حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

عکس ماساژور هاشو گذاشتم رفت برای تایید خوراک خودت بودن مندی

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      جدی من خودم تو معاملات خفن بچه های این تاپیک موندم .....

1. اولیش خودم که سهم رو مثبت 5 میخرم و تا منفی 5 میریزه ....

2. دومیش ... بدون شرح ...

3. سومیش هم که دکی ...... سهمو میبنده به آب و یه شوتور میخوابونه روش و خودشم میفته رو شوتور ...... کنور فملی فایرا .... شاوان هم داره .....همه پالایش باز شدند الا این ...

4. چهارمیش هم که اینقدر وسواس برا خرید داره که اردراشو ساعت 1 به بعد میزاره ... میگه ساعت 11 به بعد باید اردر وارد کرد ولی نمی دونم چرا اردراش میفته بعد از 1 =)) کلا آدم خونسردیه خیلی باهاش حال میکنم :*:x ......

5. مراد چلمنگ هم که مفید تریدر باز میکنه و سهمو از رو دست اینو اون خط خطی میکنه بعد از ده روز که سهم یه بار مثبت خورده میاد میگه دهنم سرویس شد از بس گفتم بخرید چرا نخریدید و یه ده سری پست برا اینکه خودشو تحویل بگیره میاره بالا ، فرداش باز منفی میشه و شصتا تا خط دیگه میکشه که این پولبکه ...... باور کن خودشم نمیدونه چیه مفید تریدر رو باز کرده و رو هرچی اندیکاتور بوده کلیک کرده از موکو بولینگرو ... تا آرس ای مکدی ... کلا برا خودش یه تحلیل گره ....... قمبلا قمبلا ....

6. ولی از بین همه ماها ساتیر کچل که با رانت میخره از هممون زرنگتره..... اینورا دیگه نمیاد ..... شما ندیدینش...

7. کاویانی هم که کلا تو باغ نیست ........ تو باغچه است و داره برا دختر عموش گل میچینه که یهو شهرداری میاد میگیرتش و به ساعات معاملات هم نمیرسه ...... <):):D

1. علی تو که رگ شیرازی بیخیالیت من رو دیوونه می کنه... هر چی می گم دو ساعت طاقت بیار بعد بخر کو گوش شنوا...[-(

2. مندسن هم عذرش موجه هست.. هر کی اذیتش کنه خدا سوسکش می کنه...8-}

3. دکتر مثل حضرت امیر می مونه... شبها میره می گرده ببینه کدوم سهم مشکل داره و در استانه سقوط... بعد سریع فرداش میره خریدای سنگین می کنه تا ملت متضرر نشن... آفرین دکی المومنین(:|

4. ای نامرد خائن:))

5. مراد و تحلیل؟؟ مراد نیمه گمشده مندیه.. هر وقت اون چیزی شد این هم میشه)

6. خودمونیم باید حرفاش رو طلا گرفت..... تک پر شده این کچل محبوب... 666 سه تا شیش داره... پشه نگو نیش داره....:D

7. کاوی جان نکن برادر من... یا برو بگیرش و تموم کن یا بگیر بشین سر جات پسررر:->

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
      علی خرید کگلم بد بود ..جون علی اگه خراب کردم بگو ..ینی چیو باید مدنظر میداشتم که نداشتم....ای خدا حالا دیگه یا منو بکش یا بکش...

همش تقصیر این ممد شکوفه هست...ذلیل نشه الهی

ولی دمت گرم سر نحوه خرید این دوتا الاف ممد و مهری کلی خندیدم .... این دکی الکیمون که کلاً تعطیل هست ..ینی میرف سر چارراه.. قاطر خرید وفروش میکرد بیشتر سود میکرد:D
      من تردید دارم دکی در همین مورد آیتم معامله قاطر هم توان سودسازی داشته باشه... مندسن جدا خیلی خوشبینی ها:p
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/06, 22:31.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

اتفاقاً خودم تو کار ماساژ تایلندی هستم دلت بسوزه ...قرار شده یه سر برم تایلند یه دوره حرفه ای ببینم مدرکم میدن...خیلی ام درامدش خوبه مهرداد ..ساعتی چهل تومن ...میدونی یعنی چی...$-)

بعدشم از من میشنفی این آنتن مانتنا بدرد نمیخوره کلهم پونزده شونزده تا شبکه بیشتر نمیگیره ..برو یه دونه بشقابیشو بگیر دو سه هزار تا شبکه میگیره:D ;)

=))=)) مهرداد جان قبول کن جلوی این پسره ی سرتق مقاومت فایده نداره.. مهربان رو از رو برده.. من و تو که جای خود داریم
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

مهرداد مطمئنی ... من که زنگ زدم گف اینجا ... هست که ....:D

شماره ... نباشه حالا ... :x
          کاپی جون ... الان اومدی نقطه چین گذاشتی که کارو خرابترش کردی که ... الان یه مومن بسیجی بیاد این پستو بخونه .. هر چی مورد خاک بر سری هست به ذهنش خطور میکنه الا مطلب اصلی...:D

کلاً تو و این علیرضا جمالی غیر خرابکاری هیچ کار دیگه ای بلد نیستین :D... با اون هواپیما سم پاشش ...(اووووووووع)=))
          آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/05/06, 23:04.
          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

=))=)) مهرداد جان قبول کن جلوی این پسره ی سرتق مقاومت فایده نداره.. مهربان رو از رو برده.. من و تو که جای خود داریم
            ما بدتر از اینهاشم به راه اوردیم یکم فقط وقت میبره وباید دستم باز باشه برادر
            یه بار ببرمش زیرزمین مسجد محل درست میشه

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2934

کاپی جون ... الان اومدی نقطه چین گذاشتی که کارو خرابترش کردی که ... الان یه مومن بسیجی بیاد این پستو بخونه .. هر چی مورد خاک بر سری هست به ذهنش خطور میکنه الا مطلب اصلی...:D

کلاً تو و این علیرضا جمالی غیر خرابکاری هیچ کار دیگه ای بلد نیستین :D... با اون هواپیما سم پاشش ...(اووووووووع)=))
              حضرتعالی لطف دارین به بنده
              سپاسگزارم ...
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

اتفاقاً خودم تو کار ماساژ تایلندی هستم دلت بسوزه ...قرار شده یه سر برم تایلند یه دوره حرفه ای ببینم مدرکم میدن...خیلی ام درامدش خوبه مهرداد ..ساعتی چهل تومن ...میدونی یعنی چی...$-)

بعدشم از من میشنفی این آنتن مانتنا بدرد نمیخوره کلهم پونزده شونزده تا شبکه بیشتر نمیگیره ..برو یه دونه بشقابیشو بگیر دو سه هزار تا شبکه ساپورت میکنه :D ;)
                چهل تومن چیه بیا من یه کار خوب برات ردیف میکنم بالای 50 شصت تومن فقط باید یکم از نظر فیزیکی روت کار بشه

این انتنا گیرنده نیست به نوعی فرستنده هست

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

شک دارم کار کاپی باشه.. مدتهاست با این تاپیک و اصحابش قطع مراوده کرده... مخی هم همینطور...:(
                  اینجا الان یه جزیره متروکه وسط اقیانوس... هیچکی به ما توجهی نداره رفقا... اصلا دوستمون ندارن :-s
                  بیایین مثه نهنگ ها خودکشی دسته جمعی کنیم از این داغ جانسوز....:((
                  (نيچه)

نظر

• satyr
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1229

دکنر mk کجا رفتی پس

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

مسلمانان در این مناطق ناراضی اند

آن ها در غزه ناراضی اند

در مصر ناراضی اند

در لیبی ناراضی اند

در مراکش ناراضی اند

در ایران ناراضی اند

در عراق ناراضی اند

در یمن ناراضی اند

در پاکستان ناراضی اند

در افغانستان ناراضی اند

در سوریه ناراضی اند

در لبنان ناراضی اند

پس کجا راضی اند؟

در استرالیا راضی اند

در کانادا راضی اند

در انگلیس راضی اند

در ایتالیا راضی اند

در فرانسه راضی اند

در آلمان راضی اند

در سوئد راضی اند

در نروژ راضی اند

در دانمارک راضی اند

در آمریکا راضی اند

در هلند راضی اند

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

مندسن خودمونیم با همه اباطیلی که سر هم می بافی همین که موفق شدی بعد دو سال ونیم کاپی رو به حرف بیاری هنرمندی...
                        هر چند متاسفانه هنرهات اکثرا منفی هستند:-<
                        (نيچه)

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
                          خیلی عمیق بود...
                          عزیزم اقلا مطلب که میذاری بگو از کیه یا لااقل پاش بنویس ناشناس...
                          د ربند اسم ها نباش مطلبو داشته باش مهم نیست کی گفته برای من که تا حالا مهم نبوده

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

اسمش از اونجا مهمه که شاید کسی رو پیدا کرده ای که مثلا به طور کامل علایقت رو پوشش میده و مایل باشی ازش بیشتر بدونی و بخونی...

فکر کن اگه یکی ندونه شعری از سعدیه و دلش بخواد بیشتر غزل بخونه و نتونه شاعر رو پیدا کنه خوب نیستش دیگه...
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                              چهل تومن چیه بیا من یه کار خوب برات ردیف میکنم بالای 50 شصت تومن فقط باید یکم از نظر فیزیکی روت کار بشه

این انتنا گیرنده نیست به نوعی فرستنده هست
                              فیزیک میزیک وبیخیال مرداد ... فقط بچسب شیمی و جدول مندلیوف ... اسم من هم از این جدول دراومده ...مندی;;)

اتفاقاً این بشقابا از طریق ال ان بی که روشون سوار هس هم فرستنده امواج تحریک کننده مغزیه و هم کارشون گیرندگی امواج فیزیکی هست .. فقط هر چی صاف و پهن و براق تر باشه گیرندگیش دل چسب تره ...:D
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

امروز اخبار یورو نیوز رو نگاه میکردم دو سه تا کشور رو نشون میداد توی همشون یه عده مسلمون با اسلحه افتاده بودن به جون یه عده مسلمون دیگه
                                اخبار روزهای دیگه هم همینطور هست هر جا جنگ و جنایتی هست یه پاش مسلمونا هستن خب معلومه مسلمونا تو کشورهای خودشون ناراضی باشن

نظر

در حال کار...
                                X