حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
دکتر از آلن پرسیدی کار و بارش چیه؟؟
سوالش رو جدی نگیر.. خودش اینکاره است انگار...;;)
پ.ن.
بابا ما زن و بچه دارا رو بدبخت نکنین با این عکساتون!! نیگا به این ساسی نکنین بیش فعاله.. من پاک پاکما..../:)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postدکتر از آلن پرسیدی کار و بارش چیه؟؟
پ.ن.
بابا ما زن و بچه دارا رو بدبخت نکنین با این عکساتون!! نیگا به این ساسی نکنین بیش فعاله.. من پاک پاکما..../:)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postدکتر از آلن پرسیدی کار و بارش چیه؟؟
پ.ن.
بابا ما زن و بچه دارا رو بدبخت نکنین با این عکساتون!! نیگا به این ساسی نکنین بیش فعاله.. من پاک پاکما..../:)
از تو بعیده
عزیزم
من فقط مطلب سایت انتخاب را نقل کردم
از این سلفی ها حالم به هم میخوره
بوی از انسانیت و شرافت نبردن
مطلب این چینی را من گاه گاهی از سایتها میخونم
توی تونس نا مردهای خواهران بیوه اش را برای جهاد جنسی اعزام سوریه کردن.............
داماده شب عروسش زنشو پیشکش تروریستها سوری میکنه
اینها اینها همه توی دنیا به اسم اسلام اعلام میشه متاسفانه
ای شرم به این فرقه ها ساختگی
بازم
بنازم به اون فکر باز اون زنه و برای نجات افراد بی گناه حاضر خودشو در اختیار این نامردها روزگار بزاره
یاد اون شعر فروغ فرخزاد افتادمتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postدکتر اجازه هست یه سوال مرتبط با سایت بپرسم
امروز چرا بازار اینطوری مثبته؟
....امروز 4 شنبه چون دلار رفت بالا سهاما جو گیر شدن رفتن بالا....دورنمای مثبت صنعت پتروشیمی....پی بر ای پایین اغلب سهام بخصوص سهامی که من دارم....دورنمای مثبت سود اوری شرکتها....مثلا همین شپنا....تا دیروز میمیردن 2500 بخرن...الان رو 2850 براش صف نشستن....بزور هم حجم مبنا میده....
...الن عزیز...یاران این تاپیک...گوشت همو میخورن ...استخونای همو دور نمیریزن....من باب مثال...به نوع تعامل ما با مندی توجه کن...آیا ابرویی برای ما در سرتاسر قلمرو فروم باقی گذاشته..ولی میگیم..عیبی نداره....از خودمونه....
..در مورد ممد شکوفه....اگر تو بدونی چه طلاییه...چه کیمیاییه...مرد همیشه بهاری....تو دیگه از یاران این تاپیکی...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
...یه چیز جالب الان بورکس خوندم....
...طبق معمول ناوارو رفته سهام بانکی خریده با سنج و طبلو مزقون افتاده تو تاپیکا به به چه چه....به دیوید میگه...دیوید....بنظرم دومینوی بانکی ها شروع شد...دومینو....
....لطف کنید به ناوی بگید مهربان سلام رسوند و یه بوس فرستاد و گفت روزی 20 تا غلط املایی ازت میکرفتم حالا این دومینو رو کی یادش داده....:D:D:D[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postممد
از تو بعیده
عزیزم
من فقط مطلب سایت انتخاب را نقل کردم
از این سلفی ها حالم به هم میخوره
بوی از انسانیت و شرافت نبردن
مطلب این چینی را من گاه گاهی از سایتها میخونم
توی تونس نا مردهای خواهران بیوه اش را برای جهاد جنسی اعزام سوریه کردن.............
داماده شب عروسش زنشو پیشکش تروریستها سوری میکنه
اینها اینها همه توی دنیا به اسم اسلام اعلام میشه متاسفانه
ای شرم به این فرقه ها ساختگی
بازم
بنازم به اون فکر باز اون زنه و برای نجات افراد بی گناه حاضر خودشو در اختیار این نامردها روزگار بزاره
یاد اون شعر فروغ فرخزاد افتادم
امروز قرعه به نامت افتاد.. البته دلت هم که به تاپ تاپ افتادB-)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بله با تشکر و امتنان...خواهش میکنم....
....امروز 4 شنبه چون دلار رفت بالا سهاما جو گیر شدن رفتن بالا....دورنمای مثبت صنعت پتروشیمی....پی بر ای پایین اغلب سهام بخصوص سهامی که من دارم....دورنمای مثبت سود اوری شرکتها....مثلا همین شپنا....تا دیروز میمیردن 2500 بخرن...الان رو 2850 براش صف نشستن....بزور هم حجم مبنا میده....
...الن عزیز...یاران این تاپیک...گوشت همو میخورن ...استخونای همو دور نمیریزن....من باب مثال...به نوع تعامل ما با مندی توجه کن...آیا ابرویی برای ما در سرتاسر قلمرو فروم باقی گذاشته..ولی میگیم..عیبی نداره....از خودمونه....
..در مورد ممد شکوفه....اگر تو بدونی چه طلاییه...چه کیمیاییه...مرد همیشه بهاری....تو دیگه از یاران این تاپیکی...
من فکر می کنم یکی از این سه آیتم یا هرسه باشه
1-بازنشدن شبندر که خیلیا نقد بودن و براش نقشه داشتن که فعلا خبری نیست
2-بالا رفتن ارز
3-ریزش چند روز گذشته ارز و سکه که تقریبا 3 4 روز طول کشید تا بیاد سمت بورس
خودم با 3 موافق ترم چون هم یه چند وقتیه که بعد بالا رفتن شاخص تحرکی تو شاخص دیده نمیشد و کسی سود و زیان شناسایی نکرده بود که بخواد اینطوری بازارو بکشه بالا
و دوم اینکه خیلی از سهما صف خرید بودن و خیلی بی فکر بازار رفت بالا کسی انگار نگاه نمیکرد چه سهمی خوبه چه سهمی بد که این نشون میده یه سری ناشی ها هم دارن خرید میکنن
اگه شنبه نریزه فکر کنم تا 51 مشکلی نداریم :) بگو ایشالا >:D<
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...یه چیز جالب الان بورکس خوندم....
...طبق معمول ناوارو رفته سهام بانکی خریده با سنج و طبلو مزقون افتاده تو تاپیکا به به چه چه....به دیوید میگه...دیوید....بنظرم دومینوی بانکی ها شروع شد...دومینو....
....لطف کنید به ناوی بگید مهربان سلام رسوند و یه بوس فرستاد و گفت روزی 20 تا غلط املایی ازت میکرفتم حالا این دومینو رو کی یادش داده....:D:D:D
نظر
-
گزیده ای از خاطرات مندی
الان دوست دخترم بهم زنگ زد و گفت :
میخوام باهات کات کنم و ما به درد هم نمیخوریم و باید از هم جدا شیم !
منم موندم چی کار کنم که نره ، بهش گفتم
" ازت حامله ام "بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
دکتر جان بناست به تمرین دمکراسی... تو که می دونی من مشکلی با عقاید مخالف ندارم تا وقتی منجر به زیرپا گذاشتن اخلاقیات نشه...
وجدانم قبول نکرد چون با عقیده طرف مخالفم بابت ابراز عقیده اش ازش تشکر نکنم!0:-)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
...اعصابم ناجور بهم ریخته....ناجوررر....
....شبم بهم ریخته....
...امروز کروی هارو فروختم جاش وبملت و فباهنر قبل از صف گرفتم...البته یه حسی به من میگه فعلا 380....بالاتر نداره....
....شدوصایی که جمع کرده بودم فعلا صف خریده...حرکت خوب یبود...پاسارگادم بسته است..میدونید...خرید خودم نبود...روز قبل از بست هشدن عصرش یکی به من زنگ زد گفت 40 هزار تا برات گرفتم...
....ولش کن حرفم نمیاد برم یه دوش بگیرم اعصابم خیلی خراببههه.....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
..وقتی وقاحت....بی حیایی ...گستاخی....عر ف باشه....
.....زمانیکه نون خوردن به هر قیمتی یه فضیلت اخلاقی باشه و رندو کلاش و دزدو کلاهبردار علنا و در روز روشن به افتخار از زیرکیشون برا برداشتن کلاه دیگران دم بزنن و خندان از این پستی رذالتشونو به بالای لوایی نصب کنن و همه رو مرعوب شده خودشون بدونن و همگان در سکوت به سر ببرن اونزمانه که فریاد عدالت خواهی و ترحم و دستایی که به آسمان برای کمک دراز شده نصیبی جز عذاب ندارن....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر