو سال گودزیلا علیه گیدورا می نامیم!!!=D>

مندی جان همینجا اعلام می کنم بنده هیچ دخالتی در پست هات ندارم... گمانم هر چی هست زیر سر مهریه;)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/21, 10:14.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

ژانر علمی تخیلی یا science fiction که به طور خلاصه sci fi می نامیم

گونه ای از شاخه های سینماست که معمولا فضای داستان در زمان آینده می گذره و بشر به پیشرفت های حیرت انگیزی در علم رسیده اما.... اوضاع اصلا خوب نیست و غالبا محصولات دست انسان بر علیه او قیام کرده اند..

. این داستان ها به طور عمومی دارای یه قهرمان تکرو و تنها هستند که از سایرین هوش و فراست بیشتری داره و نقش رهبر رو هم ممکنه ایفا کنه...

فضای داستان اکثرا در تاریکی و شب می گذره و انسان ها روابط سردی با خودشون دارند چه رسه به ربات ها یا موجودات فضایی...

در جناح انسان ها اکثرا رییس فاسد و قدرت پرستی وجود داره که خودش قطب شر داستان حساب میشه و غالبا به طور پنهان منبع تمام مشکلات خود ایشانند... در کنار این رییس بد اندیش معمولا فرماندهان نظامی مغرور و سادیستیک هم اضافه میشند در کنار سربازان بیخیال و کوته فکری که از شلیک و تیراندازی لذت می برند و عاشق سلاحند...
                جناح ربات ها یا فضایی ها هم معمولا دارای دو گروه خیرخواه و بدخواهند... تقابل های جالبی بین دو قطب داستان و دو قطب داخلی هر جناح شکل می گیره که شدیدا به جذاب شدن ماجرا ختم میشه...

این گونه به طور مستقیم در اثر نگرانی به وجود آمده در قرن بیستم شکل گرفت.. اونجا که اون همه پیشرفت علمی حیرت انگیز حال بشر رو بهتر نکرد و جنگ های مهیب و سلاح های مدرن چون تانک و هواپیما و موشک موجب نابودی ملیونها انسان شدند...

از بزرگترین کارگردانان این گونه میشه به ریدلی اسکات و جیمز کامرون اشاره کنم... در لیست پیشنهادیم از هر یک فیلمی معرفی شده است.

blade runner 1982

the terminator 1984

eternal sunshine of the spotless mind 2004

children of men 2006

district 9 2009

inception 2010
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

شب چهارشنبه سوری برای اینکه ملت همیشه در صحنه ( از مکه گرفته تا هتل خیام مالایا و...) یه وقت نرن بیرون خداییش نگا کن چه فیلم های می ذارن مرد

عنکبوتی و تراسپورتر .
                  موندم اگه این صدا وسیما شیطان بزرگ و نداشت چی کار می کرد:D
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                    شب چهارشنبه سوری برای اینکه ملت همیشه در صحنه ( از مکه گرفته تا هتل خیام مالایا و...) یه وقت نرن بیرون خداییش نگا کن چه فیلم های می ذارن مرد

عنکبوتی و تراسپورتر .
                    موندم اگه این صدا وسیما شیطان بزرگ و نداشت چی کار می کرد:D
                    سپه جان واقعا حیف از زمانی که آدم برای دیدن فیلم از صدا و سیمای میلی صرف کنه، درسته ممکنه فیلمهای روز دنیا رو پخش کنه ولی انقدر فیلمها سانسور و ترجمه ها رو عوض کردند که میشه گفت اینها یه فیلم جدید تولید کردند. نمونه هاش بسیار زیاده.
                    یکی دیگر از فیلمهای مورد علاقه ی من فیلم The Departed هست که میدونم از تلویزیون هم با اسم مردگان پخش شده، اگر نسخه ی ارجینالش رو ندید، توصیه میکنم حتما برید این فیلم رو پیدا کنید و ببینید.
                    فیلم به کارگردانی مارتین اسکوسیزی و با بازی درخشان لئوناردو دیکاپریو و مت دمون. این بازیها و کارگردانی به قدری قوی هست که در داستان فیلم دیکاپریو بواسطه ی ماموریتی که داره دچار استرس شدید میشه و قشنگی فیلم به این هست که اون استرس رو کاملا به بیننده منتقل میکنه.

[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                      سپه جان واقعا حیف از زمانی که آدم برای دیدن فیلم از صدا و سیمای میلی صرف کنه، درسته ممکنه فیلمهای روز دنیا رو پخش کنه ولی انقدر فیلمها سانسور و ترجمه ها رو عوض کردند که میشه گفت اینها یه فیلم جدید تولید کردند. نمونه هاش بسیار زیاده.
                      یکی دیگر از فیلمهای مورد علاقه ی من فیلم The Departed هست که میدونم از تلویزیون هم با اسم مردگان پخش شده، اگر نسخه ی ارجینالش رو ندید، توصیه میکنم حتما برید این فیلم رو پیدا کنید و ببینید.
                      فیلم به کارگردانی مارتین اسکوسیزی و با بازی درخشان لئوناردو دیکاپریو و مت دمون. این بازیها و کارگردانی به قدری قوی هست که در داستان فیلم دیکاپریو بواسطه ی ماموریتی که داره دچار استرس شدید میشه و قشنگی فیلم به این هست که اون استرس رو کاملا به بیننده منتقل میکنه.

درود
                      تبلیغش رو توی کانال PERSIA CAیا همون MBC PERSIA دیدم
                      همین یکی دو روزه قراره پخش کنه شاید هم دیشب پخش کرده باشه
                      ولی احتمالاً هنوز پخش نکرده...زیر نویس هم داره
                      جدیداً این کانال فیلمهای جدید و خوبی نشون می ده
                      من عاشق این سریال آمریکایی ..گریز آناتومی... هستم که سری جدیدش
                      را با دوبله پخش میکنه واقعاً عالیه
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

سلام به همه دوستان
                        من هم سال نو رو به همتون تبریک میگم و سال خوشی رو برای شما و خوانواده های گرامی ارزو میکنم
                        هر چند فکر میکنم با اسمی که طرف برای امسال گذاشت میخواد قبل اینکه دار فانی رو وداع بگه کار این ملت رو یک سره کنه و دیگه هیچ اثری اون ایران و ایرانی اصیلی که میشناختیم باقی نگذاره و در عوض ..... بیخیال
                        باز هم سال نو مبارک

نظر

• کاویانی
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 71

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                          درود
                          تبلیغش رو توی کانال PERSIA CAیا همون MBC PERSIA دیدم
                          همین یکی دو روزه قراره پخش کنه شاید هم دیشب پخش کرده باشه
                          ولی احتمالاً هنوز پخش نکرده...زیر نویس هم داره
                          جدیداً این کانال فیلمهای جدید و خوبی نشون می ده
                          من عاشق این سریال آمریکایی ..گریز آناتومی... هستم که سری جدیدش
                          را با دوبله پخش میکنه واقعاً عالیه
                          من کانال اشاره شده رو بیش از 1 سال هست نمیتونم بگیرم، مشخصاتش رو لطف میکنی بدی؟

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

این کانال اصطلاحاً دلاری شده،$
                            اما با کد به راحتی باز میشه که با جستجو در اینترنت
                            راحت پیدا میشه...فیلم اشاره شده هم دوشنبه شب پخش میشه
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• anti arab
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 9

متن کامل وصیت نامه آدولف هیتلر

از زمانی که داوطلبانه و در کمال فروتنی در جنگ اوّل جهانی که به کشور رایش تحمیل شد خدمت کردم ، سی سال می گذرد.

در این سه دهه ، تنها راهنمای من در تمام افکار ، اعمال و زندگیم ، عشق و وفاداری نسبت به این ملّت بوده است. این عشق و علاقه به من قدرت می داد تا بتوانم پیرامون دشوارترین مسائلی که تاکنون در برابر یک موجود فانی قرار گرفته است ، تصمیم بگیرم. در این سه دهه ، تمام سلامت و نیرویم را صرف کرده ام.

اینکه من و یا هر کس دیگری در آلمان در سال ۱۹۳۹ خواستار جنگ بوده ایم ، به هیچ وجه واقعیّت ندارد. این جنگ ، به ویژه ، خواستهٔ دولتمردانی بود که یا خود یهودی بودند و یا در راه منافع یهودیان فعالیّت می کردند و همانها بودند که به جنگ دامن زدند. من پیشنهادات بسیاری برای کنترل و محدود کردن تسلیحات نظامی ارائه کرده ام, که آیندگان برای تمام زمانها نتوانند از مسئولیت پذیری من برای آغاز جنگ چشم پوشی کنند. پیش از این من هرگز آرزو نمیکردم که پس از جنگ جهانی مرگبار اول , دومی بر علیه انگلیس و یا حتی آمریکا رخ دهد.قرنها خواهد گذشت, و خارج از ویرانه های شهرهای ما و آثار نفرت و تنفر از اینها که اکنون مسئول هستند و ما مجبوریم بابت همه چیز از آنها سپاسگزاری کنیم, یهودیان بین المللی و یارانشان رشد خواهند کرد.
                              سه روز قبل از آغاز جنگ بین آلمان و لهستان من برای بار چندم پیشنهاد خودم را برای حل مشکل بین آلمان و لهستان که شبیه مورد منطقه ی saar بود به سفیر بریتانیا در برلین اعلام کردم, که منطقه ی مورد نظر(منطقه ی آلمانی نشین لهستان) تحت نظارت بین المللی قرار گیرد. این پیشنهاد من را هیچکس نمیتواند انکار کند, این پیشنهاد تنها به این دلیل رد شد که محافل پیشرو در سیاستهای انگلیس جنگ میخواستند, زیرا هم کمی امیدوار بودند به مسئله ی تجارت و پر شدن حسابهایشان و هم تحت تاثیر تبلیغات گسترده ی بین المللی یهودیان بودند.

همچنین من آن را خیلی ساده میکنم که, اگر ملل اروپایی دوباره مانند سهام بین این توطئه گران بین المللی پول و امور مالی خرید فروش شوند, پس این نژاد یهود مسئول تحمیل کردن این مبارزات و جنگهای مرگبار است.من بیش از این هیچ کس را در شک و تردید نمیگذارم در این زمان که ممکن است میلیونها کودک آریایی از مردم اروپا از گرسنگی بمیرند و میلیونها مرد بزرگسال به طور دردناکی کشته شوند و صدها هزار زن و کودک در شهرها بمباران شوند و جنازه ی سوخته ی آنها در شهرها پراکنده شود, بدون اینکه جنایتکار واقعی به خاطر گناهانش مجازات شود, حتی اگر به وسیله ی انسانیت بیشتر….

در پی شش سال جنگی که علیرغم تمام موانع ، روزی از آن به عنوان با شکوهترین و قهرمانانه ترین جلوهٔ مبارزات یک کشور به منظور بقای یک ملّت ، یاد خواهد شد؛ من نمی توانم از شهری که پایتخت این کشور است ، دست بردارم.

از آنجا که نیرویمان ناچیز تر از آن است که بتوانیم بیش از این در برابر حملهٔ دشمن مقاومت کنیم و مقاومت ما نیز به تدریج به وسیلهٔ مردانی کور و بی اراده تحلیل خواهد رفت ، آرزو می کنم که در سرنوشت میلیونها انسان دیگری که تصمیم گرفته اند در این شهر باقی بمانند ، شریک باشم.

گذشته از این ، هرگز در دستهای دشمنانی که خواستار نمایشی تازه جهت توده های دیوانهٔ خود هستند ، نخواهم افتاد.

بنابراین تصمیم گرفته ام در برلین بمانم ، و در لحظه ای که مطمئن شوم که وضعیت پیشوا و حکومت در معرض خطر و سقوط حتمی قرار گرفته است ، مرگ را داوطلبانه پذیرا شوم.

با قلبی شاد و آگاهی از یک وحدت بی مانند در تاریخ ، از فداکاری ها و دستاوردهای سربازانمان در جبهه های جنگ ، زنانمان در خانه ها ، دهقانان و کارگران و جوانانمان تشکّر و قدردانی می کنم.

آرزو و درخواستم این است که ملّت آلمان ، هرگز و تحت هیچ شرایطی در هیچ مبارزه ای تسلیم نشوند و با تمام توان خود ، و با وفاداری نسبت به مبانی و اصول «کلاوزه ویتز» علیه دشمنان سرزمین مادری خود بجنگند.

از وفاداری سربازان آلمان و نیز از مشارکت و همدلی من با آنها در مرگ ، بذری در زمین پاشیده خواهد شد که روزی در تاریخ آلمان رشد خواهد کرد و در نتیجه یک ملّت متحد واقعی را تحقق خواهد بخشید…
                              بسیاری از مردان و زنان شجاع تصمیم گرفتند که زندگی خود را به زندگی من گره بزنند, تا در واپسین لحظات من از آنها التماس کنم و به آنان دستور دهم که این کار را انجام ندهند تا در نبردهای ملی بیشتری شرکت کنند.من از سران ارتش ,نیروی هوایی, نیروی دریایی تمنا میکنم که با هر وسیله ی ممکن خود را تقویت کنند. با حس ناسیونال سوسیالیستی میتوانند روح سربازان را تقویت کنند, با اشاره به این موضوع که من خودم به عنوان بنیانگذار و خالق جنبش مرگ را به تضعیف نفس و یا حتی تسلیم شدن ترجیح دادم.

ممکن است این کار, در برخی زمانهای آینده به بخشی از افتخار افسران آلمانی تبدیل گردد-مانند همین الان موردی در نیروی دریایی ما- حس افتخاری که مانند یک رمز تسلیم شدن یک ناحیه یا یک شهر را غیر ممکن میسازد.و مهمتر از همه رهبران ما در اینجا باید مانند یک الگوی درخشان, صادقانه تا سر حد مرگ به وظیفه ی خود عمل کنند.

پیش از مرگ ، رایش مارشال هرمان گورینگ را از حزب بیرون می اندازم و تمامی حقوق را که به موجب حکم روز بیست و نه ژوئن ۱۹۴۱ و نیز سخنرانی در رایشستاگ در اوّل سپتامبر ۱۹۳۹ به وی تفویض کرده ام ، از او می گیرم.

قبل از مرگم رایش فوهرر اس اس و وزیر کشور هاینریش هیملر را از حزب و از تمام دفاتر وزارت کشور اخراج میکنم و به جای او Gauleiter karl Hanke را به عنوان رایش فوهرر اس اس و رئیس پلیس آلمان و Gauleiter Paul Giesler را به عنوان وزیر کشور رایش به انتصاب میرسانم.
                              گورینگ و هیملر ، جدا از عدم وفاداری نسبت به من ، با مذاکرات محرمانه با دشمن که بدون آگاهی و بر خلاف میل من انجام گرفت ، و نیز اقدام به اعمال غیر قانونی برای کنترل کشور ، شرمندگی جبران ناپذیری برای کشور آلمان به بار آوردند.

به منظور تقدیم دولتی که از مردان با شرف تشکیل شده ، و قادر است وظیفهٔ ادامهٔ جنگ را با تمام نیرو انجام بدهد ، افراد زیر را به عنوان کابینهٔ جدید منسوب می کنم:

* رئیس جمهور: دونیتس

* صدر اعظم: دکتر گوبلز

* وزیر حزب: بورمن

* وزیر امور خارجه: زایس اینکوارت
                              هر چند که تعدادی از این افراد مانند دکتر گوبلز, مارتین بورمان و غیره به همراه همسرانشان و به دلخواه خود تصمیم گرفتند همراه با من باشند و تحت هیچ شرایطی حاضر به ترک پایتخت رایش نبودند اما اگر چه آنان مایل بودند به همراه من در اینجا نابود شوند ولی من هرگز از آنها نخواستم که این کار را انجام دهند و در این مورد آنان باید منافع ملت را به احساسات شخصی خود ترجیح میدادند.با این اقدامشان و با فواداریشان به عنوان دوست پس از مرگم تنها اینان به من نزدیک خواهند بود و امیدوارم که روح من در میان آنان قرار گیرد و برای همیشه با آنها برود.اجازه دهید آنها سخت باشند اما هرگز بی عدالت نباشند و از همه مهمتر اینکه به آنان اجازه دهید که نگذارند ترس بر روی اعمالشان تاثیری گذارد, افتخار یک ملت بالاتر از هرچیزی در دنیا است.و سرانجام اجازه دهید که آنان از حقیقت وظیفه ی ما آگاهی یابند, که از ساختن یک دولت ناسیونال سوسیالیستی, فراهم ساختند کار برای قرنهای آینده , جایی که هر شخصی خود را تنها تابع یک تعهد می ببیند خدمت به منافع مشترک و گذشتن از خود برای این منظور.من از تمام آلمانها, تمام ناسیونال سوسیالیستها, از تمام مردها, زنها و تمام نیروهای مسلح میخواهم تا سرحد مرگ به دولت جدید و رئیس جمهور جدید وفادار بمانند..
                              مهمتر از تمام موارد بالا من رهبران ملتها و کسانی از آنان پیروی میکنند تا با وسواس ودقت خاصی با قوانین نژادی مخالفت کنند که نتیجه اش مسموم شدن ذهن تمام مردم جهان است, یهودیان بین المللی را متهم میکنم.

باشد که کابینهٔ جدید ، نسبت به وظیفهٔ خود که برقراری نظام ناسیونال-سوسیالیستی در کشور است آگاه باشد و شرایطی را بوجود آورد که هر فرد آلمانی ، خدمت در راه منافع عموم را به منافع شخص خود ترجیح دهد .

از ملّت آلمان ، تمام مردان و زنان ناسیونال-سوسیالیست و نیز تمام افراد ارتش می خواهم که تا دم مرگ نسبت به دولت و رئیس جمهور جدید وفادار بوده ، از اوامر آنها اطاعت کنند.

از این مهمتر ، اینکه به دولت و ملّت آلمان دستور می دهم که همواره قوانین نژادی را مورد مراقبت و ملاحظه قرار دهند.

۲۹ آوریل ۱۹۴۵

آدولف هیتلر

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                مندی بمیری که با این الگوریتم ژنتیکی حیثیت ما رو به باد دادی و حالا هم با سکوت سینماییت ته مانده اش رو آتیش زدی... خب تو هم بیا بگو فیلم علاقه ات چیه یا شخصیت سینمایی محبوبت کیه؟؟:-?
                                از الان بگم حق نداری اسم فامیل دور و ببعی رو ببری... این دو تا واسه من فراتر از عشقند:x

ینی ممد باورکن اولین خاطره جدید سال ما با خنده به ریش شما آغاز شد ایشالله که سال پربرکتی واسه حاجی مندی دربیاد.:D باورت نمیشه که حاجی مندی داشت نیم ساعت اون منبری که واسه سید یاسر رفته بودی و تجزیه وتلیل میکرد که یدفه این کاپیتان با هواپیماش اومد وسط کارزار و اون پیام تبریک ونثار همه و فش بیزبونو نثار منبرت کرد ..کرکرخنده بود جون حاجی اون لحظه ...ای کاپیتان وروجک ..ای شیطون ..گوگولی:D
                                اما حاجی مندی هیچ وق سکوت نمیکنه ...حاجی داره در عالم معنا سیر وسلوک میکنه ...در مورد فیلم مورد علاقه حاجی به حضور انورت عارضیم که اصولاً حاجی فیلم هایی که تو اون تعداد مومنات از مومنین بیشتر باشه رو خعلی دوس مداره که دیگه نمیشه بیشتر توضیح داد ... البته قباحت داره حاجی بخاد شخصیت مورد علاقه رو جِلو عموم مردم بیان کنه ولی حاجی بدلیل چشم بصیرتی که داره بیشتر از خواهران مومنه ای که حرکات سیر وسلوکی رو انجام میدن مثل جنیفر لوپز و شکیرا خوشش میاد .. گوشِت رو بیار جِلو ... اینا رو بهت اعتماد کردم که گفتم ور نداری زبون لق بازی دربیاری تو عالم ناسوت وماسوت ومعنا پخش کنی آبرو واسه حاجی نذاری .. ناسلامتی حاجی پا منبری زیاد داره ...ببینم میتونی اون زبون واموندتو نگر داری یا تا آبروی مارو تو کاسه نکنی اروم نمیگیری .. زلیل شی ...حالا بِرو همه جا جار بزن
                                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X