حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

مندی جان L-)
    اگه نیم درصد هم امید به رفع حصرت بود با دسته گلی که دیشب به آب دادی و رو اعصاب کاپی, پیاده روی که چه عرض کنم, یورتمه رفتی و اسکیت فرمودی..:p
    . حالا حالا در گوانتانامو خواهی ماند...:->
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• has456
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 52

ابزارهاي ذهن
      تشکر کردن ابزاری خوب ولی فراموش شده!
      سيدمحمداعظمی نژاد*
      اغلب ما در جستوجوی يافتن اشتباهات انجام شده هستيم. آیا تاکنون برای شما پيش آمده است که بررسی کنيد چه کاری درست و مناسب انجام شده است؟ و اینکه تاکنون چقدر از افراد برای انجام کار درستشان، حتی اگر رييس آنها نيستيد، تشکر کردهايد؟

بسياری از ما در محيط کاری مان بابت انجام کار درست از ديگران تشکر نمیکنيم. جالب اينکه تقريبا همه از جمله همکاران، مشتريان و حتی یک رییس، دوست دارند اگر کاری را به درستی انجام دادند، به طور صادقانه از آنها قدردانی شود.
      در اين نوشتار، با هم مرور میکنيم چرا بايد تشکر کنيم و چه ابزاری برای تشکر کردن مناسبتر است؟
      چرا تشکر کردن مهم است؟ دلايل متعددی وجود دارد که اهميت تشکر کردن را به ما گوشزد میکند. بديهی است که افرادی که از آنها تشکر و قدردانی میشود، فکر میکنند کار آنها مورد فراموشی قرار نگرفته است.
      در اين صورت فردی که از او تشکر شده، خود را بيشتر درگير کار میکند، تعهد بيشتری به گروه کاری و شرکت خود دارد؛ زيرا که میداند در حال خلق يک تفاوت واقعی است. اين موضوع به خصوص برای سازمانهايي که برای دادن پاداشها دارای محدوديت و بودجهبندی هستند، خيلی مهمتر است.
      تشکر صادقانه، به توسعه مناسب روابط بين شما و همکاران کمک زيادی میکند. از جنبههای جالب «تشکر کردن»، واکنشهای هورمونی است که درون بدن ما اتفاق میافتد. تحقيقات نشان میدهد، وقتی چيزی را که دوست داریم، میشنويم مغز ما شروع به ترشح دوپامين میکند. دوپامين مادهای است که در اثر ترشح آن در مغز، فرد احساس شادی، غرور، رضايت و رفاه میکند.
      تشکر کردن برای بهبود روابط در کار يک ضرورت است. درک اين موضوع نيز مهم است که در قبال انجام اين کار، نبايد توقعی از افراد داشت. پس بهتر است بابت قدردانی و انرژی مثبتی که بابت اين کار دريافت میکنيد، لذت ببريد!
      موانع تشکر کردن: برای برخی افراد تشکر کردن کاری دشوار است؛ اگر برای شما نيز اينکار سخت به نظر میرسد، بايد دلايل و ريشههای اين امر را شناسايي کنيد. سعی کنيد فرصتهايي را که میتوان از کارهای خوب ديگران تشکر کرد، از دست ندهید و پس از آن به صورت رودررو، ارسالايميل، يک تماس تلفنی از آن فرد تشکر و قدردانی کنيد.
      چگونه تاثير تشکر کردن را بالا ببريم؟ همانقدر که قدردانی کردن مهم است، نحوه ارائه آن اهميت دارد. به هر ميزانی که شما به يادماندنیتر و براساس هوشمندی اين کار را انجام دهيد، يکپارچگی و تعلق خاطر افراد به شما، در گروه کاری بالاتر میرود.
      راهکارهاي بهبود برای ارائه تشکری به يادماندنی و صادقانه را با هم مرور میکنيم:
      1- متفاوت باشيد: احتمالا همه ما عباراتی شبیه به اين را در پانويسهای روسا در گزارشهايي که به آنها ارائه میدهيم ديدهايم؛ «ملاحظه شد» يا «متشکرم»؛ واژگانی تلگرافی! اما میتوان جمله جايگزين نوشت:«نظم و دقت گزارش خوب شما، روز مرا زيباتر کرد؛ موفق باشي!»؛ هنگامي که پيام تشکری شبيه به اين ارائه شود علاوه بر يک اثر مثبت بر فرد آن را به يادماندنی میکند.
      2- اغلب اوقات تشکرکنيد؛ با ارائه قدردانی صادقانه به اطرافيان میتوانيد به آنها نشان دهيد چه چيزهايي برای شما مهم است.
      اين موضوع به خصوص برای زمانی که شما نقش مسوول در گروه کاری خود داريد و تلاش میکنيد برای گروه کاری جديد خود چارچوب رفتاری و اخلاقی ترسيم کنيد، اهميت بيشتری پيدا میکند.
      سعی کنيد در تعاملات خود نسبت 3 به 1 را رعايت کنيد. يعنی در 4 تعامل، حداقل3 مورد قدردانی و انتقال احساس مثبت به افراد اتفاق بيفتد. اين باعث میشود تا به تدريج افرادی خلاق و انعطافپذير و با انگيزه مثبت در گروه خود داشته باشيد.
      3- تشکر خود را در عمل نشان دهيد: سعی کنيد راههايي غير از تشکر به صورت کلامی يا نوشتاری پيدا کنيد. به عنوان مثال میتوانيد از کسي که میخواهد مورد قدردانی قرار گيرد، بخواهيد به عنوان مربی به فرد جديدی که وارد گروه شده، تخصص و روش کاری خود را آموزش دهد؛ يا مسووليت يک کارگروهی را به او واگذار کنيد تا بتواند توانايي مديريتی خود را نشان دهد.
      4- متناسب با شخصيت افراد تشکر کنيد: هر فردی در گروه شما شخصيت مستقل و متفاوتی دارد؛ بنابراين روش تشکر برای هر فردی به اقتضای شخصيت اوست. بعضی علاقه دارد در جمع از آنها قدردانی شود؛ برخی ديگر قدردانی به طور خصوصی و بدون حضور ديگران را میپسندد.
      خیلی مهم است که قبل از تشکر، بدانيد برای فرد مورد نظر، چه روشی مناسبتر است. برای اين کار از ابزار میتوانيد از نظريه نيازهای انگيزشی سهگانه استفاده کنيد.
      نکته مهم استفاده از اين ابزار، توجه به بلوغ فرهنگی افرادی است که با آنها در تعامل هستيم. در بعضی از کشورها استفاده از اين ابزار نشان دهنده تقويت کار تيمی و ايجاد انگيزه است، اما برای برخی ديگر وقتی فردی تشکر میکند، افراد تلقی میکنند که وی در موضع ضعف قرار گرفته است. بنابراين در استفاده از اين ابزار سطح فرهنگی مخاطبان را ارزيابی کنيد.

نظر

• ساسان
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 728

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        با سلام
        خدا را شاکرم
        وپترو که تا کنون بالای 60% بازدهی داشته
        شکربن هم بست برای تعدیل 100%ی
        شبندر را هم 989 تا 992 تومن بازار از من خرید
        تا صید دیگر

با سلام

امروز وپترو را هم دادیم رفت
        واقعا چندش اوره
        این بازار سرخو
        صف48.5م شبندر
        چی میکشه اون بنده خدایی که شنبه این سهم را 1000 تومن خریده
        نا الانش 15% ضرر X-(
        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• space_mohamad
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 313

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post

با سلام

امروز وپترو را هم دادیم رفت
          واقعا چندش اوره
          این بازار سرخو
          صف48.5م شبندر
          چی میکشه اون بنده خدایی که شنبه این سهم را 1000 تومن خریده
          نا الانش 15% ضرر X-(
          به نظر من از فردا میره برای +
          اخبار خوب توی بودجه برای این گروه هست . البته این خبرها برای مردم خوب نیستا .....
          گرون شدن بنزین از این دست خبرهاست که میتونه شپنا را حسابی حالی بهش بده ........
          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
            به نظر من از فردا میره برای +
            اخبار خوب توی بودجه برای این گروه هست . البته این خبرها برای مردم خوب نیستا .....
            گرون شدن بنزین از این دست خبرهاست که میتونه شپنا را حسابی حالی بهش بده ........
            با سلام
            دوست عزیز
            هدف اصلی من توی بورس سیو سود و زیان شناسایی نکردنه
            توی کمتر از یک ماه وپترو 67% خالص نون رسوند
            بعد از اونش ان شاا.. برای نفر بعدی هم سود داشته باشه
            ولی
            شبندر
            حرفها از این گروه زیاده
            زت زیاد
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• satyr
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1229

نتایج لاتاری گرین کارت us هم اومد
              بیشرف بازم انتخاب نشدیم شتتت

نظر

• کاویانی
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 71

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                راستی مندی من دارم میرم استرالیا دنبال یه پایه هستم طلبه بودی بیا باهم بریم

از همونجا هم ترید میکنیم انتون >:)هم هست خودش میگه چه سهمی بگیریم
                مهرداد به جان عزیزترینم قبل از اینکه مطب تو رو بخونم دیشب به فکر نوشتن این مطلب بودم ولی دیشب نتونستم آنلاین بشم.

هفده هجده که بود بدجوری رویای رفتن تو فکرم بود، یادمه 2 بار هم تو لاتاری گرین کارت شرکت کردم ولی نشد. نمیدونم چی شد که در طی این 12 سال دست از رویاهام دست کشیدم تا دیشب که فشار حکومت منو یاد نوجونویام انداخت و اشتباه خودم که پیگیر رفتن نشدم. الان که فکرش رو میکنم میبینم بهترین دوران عمرم رو سپری کردم، جونونیمون تموم شد یا بهتر بگم سوخت شد. اگر دید واقع بینانه داشته باشید باید درک کنید که اینجا جای زندگی نیست هرچند شاید بشه خوب پول درآورد ولی همه چیز پول نیست.
                امیدی نیست به این ملت. خشک و تر با هم میسوزن! دیگه نه انگیزیه ای هست نه توانی. دیگه نه تنها انگیزه ای نیست برای پیاده رفتن از میدان فردوسی تا میدان آزادی برای رسیدن به آزادی، نه توانی. پیر شدیم.
                رفتن ما هدف دشمن هست ولی ماندن ما هم دردی رو دوا نمیکنه، فقط باعث میشه خودمون این وسط تباه بشیم. فقط یک معجزه میتونه ما رو نجات بده و از اونجایی که به معجزه اعتقادی ندارم درنتیجه هیچ امیدی باقی نمیمونه.

اگر فردا راهی بشم مطمئنا 12 سال از زندگی عقبم، هر چند بازم دیر نیست. ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است!
                چیزهای زیادی هست که با رفتن دلم براشون تنگ میشه ولی در مقابل چیزهای بسیار بسیار زیادی هست که دلم میخواد ازشون دور بشم.

مردم ایران مثابه بیمار فشارخونی هستند که هرچه بهشون میگی نمک برات بده، درجواب میگویند نه، این نمک نیست که باعث بیماری ما میشه بلکه مشکل از نمک فروش است!

مندی اگر میتونی بری لحظه ای در رفتن شک نکن، زندگی دکمه ی برگشت نداره، امیدوارم وقتی به سن من میرسی افسوس گذشته رو نخوری.
                [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• satyr
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1229

هرکسی که امکاناتش رو داره و نره بزرگترین اشتباه رو داره میکنه
                  امید به اصلاح این مملکت یک امید واهی هستش حداقل تا سه نسل دیگه خبری از اصلاح نخواهد بود و مسیری که این کشور و جامعه تو اون افتاده به قهقرا هست
                  شاید خیلی هم تورفاه (ولی از نوع گوسفندی) باشیم ولی در واقع اسیری بیش نیستیم حتی نمیتونیم اونجوری که فکر میکنیم حرف بزنیم و بالاجبار باید دروغ بگیم و چه ساده و راحت دروغ میگیم دروغ این مادر همه بدی ها

به هر حال من که دارم تلاش میکنم بکنم برم اول قانونی اگر نشد غیر قانونی

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

نامردی اگه حاجی مندی رو تو چمدون یا گونی نکنی و با خودت نبری...:D

از الان گفته باشم:-w
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

اقا معذرت میخوام الان ای دی دکتر مهربان تو این تاپیک کدومه؟ الته با عرض پوزش منظورم همون دکتر مهربلنی هست که تو خیابان شادمان مطب دارن (داش مهرداد حودمون):D
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

جالبش هم اینه که وقتی دروغ رو میگی تشویقت هم میکنن جایزه هم بهت میدن بعد هرچی دروغ بزرگتری بگی جایزه بهتری میگیری مثل نوحه خونا مثلا . بعد کمکم این دروغها مزه میده و با خودت میگی به به دروغ که چیز بدی نیست اونجاست که دیگه دروغ نهادینه و جزیی از ذات ادم میشه.

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          نامردی اگه حاجی مندی رو تو چمدون یا گونی نکنی و با خودت نبری...:D

از الان گفته باشم:-w
                          بی مندی که اصلا را نداره اونجا پس کی میخواد سرگرممون کنه

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            اقا معذرت میخوام الان ای دی دکتر مهربان تو این تاپیک کدومه؟ الته با عرض پوزش منظورم همون دکتر مهربلنی هست که تو خیابان شادمان مطب دارن (داش مهرداد حودمون):D
                            ایدیش همون مهربان هست البته روایتهای تایید نشده ای هم هست و زمزمه هایی به گوش میرسه از اینورو اونور

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

تن های هرزه را سنگسار می کنند

غافل از آنکه شهر پر از فاحشه های مغزی است

و کسی نمی داند که مغزهای هرزه

ویرانگر ترند تا تن های هرزه

"فروغ فرخزاد"

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                                این عزیز از دست نرفته 500 تا شتران داشته با سود ناقابل 1000 درصدی حدود 40 میل بدون سوزوندن فسفر کاسب شده و برنامه سفر به اماکن مذهبی اقصی نقاط جهان داره از تایلند و آنتالیا و ریو گرفته تا سواحل کالیفرنیا و حیفا و قناری و بعد از اون قصد عزیمت به قطر و دبی داره جهت کمک به مستمندان آن دیار .....

فعلا از اماکن مذهبی تایلند و آنتالیا دیدن کرده و مشغول عبادت در معابد ریو هستند (اونم با دلار 4000 تومنی ).... بعد از سیر و سلوکشون حتما یه سر به تاپیک میزنند ...... و بعد ادامه سفرشون .......
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X