عکس ماساژور هاشو گذاشتم رفت برای تایید خوراک خودت بودن مندی
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postجدی من خودم تو معاملات خفن بچه های این تاپیک موندم .....
1. اولیش خودم که سهم رو مثبت 5 میخرم و تا منفی 5 میریزه ....
2. دومیش ... بدون شرح ...
3. سومیش هم که دکی ...... سهمو میبنده به آب و یه شوتور میخوابونه روش و خودشم میفته رو شوتور ...... کنور فملی فایرا .... شاوان هم داره .....همه پالایش باز شدند الا این ...
4. چهارمیش هم که اینقدر وسواس برا خرید داره که اردراشو ساعت 1 به بعد میزاره ... میگه ساعت 11 به بعد باید اردر وارد کرد ولی نمی دونم چرا اردراش میفته بعد از 1 =)) کلا آدم خونسردیه خیلی باهاش حال میکنم :*:x ......
5. مراد چلمنگ هم که مفید تریدر باز میکنه و سهمو از رو دست اینو اون خط خطی میکنه بعد از ده روز که سهم یه بار مثبت خورده میاد میگه دهنم سرویس شد از بس گفتم بخرید چرا نخریدید و یه ده سری پست برا اینکه خودشو تحویل بگیره میاره بالا ، فرداش باز منفی میشه و شصتا تا خط دیگه میکشه که این پولبکه ...... باور کن خودشم نمیدونه چیه مفید تریدر رو باز کرده و رو هرچی اندیکاتور بوده کلیک کرده از موکو بولینگرو ... تا آرس ای مکدی ... کلا برا خودش یه تحلیل گره ....... قمبلا قمبلا ....
6. ولی از بین همه ماها ساتیر کچل که با رانت میخره از هممون زرنگتره..... اینورا دیگه نمیاد ..... شما ندیدینش...
7. کاویانی هم که کلا تو باغ نیست ........ تو باغچه است و داره برا دختر عموش گل میچینه که یهو شهرداری میاد میگیرتش و به ساعات معاملات هم نمیرسه ...... <):):D
1. علی تو که رگ شیرازی بیخیالیت من رو دیوونه می کنه... هر چی می گم دو ساعت طاقت بیار بعد بخر کو گوش شنوا...[-(
2. مندسن هم عذرش موجه هست.. هر کی اذیتش کنه خدا سوسکش می کنه...8-}
3. دکتر مثل حضرت امیر می مونه... شبها میره می گرده ببینه کدوم سهم مشکل داره و در استانه سقوط... بعد سریع فرداش میره خریدای سنگین می کنه تا ملت متضرر نشن... آفرین دکی المومنین(:|
4. ای نامرد خائن:))
5. مراد و تحلیل؟؟ مراد نیمه گمشده مندیه.. هر وقت اون چیزی شد این هم میشه)
6. خودمونیم باید حرفاش رو طلا گرفت..... تک پر شده این کچل محبوب... 666 سه تا شیش داره... پشه نگو نیش داره....:D
7. کاوی جان نکن برادر من... یا برو بگیرش و تموم کن یا بگیر بشین سر جات پسررر:->
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postعلی خرید کگلم بد بود ..جون علی اگه خراب کردم بگو ..ینی چیو باید مدنظر میداشتم که نداشتم....ای خدا حالا دیگه یا منو بکش یا بکش...
همش تقصیر این ممد شکوفه هست...ذلیل نشه الهی
ولی دمت گرم سر نحوه خرید این دوتا الاف ممد و مهری کلی خندیدم .... این دکی الکیمون که کلاً تعطیل هست ..ینی میرف سر چارراه.. قاطر خرید وفروش میکرد بیشتر سود میکرد:Dآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/06, 22:31."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postاتفاقاً خودم تو کار ماساژ تایلندی هستم دلت بسوزه ...قرار شده یه سر برم تایلند یه دوره حرفه ای ببینم مدرکم میدن...خیلی ام درامدش خوبه مهرداد ..ساعتی چهل تومن ...میدونی یعنی چی...$-)
بعدشم از من میشنفی این آنتن مانتنا بدرد نمیخوره کلهم پونزده شونزده تا شبکه بیشتر نمیگیره ..برو یه دونه بشقابیشو بگیر دو سه هزار تا شبکه میگیره:D ;)
=))=)) مهرداد جان قبول کن جلوی این پسره ی سرتق مقاومت فایده نداره.. مهربان رو از رو برده.. من و تو که جای خود داریم"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postمهرداد مطمئنی ... من که زنگ زدم گف اینجا ... هست که ....:D
شماره ... نباشه حالا ... :x
کلاً تو و این علیرضا جمالی غیر خرابکاری هیچ کار دیگه ای بلد نیستین :D... با اون هواپیما سم پاشش ...(اووووووووع)=))آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/05/06, 23:04.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postکاپی جون ... الان اومدی نقطه چین گذاشتی که کارو خرابترش کردی که ... الان یه مومن بسیجی بیاد این پستو بخونه .. هر چی مورد خاک بر سری هست به ذهنش خطور میکنه الا مطلب اصلی...:D
کلاً تو و این علیرضا جمالی غیر خرابکاری هیچ کار دیگه ای بلد نیستین :D... با اون هواپیما سم پاشش ...(اووووووووع)=))
سپاسگزارم ...
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postاتفاقاً خودم تو کار ماساژ تایلندی هستم دلت بسوزه ...قرار شده یه سر برم تایلند یه دوره حرفه ای ببینم مدرکم میدن...خیلی ام درامدش خوبه مهرداد ..ساعتی چهل تومن ...میدونی یعنی چی...$-)
بعدشم از من میشنفی این آنتن مانتنا بدرد نمیخوره کلهم پونزده شونزده تا شبکه بیشتر نمیگیره ..برو یه دونه بشقابیشو بگیر دو سه هزار تا شبکه ساپورت میکنه :D ;)
این انتنا گیرنده نیست به نوعی فرستنده هست
نظر
-
شک دارم کار کاپی باشه.. مدتهاست با این تاپیک و اصحابش قطع مراوده کرده... مخی هم همینطور...:(
اینجا الان یه جزیره متروکه وسط اقیانوس... هیچکی به ما توجهی نداره رفقا... اصلا دوستمون ندارن :-s
بیایین مثه نهنگ ها خودکشی دسته جمعی کنیم از این داغ جانسوز....:(("سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
مسلمانان در این مناطق ناراضی اند
آن ها در غزه ناراضی اند
در مصر ناراضی اند
در لیبی ناراضی اند
در مراکش ناراضی اند
در ایران ناراضی اند
در عراق ناراضی اند
در یمن ناراضی اند
در پاکستان ناراضی اند
در افغانستان ناراضی اند
در سوریه ناراضی اند
در لبنان ناراضی اند
پس کجا راضی اند؟
در استرالیا راضی اند
در کانادا راضی اند
در انگلیس راضی اند
در ایتالیا راضی اند
در فرانسه راضی اند
در آلمان راضی اند
در سوئد راضی اند
در نروژ راضی اند
در دانمارک راضی اند
در آمریکا راضی اند
در هلند راضی اند
نظر
-
مندسن خودمونیم با همه اباطیلی که سر هم می بافی همین که موفق شدی بعد دو سال ونیم کاپی رو به حرف بیاری هنرمندی...
هر چند متاسفانه هنرهات اکثرا منفی هستند:-<"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
اسمش از اونجا مهمه که شاید کسی رو پیدا کرده ای که مثلا به طور کامل علایقت رو پوشش میده و مایل باشی ازش بیشتر بدونی و بخونی...
فکر کن اگه یکی ندونه شعری از سعدیه و دلش بخواد بیشتر غزل بخونه و نتونه شاعر رو پیدا کنه خوب نیستش دیگه..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط satyr پست شده است View Postچهل تومن چیه بیا من یه کار خوب برات ردیف میکنم بالای 50 شصت تومن فقط باید یکم از نظر فیزیکی روت کار بشه
این انتنا گیرنده نیست به نوعی فرستنده هست
اتفاقاً این بشقابا از طریق ال ان بی که روشون سوار هس هم فرستنده امواج تحریک کننده مغزیه و هم کارشون گیرندگی امواج فیزیکی هست .. فقط هر چی صاف و پهن و براق تر باشه گیرندگیش دل چسب تره ...:Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
امروز اخبار یورو نیوز رو نگاه میکردم دو سه تا کشور رو نشون میداد توی همشون یه عده مسلمون با اسلحه افتاده بودن به جون یه عده مسلمون دیگه
اخبار روزهای دیگه هم همینطور هست هر جا جنگ و جنایتی هست یه پاش مسلمونا هستن خب معلومه مسلمونا تو کشورهای خودشون ناراضی باشن
نظر
نظر