حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

اه اه اینم شد بخت که ما داریم اینقده مهربان تحفه رو مسخره کردیم خدا آبرومونو برد اونم روز تولدمون ممد تو اون روحت تو هم مارو نفرین کرده بودیا .... من بدبخت چقدر جلو مهشید =(( کلاس گذاشته بودم اونم از دستم پرید دیگه تنهای تهنا شدم میدونید چی شده
    من خاک بر سر روز تولدمو فراموش کرده بودم .... کاه تو ذهنم کنن حالا دیگه
    اومدم خونه ديدم درقفله چراغ ها هم خاموشه،
    يه باد گنده اي:D ول دادم وسط خونه كه اونقده صداش بلند بود خودمم جا خوردم=))
    بعد چراغ ها رو كه روشن كردم
    ديدم بهلههه دوستام وسط حال با كلاه بوقي و برف شادي كف سالن پخش شدن و هي ميخندن .... يكسري هم با صورتای سرخ شده ميگن تولد تولد تولدت مبارك...
    كيكم از دست يكي از دوستام که داشت میمرد از خنده افتاد وسط سالن،تف به گورش کنن زهر مارمون شد
    خلاصه شب به ياد ماندني شد !!
    باور کنید به این نتیجه رسیدم من اگه مراد هم مي شدم
    زندگي بر وفق خرم بود ، نه خودم:((

خعلی حالم بده .... دارم محو میشم8->
    ممد زیر گاری بری الهی:p ... حالا تو این هاگیر و واگیر تو کجا میخای بری ... دبی هم شد جا ... بیا بریم سرتخته بشورنمون با این اوضاعمون.... ممد منو تنها نذار ... شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم ... ممد گوشه استینتو بده ... ففففیییننن :">... آخیش دماغم بدجور گرفته بود دمت گرم ممد ... إ ببخشید پیرهن تو بود :-"شرمنده ممد ... اصلاً حالم خوب نیست ممد متادون نداری
    آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/04, 00:50.
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

شرایط اقتصادی بسیار بد شده...به زودی پشت میله های زندان منتظرتون خواهم بود!اونم فقط به خاطر 800 هزار تومان!فک کن...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        شرایط اقتصادی بسیار بد شده...به زودی پشت میله های زندان منتظرتون خواهم بود!اونم فقط به خاطر 800 هزار تومان!فک کن...
        خدا نکنه.. چرا ممدرضا جان؟ فقط خدا کنه گذزت به زندان کهریزک نیفته که هم آبروت رفته هم .... !!!:D
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
          اه اه اینم شد بخت که ما داریم اینقده مهربان تحفه رو مسخره کردیم خدا آبرومونو برد اونم روز تولدمون ممد تو اون روحت تو هم مارو نفرین کرده بودیا .... من بدبخت چقدر جلو مهشید =(( کلاس گذاشته بودم اونم از دستم پرید دیگه تنهای تهنا شدم میدونید چی شده
          من خاک بر سر روز تولدمو فراموش کرده بودم .... کاه تو ذهنم کنن حالا دیگه
          اومدم خونه ديدم درقفله چراغ ها هم خاموشه،
          يه باد گنده اي:D ول دادم وسط خونه كه اونقده صداش بلند بود خودمم جا خوردم=))
          بعد چراغ ها رو كه روشن كردم
          ديدم بهلههه دوستام وسط حال با كلاه بوقي و برف شادي كف سالن پخش شدن و هي ميخندن .... يكسري هم با صورتای سرخ شده ميگن تولد تولد تولدت مبارك...
          كيكم از دست يكي از دوستام که داشت میمرد از خنده افتاد وسط سالن،تف به گورش کنن زهر مارمون شد
          خلاصه شب به ياد ماندني شد !!
          باور کنید به این نتیجه رسیدم من اگه مراد هم مي شدم
          زندگي بر وفق خرم بود ، نه خودم:((

خعلی حالم بده .... دارم محو میشم8->
          ممد زیر گاری بری الهی:p ...

1. حالا تو این هاگیر و واگیر تو کجا میخای بری ... دبی هم شد جا ...
          بیا بریم سرتخته بشورنمون با این اوضاعمون....

2.ممد منو تنها نذار ... شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم ...

3. ممد گوشه استینتو بده ... ففففیییننن :">... آخیش دماغم بدجور گرفته بود دمت گرم ممد ... إ ببخشید پیرهن تو بود :-"شرمنده ممد ... اصلاً حالم خوب نیست ممد متادون نداری
          1. راستش خودم هم موافقم دبی در شان من نیست و برام کمه اما....
          از قدیم می گفتن:
          مهمون خر صابخونه است!!!

وقتی هزینه سفر و اقامت رو مهمون دکی مهرداد نامهربان هستم دیگه درست نیست غر بزنم... ;)

2. اتفاقا همین یه دلیل یعنی تنها گذاشتن جنابالو!!! واسه مردن هم کافیه, چه رسه مهاجرت...:x

3. ممدسن خونت مباحهX-( از الان خودت رو جز شهدا بدون0:-)
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/04, 19:38.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

بعضی ها شورش رو دراورن فکر میکنن اومدن تو بورس که سود کنن بی خیال بابا یه چرخ و فلک میخوای سواربشی سرت کیج بره باید 5000تومان پیدا بشی حالا صبح ساعت 8.30تا 12 هی دارن میچرخوننت و سرت گیج میره که مجانی نمیشه تازه کلی سرگرم هم میشی بده؟؟؟
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post
              خدا نکنه.. چرا ممدرضا جان؟ فقط خدا کنه گذزت به زندان کهریزک نیفته که هم آبروت رفته هم .... !!!:D
              والا اخر ماه باید یه ادهی رو تسویه کنم اما پولم 800 تومن کمه!:D
              وضع بازارم که خودت بهتر داری میبینی!با این اوضاع فردا باید نقد کنم کلا تا حداقل 800 تومنه نشه 8 میلیون !!!!
              در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
              بعضی ها شورش رو دراورن فکر میکنن اومدن تو بورس که سود کنن بی خیال بابا یه چرخ و فلک میخوای سواربشی سرت کیج بره باید 5000تومان پیدا بشی حالا صبح ساعت 8.30تا 12 هی دارن میچرخوننت و سرت گیج میره که مجانی نمیشه تازه کلی سرگرم هم میشی بده؟؟؟
              اینو خوب اومدی سعید جون!در یک هفته اخیر یه ضرر تپل دادم کاملا این موضوع واسم جا افتاده!

اقا حد ضرر فراموش نشه!لعنت به من که همیشه خوشبینم،لعنت...!!!!!!

همیشه برام یه سوال پیش میاد،""مگه این سهم تا کجا میخواد افت کنه""...اما از این به بعد فقط سوالم اینه حد ضرر شکونده؟!!!!!!!!

شاراک لعنتی بد رکبی زد!!!با اون مثبت معامله شدن اول وقت شنبه اش!مزخرف!!!!!!!!!!!!

فقط دوستان اومدین ملاقاتی با این اوصاف که شکوفا جان میگه به جای ابمیوه و این برام نخ بخیه بیارین...:(
              تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

1. ممدرضا خبر خوبی برات دارم... :x
                کهریزک بسته است... والا که کارت به ملاقاتی هم نمی رسید.. یه راست می رفتیم بهشت زهرا واسه ملاقاتت..#:-S

2. راستش تقصیر تو نیست... بزرگتر بورسیت که خیلی مخلصش هستم کمی تعصب داره و این خوب نیست.... سهم طلایی و نقره ای و مسی نداریم... نزول که کرد دررو!! با کف سازی و افزایش سرمایه در روند نزول مخالفم عجییییب!!!

3. با کهنه سوار و روش معاملاتیش که اسمشو گذاشته ام ترید شبانه بیشتر حال می کنم.
                فقط تو روند صعود می خره و چند روزه نقد میشه و خلاص... اکثرا هم پولش نقده واسه شکاراش...
                اشکبوس شب ها سهامشو خرید و فروش می کنه...اول وقت میاد می خره و می فروشه و میره دنبال بازیش...
                :D
                (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

عجب دوره بدی شده... جز تاپیک مهربان هرجا مطلب بذاریم ممکنه یا خودت سانسور شی یا پست مورد خطابت فیلتر شه....

نمونه اش در تاپیک اخبار:

اگر انقلاب نکرده بودیم نام کاربری بنده به جای خودشکوفا, مهربان بود....;)
                  آقا عجب ناظر باحالی داریما... X-(
                  الان که شما پست نفر قبلی رو حذف کردی و تفسیر بنده رو روی پستی که وجود نداره باقی گذاشتی, هر کی ازین تاپیک رد بشه با خودش نمی گه این یارو عقلش پاره سنگ ور می داره؟!!!:-?
                  با توجه به اینکه پست من بالای 68 تا تشکر پاش خورده و قابل حذف نیست!!!:p تقاضا دارم پست حذف شده رو هم سرجاش برگردونید به احترام بنده:D
                  حالا بگین من از کی و کجا باید بنالم...:-/
                  (نيچه)

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    والا اخر ماه باید یه ادهی رو تسویه کنم اما پولم 800 تومن کمه!:D
                    وضع بازارم که خودت بهتر داری میبینی!با این اوضاع فردا باید نقد کنم کلا تا حداقل 800 تومنه نشه 8 میلیون !!!!

اینو خوب اومدی سعید جون!در یک هفته اخیر یه ضرر تپل دادم کاملا این موضوع واسم جا افتاده!

اقا حد ضرر فراموش نشه!لعنت به من که همیشه خوشبینم،لعنت...!!!!!!

همیشه برام یه سوال پیش میاد،""مگه این سهم تا کجا میخواد افت کنه""...اما از این به بعد فقط سوالم اینه حد ضرر شکونده؟!!!!!!!!

شاراک لعنتی بد رکبی زد!!!با اون مثبت معامله شدن اول وقت شنبه اش!مزخرف!!!!!!!!!!!!

فقط دوستان اومدین ملاقاتی با این اوصاف که شکوفا جان میگه به جای ابمیوه و این برام نخ بخیه بیارین...:(
                    بازار بد جور قاط زده تا کجا افت کنه؟؟؟یه نگاه به کهمدا بنداز داداش!!!صف خرید رو 260 داشته بعد میبنده واسه تعدیل 6 ماهه که 30 درصده و 77 درصد پوشش وقیمت به درامد 4 اونوقت میاد 20 درصد افت میکنه و نگاهشم نمیکنن دیگه تا ته بازار و بخون به قول محمد همون ترید شبانه و روند صعودی بهترین استراتژی میتونه باشه چون به قول جعفر روند نزولی شوخی داره...
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

[QUOTE=خودشکوفای;277903]1[I][B].
                      1-راستش خودم هم موافقم دبی در شان من نیست و برام کمه اما....

2-وقتی هزینه سفر و اقامت رو مهمون دکی مهرداد نامهربان هستم دیگه درست نیست غر بزنم...

3- اتفاقا همین یه دلیل یعنی تنها گذاشتن جنابالو!!! واسه مردن هم کافیه, چه رسه مهاجرت...

4- ممدسن خونت مباحه....از الان خودت رو جز شهدا بدون

1- از سرت هم زیادیه نامرد چترباز ....

2- تنها تنها .... عجب مفت خوری هستی تو کوفتت بشه >:D< .... ببینم خانوماتونم خبردارن یا نه .... چشمم روشن ولی نترسید من لوتون نمیدم .... ببخشید یه لحظه من برم یه نفر کارم داره L-) ... های کفتر کاکل بسر های های :D .. این نوشته رو پیش زن مهربان ببر وای وای ... کفتر کاکل بسر های های ... این طومارو ?@_@? رو پیش زن شکوفه ببر وای وای .... من اومدم هیچی کسی نبود یارو اشتباهی اومده بود ;)) خب دیگه چه خبر ممد جون دلبندم:p

3- ممد عزیزم چرا انقده ناامیدی یه ذره بشاش باش تاجم (الان بالا میارم)

4- به جون ممد همین دیروز رفتم خون دادم بزار یه ذره خونم زیاد بشه چاق بشم چله بشم بعد میام تو منو اگوری کن مگوری نکنیا فقط اگوری:D

ممد بزار بگم الان چه اتفاقی افتاد

داشتم شاخص بورس رو با تحلیل تخمیکال بررسی میکردم ییهو یعنی ییهو موبايلم زنگ خورد

مــن : بله بفرماييد
                      اونور خط : ببخشيد اين خطِ نازنينه؟
                      مـــن : بله بفرماييد
                      اونور خط با تعجب: نازنين کجاســت؟
                      من : همينجاســت! رفته بيرون الان مياد
                      اونــور خط : نازنين آشغال يعنـــي چي رفته بيرون؟
                      من : ببخشيد اگه امکان داره با دوســـت دختر من درست صحبت کنيد خوبه به دوست دخترتون من هم ...
                      اونور خط پريد وسط حرفم با عصبانيت و در حال انفجـــار : گوشي روسريع بده بهش مرتيکه عوضــــي جاکش (ممد معنی این یعنی چه :-?)
                      من: شوخـــي کردم آقا اشتباه گرفتيد
                      اونور خط : کصاااااااااافتت آششششغال ک....کش (ممد معنی اینم بگو8-})
                      گوشــــي رو قطع کرد
                      مـــن: :-??
                      وزیرارتباطات : [-X
                      نازنین : :d
                      آخـــــــــي چه روز خوبي ! خستگی از تنم دررفت ... برم واسه تهلیل سهم بعدی .... نبود سهم B-)

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                        1- از سرت هم زیادیه نامرد چترباز ....

2- تنها تنها .... عجب مفت خوری هستی تو کوفتت بشه .... ببینم خانوماتونم خبردارن یا نه .... چشمم روشن ولی نترسید من لوتون نمیدم .... ببخشید یه لحظه من برم یه نفر کارم داره ... های کفتر کاکل بسر های های .. این نوشته رو پیش زن مهربان ببر وای وای ... کفتر کاکل بسر های های ... این طومارو ...? رو پیش زن شکوفه ببر وای وای .... من اومدم هیچی کسی نبود یارو اشتباهی اومده بود ... خب دیگه چه خبر ممد جون دلبندم

3- ممد عزیزم چرا انقده ناامیدی یه ذره بشاش باش تاجم (الان بالا میارم)

4- به جون ممد همین دیروز رفتم خون دادم بزار یه ذره خونم زیاد بشه چاق بشم چله بشم بعد میام تو منو اگوری کن مگوری نکنیا فقط اگوری

ممد بزار بگم الان چه اتفاقی افتاد

داشتم شاخص بورس رو با تحلیل تخمیکال بررسی میکردم ییهو یعنی ییهو موبايلم زنگ خورد

مــن : بله بفرماييد
                        اونور خط : ببخشيد اين خطِ نازنينه؟
                        مـــن : بله بفرماييد
                        اونور خط با تعجب: نازنين کجاســت؟
                        من : همينجاســت! رفته بيرون الان مياد
                        اونــور خط : نازنين آشغال يعنـــي چي رفته بيرون؟
                        من : ببخشيد اگه امکان داره با دوســـت دختر من درست صحبت کنيد خوبه به دوست دخترتون من هم ...
                        اونور خط پريد وسط حرفم با عصبانيت و در حال انفجـــار : گوشي روسريع بده بهش مرتيکه عوضــــي

5. جاکش (ممد معنی این یعنی چه :-?)
                        من: شوخـــي کردم آقا اشتباه گرفتيد
                        اونور خط : کصاااااااااافتت آششششغال

6.ک....کش (ممد معنی اینم بگو8-})
                        گوشــــي رو قطع کرد
                        مـــن: :-??
                        وزیرارتباطات : [-X
                        نازنین : :d
                        آخـــــــــي چه روز خوبي ! خستگی از تنم دررفت ... برم واسه تهلیل سهم بعدی .... نبود سهم B-)[/B]
                        1. چتربازی اگر عبادت نباشد که هست, هنر هست که بازم هست...
                        از فرمایشات مولای چتربازان حضرت خودشکوفا (مدظله):x

2. تا چشت درآد...:D صد جات هم بسوزه... عیال عزیزتر از جان بنده اگه این جانب رو با صد تا نیکول کیدمن و جنیفر لوپز در یک اتاق تنها ببیند به پاکی شوهرش شک نمی کند.../:)
                        این است اعتمادسازی به سبک شکوفا... دیدی دیرییییم<):)

3....!!!:-$

4. یعنی عاشق این کلمات مزخرف و دوس داشتنی زبان فارسی مون هستما... حالا به دگوری هم یه احتمال بده جان من...#-o

5. یه شغل نان و آب دار با قدمت ده هزار ساله است که اوج اوجش رو در فیلم آپارتمان شاهکار بیلی وایلدر دیدیم...
                        فکر کن کارمندی که کلید خونه و اپارتمانش دست پنج تا از روساش هست و هر ماه یه ترفیع می گیره!!!=))

6. اشاره به هنر والای نقاشی داره و این که اشخاص ماهری بتوانند روی بوم تصاویر گویایی از آناتومی بدن آدمی را ترسیم کنند!!!<:-p

7. امیدوارم طرف پیدات کنه و هم اگوری کنه هم مگوری هم دگوری...)
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/04, 23:02.
                        (نيچه)

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

1. [COLOR="#A52A2A"]چتربازی اگر عبادت نباشد که هست, هنر هست که بازم هست..
                          از فرمایشات مولای چتربازان حضرت خودشکوفا (مدظله)

2. تا چشت درآد... صد جات هم بسوزه... عیال عزیزتر از جان بنده اگه این جانب رو با صد تا نیکول کیدمن و جنیفر لوپز در یک اتاق تنها ببیند به پاکی شوهرش شک نمی کند...
                          این است اعتمادسازی به سبک شکوفا... دیدی دیرییییم

3....!!!

4. یعنی عاشق این کلمات مزخرف و دوس داشتنی زبان فارسی مون هستما... حالا به دگوری هم یه احتمال بده جان من...

5. یه شغل نان و آب دار با قدمت ده هزار ساله است که اوج اوجش رو در فیلم آپارتمان شاهکار بیلی وایلدر دیدیم...
                          فکر کن کارمندی که کلید خونه و اپارتمانش دست پنج تا از روساش هست و هر ماه یه ترفیع می گیره

6. اشاره به هنر والای نقاشی داره و این که اشخاص ماهری بتوانند روی بوم تصاویر گویایی از آناتومی بدن آدمی را ترسیم کنند!!

7. امیدوارم طرف پیدات کنه و هم اگوری کنه هم مگوری هم دگوری..

1- تو سند معتبری اومده که در دوره آخرالزمان اگه چتربازی رو دیدید مخصوصاً اگه متاهل بود البته تو سند ظاهراً به تاهل اشاره نشده ولی من اضافه کردم ..... ابتدا خشتکش رو پرچم کرده سپس طاق پشت بخابانیدش ومیله چتر را استعمالش کنید:D

2- too roohe amat :x..... زرررررششششک ..... درضمن بیست سال پیش من و جنیفر ونیکول و نیکی کریمی و هدیه تهرانی و بازم بگم تو اتاق تنها بودیم8-} فیلمش هم هست نشون بدم ..... علی الحساب نسخه ای که فعلاً عیال واست پیچیده رو انجام بده
                          عیال ممد : تن لش X-(
                          ممد : بله جانم بله عمرم :-SS
                          عیال ممد: برو لاستیک گ..ی بچه رو عوض کن :))
                          ممد : بروی دوتا تخم چشام ... شما خودتو ناراحت نکن پوستت چروک ورمیداره.... اصلاً لاستیک بچه تو حلقم:-< ... دیدی رریییییدی

3- تو روح پرفتوحت >:D<...

4- یا حضرت لنگ;;) ... دگوری دیگه چه صیغه ای هست ممد ... با شما متاهلا اصلاً نمیشه شوخی کرد.... .والا

5- آب دار و خوب اومدی ممد ... ممد از این فیلما چند تا واسم بفرست:-bd

6- ممد نقاشیاش مثل قصه ها زنده هم میشن:x ... اگه میشن من چندتا از این نقاشیا میخام ... البته حواست باشه نقاشیش مربوط به آناتومی یه مرد نباشه:D ... مرداش مال خودت ;)

7- یعنی با این طرفداری که از من کردی به حق میگم تو روحت ... ولی مطمئن باش منو پیدا کنه آدرس تو و مهربان و مرادی و داش مهدی و ساقی و ساتیر و حمید اعرابی وبیل گیتس وبابک پناهی و وحیدناظر و محسن ( نه نه محسن بچه خوبیه ) ویزدان پناه و سعید پوراحمدی وامیر اچ ام و سپه و ساسان و بابی چارتون و بعضی مهمونا که میانو تشکر نمیزنن میزارم کف دستش ?@_@? بهش میگم سفارشی سگوریتون هم بکنه=))

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/05, 00:26.

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

1. عزیزم بهت خرده نمی گیرم... مثه همیشه نتونستی از نوک دماغ گنده ات جلوتر رو ببینی:^o... حدیث معتبریه اما تبصره داره...چترباز اگه چترباز باشه که اصلا دست نیافتنیه... اینا هم که گفتی شرطش اینه که دستشون به طرف برسه!!!

2.چه نیازی به دستور عیاله... ما خودمون کار خودمون رو بلدیم... میگیم عزیزم افتخار میدین من کون بچه رو بشورم:D... ایشون انکار و ما اصرار...اما همون لحظه تلفن که از قبل هماهنگ شده زنگ می زنه و مهربان می گه فلانی خودتو برسون که شاخص رفت زیر 5000... حاجیت هم ساعت 8 شب بدو بدو می ره واسه نجات شاخص.. تا سه صبح هم برنمی گرده منزل:p

3. آره والله:->

4. نه بابا.. اتفاقا خیلی هم بی آزاریم.. امتحان نکرده تهمت نزنB-)

5. از کدوما؟؟ فیلم های مرتبط با شغل مورد بحث؟؟

6. نقاشی در کار نیست.. خود نقاش رو میفرستم خدمتت... یه بابای زحمتکشیه با 65 سال سن... نقاشیاش رو هم چشم. واسه من باشه:-&

7. اتفاقا مهربان خیلی واست خط ونشون کشیده ممدسن.. گفته اگه برگردم اولین نفر اونو می کشم:-SS
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

1. عزیزم بهت خرده نمی گیرم... مثه همیشه نتونستی از نوک دماغ گنده ات جلوتر رو ببینی... حدیث معتبریه اما تبصره داره...چترباز اگه چترباز باشه که اصلا دست نیافتنیه... اینا هم که گفتی شرطش اینه که دستشون به طرف برسه!!!

2.چه نیازی به دستور عیاله... ما خودمون کار خودمون رو بلدیم... میگیم عزیزم افتخار میدین من کون بچه رو بشورم.. ایشون انکار و ما اصرار...اما همون لحظه تلفن که از قبل هماهنگ شده زنگ می زنه و مهربان می گه فلانی خودتو برسون که شاخص رفت زیر 5000... حاجیت هم ساعت 8 شب بدو بدو می ره واسه نجات شاخص.. تا سه صبح هم برنمی گرده منزل

3. آره والله

4. نه بابا.. اتفاقا خیلی هم بی آزاریم.. امتحان نکرده تهمت نزن

5. از کدوما؟؟ فیلم های مرتبط با شغل مورد بحث؟؟

6. نقاشی در کار نیست.. خود نقاش رو میفرستم خدمتت... یه بابای زحمتکشیه با 65 سال سن... نقاشیاش رو هم چشم. واسه من باشه:

7. اتفاقا مهربان خیلی واست خط ونشون کشیده ممدسن.. گفته اگه برگردم اولین نفر اونو می کشم:-SS

1- بحر حال یدفعه به خودت اومدی دیدی لنگات تو هوا ولو شده\m/ نگی نگفتی از ما گفتن بود از توهم نشنفتن ما چون دوستت داشتیم گفتیم بحر حال ما هوای رفقا رو داریم مخصوصاً تو و مهربان دو تا رفیق غار چترباز قدیمیمون رو:x

2- من میگم تو رگ قزوینی هم داری بهت برمیخوره:-j .... آخه پسر ..... بچه این همه جا داره واسه شستن اونوقت مستقیم رفتی ... رو بشوری =))... برو موهای بچه رو بشور باباجون من آخه ... این مهربان زبار دررفته هم لنگه خودته ... البته اون رگ عربی هم تو وجود نخالش هست .... بعدشم من میگم این مهربان تو شاخص دست کاری میکنه کو گوش شنوا ....همین هفته پیش دکتر با شتر رفته بود سازمان که قضیشو داری .... عقل کل شترو ورداشته بجا صالح ابادی ومالمیر رو شاخص بورس خابونده:-B تحفه .... حالا بیا و تحویل بگیر اینم نتیجش .... آخه یکی نیست به این بشر بگه نفله تو که بلد نیستی شتر بخابونی چرا دائم با مایه تیله شتر ورمیری '@^@|||... مجبوری آخه

3- اره بالله

4- نه تو رو خدا تعارف نکن بیا تو دم در بده تخت آمادس:d .... واقعاً که ..... بی آزاریم آره جون عمت ....متاهههههللللل :O

5- ممد بابا دست مریزاد مارو گیر اوردیا .... آخه پسر توقع داشتی بگم فیلم مرتضوی ولاریجانی b-(واسم بیاری .... معلومه خو فیلم مورد بحثو میخام ... مارو باش با کیا تو بازار سرمایه حرکت میکنیم .. حرکت دربازار سرمایه بامهربان .... اوعع دارم بالا میارم

6- دستت درد نکنه ممد قطعاً باتوجه به سن یارو دخملش فکر کنم به ما بخوره ... نه :x

7- البته تا اون زمون که دکتر تن لششو بیاره توتاپیک و همه رو وادار کنه بهش بگن بعد از این همه مدت مهربان تو اون روحت ..... اگه من توسط شمای عزیز نازنین رگ قزوینی خورده :(نشده باشم ..... عارضم خدمتت که مهربان خعلی خعلی بچه خوب باصفا ماه یعنی بشقاب پرنده یعنی اقای بنده یعنی من غلط کردم یعنی با عرب جماعت هر که درافتاد ورافتاد .....بیخود نبود همش حیفا خانم دور و ور دکتر میپلکید البته اینم بگم دکترم یه چیز تو مایه های زالو بود اون زمونا تا یه بچه پس نمینداخ ولکن قضیه نبود ... توهم ممد مواظب باش با دکتر میری دبی معمولاً دکتر تو محیط عربی و تو آب وهوای شرجی و گرم رگ گردنش کلفتتر میشه^:)^ ... خعلی خعلی مراقب باش اونجا ... ما خاطرتو میخایم جون داداش....
                              بدبخت شدم .....مهربان جان من غلط کردم ممد منو اغفال کرد .... تو اصلاً بیا یه عرض اندام کوچولو بکن یه قری یه فری خلاصه مارو از نگرانی دربیار ...هرکاری خاستی با ما بکن اشکال نداره خونم مال تو :d

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/05, 02:23.

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

ممدسن جان یه ذره آهسته تر برادر;;)
                                همین الان بهم از غیب اخطار دادند که پاتون رو از گلیم تان درازتر نکنید تا کل فروم بورسی رو نبستن به دلیل مکالمات عاشقانه;)
                                جای حرفای تند بیا هی از هم تعریف کنیم و تو بگرد خصوصیات عالی اخلاقی و شخصیتی من رو کشف کن و به اهالی بورسی اعلام کن و من جاش خجالت می کشم!!:">
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X