حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

خبر فوری

دقایقی پیش با دکتر مهربان تماس داشتم :)]
    ایشان که با پول های فروش شتران در حال زیارت و عبادت در تایلند هستند برای همه عزیزان سلام رساندند=;
    ضمنا فرمودند به همه دوستان سفارش می کنم تایلند رو از دست ندید!!!:D
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

خصوصا امامزاده پاتایا سفارش اکید شده است در منابع
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

:))
        با شناختی که از شخصیت پر وسواس دکتر مهربان دارم محاله یه دونه از این مکان ها رو رد بده!!!:D
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

چی کار میکنه این دکی (با لهجه فرودوسی پرو بخونید):->

قرار بود بعد از تایلند و آنتالیا و ریو بره جاهای دیگه ولی مثل اینکه نه ...... آورین دکی آورین =D>..... چیزی جا گذاشتی یا چسبیده بهت یا اینکه برنامه رو تغییر دادی به اقامت دائم در تایلند ..... >:)

بی صبرانه منتظرم دکی بیاد و خاطرات تایلندش برامون تعریف کنه به خصوص از ماساژوراش ......:x:x

البته اگه تصمیم به اقامت دائم در تایلند گرفتی دست مندی و ساتیر هم بگیر ببر .. همونجا راحت میتونی یه دکه باز کنی و ماساژور خونه راه بندازی ...... مندی ماساژ میده انواع و اقسام ماساژها ..... به خصوص تایلندی اصل ....... با تمام جزئیات ........;)

یه اسم خفن هم براش انتخاب کن مثلا اسنشو بزار ماساژور خانه یانگومB-)
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

بدون شرح ..=))
            ماساژوری مندی وشرکا ... آماده ارائه خدمتی ناب و بینظیر به تمامی ملل دنیا ..با مجربترین و ورزیده ترین کادر پرسنلی ... پیشرفته ترین تجهیزات... تحت لیسانس مندی ایزو 2014 .....:D

هدف ما جلب رضایت شماس ... با خرید بلیط مندی پر طلایی در قرعه کشی هزار دستگاه پراید شرکت نمایید... :D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• sinashavandi
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 364

سلام محمد جان
              ی سوالی داشتم و این که این گزینه ی more activity پیج من غیر فعال شده باید چی کارش کنم؟=((
              در روایتی هست الدکمه الاکتیویتی فی معامله المومنین حسنه0:-)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

راستش اصلا نمی دونم کجای صفحه رو میگی سینا جان...
                در خصوصی کمی برام توضیح بده تا شیرفهم شم/:)
                (نيچه)

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

مرصی م.... جان ..عزیز دلمی ..ما که نمیتونیم پیام بفرستیم مجبوریم اینجا بگیم ...

حقیقتش اگه مرام شماها نبود که تا حالا ما رفته بودیم ... مندی اونقده دلش بزرگه که اگه یه نفر هم دلش با ما باشه ما تنهاش نمیذاریم .... باور بفرمایید ما برا دشمنانمون هم طلب عاقبت بخیری میکنیم چه برسه به دوستان ... همیشه در دعامون یاد همه دوستان هستیم ....

هر جا هستین تنتون سالم باشه ..دلتون شاد ..گیرندگی آنتنتون بالا ....:D

این شعر به همراه لرزش سینه و قر کمر هدیه به همه با معرفتاش .....

دختره ی آبادانی ...چه سبزه و مامانی
                  دختره ی آبادانی ...چه خوشکل ومامانی
                  تو بلم پای بندر ...میشینوم تا بیایی

آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/05/09, 23:07.
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

مندی پیام خصوصیت رو چک کن!!!

الان کاپی چه فکرها که نکنه....

پ.ن.1
                    گفتنی ها خیلیاش رو برات نوشتم خیلی ها رو هم ننوشتم...0:-)
                    می دونی که از بالا منبر رفتن هم خوشم نمیاد... خیلی خلاصه عرض کنم خدمتت که آدم باش!!!:->
                    اگه در دوران عمر یه چیز رو خوب فهمیده باشم اون هم اینه که دلیل همه مشکلات ما در رفتار خود ماست.../:)
                    هر چی هم دوست داری فحش و دری وری بارم کنی بکن... پیام خصوصیه و رازیه بین من و خودت...;;)
                    فقط اگه رفقا می دونستن روزانه چه مطالب حیرت انگیزی بین من و تو, رد و بدل می شه از حسادت دق می کردن;)

پ.ن.2
                    مگه امتحان پایان ترم نداری؟؟ بتم.. سر درست!!:D

پ.ن.3
                    اینجا خیلیا دوستت دارن.. علی کرمی و ساتیر و من و مهربان و کاوی جای خود...رفیقم سورنا که زیاد نمی شناسیش هم شیفته وشیداته... بازم هستند و حضور ذهن ندارم...
                    پس لوس نشو...B-)

پ.ن.4
                    علی دمبل گفته می خوام برم ببینمش شبیه چیه!!!:))
                    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/10, 00:31.
                    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

درود و آدینه به کام...
                      با عرض سلام به پیشگاه مندی و امامش مهری نکاتی به استحضار خوانندگان تاپیک می رسد...

1. تاپیکی که به حق باید آن را چنین خواند
                      حرکات فوق تخصصی در بازار سرمایه با مهری و مندی !!!;)
                      دوستان باور بفرمایند هنوز که هنوزه خاطره شرکت با مهربان در تاپیک فاسمین در ذهنم مثه روز روشنه...
                      اونجایی که استاد خیلی محکم فرمود فاسمین 500 تومانی می ریزه و میشه 400 تومان... کجا بودین که ببینین فاسمین سر هفته بعدش 700 تومان شده بود...
                      حقیقتا بعد از اون گند مهری جرات نکرده ام از گروه سرب و روی خرید کنم... نه که جرات نکنما... اصلا حیا می کنم#:-S

2. دسترسی ما ایرانیان وحشی!!! به سایت های دانلود زیرنویس بسته شده تا دینمون از دست نره... از طرفی من هم تا برای یه فیلم هر چی زیرنویس وجود داره نرم در بیارم و از بینشون صحیح ترین گزینه رو انتخاب نکنم اصلا دست و دلم به دیدنش نمی ره ... پس چاره کار رو در به تماشا نشستن فیلم های سینمای بهشتی صامت دیدم و شب گذشته فیلم زیر رو که از برجسته ترین نمونه های کاری هارولد لوید کمدین بزرگ تاریخ هست به تماشا نشستم... چه حالی بردیم جای اهل دل خالی... به حرمت استاد مدتی با پوستر فیلم های ایشان روز رو به شب خواهیم رساند:x

3. بعد عمری هوسی به سرم افتاد و پا شدم رفتم تو مسابقات شرکت کردم... چشم تون روز بد نبینه که تا الان شصتاد دفعه!! اصلاحش کرده ام و قبول نشده..
                      اما مبارز می طلبم... مرد میدون هر کی هست بیاد جلو تا بزنم در عرصه مسابقات بترکونمش...
                      ما از سه تا صف فروش ترسی نداریم داداش.....B-)
                      (نيچه)

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        درود و آدینه به کام...
                        با عرض سلام به پیشگاه مندی و امامش مهری نکاتی به استحضار خوانندگان تاپیک می رسد...

1. تاپیکی که به حق باید آن را چنین خواند
                        حرکات فوق تخصصی در بازار سرمایه با مهری و مندی !!!;)
                        دوستان باور بفرمایند هنوز که هنوزه خاطره شرکت با مهربان در تاپیک فاسمین در ذهنم مثه روز روشنه...
                        اونجایی که استاد خیلی محکم فرمود فاسمین 500 تومانی می ریزه و میشه 400 تومان... کجا بودین که ببینین فاسمین سر هفته بعدش 700 تومان شده بود...
                        حقیقتا بعد از اون گند مهری جرات نکرده ام از گروه سرب و روی خرید کنم... نه که جرات نکنما... اصلا حیا می کنم#:-S

2. دسترسی ما ایرانیان وحشی!!! به سایت های دانلود زیرنویس بسته شده تا دینمون از دست نره... از طرفی من هم تا برای یه فیلم هر چی زیرنویس وجود داره نرم در بیارم و از بینشون صحیح ترین گزینه رو انتخاب نکنم اصلا دست و دلم به دیدنش نمی ره ... پس چاره کار رو در به تماشا نشستن فیلم های سینمای بهشتی صامت دیدم و شب گذشته فیلم زیر رو که از برجسته ترین نمونه های کاری هارولد لوید کمدین بزرگ تاریخ هست به تماشا نشستم... چه حالی بردیم جای اهل دل خالی... به حرمت استاد مدتی با پوستر فیلم های ایشان روز رو به شب خواهیم رساند:x

3. بعد عمری هوسی به سرم افتاد و پا شدم رفتم تو مسابقات شرکت کردم... چشم تون روز بد نبینه که تا الان شصتاد دفعه!! اصلاحش کرده ام و قبول نشده..
                        اما مبارز می طلبم... مرد میدون هر کی هست بیاد جلو تا بزنم در عرصه مسابقات بترکونمش...
                        ما از سه تا صف فروش ترسی نداریم داداش.....B-)
                        آقا حاضرم امتیاز شتران و شراز را بهت واگذار کنم
                        حالا بگو ببینم ستاره ش چند برات میارزه
                        به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار میگردد
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

هععیییی ممرضا جان ستاره سیخی چند...
                          به قول کارتون محبوب دوران کودکیم پشت اون ستاره حلبی ما قلبی از طلا داریم...

به جای این حرفهای پوچ دنیوی چند تا مطلب خوشگل در بزرگداشت همین مجموعه براتون میارم...

1. متن زیر در معرفی دوبله این شاهکار کوچولوی صداپیشگان ایرانیه... انقدر تو نت همه جا نقل شده که خودم هم نمی دونستم منبع اصلیش کی هست که نویسنده متن رو معرفی کنم...
                          اما جوینده یابنده است..

منبع: کتاب سال سینمای ایران. اسفند ۸۴ نویسنده: نوید غضنفری
                          کارتون معاون کلانتر قبل و بعد از انقلاب پخش می شد و خیلی از بچه های اوایل انقلاب آن را کاملا به یاد دارند. نقش معاون کلانتر با صدای ایرج رضایی از تیپ های معروفی شد که هنوز هم در حافظه خیلی ها باقی مانده، یک معاون بی دست و پا که مرتب از ماسکی و یک موش کور رودست می خورد. نقش ماسکی را مینو غزنوی می گفت و مهدی آژیر به جای موش کور حرف می زد. به جای کلانتر هم عباس سعیدی حرف می زد. مدیریت دوبلاژ معاون کلانتر را ناصر ممدوح انجام داد و عنوان بندی پایانی این کارتون را هم که یادتون هست چه طور ماسکی معاون کلانتر را سرکار می گذاشت و پرده نمایش را وقتی او داشت خودش را معرفی می کرد می کشید. معاون کلانتر هم جلوی همه تماشاچیان کنف می شد و بعد صدایش از پشت پرده می آمد که: «خدا لعنتت کنه ماسکی» و...

2. منبع و نویسنده متن زیر رو که بسیار هم لطیف و کامله پیدا نکردم...

كاراكتر دپيوتی داگ (همان معاون كلانتر خودمان)
                          را شركت TerryToons Cartoon خلق كرد. سریهای كوتاه مدت تلويزيونی اش (هر اپيزود هفت دقيقه) تهيه شد و از اوايل دهه 1960، چهار اپيزود از آنها در يك نمايش تلويزيونی نيمساعته پخش ميشد. آن صحنه مشهوری كه ماسكی و وينس، معاون را زوركی روي سن نمايش ميكشانند تا حسابي جلوي همه كنفاش كنند و ما خيال ميكرديم تيتراژ است، در واقع ربط دهنده اپيزودها به هم بود.
                          معاون کلانتر، با آن شكم جلو آمده و كلاه و ژيله اش ، از تمام نشانههای مجری قانون بودن فقط نشان روي سينه را دارد و يادآور كاراكترهای اين شكلی وسترنهاي فورد و هاكس است. همه امور زندگی معاون در زندان كلانتری ميگذرد. ماسكی (Musky Muskrat) موش آبی و وينس (Vince Van Gophe) يك موش حفار، دوستان معاون هستند و بيشتر ماجراهاي كارتون، سر و كله زدنهای ديوانهكننده اين دو با معاون فلک زده است.
                          اين دو در تنبلی و علافي لنگه ندارند و نهايت فعاليتشان ماهیگيری در كنار رودخانه است. گاهی كلانتر به معاون دستور میداد كه آن دو را به مدرسه برگرداند تا تكاليفشان را انجام بدهند. در عوض برای ديوانه كردن معاون، سريعتر از خودشان پيدا نميشود.
                          در يك قسمت از ماجرا، كلانتر صد دلار جايزه براي «تنبلترين» فرد به عنوان برنده تعيين ميكند و اطمينان دارد كه دوباره هم معاون برنده می شود. اما ماسكي نقشهاي ميكشد و با دستبرد به مرغداني و بلند كردن تخممرغها، قصد تحريك معاون را دارد
                          دوبله مجموعه معاون کلانتر از بهترین دوبله هاست به جای کلانتر هم عباس سعیدی حرف می زد. مدیریت دوبلاژ معاون کلانتر را ناصر ممدوح انجام داد و عنوان بندی پایانی این کارتون را هم که یادتون هست چه طور ماسکی معاون کلانتر را سرکار می گذاشت و پرده نمایش را وقتی او داشت خودش را معرفی می کرد می کشید. معاون کلانتر هم جلوی همه تماشاچیان کنف می شد و بعد صدایش از پشت پرده می آمد که: «خدا لعنتت کنه ماسکی»

3. این هم لینک معرفیش در IMDB
                          http://www.imdb.com/title/tt0204767/?ref_=fn_al_tt_1
                          (نيچه)

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                            مندی پیام خصوصیت رو چک کن!!!

الان کاپی چه فکرها که نکنه....

پ.ن.1
                            گفتنی ها خیلیاش رو برات نوشتم خیلی ها رو هم ننوشتم...0:-)
                            می دونی که از بالا منبر رفتن هم خوشم نمیاد... خیلی خلاصه عرض کنم خدمتت که آدم باش!!!:->
                            اگه در دوران عمر یه چیز رو خوب فهمیده باشم اون هم اینه که دلیل همه مشکلات ما در رفتار خود ماست.../:)
                            هر چی هم دوست داری فحش و دری وری بارم کنی بکن... پیام خصوصیه و رازیه بین من و خودت...;;)
                            فقط اگه رفقا می دونستن روزانه چه مطالب حیرت انگیزی بین من و تو, رد و بدل می شه از حسادت دق می کردن;)

پ.ن.2
                            مگه امتحان پایان ترم نداری؟؟ بتم.. سر درست!!:D

پ.ن.3
                            اینجا خیلیا دوستت دارن.. علی کرمی و ساتیر و من و مهربان و کاوی جای خود...رفیقم سورنا که زیاد نمی شناسیش هم شیفته وشیداته... بازم هستند و حضور ذهن ندارم...
                            پس لوس نشو...B-)

پ.ن.4
                            علی دمبل گفته می خوام برم ببینمش شبیه چیه!!!:))
                            خودشکوفا جان
                            سلام
                            اینقد این مندی رو نصیحت نکن این روش تربیتی دیگه منسوخ شده ;)
                            بذارین راحت باشه و خودشو خالی کنه، براش عقده میشه به پنهان کاری میوفته و میره یه جا دیگه رو به ....... میکشه ها :D

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

جواد جان گل گفتی و در سفتی...
                              خبرش رسیده که درخشش مندی داره جهانی میشه...:-w
                              (نيچه)

نظر

• sinashavandi
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 364

محمد جان دوتا لینک دانلود از این فیلم هایی که معرفی میکنی برامون بزار تا یکم مستفیض شیم

نظر

در حال کار...
                                X