حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در راستای جستجوی مطالب علمی به این عکس رسیدم ... میگم ممد براستی چشمای تو شهلا تر از منه ها ...:D
.................................................. .................................................. ........سه دوست:D فیلم امشب سینماهای جهان .................................................. .................................................. ..
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
مندسن جان یا در مبارک رو گل بگیر یا اگه نمی تونی من بیام گل بگیرمش...:-@
نه ولش کن.. فایده نداره.. خودم میام گل می گیرم...:ar!
هفته دیگه پام به تهران برسه به اتفاق مهربان جوری خدمتت می رسیم که ICU و CCU هم قبولت نکنن عسلم'@^@|||"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط javad60 پست شده است View Postخودشکوفا جان
یه mkhz بود که دکتر میگفت تو سرشم مثل تو دلش هیچی نیست و پاک پاکه...
کجاست؟ ;)
گاهی شیطونه می گه با لگد شوتش کنم بیرون تا شب پاشه بره پارک بخوابه.... اما به دلیل محبتی که در دل من و مهربان خونه کرده و دوستش داریم از خیر این کار صواب می گذرم...:-)/\:-)
البته ناگفته نمونه که گاو پیشونی سفید شنیده بودیم اما اسب پیشونی سفید نوبره... برازنده اش هم هست... '@-@
یکی از بزرگان هم گوشزد کردند در تصویر فوق بدون تردید اون وسطیه مندی باید باشه که توسط دو حریف قدر له و پرس شده...:-bdآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/27, 23:49."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post1. مندی خدا ایشالله به حق همین شب عزیز شفات بده...[-o<
دیگه حرف خاصی ندارم...:-"
2. تا حالا چند بار پرسیده شده باز هم تکرار می کنم دوستانی که مایلند پیام خصوصی شون فعال شه کافیه در لینک زیر درخواست خودشون رو درج کنند..
البته شرطش رسیدن تعداد پست های مفید کاربر به عدد شریف 100 می باشه...
http://forums.boursy.com/showthread....121#post327121
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postهههعییییییییی.... جواد جان.. دست به دلم نذار که خونه... مقصر سردار احمدی مقدمه که در طرح مبارزه با اراذل و اوباش سهل انگاری کرده و یکی از خطرناک هاش رو انداخته به جون من و مهربان بیچاره...~X(
گاهی شیطونه می گه با لگد شوتش کنم بیرون تا شب پاشه بره پارک بخوابه.... اما به دلیل محبتی که در دل من و مهربان خونه کرده و دوستش داریم از خیر این کار صواب می گذرم...:-)/\:-)
البته ناگفته نمونه که گاو پیشونی سفید شنیده بودیم اما اسب پیشونی سفید نوبره... برازنده اش هم هست... '@-@
یکی از بزرگان هم گوشزد کردند در تصویر فوق بدون تردید اون وسطیه مندی باید باشه که توسط دو حریف قدر له و پرس شده...:-bdدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postهههعییییییییی.... جواد جان.. دست به دلم نذار که خونه... مقصر سردار احمدی مقدمه که در طرح مبارزه با اراذل و اوباش سهل انگاری کرده و یکی از خطرناک هاش رو انداخته به جون من و مهربان بیچاره...~X(
یکی از بزرگان هم گوشزد کردند در تصویر فوق بدون تردید اون وسطیه مندی باید باشه که توسط دو حریف قدر له و پرس شده...:-bdدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Postالسلام علیک یا سیدی سورنا ...کیف حالک سیدی ...عندما انت فی بند و المسدود ، انا المحزون :(
انت حبیبی سیدی سورنا .... انا تُربُ القدمِ العُشاق...:p
سیدی ...ولا لاویوو آواتاریو !!!! ؟؟؟ ....@-) ... انت المحکوم فی الخشمِ الشیطان ...:D
فی الحال سیدی سورنا فی المورد الآواتور ....لا حرف انت ، لا حرف انا ...:D
هذا محبوب ؟؟؟ .....اَنا اُحبُ الرقص الشمشیر ...:x
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبه به خوشوقت شدم.چاکرشما ماشالله خان در خدمته
شما محسنه هستید؟هارون جان چطورن؟
هنوز ماست و خیار میل میکنند؟
یادش بخیر چه عیش و عشرتی داشتیم تو حرم
البته هرچه حال برده بودیم مسرور سیاف و سامیه قاتل الفیل از دماغمون در آوردن
خلاصه کنم.مغز قلم تعال بغلمدر اصل توسط مندی پست شده است View Postسلام به همگی ...سورنا ...این بیانیه عربی که واست فرستادم بدون اون لحظه یاد خاطرات قدیم افتاده بودم ..هیییییییی ...دختر مصری ...
هف هشت سال پییش ...تا از مدرسه میرسیدم خونه ..یدونه کامپیوتر از این زغالیا داشتیم قبل از اینکه لباسمو در بیارم اول دکمه اینو میزدم ..دهن آدمو سرویس میکرد بیاد بالا ...بعدش میرفتم سر ناهار و یه کوچولو چرت عصرگاهی بعدش میددیم تازه داره آیکنای صفحه میاد رو صفحه ....
خلاصه با اینترنت فوق سرعت دایل آپ میرفتم چت یاهو مسنجر ....خدا لعنتشون کنه اونی که این چتو بست ...
با یه دختر مصری رفیق شده بودیم :D...عجب دورانی بود ...عربیم از اونجا تقویت شد ...سر نوشتن یه جمله دهنمون سرویس میشد ...بقیشو بعدن میگم ..:p
برم تو اینترنت ببینم میتونم رکورد شیکنی کنم دنبال مطالب علمی استادمون باشم یا فردا باهاس برم درسشو حذف کنم ..توکل به خدا ...ما ناامید نیستیم ...خدایا دستمون به درگاه توس ..ذهنمونو منحرف نکن... این یه شبو جون مندی بخیر بگذرون بقیه شبام مال تو :D...
من ساده رو باش
فکرکردم خاطرات کتاب ماشالله خان در بارگاه هارون الرشید شاهکار ایرج پزشکزاد رو داری زنده میکنی
واقعاًنه؟
اگر نخوندیش حتماً بخون.تو اینترنت هم برای داونلود هست
به هرحال عربی بلغور کردنت خیلی مشابهت داشت
انا عاشقک..انت فی قلبی...درد و بلات تو سر ممدشکوفه!سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postمندی عزیزم درود
واقعاًنه؟
اگر نخوندیش حتماً بخون.تو اینترنت هم برای داونلود هست
به هرحال عربی بلغور کردنت خیلی مشابهت داشت
انا عاشقک..انت فی قلبی...درد و بلات تو سر ممدشکوفه!
نه سورنا جون ... خاطرات شیرین ترین دوران جوانی بود ....
خیلی دختر خوبی بود ... شیلا ....اگه بدونی بخاطر اون صبح تا شب کتاب عربی میخوندم ... عکساشو واسم فرستاد ...متاسفانه اون کامپیوتر زغالی همه چیزو به باد داد ...:((
وقتی میخاستم یه جمله واسش بنویسم میگف اذهب الی نوم (برم بخابم ) کلی میخندیدیم =)).... دعوتم کرد برم مصر ...ما هم رومون نمیشد بگیم پول نداریم ...:-<
دیگه هم نتونستم ایدیش رو پیدا کنم :( ..... گاه گداری میرم تو چتای مصر برا تجدید خاطره =((
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
دوستان این گفتگو بین مندی و سورنا در هفته آینده همین موقع رخ خواهد داد... در حالی که دو تا پتو دور خودشون پیچیده اند و روی نیمکت پارک دارن سر هم غر می زنن...;)
سورنا: راحت شدی شکوفا و مهربان با لگد پرتمون کردن از سایت بیرون؟؟ حالا دوباره باید شب تو پارک بخوابیم!!:(
مندی: خب من پشت تو در اومدم...8-}
سورنا : خب پس با سینی واسه چی زدی تو سر مهربان؟؟!!! خب با حرف زدن حل می شد..:-B
مندی: با حرف زدن حل می شد؟؟ واسه همینه یه عمر توسری خور بودی دیگه... واسه همینه که خانومت از خونه بیرونت کرده!!)
سورنا: اختلاف مالی داشتیم... بعدا من برگشتم بورسی که تجربیاتم رو در خدمت مهربان بذارم..:-s
مندی: آره.. برگشتی که تجربیات رو در اختیار مهربان بذاری... پس چی شد اون پالایشیات!! وقتی شبندر تعدیل منفی خورد خانومت با تیپا از خونه انداختت بیرون!! اونا چی شد؟؟L-)
سورنا: ما چیز داشتیم!! شریک زندگی همینه دیگه!! شریک همینه..:((
مندی: شریک همینه؟!! پس چی شد اومدیم اینجا نگهبان دستشویی شدیم و بزرگترین افتخارمون سرپا گرفتن توله ی مردم شد!!:((
مهربان و بنده در حال رصد کردن این دو فلک زده:
&[]
:-)/\:-)
=))=))"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
دیدین گفتم من اهل مطالب علمی تو اینترنت نیسم امروز امتحانمو حذف کردم :D...دیشب داشتم میرفتم جواب اولین سوال امتحانی استاد و پیدا کنم که یییهو به یکی از آهنگای شهره جون برخوردم ..آهنگی که برای من یه شب خاطره انگیز رو به همراه داش ... قضیه برا چن سال پیش هس..
میخاستم برم سفر به سمت جنوب ..رفتم بلیط اتوبوس بگیرم ..من همیشه صندلی جلو میخام بشینم ..از قضا صندلی جلو یکیش پر بود ..کی بود ؟.. یه دونه از این مومنات که همه جوره ظواهر اسلامیش رو حفظ کرده بود ..موها بلوند ...دامن یه وجب بالاتر از زانو ...شلوار جین آبی بعضی قسمتاش هم ریش ریش شده ...لبا قرمز آلبالویی ...ادکلن هنو که هنوزه دارم دنبالش میگردم ...ای روزگار در به در شی ...:D
پول بلیط پن شیش تومن بود خاطرم هس ...راننده میگفت جلو پره ..گفتم خالیه ..گفت جا کسیهX-( ... گفتم بیا پونزده تومن ..بازم جا کسی هس ...گفت مال شماس
بو ادکلنش منو داش بیهوش میکرد ... رفتم تو خط انگشت دست چپش ببینم حلقه داره یا نه ...نداشتتتتتت
بعد از دیدن فیلم دیدم میخاد بخابه ....هی خودشو اینور اونور میکرد ...راحت نبود ....سرشو گذاش رو شیشه پنجره ....
دیدم ناراحته ...گفتم میتونین سرتونو بزارین رو شونه من .... من خابم نمیاد |-) ....گذاشت B-)
ام پی تریشو بهم داد گفت گوش کن حوصلت سر نره ...من گفتم بروی چشم عزیز دل برادر ... :D
راننده با لبخند ملیحی به من نگاه میکرد و با حرکت چشماش بغلمو نشون میداد ...منم با حرکت چشمم جلوشو نشون میدادم ...تو آینه یه چشمک زد ..ماهم به نشانه تشکر چشمکی نثارش کردیم ..تر تر خندید :))
تا صبح بیدار بودم ...شنگول ;) ...
صبح ازم تشکر کرد ..بهش گفتم ایشاله همیشه هم سفر باشیم ...با یه خنده و چشمک شیطانی تایید کرد ...:D
خلاصه دیشب این آهنگو داشتمم تا ساعت چار گوش میدادم در حالی که جزوه هام جلوم باز بود ...صبح که شد دیدم چاره ای جز حذف نیس واین یکی از زیباترین حذفیات من شد با خاطره ی دل نشین ...:*
آهنگو بعداً واستون میزارم ...دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Postدعوتم کرد برم مصر ...ما هم رومون نمیشد بگیم پول نداریم ...:-<
دیگه هم نتونستم ایدیش رو پیدا کنم :( ..... گاه گداری میرم تو چتای مصر برا تجدید خاطره =((
یادمه یه بار تو دوران عاقلیتم یه همچین موقعیتی با یه آلمانی برام پیش اومده بود. کلن اوضاعی داشتیم. شب که میشد تو خوابگاه بچه های دو سه تا اتاق اینور و دوسه تا اتاق اونوری جمع میشدن پشت لپ تاپ من تا هم یه وبی بگیریم وهم تو انگلیسی به ما کمک کنن. خلاصه یه کار تیمی رو داشتم منیج میکردم.
تا روز، ببخشید شب واقعه فرا رسید و دختره پیشنهاد بیشرمانه اش رو داد. گفت واست دعوتنامه میفرستم بیا اینجا رابطه رو جدی تر پیگیری کنیم.
فکر میکنید جواب داداشتون چی بود؟
بهش گفتم من نمیتونم مردم کشورمو تنها بگذارم:^o
کلن دوستان دیگه مضایقه نکردن در حواله مشت و لگد و بالش و پاکت سیگار و ....(فحشهای بد حتی)
بعد هم که بساط جشن پتو به راه شد و کتکی خوردیم که گانیکاس تو قسمت آخر اسپارتاکوس نخورده بود
واقعا این احمدشهید بی شرف اون موقع کجا بود من نمیدونم:Dمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
درود بر دوستان منحرف
آقایان و خانمها (البته نفهمیدیم اینجا کی خانم کی آقا ، اگر ممد شکوفای عزیز شفاف سازی کنن ممنون میشم) واقعاً این تاپیک منحرف شده تاپیک شماره یک ما .
شب و روز به کر کر خنده می یوفتیم ، می ترسم همسایه ازمون شکایت کنه . =))=))=))=))=))=))=))=))
به هر طریق دوستان منحرف مارو هم یه عضو کوچیکی از منحرفین بدونید ما هم اَنگ منحرف زدیم به خودمون خدا کنه ما سر از نیمکت پارک درنیاریم.
نظر
نظر