حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    این مطلب مهم رو هدیه می کنم به مندی...;)

وپاسار

سود سال اینده شرکت 380 ریال اعلام شده است. P/E گروه هم اکنون 4.12 می باشد. با در نظر گرفتن اینکه شرگت حدود 63 درصد از سود سال 90 رو که مبلغ 36 تومان بود در مجمع پرداخت نمود انتظار دارم با توجه به روند باثبات شرکت همین رویه ادامه داشته باشه و امسال هم چیزی حدود 24 تومان سود تقسیمی آن باشه. حال داریم:
    380*4.12+ 240 = 1805 ریال
    با مقایسه با قیمت کنونی نماد که حدود 132 تومان می باشد حدود 30 درصد رشد تا شب مجمع رو براش انتظار دارم.

مندی دیر جنبیدی.. ملت اول صبح رو 1- می خریدنش الان صف خریده..:D
    حالا برو تا کار حتاید..
    هدف 570 تومان.. صف کم حجم داره.. شاید گیرت بیاد...

پ.ن.
    برو حال کن که صفش ریخت!!:)):p
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/25, 09:20.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

ممد ..... مندی تو بازار نیست این قدر نسخه برا امروزش نپیچ یه خوردشو بزار برا فردا.... من خودم میخواستم( بار پيك روزانه 04/02/92 ) بهش پیشنهاد بدم ولی نیست

ممد این پسر سهم خورش عالیه حتی از مهربان هم بهتره...B-)

در سال جفت کردن این بشر داره به بانکا و اداره جات سر میزنه برا جفت کردن کشف .... برنامه بعدیش گویا نماز جمعه است>:):D

مندی اگه کفشا رو جفت کردی یه سر بیا تاپیک کارت دارم
      L-)
      آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/03/25, 10:06.
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 71

حتاید از نظر من روند کوتاه مدتش نزولی هست شکوفه جان.
        آخرین ویرایش توسط کاویانی؛ 2013/03/25, 10:00.
        [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• نون و قلم
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 122

سلام
          هر چند با تاخیر اما سال نو رو به همه دوستان تبریک و شادباش عرض میکنم امیدوارم امسال براتون همراه با موفقیت و ..... باشه

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

با سلام
            با پول عیدی بچه ها که دیر به دستم رسید
            اول وقت کمی همراه براشون خریدم
            خوب سهمی همراه
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• mohsen kaveh
              عضو فعال
              • May 2011
              • 474

عید امسال اندک ابرویی هم که داشتیم بر باد رفت:D نامردا چنان گزارشهایی از بورس میدادند توی این تی وی پرشیا خودمون که اخرش مادرم بهم گفت خیلی بی عرضه ای پسرم هر چی هم توضیح در مورد شاخص وتیپکس وتکنیکال بهشون میدادم تو کتشون نمیرفت :((
              من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

کاوی جون روند چه کوتاه مدت و بلند مدت, آخرش در بربار بنیاد قوی تسلیم خواهند شد...
                اگه نقد باشه تو بازاری که اکثر نمادها عرضه ندارن خوبه واسه خرید و یه سود کوچولو گرفتن... البته این پسره کفش جفت کن اصلا نبود تا بهره ای هم ببره:->
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• mohsen kaveh
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 474

یادم رفت سال نو رو تبریک بگم{ ننوروز پاسداشت ملت ایران است که روزی را جشن میگیرند که از هیچ دینی وام نگرفته است.تنها طبیعت است که وامدار نوروز ماست و همین راز جاودانگی نوروز است و رمز یگانه بودنش. پیام نوروز این است.دوست داشته باشید و زندگی کنید.زمان همیشه از ان شما نیست}.... با آرزوی سالی پر بار برای همه دوستان عزیزم در سایت و برای همه مردم آزاده ایران وبه امید ازادی زندانیان سیاسی دربند:x
                  من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• کاویانی
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 71

در اصل توسط علی کرمی پست شده است
                    بیلی دولت با واگذاری خلیج میتونست از این به بعد خوراک پتروشیمی ها به خصوص اونایی که گازی اند رو به صورت گزاف حساب کنه و عدم عرضه این شرکت همانا و منتفی شدن این کار همانا و بیشترین سود از این بابت مجموعه های پارسان بردند که خوراکشون گازی اند .... تا اینجا داشته باش

الان دولت قصد واگذاری پالایشی ها رو داره اطلاعیه شبندر و شراز و شاوان رو حتما دیدی ..... با این واگذاری ها احتمالا نرخ نفت برا پالایشی ها تغییر میکنه شاید از 95 درصد فوب خلیج فارس بره رو 100 درصد و همینطور قیمت نفت .. به هرحال این واگذاری ها دلیلی دلیلی باید داشته باشه و دولت قطعا یه جایی برا کسب درآمد پیدا کرده که داره اینطوری با پالایشی ها برخورد میکنه.... اینم از این

به نظرت دولت چه هدفی داره ؟

پول خلیج هم خورد خورد میاد و بازار باید رشد کنه تا تمام نقدینگی نگه داشته شده برا خلیج بلعیده بشه ...فعلا که در حد 20 درصد نقدینگی ای که بازار برا خلیج کنار گذاشته بوده هنوز تو بازارنیومده و ... این صفوف در صورت عرضه خلیج به همین حجم (حالا یکمی کمتر ) هم می بود و تغییر آنچنانی نداشت

بیلی میونت با بورس انرژی چه طوریه اطلاعی ازش داری؟
                    علی کرمی یعنی حیف از تو نیست با این تحلیلات میخوای بری زن بگیری؟ نه واقعا حیف نیست؟ B-)
                    یه نگاه به این مهری بکن. یه چندتا سهم درپیت داشت بعد از مدتها منفی خوردن تو این چند روزه یکمی اومدن بالا و برای مهری فرصت خروج به وجود آورد بازار. ولی الان کجاست دکتر؟ به قول مندسن در حال جفت کردن کفشهای نه تنها همسر محترم بلکه کل خاندان عیال میباشه و اصلا خبری از بورس نمیتونه بگیره و وقتی برگرده خیلی دیره و دوباره سهماش افتادن تو سراشیبی. تو بیا و عبرت بگیر...

تحلیلت خیلی برام جالب بود، لذت بردم.:-bd
                    [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

عمو ساسی اون آواتار خوشگله رو دوباره بذار که بدجوری بازار مندی رو کساد کرده بودی!!!:D
                      خدا وکیلی چند تا پیام عاشقانه دریافت کردی که جا زدی؟=))
                      (نيچه)

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

اگه چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده میکند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی میخواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی میگوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب میکند و یکی هم میخواهد صاحب یک سایت مانند فیسبوک باشد و شاید کسی هم میخواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است.
                        حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد میخواهد، آن یکی پول فراوان میخواهد، یکی دیگر پول هنگفت میخواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب میکند و یکی دیگر میگوید میخواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود.

بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها میخواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایهگذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانوادهشان را میخواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی میکنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن میگذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمیکند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که میتواند دروغگویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد. آنها برای ادای نذر خود گوسفند میکشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم میکنند و کلهپاچهاش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل میکنند.
                        اگر میخواهند بقیه دوستشان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه میدهند و اتومبیلهای مدل بالا سوار میشوند تا دیگران عاشقشان شوند. آنها میدانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضعشان مناسب نیست، طردشان میکنند؛ پس وانمود میکنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی مینشینند، درباره قیمت جدید خودروها میپرسند و میگویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشموهمچشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را میفروشد و به اجارهنشینی روی میآورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار میشوند.
                        بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریدهاند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری میکنند و با شنیدن آن سوت میکشند و نچنچ میکنند، چون نگران سرمایه خود هستند.
                        مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت میدانستند و سپس به تلویزیونهای تخت روی آوردند.
                        بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را میپردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گرانقیمت میخرند و نیمهشب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب میپرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره میرسانند و پایین را نگاه میکنند.
                        مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است.
                        مردم ایران مانند زامبیها زندگی میکنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب میرساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند میزند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمیفهمد. همان زامبیها پشت میز مینشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند.
                        چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کردهاند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبیها، پولپرستهایی هستند که روی هر چیزی قیمت میگذارند و زندگی را فقط از زیر گلو تا سر زانوهایشان میبینند.
                        فقط زامبیها هستند که در استادیوم و پارک به تماشای اعدام مینشینند. زامبیها هستند که وقتی پشت فرمان اتومبیل مینشینند وحشی میشوند و با خوی حیوانی خود رانندگی میکنند. تنها زامبیها هستند که کارخانه تاسیس میکنند و آب کاه را داخل شیشه میریزند و به جای آبلیمو روانه بازار میکنند. زامبیها هستند که پراید را تولید میکنند و میخرند و سوار میشوند و خودشان و دیگران را میکشند. زامبیها، کودکان را نمیبینند و نمیخواهند به این اهمیت بدهند که فکر و شعور و استعداد فرزندانشان چطور رشد خواهد کرد.
                        بعد از 14 سال خبرنگاری، از کشتن بزرگسالان زامبی خسته شدهام. میخواهم تلاش کنم تا کودکان امروز، زامبیهای آینده نباشند. به همین دلیل از 23 بهمنماه شغلم را تغییر میدهم تا بتوانم با تمام توان و انرژی که دارم، برای بچهها وقت بگذارم. تمام تجربیاتی که در این سالها کسب کردم را در این راه به کار میگیرم تا کودکان زامبی نشوند.
                        میدانم که زامبیها مقابل من ایستادگی خواهند کرد، اما شاتگان برای همین مواقع ساخته شده است.

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

عمو ساسی اون آواتار خوشگله رو دوباره بذار که بدجوری بازار مندی رو کساد کرده بودی!!!:D
                          خدا وکیلی چند تا پیام عاشقانه دریافت کردی که جا زدی؟=))

سلام
                          ممد جان
                          خانم فراهانی الحق و انصاف یکی از بهترین بازیگران عصر حاضر این مرز و بومه
                          ولی این آواتار را عشق است:D
                          بنازم به طراح لباس ;)
                          اوس محمود را عشق است ;;)
                          آره داداش فعلا اینه
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

1. عمو ساسی اذیتمون نکن!! حالا مامان بچه ها از قضیه خبر داره؟؟;)

2. دیروز حتاید رو معرفی کردیم به مندی نوسانگیرواسه یه نوسان کوچولو... حالا خبر اومده دایی سپه خودمون امروز و منفی 2000 تا خریده!!
                            نوش جونش.. هنوزم پای حرفم هستم... حتاید باید 570 تومان رو ببینه ومی بینه... صبر داشته باش سپه جان...;;)

3. دیشب آمار بانک دی رو درآوردم خیلی خوشگله...براش هدف بالای 200 تومان حساب کرده ام الان 123 تومانه.. حلال نمی کنمش اگه کسی رو اردر مخفی من که 1229 ریاله عدد بذاره.. واسه امروز یه 30000 تایی زیر سر گذاشته ام:-$

4. سرمایه گذاری ملت یا همون وملت سبدش خیلی خوشگله... باید بریم تو کارش.. رفقا اگه کسی ازش آماری داره بریزه بیرون... فعلا هر کی شپنا و شبندر دلش می خواد و گیرش نمیاد یه نگاهی به این موجود چهارشاخ بندازه>:)
                            (نيچه)

نظر

• فرید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 160

1. عمو ساسی اذیتمون نکن!! حالا مامان بچه ها از قضیه خبر داره؟؟;)

2. دیروز حتاید رو معرفی کردیم به مندی نوسانگیرواسه یه نوسان کوچولو... حالا خبر اومده دایی سپه خودمون امروز و منفی 2000 تا خریده!!
                              نوش جونش.. هنوزم پای حرفم هستم... حتاید باید 570 تومان رو ببینه ومی بینه... صبر داشته باش سپه جان...;;)

3. دیشب آمار بانک دی رو درآوردم خیلی خوشگله...براش هدف بالای 200 تومان حساب کرده ام الان 123 تومانه.. حلال نمی کنمش اگه کسی رو اردر مخفی من که 1229 ریاله عدد بذاره.. واسه امروز یه 30000 تایی زیر سر گذاشته ام:-$

4. سرمایه گذاری ملت یا همون وملت سبدش خیلی خوشگله... باید بریم تو کارش.. رفقا اگه کسی ازش آماری داره بریزه بیرون... فعلا هر کی شپنا و شبندر دلش می خواد و گیرش نمیاد یه نگاهی به این موجود چهارشاخ بندازه>:)
                              خودشکوفا جان سلام
                              حتایدو باهات همسنگرم فقط این تارگتی که گفتی کوتاه مدته دیگه:-?

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

خب این هم از دی...:x با حد ضرر 121 تومان خریدمش...
                                بندازیمش کنار تا بعد ببینیم چی میشه...

اگه تا آخر وقت شبندر گیرم نیومد میرم تو کار وملت.. تقریبا چشم بسته می خرمش#:-S امیدوارم بدبختم نکنه.. تا نره زیر 36 تومان خطری نداره...

علی کرمی این صف های سنگین شبندر و شپنا به نظرت سرکاری نیستن؟؟
                                منفعت حقوقی تو این صف چیدن ها رو نباید فراموش کرد....
                                اشکی می گه معامله بلوک در پیشه و کار کار خود حقوقیه.. اما چرا؟؟:-/.

پ.ن.
                                میگم وملت رو دارم چشم بسته می خرم یعنی نمی دونم هدفش چیه ؟؟تو ضرره یا سود؟؟...
                                حقیقتا به این کار می گن اوج حماقت بشری[-(. اما اگه یکی دو تا مثبت دیگه بخوره میره واسه یه سود مشتی.. صرفا تکنیکال.. منبع رو هم ذکر نمی کنم کی بهم معرفی کرده..
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/26, 10:52.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X