اه اه اینم شد بخت که ما داریم اینقده مهربان تحفه رو مسخره کردیم خدا آبرومونو برد اونم روز تولدمون ممد تو اون روحت تو هم مارو نفرین کرده بودیا .... من بدبخت چقدر جلو مهشید =(( کلاس گذاشته بودم اونم از دستم پرید دیگه تنهای تهنا شدم میدونید چی شده
من خاک بر سر روز تولدمو فراموش کرده بودم .... کاه تو ذهنم کنن حالا دیگه
اومدم خونه ديدم درقفله چراغ ها هم خاموشه،
يه باد گنده اي:D ول دادم وسط خونه كه اونقده صداش بلند بود خودمم جا خوردم=))
بعد چراغ ها رو كه روشن كردم
ديدم بهلههه دوستام وسط حال با كلاه بوقي و برف شادي كف سالن پخش شدن و هي ميخندن .... يكسري هم با صورتای سرخ شده ميگن تولد تولد تولدت مبارك...
كيكم از دست يكي از دوستام که داشت میمرد از خنده افتاد وسط سالن،تف به گورش کنن زهر مارمون شد
خلاصه شب به ياد ماندني شد !!
باور کنید به این نتیجه رسیدم من اگه مراد هم مي شدم
زندگي بر وفق خرم بود ، نه خودم:((
خعلی حالم بده .... دارم محو میشم8->
ممد زیر گاری بری الهی:p ... حالا تو این هاگیر و واگیر تو کجا میخای بری ... دبی هم شد جا ... بیا بریم سرتخته بشورنمون با این اوضاعمون.... ممد منو تنها نذار ... شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم ... ممد گوشه استینتو بده ... ففففیییننن :">... آخیش دماغم بدجور گرفته بود دمت گرم ممد ... إ ببخشید پیرهن تو بود :-"شرمنده ممد ... اصلاً حالم خوب نیست ممد متادون نداری
من خاک بر سر روز تولدمو فراموش کرده بودم .... کاه تو ذهنم کنن حالا دیگه
اومدم خونه ديدم درقفله چراغ ها هم خاموشه،
يه باد گنده اي:D ول دادم وسط خونه كه اونقده صداش بلند بود خودمم جا خوردم=))
بعد چراغ ها رو كه روشن كردم
ديدم بهلههه دوستام وسط حال با كلاه بوقي و برف شادي كف سالن پخش شدن و هي ميخندن .... يكسري هم با صورتای سرخ شده ميگن تولد تولد تولدت مبارك...
كيكم از دست يكي از دوستام که داشت میمرد از خنده افتاد وسط سالن،تف به گورش کنن زهر مارمون شد
خلاصه شب به ياد ماندني شد !!
باور کنید به این نتیجه رسیدم من اگه مراد هم مي شدم
زندگي بر وفق خرم بود ، نه خودم:((
خعلی حالم بده .... دارم محو میشم8->
ممد زیر گاری بری الهی:p ... حالا تو این هاگیر و واگیر تو کجا میخای بری ... دبی هم شد جا ... بیا بریم سرتخته بشورنمون با این اوضاعمون.... ممد منو تنها نذار ... شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم ... ممد گوشه استینتو بده ... ففففیییننن :">... آخیش دماغم بدجور گرفته بود دمت گرم ممد ... إ ببخشید پیرهن تو بود :-"شرمنده ممد ... اصلاً حالم خوب نیست ممد متادون نداری
نظر