حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...برای دوست خوبم ممد....
    ...که به همه لوازم وفضایل اخلاقی آراسته است حق میدم....حافظه تاریخی ما ملت خیلی زود اتفاقات ناخوش آیند و اعمال زشت و ناپسند افراد رو فراموش میکنه و انگار همیشه منتظر اینه که به گذشت زمان اندکی به سمت دیگه بچرخه....
    ..ولیکن....ممد...تو دوست خوب و یار غار من تو ای نتاپیکی و عدم حضور تو باعث دلسردی و دلمردگی من میشه و از همه مهمتر خیل عظیم دوستانی که بخاطر تو مراجعه میکنند پراکنده....
    ...برعکس...فکر میکنم که باید در برابر این افراد قلمی پرحرارت و عملی دوچندان داشت تا هرچه بیشتر به حاشیه برن....
    ...در ارتباط با مطلبی هم که نوشتی پیرو صحبتهامون من قبلا بهش اخطار دادم...و این کاملا بستگی بخودش داره....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• Hamid Broker
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 460

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      دوستان گرامی
      از لطف و توجهات شما در حق این کمترین, نهایت سپاس رو دارم...

عدم درج مطلب توسط حقیر رو به حساب بی خیالی یا مهم نبودن فرمایش هایتان نگذارید...
      راست و حسینیش اینه که به قول مندی زیر سرم روحی روانی رفته ام....
      اتفاقات و مسایل دو هفته اخیر طبع حساس من رو چنان به هم ریخت که حتی برای لحظاتی با خود عهد کردم پایم رو از محیط پرتعفن بورس بکشم بیرون و عطایش رو به لقایش ببخشم...
      دوستان من... اعتراف می کنم که کشش ندارم... کشش ندارم کسی بیاد جلوی چشمم هر کار ناپسندی دوست داشت بکنه و حق همنوعانم رو زیرپا بذاره و هرجور دوست داشت سخن که چه عرض کنم.. لجن از دهانش به پرتاب کنه و من وایستم تماشاش کنم...
      در همین راستا به دوستانم پیشنهاداتی جهت پیگیری قضایی خساراتی که چند چهره منفور بازار سرمایه به سهامداران زده اند ارائه دادم که امیدوارم در آینده این جانوران انسان نما رو تحویل قانون بدیم...

در کنار مورد بالا اولین راهکار اعتراضم به حضور و فعالیت یکی از این بدنامان در همسایگیمان, گرفتن روزه سکوته.. تا وقتی این عناصر نامطلوب زیرگوشم قلم فرسایی می کنند و با هزار مکر و حیله سهم باد می کنند و به خلق غالب می کنند, نوشتن رو تعطیل می کنم و از کناری شما رو نظاره می کنم...

ارادتمند شما خوبان:
      محمد
      سلام محمد جان
      اگرچه جواب نادانان خاموشیست اما در این مورد من شما رو نه تنها از سکوت بر حذر میدارم بلکه دعوت به فعالیت بیشتر و افشاگری میکنم. مطمئنم خیلیها تو این سایت (از جمله خودم) هنوز شخصیت اصلی بعضیها رو نمیشناسن و با خوش بینی دنبال راهنمایی گرفتن هستن غافل از اینکه دارن وارد تار عنکبوت مبشن. باید افراد بد طینت و بد نیت به بچه ها شناسونده بشن. لازمه این کار هم فعالیت بیشتر در راستای روشنگریه.
      با توجه به اینکه شما یکی از افرادی هستید که پستهاش همیشه مورد توجه فراوان اهالی اینجاس لذا قطعاً اثر بخشی حرفهای شما بیشتر خواهد بود و تاثیر بسزایی در معرفی بدخواهان خواهد داشت.
      در پایان منتظر قلم گرم و پرجوشش شما هستم
      ارادتمند@};-
      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• has456
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 52

دوستان گرامی

عدم درج مطلب توسط حقیر رو به حساب بی خیالی یا مهم نبودن فرمایش هایتان نگذارید...
        اتفاقات و مسایل دو هفته اخیر طبع حساس من رو چنان به هم ریخت که حتی برای لحظاتی با خود عهد کردم پایم رو از محیط پرتعفن بورس بکشم بیرون و عطایش رو به لقایش ببخشم...
        دوستان من... اعتراف می کنم که کشش ندارم... کشش ندارم کسی بیاد جلوی چشمم هر کار ناپسندی دوست داشت بکنه و حق همنوعانم رو زیرپا بذاره و هرجور دوست داشت سخن که چه عرض کنم.. لجن از دهانش به پرتاب کنه و من وایستم تماشاش کنم...
        در همین راستا به دوستانم پیشنهاداتی جهت پیگیری قضایی خساراتی که چند چهره منفور بازار سرمایه به سهامداران زده اند ارائه دادم که امیدوارم در آینده این جانوران انسان نما رو تحویل قانون بدیم...

در کنار مورد بالا اولین راهکار اعتراضم به حضور و فعالیت یکی از این بدنامان در همسایگیمان, گرفتن روزه سکوته.. تا وقتی این عناصر نامطلوب زیرگوشم قلم فرسایی می کنند و با هزار مکر و حیله سهم باد می کنند و به خلق غالب می کنند, نوشتن رو تعطیل می کنم و از کناری شما رو نظاره می کنم...

ارادتمند شما خوبان:
        محمد
        سلام محمد جان
        منهم با نظر دوستان موافق هستم . شما و امثال شما که وجهه خوبی در فروم دارید باید ماهیت این افراد را برای بقیه بخصوص تازه واردین روشن کنید
        که آنها هم گرفتار بازی کثیف افراد متقلب نشند . من فکر میکنم شما باید فعالتر از گذشته حاضر باشی و اجازه ندی که اونها به اهدافشان برسند.

نظر

• has456
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 52

سلام بر دکتر مهربان
          من دنبال یک دکتر متخصص داخلی خوب که تشخیص هاش حرف نداشته باشه میگردم تو تهران . کسی و میشناسی بهم معرفی کنی . ترجیحا غرب تهران باشه بهتر.
          با سپاس

نظر

• noori
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 206

دوستان گرامی

ارادتمند شما خوبان:
            محمد
            بعد از بلایای غیرطبیعی یک به یک بر سرمان نازل میشود:((=(( ( اخریش هن ساعتی پیش خراب شد سرمون)نگید که میخواهید سکوت کنید من دق میکنم اگراینجا سوت و کور باشه یا شما و دوستان نباشید بابا بعد ار یک روز شلوغ شب میام تاپیکو میخونم و حال میکنم و انرژی میگیرم. امیدوارم باز بنویسید و پر انرژی بنویسید
            در ضمن از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشی است نه جواب کلاه برداران

نظر

• BETA
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 447

درود بر دوستان مهربان..
              این فروم مث کلاسه درسه... همه جورشخصیتی داخل این کلاس هست...یکی بچه مثبته..یکی شر و شیطون ویه سری خنثی..یکی هم مبسر کلاسه(مبسر با س یا ص؟:D) ...این مبسرکلاسه که خوبها وبدها رو رصد میکنه.. حضرت عباسی من نسبت به این حجم هشدار نسبت به ب.گ حساس شدم..مخصوصا وقتی این تناقض و تو گفته هاش دیدم...( من فقط به خدا پاسخگو هستم ..ویه جای دیگه که گفت اصلا به خدا اعتقاد نداره..)کاری به اعتقادش ندارم.. اعتقادهرکسی محترمه حتی ناخداباوران..تناقض این گفتار یه لامپ قرمز:-? توذهنم روشن کرد...هرچند فعلا اگه تمام جنبه های + وـ موجود ایشون وزن دهی کنم وجمع بزنم..نهایتا همون شاگرد شروشیطونه بشه(منو یاد تی بگه پریزون برک میندازه)..واون تصور سیاه ودراکولایی و ازشون ندارم..
              به نظر من(اگه محترمه) میدون وخالی نکنید..دلسردی وسستی جایی که ایمان وانرژی وجود نداره رشد میکنه..این تیزبینی شما سوزنی است بر سهم بادکنها.. والارمی برای من که رزومه چندانی ازفعالین دنیای مجازی ندارم..به شرطی که منصفانه وعلمی و عاری از تورش وتعصب باشه...(اگر بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است)

یزدان نیرو بخشد..
              تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

جای هیچ گونه نگرانی نیس ...قرار شده بعد از جلسه با مقام عظمی همه ی کان دیداها به نفع حاجی مندی این سلحشور پرطلایی کنار برن ...:D

حالا بیا وسط ..لرزش سینه ...<:-p

دخترآبادانی بی قراره ...عاشق شده وخبر نداره

اینم یکی از وزیران حاجی مندی ....فعلاً نمیگم کدوم وزیره که تو کفش بمونین ..:">

البته ما در دولتمون تغییرات اتوبوسی نداریم ...اینا هم استثنی هستن ....فقط همین یدونه اتوبوسو داریم ...:p

اینم وزیر ورزش حاجی مندی ...:-B

و وزیر جنگ ...الهی تیرت بخوره تو چش بدخاه حاجی مندی...

اینم ارتش حاجی مندی .. ببینم کدوم کشور غلط اضافی میکنه جرات کنه با حاجی دربیافته ....

وزیر ارتباطات ....ای جونم ...الو الو بیا جلو ... ای شیطون .. لا لا :D

خوبیت نداره همه اسرار دولتی رو الان بگیم ..بقیش واسه بعدن ....
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

درود به دوستان
                  از همه شما کمال تشکر رو دارم...
                  با دقت سخنان همگی رو خوندم و بنا به دلایل زیر تصمیم گرفتم سکوت نکنم.

1. پیام های خوصی مندی!!
                  حقیقتا در برابر استدلالات مندسن کم آوردم و تصمیم گرفتم قبل از اینکه کارم به جنون بکشه برگردم.;)

2. تنها نگذاشتن مهربان... مثل روال همیشگی صف بندی تاپیک به صورت زیره:
                  مهربان پشتش مندسنه.. پشت مندسن هم مندی.. پشت مندی هم حاجی مندی:-&.. پشت حاجی هم علی کرمی... خب ادامه ندم اما این صف که پشت مهربان جمع شده اند سر به فلک می زنه... #:-S
                  ما هم دکتر رو تنها نمی ذاریم.. اما از الان بگم دکی یه روز پشیمون میشی... من تو این قضیه با کسی شوخی ندارم.. یه باره دیدی پرم به پر رفیقای قدیمت خورد نیای غرغر کنیا...:->

3. توصیه حمید آقا و حسن آقا به معرفی این شخصیت های خطرناک... چشم.. ذره ذره روش کار می کنیم.. اما یه نکته رو بگم.. خداوکیلی حق با BETA هم هست... من کاری به گناه متقلبان ندارم... کسی که فکر نمی کنه و هر حرفی رو چشم بسته و سریع قبول می کنه اتفاقات خطرناکی در کمینشه... این مقصره و اون مجرم... (:|

4. مشکل حسن در یافتن یه پزشک حاذق در غرب تهران... پیشنهاد میدم دکتر مندسن در شرق رو هم تست بفرمایید... حقیقتا دست طلاست#-o

5. ابراز لطف جناب نوری... آقا ما چاکریم... مهربان بارها به من می فرمود این تاپیک خواننده زیاد داره.. من هم می ذاشتم به حساب سادگیش... داره نظرم تغییر می کنه...

6. لطف BETA جان.. دوست عدالت کیشِ عدالت محورِ عدالت منشِ عدالت بوس!!:*
                  خدا وکیلی این طبقه بندی گونه های جانوری تاپیک رو خوب اومدی.. مایلم در این باره بیشتر کار کنی...

راجع به تناقضات رفتار و مسایل این چنینی در کاربران که حق با توست..
                  اما یادمون نره هیچ آدمی در ذات خودش بد یا خوب نیست.. ترکیبی از خوبی ها و بدی ها در وجود افراد غل غل می کنه.. اون کاربر هم مثه همه.. بزرگترین ایراد کار هم ادبیات تند و پرچالش ایشونه و مقداری خودشیفتگی... گرچه من با هیچ کدوم اینا مشکل شخصی ندارم.. ناراحتی من از ضرری بود که مراجعین کرده بودند.. ایشون هم آب پاکی رو روی دست همه ریخت... باش بخر و باش فروش... قانون خوبیه.. من هم موافقم.. کسی که بعد 1 ماه تازه وارد فارس شده بود خب رو مقاومت خرید و شد آنچه شد:(

پ.ن.
                  دیروز یکی از دوستان لینکی برام ارسال کرده از سایتی در همسایگی.. که به رایگان بهت مسیج می زنیم و بهت نماد معرفی می کنیم...
                  حقیقتا باید دست این عزیزان و مهربانان رو بوسید!! تو این دوره و زمونه به نظر شما کدوم گربه میاد واسه رضای خدا موش بگیره.. کاش می دونستم نماد مورد اشاره و روزانه اون گروه چیه تا از بغلش هم رد نشم...

محض نمونه عرض میشه یکی دیگه از همین استاد بزرگان چند روز پیش تبلیغ فاراک و فسرب رو کرده.. فرداش نماد منفی کامل شده.. دو نفر از رفقا دارند زحمت رصد ایشون رو می کشند... هر دو مدعیند خود اون بزرگوار سهمشو به مردم انداخته و در رفته...

یه گروه سفته باز دیگه هم مدتیه دارند به صورت فرمایشی واتی رو صف فروش می کنند.. روایت میشه استاد بزرگ گروه به مدیرش پیغام داده با آبروی من بازی نکن و پاتو از سهمی که من معرفی می کنم بکش بیرون... فعلا رابطه ها شکراب شده... شاید بنده خدا فریب خورده و هدفش از همکاری با گروه مذکور شرکت در برنامه های ان چنانی نبوده.. به هر حال موضوع اینه: تشکیل یه تاپیک خصوصی و نمادهایی که شب به اعضای ویژه معرفی می شن و خریدا که تکمیل شد میان عمومیش می کنن و عشاق سینه چاک استاد, با خریدهاشون نماد رو از مقاومت پیش رو عبور می دن...

دیروز هم حتاید رو بررسی می کردم.. از چند هفته پیش روش فعال شده گروه مذکور.. صف خرید اول وقت رو دیدم.. وسطای بازار صف فروشش رو هم دیدم.. بیچاره اونی که به توصیه لیدرای گروه تو مثبت 4, خرید کرد=((
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 460

به افتخار ممدجان بزن دست قشنگه رو>:D<
                    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• has456
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 52

سلام محمدجان
                      خوشحال شدم که تصمیمت و عوض کردی امیدوارم همیشه موفق و پاینده باشی

در خصوص دست طلا بودن مندی شک دارم فکر میکنم عواملش دست طلاتر از خودش باشند با اون وزارای انتخابیش;)

نظر

• noori
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 206

خوشحالم کردید
                        من اسمم بهاره است گفتم بگم تا دفعه بعد بهم نگید حاجی=))

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

چشم بهاره خانوم... صداتون می کنیم حاجیه خانوم/:)
                          البته ناگفته نمونه شما سومین شیرزنی هستین که جرات داشتین تو این تاپیک مطلب بذارید;;)
                          قبل شما خانم ها صبا و BENY این رشادت رو به دنیا نشان دادند...=D>
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

چشم بهاره خانوم... صداتون می کنیم حاجیه خانوم/:)
                            البته ناگفته نمونه شما سومین شیرزنی هستین که جرات داشتین تو این تاپیک مطلب بذارید;;)
                            قبل شما خانم ها صبا و BENY این رشادت رو به دنیا نشان دادند...=D>

ممدی
                            4 مین خانم
                            ارزو خانم را جا انداختی
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

آرزو خانوم؟؟؟:-/
                              یه چیزایی داره یادم میاد.. اما اون قبول نیست!! مهم اینه که کی تعداد پستاش به 10 برسه.. :->
                              مطلب زدن تو تاپیک مهربان مثه قهرمانی در لیگ برتر انگلیس سخته.. اما سخت تر از اون تداومه.../:)
                              خود مهری هم توان این امر رو نداره چه رسه به مومنات گرامی..:p
                              ضمنا مندسن تعداد پست هاش باید در 5 ضرب بشه.... چون اکثر پست هاش تایید نمی شه و میره وزارت ارشاد;)
                              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

...ممد ... شک نکن مهربان 24 ساعته تو تاپیکه ...... خودشو نمیبینه خیال میکنه ما هم نمیبینمش ....

...تو این دو سه روزی که استایل تاپیک برا من متفاوت از بقیه بود ...... تو هر تاپیکی که میرفتم اسامی افرادی که تو اون تاپیک بودند رو میزد .....

دیروز من شش هفت بار آن و آف شدم ........هر دفعه مهربان تو تاپیک بود ....

...... نشون به این نشون که دیشب از سر شب تا ساعت 12 که من بیدار بود یه پاش تو تاپیک (تاثیر ریاست جمبوری بودی :D) بود یه پا دیگش تو تاپیک خودش (البته این پاشو هی قطع و وصل میشد )

مچتو گرفتم .. :->

خوب ... که همیشه آن هستیو تشکر هم پای مطالب نمیزنی ...... L-) .... ممد نسخشو بپیچ ..... >:)
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X