حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
    علی کرمی مواظب باش این شتران به خیلی ها ضربه خواهد زد قبلا هم به دوستان گفتم مواظب این سهم باشید این قیمت سهام برای بازار ما خیلی بزرگه و ...
    ساتیر چی بگم ......

قیمتش که قبول دارم خیلی درشته و یه نکته منفی برا سهمه اما گزارشای شرکت میگه خیلی مفته ..... اگه بخوایم عدد رقم بدیم یه عده فکر می کنند اکس ترکوندیم ...:D

ولی باشه چشم منم این ریسک رو دیگه انجام نمیدم و همین تعدادی که تو سبد هست دست بهش نمیزنم و زیاد نمی کنم ......:*
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
      دوستان یه یادگاری از من داشته باشید برید تک سهم رایان بشیداخر سال 500 بفروشید>:)
      ساتیر جان رفتی همکار بیلی شدی ؟ نه
      بابا این خودروها ماشین نداران بفروشن
      از کجاشون ماشین در بیارن بدن به این بابا قسطی بدن به خلق ا.... ؟
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 728

علی کرمی عزیز
        ببین
        شترانتو تبدیل به شراز
        چرا نمیکنی
        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• Amirhm
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 140

علی جان حالا که اینقدر تو پالایشی فعالی بگو چرا شپنا اینجوری شد ؟

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
            باشه مراد اینم تحلیل از قندی ......

قندیا دو دسته هستن یه گروه که تو کار تصفیه شکرند مثل قچار یه گروه هم تو کار تولید مثل قصفها ......

چیزی که میتونه سود اینا رو ببره بالا افزایش قیمته ... اما این افزایش قیمت تا چه اندازه رو سود تاثیر میزاره خیلی باید دقیق بررسی بشه چون زیادی حساس هستند ..... گزارشای جدید میگه که نرخ فروش افزایش نداشته اما بازار چیز دیگه ای میگه .... مثلا نرخ فروش قند شکسته از 2200 رفته رو 2600 و قند حبه از 2100 رفته 2400 ( اینا چیزی هست که ما از سوپری میخریم )

.. سیکل افزایش قیمت تو ایران از بالا به پایین هست .... یعنی اول فراورده نهایی رشد میکنه و همینطور به مراتب میاد پایین تر تا برسه به ماده اولیه ...

اگه نوشابه رو محصول نهایی بگیرم در طول یک سال اخیر سه بار جهش قیمتی داشه .. یه بار از 1000 رفته رو 1200 و بعد رفت رو 1500 و بعد 2000 (نوشابه پپسی میراندا ) این به دلیلی هست که تولید های محصول نهایی دست پیش میگیرند که پس نیفتند واین سیاست بیشتر تو مواد غذایی هست در موارد دیگه هم هست ولی به شدتی که تو مواد غذایی هست تو مواد دیگه نیسته .....

از طرفی مجوز افزایش قیمت گرفتن هم اینطوریه که ابتدا افزایش قیمت توسط کارخونه صورت میگیره و بعد توسط سازمان مجوزش داده میشه ..... کاری که شرکت های پالایشی نفتی سال قبل انجام دادند افزایش قیمت روغن موتور پراید گویای همه چیز هست .... قندی ها هم قیمت رو بردن بالا ولی هنوز مجوز نگرفتند و به نظر میرسه تو این بلبشو انتخابات کارشون سخت باشه ولی در آخر میتونند بگیرند ..... چون هم نرخ دلار رفته بالا و هم ماده اولیه

در آخر باید بگم که گروه یا سهمی که به نوسانگیراش سود بیشتری بده تا به سهامداراش قید بررسی اون گروه رو باید زد .....

همین امروز نمیدونم دقت کردی یا نه به محض اینکه عده ای فکر کردند بازار منفی میشه رفتند دنبال سهمای بتا منفی که گروه قندی در اولویتشون بود ...... این حرکت نشون میده که شرکتای قندی هنوز خودشون رو آماده پذیرش سهامدار نکردند و فعلا دارند با سفته بازا و نوسانگیرا روزگار میگزرونند ......

قبول دارم این گروه پتانسیل یه رشد شیرین رو داره ولی نه الان ..... این گروه رو یه عده تو آب نمک خوابوندند که بعدا وارد بشند چون از پتانسیل سودسازیشون با افزایش مقدار کمی در قیمت فروش واقفند ....

باهات شوخی کردم ...:^o :D;)
            منو تو تیم خوبی میشم علی;)

بنیادش با تو،تکنیکالش با من!:D;)

تکنیکال منم همین ها رو به یه زبون دیگه میگه...;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

قم بالا قم بالا.........<:-p<:-p
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

عمو ساسان شراز رو دارم فک کنم الان یه 100 درصدی بهم داده ..... شراز در حال حاضر آینده دارترین پالایشی هست به همین خاطر بود که پارسان حاضر بود به هر قیمتی بخره ....

هم اینکه نفتشو دیگه از میادین سروستان که نزدیک ترند میگیره و هزینه کمتری براش داره و هم اینکه فراورده بیشتری ازش میتونه بگیره ...... علاوه بر اینا داره میزنه تو کار تولید محصولات با سود بیشتر مثل وکیومی که داره تبدیل به قیر میکنه ... علاوه بر این پتانسیل اینو داره که یه پالایش نفتی بشه چون مواد اصلی مورد نیاز تولید پالایشگاه های روغنی مثل لوبکات و وکیوم و آیزو رو تولید میکنه ..... علاوه بر اون تولید این محصولات باعث میشه که دروازه صادرات براش باز بشه و از این بابت سود کلانی نصیبش میشه ..... شما فرض کن نفت رو با تخفیف 95 درصد میگیره اما فراورده رو با قیمت جهانی میفروشه یعنی حداقل 5 درصد بیشتر از بقیه سود میکنه چیزی که سود شپنا رو با فروش حلال 402 تغییر زیادی میده .... قیمت فروش با قیمتی که تو بودجه دیده زمین تا آسمون فرق میکنه ......

شتران رو ارزنده ترین پالایشی میبینم ..... به وقتش راه میفته این سهم ظرفیتش تقریا 6 برابر شراز هست و دو برابر شبریز و با اینکه محصولاشون به یه قیمت فروش میره و مواد خامشون به یه قیمته نباید ارزش بازارشون به این نسبت باشه شتران باید ارزش بازارش حدودا 2 برابر شبریز باشه و یا نسبت به شپنا بخوایم حساب کنیم این سهم باید حدودا 90 درصد شپنا باشه ..... این گپ قیمتی رو گزارشای کذایی درست کردند که به مرور از بین میرند ...... یعنی الان در قیاس با شپنا قیمتش باید 90 تومن باشه .....

امیر جان عارضم به خدمتت که جواب سوالت رو میتونی تو تاپیک سید یاسر پیدا کنی .....
                این سهم معامله بلوکی داره و قراره که بلوک تاپیکو به فروش بره ظاهرا خریدارش هم پارسان هست ....... بنابراین این فرضیه هست که معامله بلوکی میتونه قیمت سهم رو کنترل کنه .......
                اما با رشد کلیت بازار این سهم تو این قیمتا نمیمونه و اونم رشد میکنه ..... چون بازار نمیتونه قبول کنه که شراز و شپنا یه قیمت باشند .....
                شتران و شراز که رشد کنند شپنا هم رشد میکنه این سهم هم گزارش کذایی داده و بیش از سودی که اعلام کرده تو گزارشش میشه پیدا کرد ..... حداقل 180 تومن دیگه میشه از گزارشش کشید بیرون ....

قدرت سودسازی پالایشی ها خیلی زیاده .... تازه الان با کلی چکش کاری و بدون برگشت مالیات پی به ایشون معادل پی به ای بازار هست .....

پارسان هم داره برا خودش یه غول میشه در آینده میتونه رقیب جزیی خوبی برا هلدینگ باشه ...... پالایشگاه ها رو داره درو میکنه .....
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  قم بالا قم بالا.........<:-p<:-p
                  مثه اینکه قم خیلی بهت خوش گذشته؟!:))

کم پیدا شدی نارفیق؟!
                  قدیما یه تک زنگی میزدی...;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

باز این سریش پیداش شد #:-S ممد میگی چی کار کنم ..... تا دیروز چسبیده بود به تو الان هم ول کن ما نیست :D
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                      باز این سریش پیداش شد #:-S ممد میگی چی کار کنم ..... تا دیروز چسبیده بود به تو الان هم ول کن ما نیست :D
                      کی؟؟!!من؟!!!بچسبم به ممد؟!!!!مگه از جونم سیر شدم...;)

من همون مندسن و با اون تحلیل های ابدوخیاریش ترجیه میدم!:p
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• صبا
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 200

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        نه بابا کجاش قهاره؟؟!!8-}
                        مرد حسابی تو نماشگاه امسال 600 هزار تومن به مهربان ضرر زده...:))
                        یه هفته قبل نماشگاه با من تماس گرفت و گفت تو چون راهت دوره که نمیشه بیای تهران... مهربان هم به دلیل کچلی جرات نداره پا تو مجامع عمومی بذاره.. پس شما بیایید من رو ساپورت کنید عوضش من بشم چشم و گوش شما و هر چی اخبار و تحلیل مشتیه براتون میارم.. فقط خرج شام و ناهارم با شما!!=P~
                        من که دستم تنگ بود و رو زدم به مهربان... دکی هم درجا و جیلینگی ورداشته 1 ملیون داده به آقا... فکر کن بعد یه هفته که دنبالش بودیم فقط 400 تومن پس آورده!!#:-S
                        خودم زنگ زدم به رستورانی که آدرس داده و فاکتور آورده... تایید کردن نکبت رو به همراه 3 نفر از مومنات...
                        می گم اینا کی بودن؟؟ میگه جاسوسام تو شیران و درازک و خزامیا...B-)

حالا بگو نتیجه چی بوده؟؟

طبق اطلاعات آقا شیران و درازک رشدشون پیشخور شده بود و خزامیا در ابتدای راه... :^o

چشمت روز بد نبینه که تا اینجا مهربان تو 300 ملیون ضرره.. شیران و درازک هاش رو داد رفت و سنگین خزامیا خرید...
                        مطمئنم که می کشدش=))
                        بازم خداتونو شکر کنین به همینجا ختم بخیرشده نرفته اونجا با مومنات قر بده که اگه میگرفتنش تو نمایشگاه دکترم که اسپانسر مالیش بود چه ابرو ریزی میشد واسه جامعه پزشکی اصا این بچه استعدادش داره حروم میشه همونه که راه افتاده بره اونور اب دیگه با این گرونیا 600 تومن به بچه دادین از این بیشتر هم رانت مانت نمیدادن بهتون

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          مثه اینکه قم خیلی بهت خوش گذشته؟!:))

کم پیدا شدی نارفیق؟!
                          قدیما یه تک زنگی میزدی...;)

آخه شاسکول.. چهار روز پیش بهت زنگ زدم جوابم رو ندادی...
                          حافظه هم خوب چیزیه...

اتفاقا تحلیلای تکنیکال تو لیاقتش همراهی بررسی فاندمنتال مندسن هست...>:P
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                            بازم خداتونو شکر کنین به همینجا ختم بخیرشده نرفته اونجا با مومنات قر بده که اگه میگرفتنش تو نمایشگاه دکترم که اسپانسر مالیش بود چه ابرو ریزی میشد واسه جامعه پزشکی اصا این بچه استعدادش داره حروم میشه همونه که راه افتاده بره اونور اب دیگه با این گرونیا 600 تومن به بچه دادین از این بیشتر هم رانت مانت نمیدادن بهتون

بابا خانوم صبا.. شما دیگه چرا ازین موزمار دفاع می کنین؟#-o
                            الان ضرر دکتر رو کی باید جبران کنه؟:-w
                            باور کنین من از خجالت گندایی که این پسره بالا آورده روم نمیشه تو چشای بابا قوری مهربان نگاه کنم... #:-S
                            جدیدا هم که شک کرده ام نکنه تحلیلاش کار مشترک با مراده:-&
                            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

مراد یه نکته رو بگم و خلاص ....

خلاصه بخوایم بگیم و زیاد گیج نشیم با فاکتور گیری از بعضی شرکتا میشه گفت دوتا عامل موثر بر رشد سود آوری داشتیم یکی دلار و دیگری تورمم .... حالا بگرد ببین کدوم گروه بیشترین نفع رو میبره .....

راهنماییت کنم از تورم داخلی غذایی ها به خصوص اونایی که تولیدشون افزایش بیشتری داشته ( یادش بخیر رو بیشترین سهمی که کار کردم غپینو بود .... تمام فاکتورهای مد نظرم رو داشته و هنوز هم داره )

از بین اونایی که دلار روشون اثر میزاره پالایشی ها

نسبت فروش به سرمایه و حاشیه سود و یه کمی درک از شرایط موجود قاطی تحلیلات بکن چیز خوبی از آب در میاد ....... مثلا بگو درامد نفتی ایران افتاده به دوش پالایش .....

تحلیل کامل سهم یه چیز سخته بلکه شما وقتی یه گپ عجیب رو تو سهم میبینید دیگه باید برید دنبالش و ریزه کارش رو در بیارید و براش بوق بزنید این نکته آخر رو توجه کن .....

الان گپ هیچ سهمی به واضحی گپ گزارش شرانل من نمیبینم .... تضمینی با سود مجمع 100 درصد تا پایان سال میده از همین قیمت 1000;)
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

هعععیییییییی علی بذار این تکنیکالیون در خواب غفلت به سر ببرند...:(
                                یادته عید چقدر جلز ولز کردم 3 تا سهم برتر داریم به نام کگل, کهمدا و پارسان..:x
                                هر سه تا در کمتر از دو ماه 40 درصد سود دادند...=D>
                                حالا برو ببین این پسره ی گمراه چند درصد سود کرده....:))
                                یادته یه روزی شپارس خریده بودم 170 تومان؟؟ رفقای تکنیکال زدن تو سرم که پولتو خوابوندی و رشد نداره و بکش پول رو رو روند و چنینی و چنان... دیدی که آخرش همه رو جا گذاشت و رسیده امروز به 600 تومان با +4... شپاکسا که رو 280 صف فروش بود تو خبر نداری.. یکی از رفقا وکالتی داده 1150 تومان!!8-|
                                ای مراد گندت بزننX-(
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X