حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

میخام یه شعر معاصر براتون بگم تا فیها خالدونتون شاد بشه از ذهن بشاش خودم تراویده فقط توصیه پزشکی عارضم خدمتتون که که کسایی که فشار ک....ن بالایی دارن یه نایلکس یخ دم دستشون باشهL-)
    یاس منگولا میگه دلار شده 4 تومن...بهش میگم .... یاسی یاسی جون بیخیال
    یاس منگولا میگه پراید شد 18 تومن... بهش میگم .... یاسی یاسی جون به تخمت
    یاس منگولا میگه بورسم شده که منفی .... بهش میگم .... به تخم صالح آبادی
    بهش میگم ... یاس منگولا جون داداش بیخیال .... شعر نو و داشته باش
    بوی گل وسوسن ویاسمن آمد :D دیو چو بیرون رود فرشته درآید
    دهه طلوع خورشید، دهه طلوع ماه ومهتاب، دهه طلوع منظومه شمسی ، دهه طلوع کهکشان راه شیری بر همه شما ونسل های بعدی شما مبارکباد<:-p

یاس منگولا تو روحت .... گونی یخ و زود بیار
    اووووف
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

[QUOTE=mhkz44;273045]
      در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
      [B][I]به به ممدسن جان خودم... ای فدای اون آیدی عجیب و غریبت بشم که از خجالت نمیشه جلوی کسی اسمشو آورد!!!

2. تو خودت سوراخ پروژه هستی پسر... بی رودرواسی بگم که داوطلب داریم فراوون... فقط ببین کیا هستن...

3. دکتر مهربان خودش یه خروس صد و ده کیلویی هست... ممدرضا مرادی ماشاللا قد یه گوریل مردانگی داره... ممد رحمتی مثه یه خرس زور داره... .. ساقی... ساتیر... ساسان رو که اصلا نگو

حالا برو یه کم جلوی این اساتید خجالت بکش[B]

1 حاج ممد ... گیر سه پیچت تو حلقم ... بابا جون اون آی دی من خودش یه عالمه حرف توشه از اولین حرفش که ام هست شروع میکنم بگرخی حرف اول محسن مختاری و مهربان و خودتو خودمو ممد رحمتی و مرادیو محسن کاوه ومیرحسینو داش مهدیو که همه عزیزن برام توش نهفتم اما اچ ... برا همه بچه های اهل حال این فروم ( آلمانو ستیر و ساقیو هکتورو امیراچمو یزدانو راهکارتازهو یزدانپناهو جوادشستو......) هست کا هم مختص کاپیتان ضد هم مربوط به زرو ... هست حال کردی جون داداش سی بروحالشو ببر چشم دل نداری که ایناروببینی تقصیری هم نداری کسی که صبح تا شب چشو گوشش میجنبه وچشش مرتب زیر شکم اینو اونو وورانداز میکنه ... نباید اینارو ببینه البته ما معمولا پشت دلو :-B ورانداز میکنیم

2- یعنی چی سوراخی ..... بابا کم کم داره رگ عربیم... گل میکنه ها قضیت میدونی چیه مثل همون فروشنده شرت بوده که عربه میره پیشش میگه بی زحمت یه شرت میخام یارو هم یه شرت زنونه بهش میده عربه میگه حبیبی این که زنونه است فروشنده هم میگه بابا خوب زنونه ومردونه باشه فرقی نداره که ... یارو عربه هم میگه ولک چرا فرق نداره برگرد تا فرقشو بهت نشون بدم... تو هم ظاهراً آره....

3- نالوتی داوطلب کیلو چنده اولین نفر من اعلام آمادگی کردم حالا میگی داوطلب داریم اینجا هم پارتی بازی دست مریزاد بعدشم حتماً مهربان خروسو ... میخای بکنی مدیر خط تولید آخه این چه تدبیره که بخرج دادی مومن از همین الان میگم کارخونه ورشکستس ..... بابا این مهربان با اون چشم شهلاش... کجا صلاحیت این کارو داره یه مواد اولیه اندازه پنج ریالی تحویلش بدی غار علیصدر ... تحویلمون بده باید کلامونو بندازیم رو هوا بعدشم این موجی ام هست یدفعه دیدی وسط کار ترمزپاره کردو دیگه مدیر کارخونه و ممد رحمتی و مرادی وآلمانو ساقی وساتیر وساسان ماسان حالیش نیست که همه رو میزاره رو خط تولید ... اونوقت باید تا دو سه ماه شبا رو شکم بخابیم ..... بابا این مهربانو هنوز نشناختی من سابقشو دارم خیلی چیز نادخیه همین یه قلم بگم قبلنا تو سواحل لبنان با حیفا خانم ردشو زدن ...بعید نیست یه رگ عربی هم داشته باشه شبا هم تو خونه موقع خواب جرات نمیکنه طاق باز بخابه تا حالا چندتا لامپای سقفشونو ترکونده ....

4- حالا بگذریم حداقل مارو مسئول کنترل کیفیت واستاندارد بکن باور کن یه دونه محصول معیوب نمیزارم از کارخونه بره بیرون همه رو دونه دونه با دقت تمام امتحان میکنم... درضمن تو خرید مواد اولیه هم میتونی رو ما حساب کنی دیگه نه نگو بابا سلیقم خیلی خوبه یه نمونش اینه تو گوگل سرچ کن همایش مدلینگ در شیراز ببین سلیقه رو ...
      خداییش دستی دستی پسره میخاد این مواد اولیه رو تو خط تولید تحویل دکتر بده یاللعجب خجالتم خوب چیزیه تو این زمونه به مولا
      1. پروردگارا به حق همین شب عزیز مریضان اسلام رو شفای عاجل عنایت فرما.. خصوص مریض منظور... :D
      ببین سر یه آیدی چه قصه ی حسین کردی سر هم کردیا... تو بهتر بود با این تخیلت جای ژول ورن می نشستی قصه علمی تخیلی می نوشتی...:p

2. بابا جان... ممدسن جان... اگه با همه آره با شما نخیر;)

3. ببینم نکنه تو این خزعبلات که استکبار جهانی برای تخریب دکتر مهربان انتشار دادن باور کردی؟!! پسر این دکی پرونده اش پاکه پاکه...:^o

4. اما به دلیل علاقه ای که ازت دارم می بینم حتما یه پست مدیریت تو این پروژه مال خودته... حالا برو نیرو جمع کن.... سواد مواد هم مهم نیست... تازه میشه مثه باقی حضرات....:-B

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

5. میخام یه شعر معاصر براتون بگم تا فیها خالدونتون شاد بشه از ذهن بشاش خودم تراویده فقط توصیه پزشکی عارضم خدمتتون که که کسایی که فشار ک....ن بالایی دارن یه نایلکس یخ دم دستشون باشهL-)
      یاس منگولا میگه دلار شده 4 تومن...بهش میگم .... یاسی یاسی جون بیخیال
      یاس منگولا میگه پراید شد 18 تومن... بهش میگم .... یاسی یاسی جون به تخمت
      یاس منگولا میگه بورسم شده که منفی .... بهش میگم .... به تخم صالح آبادی
      بهش میگم ... یاس منگولا جون داداش بیخیال .... شعر نو و داشته باش
      بوی گل وسوسن ویاسمن آمد :D دیو چو بیرون رود فرشته درآید
      دهه طلوع خورشید، دهه طلوع ماه ومهتاب، دهه طلوع منظومه شمسی ، دهه طلوع کهکشان راه شیری بر همه شما ونسل های بعدی شما مبارکباد<:-p

یاس منگولا تو روحت .... گونی یخ و زود بیار
      اووووف
      5. ای خوشا به سعادت حافظ و سعدی که مردند و این کاری که تو با شعر فارسی کردی رو ندیدند...:((
      به نظر من که یه پات رو گذاشتی این ورش و یه پا هم اون ور...:D

6. مرد حسابی تو خجالت نمی کشی با این آواتارت؟!!:-w
      از وقتی چسبوندیش خود من تنهایی 6 تا پیام عاشقانه از کاربران سایت دریافت کرده ام که حتما شما و ممدسن دختر بودین و اینا اسامی مستعارن...#:-S
      حقیقتا تو روحت...
      0:-) حیف که خیلی دوست دارم وگرنه تحویل مهربان می دادمت...
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/28, 19:33.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

[QUOTE=خودشکوفایی;274150]

1. پروردگارا به حق همین شب عزیز مریضان اسلام رو شفای عاجل عنایت فرما.. خصوص مریض منظور...

2. ببینم نکنه تو این خزعبلات که استکبار جهانی برای تخریب دکتر مهربان انتشار دادن باور کردی؟!! پسر این دکی پرونده اش پاکه پاکه..

1. الهی آمین ... خصوص دعاکننده و رفقایش رو
        2. گفتی دکتر بزار بگم امروز چه گلدونی به آب داده ..... امروز درحالی که خون جلو چشاشو :-B گرفته بوده سر فملی هایی که اعتباری رفته بود تو پاچش 8-} .... با عصبانیت بلند شده رفته سازمان بورس X-( ... حمید اعرابی اینا هم رفتن جلو پادرمیونی کنن ولی زده بوده با شکمش تو شکم حمید ، حمیدبا اون شکم گندش آویزون شده بوده به سقف :D خلاصه تو یه دستش کیف پزشکیش البته بیشتر شبیه گونی بوده تا کیف ... تو یه دست دیگشم افسار اون شتری :D بود که هفته پیش رو عزیزشون خابیده بوده بود همچین با لگد زده بود در سازمانو کنده بوده که اولش کارمنداش فکر کردن کار اون شتره بوده بعدش که دیدن دکتر شل شل کنون =)) راه میرفته فهمیدن نه بابا شتره خیلی نجیب تر از این حرفاس و فقط کارش خابیدن رو آدماس :-SS خلاصه نگو دکتر یکی از اون شوخی شتریاشو به ملسه ظهور گذاشته.... نمیدونی که چه تعریفی ازدکتر میکردن میگفتن همچین سینشو سپر کرده بوده که یه لحظه فکرکردن زن هست :x بهدش که ریش و پشمش رو دیدن همشون بالا آوردن :p .... خلاصه بعدش رفته تو اتاق صالح ابادی و دیگه کسی نفهمیده چه اتفاقی افتاده .... حالا ما نگران شدیم نمیدونیم این شترو رو صالح ابادی خابونده یا رو شاخص بورس ;;) خدا بخیر کنه این دکتر که چش وچالش درست درمون نیست :-B دعا کن بخیر بگذره..... من کل سرمایه ناچیزم تو بورسه تا الآنشم خاک بر سر شدم نمیخام به خاک سیاه بشینم به مولا .... ولی من هنوز توش موندم شتر و چطور راضی کرده ببره سازمان اونم شتر نر مست رو :D .... خداییش خیلی دل داره این دکتر ... من که فکر میکنم دو سه قلوب شربت متادون خوردن شتره داده میگن شتره همش داشته میخندیده :)) حالا نمیدونیم به ریش سهامدارا میخندیده یا خود دکتر یا صالح ابادی خدا کنه گزینه اخر مدنظرش بوده باشه[-o<
        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/01/28, 21:40.

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

نقد فیلم 120 روز سودوم پازولینی بخونید بعد ببینید
          بيان واقعيت آسان است اما تحمل آن، درست به اندازه «سالو» دردآور است. بله، سالو فيلمي تهوع‌آور است.

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

مهرداد جان
            استاد پازولینی فیلمساز مارکسیست ایتالیایی و فیلماش هر دو مهم هستند و تا دقایقی دیگر چند نکته کوچولو به بهانه اشاره ات به فیلم سالو... خواهم نبشت.?@_@?
            اما راجع به خود فیلم مطلب لینکت کاملا گویاست و نیاز به توضیح جدید ندیدم.
            هر چند به گمانم از بس مزه اش تنده عده کمی از بینندگانش را راضی کنه.... بینندگان سینمای روزگار ما,مزاجشان با غذای تند سازگاری نداره...هر چی نباشه خود پازولینی رو هم تحمل نکردند و از فجیع ترین مرگ های تاریخ سینما, یکی مرگ ایشونه و دیگری قتل هنرپیشه آمریکایی شارون تیت (همسر باردار جناب رومن پولانسکی)....
            عجیبه که هیچ کدوم هم قاتلینشون پیدا نشده اند... بعد 40 سال....
            :-s
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/29, 17:21.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

پازولینی رو خودشو مثله کردن

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                نقد فیلم 120 روز سودوم پازولینی بخونید بعد ببینید
                http://filmhafteh.blogfa.com/post-223.aspx
                مهرداد جان
                استاد پازولینی فیلمساز مارکسیست ایتالیایی و فیلماش هر دو مهم هستند و تا دقایقی دیگر چند نکته کوچولو به بهانه اشاره ات به فیلم سالو... خواهم نبشت.?@_@?
                هر چند به گمانم از بس مزه اش تنده عده کمی از بینندگانش را راضی کنه.... بینندگان سینمای روزگار ما,مزاجشان با غذای تند سازگاری نداره...هر چی نباشه خود پازولینی رو هم تحمل نکردند و از فجیع ترین مرگ های تاریخ سینما, یکی مرگ ایشونه و دیگری قتل هنرپیشه آمریکایی شارون تیت (همسر باردار جناب رومن پولانسکی)....

پیر پائولو پازولینی شاعر و کارگردان ایتالیایی حرمت شکنی بود در تلاش برای خلق جهانی:
                a. هجو آلود
                b. بی پروا
                c.هراس آور

اما ویژگی های مهم آثارش:

1. معمولا از بازی بازیگران غیر حرفه ای استفاده می نمود.

2. همواره در تلاش برای خروج از بن بست های قصه گویی معاصر بود. خصوصا فیلم های آخرش فرم هنری مشخص نداشتند زیرا به قول خودش قالب هنری زاییده گرایش های ایدئولوژیک هنرمند است.

3. به دنبال مایه ها و عناصری می گشت برای بیان و توصیف عواطف و هوس های انسانی بدون فروافتادن در قالب های ایدئولوژیک روز

4. در آثارش مکان ها اشیا و اشخاص, بی دخل و تصرف فیلم ساز و بدون قصد او برای تجزیه و تحلیل شان جلوی چشم تماشاگر می آید.

5. آثار آخرش مضحکه بی نظم و ترتیبی بود که طی آن کارگردان جلوه های غرایز جسمانی بشری را بدون داوری می نگریست و به ما اطمینان می داد که بشر همواره درگیر جذب و دفع گناه و مذهب خواهد بود.
                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/29, 17:50.
                (نيچه)

نظر

• satyr
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1229

مهرداد جان
                  همینکه حتی یک نفر هم وادار به تفکر کنه این مطلب برای من کافی هست با اینکه میدونم 99 نفر از 100 نفری که شاید مطلب رو بگیرن یه لعنت هم خواهند فرستاد

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

امروز یه فیلم دیگه هم دیدم که الان رو پرده هست تو ژانر وحشت به نام (ماما)) فیلم خوش ساخت و مشغول کننده ای بود حتی کمی هم اشک ادم رو در میاورد البته پرده ایش بود

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

خوب پس حالت رو کرده ای...

من اما امشب می خوام این فیلم رو ببینم.
                      Manhattan از وودی آلن
                      یه کمدی درام عاشقانه معروف که در سال 1979 تولید شده...

این ماما رو کی ساخته؟
                      (نيچه)

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

کارگردانش اندرس موچیتی هست و مثل اینکه مدیر تولیدش یا تهیه کنندش هم گیرمو دل تورو هست
                        بازیگرش هم جسیکا جاستین

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

مشخصاتش رو خوندم... این که مال 2013 هست!!
                          پسر از نود ونه درصد مردم امریکا هم زودتر فیلم رو دیدی;)
                          (نيچه)

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

تا تورنت رو داریم غم نداریم

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

مشخصاتش رو خوندم... این که مال 2013 هست!!
                              پسر از نود ونه درصد مردم امریکا هم زودتر فیلم رو دیدی;)
                              فکر کنم جزو سه فیلم پرفروش سال بشه

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

[QUOTE=خودشکوفایی;274150]

6. مرد حسابی تو خجالت نمی کشی با این آواتارت؟
                                از وقتی چسبوندیش خود من تنهایی 6 تا پیام عاشقانه از کاربران سایت دریافت کرده ام که حتما شما و ممدسن دختر بودین و اینا اسامی مستعارن..
                                حقیقتا تو روحت...حیف که خیلی دوست دارم وگرنه تحویل مهربان می دادمت...
                                [/B][/I]
                                ممد یعنی شهیدی تو دیگه;).... آی ناظر کجایی که مچشو گرفتم این نامردو :-w... میگم یه مدته پیام خصوصیام قفله .... ای دل غاقل .... تو اون روحت پسر تو خجالت نمیکشی با این ریشو پشمت میای پیام خصوصی منو بلوکه میکنی ... متاهل... خائن ... تروریست... قاتل... استعمارگر :D.... یالا سریع هر ششتاشو واسم برگردون بدون هیچ دخل و تصرفی .... نه نه صبر کن L-)... ببینم یه سوال ... تو این پیاما درخاست عزیزان دلم مبنی بر چسبوندن بوده:x یا اینکه بچسبونن:-SS .... اگه مربوط به چسبوندن بوده باشه که الهی هر ششتاش حرومت باشه من راضی نیستم کوفتت بشه.... الهی وسط کار وسایل پیشگیریت سوراخ بشه :Dبیافتی تو هچل :-q ... اگرم مربوط به اینه که بچسبونن که انشالله حلالت بشه>:d< ... گوشت بشه به تنت ... نوش جونت .... من فدای اون دوست بشم که شرت بدور کمرش میبنده:-bd ومیره پیام خصوصی من و پاسخ مخاطبامو با جون ودل میده ... عزیزمی حاج ممد :*

نظر

در حال کار...
                                X