حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    باز یکی پاشو گذاشته روی سیم tse
    آنلاین منم قطع شده!کلی به کارگزارم بد و بیراه گفتم!:D

یعنی تقصیر کارگزار نیست؟!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• ALEN
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 746

آنلاین قطع شده !!!!

نظر

• شاهرخ
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 119

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        آنلاین منم قطع شده!کلی به کارگزارم بد و بیراه گفتم!:D

یعنی تقصیر کارگزار نیست؟!
        سلام...
        دوستان کل سيستم (پم ) قطع هستش...فعلا معاملات تا رفع ايراد سراسري معلقه.....

نظر

• FENCER
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 601

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
          سلام

و باز هم بترانس
          با شارپی که قیمت جهانی مس زده حالا حالاها نباید منتظر ریزش بترانس بود.
          شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
            امشب یه حس دیگه ای دارم ... واقعاً این مردا چقده مظلومن ..اینم سندش :((

....در ادامه مطالب بند تنبانی مندی بگم هفته پیش فرصتی دست داد با یه عزیزی بریم یه جای شیک و پیک از اونجاهایی که بیل گیتس میره غذا میخوره یه ناهاری صرف کنیم....
            ...خلاصه در حالیکه گردن مندی میشکست و ما هم بر طبق روال چند هزار ساله بشکل مخدوم و گارسن و نه جنتل منی که با ....اومده بیرون مشغول خدمت رسونی بودیم و نی و سالادو نوشابه و چنگالو اینا رو میاوردیم و میبردیم دیدیم طرف بنده داره میخنده....
            ...در حالیکه گریبان از تعجب دریده بودم رو به سوی ان مهوش کردم و بفرمودم....ای مه لقا...چه حکمتی دارد این خنده تو...همی....
            ...اون گفتش این بغلو ببین...نگاه کردم دیدم مثل اینکه دوره چند تا خانم مایه دارو سانتی مانتال هست که با بچه هاشوناومدن بیرون و در حال صرف ناهار هستند...گفتم خوب...گفت از وقتی که اومدن نشستن دارن شوهراشونو میکنن تو ...خر میارن بیرون دوباره میکنن تو ...خر میارن بیرون....البته اذعان داشت که یکی که عصبانی تر بود کرد تو نیاورد بیرون..که همه منتظرن ببینند چی میشه...
            ....اینه زن جماعت.....بجان مندی میخوام سگ ماهی بخورتش دیشب یه دختر جوون 18 ساله اومده بود که هر چی قرص اعصاب مادرشو قرص قند پدرش بود رفته بالا...خلاصه کارای اولیه رو انجام دادم گفتم یه چند ساعت هم لقمان تحت نظر باشه خالی از لطف نیست.....مندی رو لوله معده گذاشته باشم مادرش گفت پدرش ببر نیست دکتر میگه بزار بمیره...تو دلم بر سنگدلی این پدر اف فرستادم....
            ...بعد وقتی پدره اومد...یه پدر ترک غیرتمند....که شب تا صبح برا زن و بچه میدوه....کمی دردو دلو گله کرد بعد یهو این مرد مثل کوه جلو من شیکست و زد زیر گریه //...گفت دکتر با بدبختی نون در میارم از خوشبختی اینا غافل نیستم میرم شب کنار دخترم میخوابم چنگ میزنم تو موهاش میگم دخترم محبوبم درست زندگی کن بخاطر من مریضم برای تو این همه فعالیت میکنم مثل بیل گیتس نیستم که سهم رنج بزنم رو به پایین تو یه هفته یه میلیارد کاسب شم که ایشالا تو گلوت گیر کنه زحمت میکشم ...اینه وضعش....جیگرم ذره ذره اب شد....در برابر این بزرگمنشی و شرف سر تعظیم فرود میارم....
            ...اینهمه زحمت بکش برا این جماعت اینم اخرش....امیدوارم هر 3 تا اینا گیر مندی بیفتن....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              مهرداد در رابطه با سرمایه گزاری که هیچ کس اطمینان 100 درصد نداره حتی همون بنیادی کار ....... تنها رانتامنتالی ها هستند که میشه گفت نظرشون قطعیت داره و ریسکشون صفره .....

شما به تاپیک موج شماری و تاپیک محسن مهرورز یه سر بزنی و همچنین دوستان دیگه مثل بابک پناهی و کیوان و شاهین محلوجی میبینی که اینا خرید و فروششون تکنیکاله و از این بابت سود خوبی کسب کردند ..... کسب سود از این روش چیزی هست که به این روش اعتبار داده .....

دوستان تکنیکال بهتر میتونند مناظره کنند ....

میگم مهرداد میخوای مندی رو از تاپیکت بندازی بیرون چرا طفره میری ...... بزار الان خودش با چنگالش میاد و قدرت تکنیکال رو به رخت میکشه ..... ما چون روش کارمون با یه دست و دوتا توپه زیاد نمیتونیم مناظره کنیم و باید اهل فنش بیاند:D
              ...علی این یه دستو دوتا توپ باد دار و خوب اومدی استعادره جالبی بود به خیلی چیزا....!!!:D:D:D
              ....البته شاید من چندان موافق نظر تو نباشم...ضمن اینکهمن قواعد بازی با فاند یه سهمو محکمتر و مطمین تر میدونم تا تکنیکال اون سهم....تکنیکال اس و اساس ثابت و پابرجایی نداره و من خیلی وقتا دیدم که اون چنگال به جاهای بدی فروشده....و تو درمورد فاند یه سهم تا اعتماد به درستیش پیدا میکنی میدونی ممکنه زمان رو از دست بدی ولی چه بسا سودی بیشتر از یه تکنیکال کار پیدا کنی....
              ...مناظره نداریم....من کم بیارم تو مناظره کتک کاریه....
              ....مندی بین تاپیکها معلقه....حالا که ممد اومدو بزور چسبوندش به مهرداد حالا نموداراشو اونجا میزاره عکسای صناریشو اینجا...حالشو جا میارم ....

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

دکتر جان کم لطفی نکن...
                خب اگه مرداد هم این مندی گاگول رو قبول نمی کرد کجا تحویلش می گرفتن؟؟
                خاک تو گورش کنن با اون تحلیلاش.. در اومده گفته امروز وپارس و ثتران می ریزن.. تا الان جفتشون صف خرید به این سنگینی تجربه نکرده بودن.. البته مرداد تو خصوصی یه بار گفت مندی رو به نیت نظافت کف زمین و چایی آوردن قبول کرده والا که اندازه ارزنی بهش اعتقاد نداره!!
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                  دوستان همین الان خبردار شدم خداوندگار تار استاد جلیل شهناز از دنیای ما پر کشید....

فقدان این ستاره بزرگ اسمان هنر رو به همتون تسلیت می گم
                  ....ممد....اگه خدا تو رو از بین ما ببره پیش خودش من خیلی ناراحت میشم....میتونی رو غمخواری من حساب کنی....با مندی و مهردادو علی و امیر ساسان و داش مهدی و یاران برات سنگ تموم میزاریم....نامردم اگر اینکارو نکنم....
                  ....انا لله و انا الیه راجعون....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

دکتر جان کم لطفی نکن...
                    خب اگه مرداد هم این مندی گاگول رو قبول نمی کرد کجا تحویلش می گرفتن؟؟
                    خاک تو گورش کنن با اون تحلیلاش.. در اومده گفته امروز وپارس و ثتران می ریزن.. تا الان جفتشون صف خرید به این سنگینی تجربه نکرده بودن.. البته مرداد تو خصوصی یه بار گفت مندی رو به نیت نظافت کف زمین و چایی آوردن قبول کرده والا که اندازه ارزنی بهش اعتقاد نداره!!
                    ....ممد ...اونچه که مثل ملاط باعث شده این عشق و همدلی بین یاران غلظتش بالا بره همین شفافیتی هست که وجود داره.... و همین راحتی:Dبیش از حد دوستان باهم....خدا بر باعث وبانیش که من نامی ازش نمیبرم ولی قطعا مندیه ...بعلهه...مهرداد به این شفیره پناه داد ولی اونچه که من از خوی و خصال اهرینمیش میدونم بزودی تبدیل به پروانه ای زیبا بابالهایی درخشان و لبخندی معصومانه خواهد شد....مایه هاشو هم که داره ماشالله:D:">;)

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

علی تو هم ساده ای ها!!!;;)
                      الان فکر می کنی چند درصد توضیحاتت رو مهری فهمید؟؟:->
                      ..ممد خیلی حاال کردم....بجان تو داشتم متن علی رو میخوندم به همین موضوع فکر کردم....معلومه که ادم شناس خوبی هستی...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

یادم رفت رسیدن به صفحه 300 رو به رفقا و خصوصا دکتر تبریک بگم...

حقیقتش اعتراف می کنم این همه دری وری رو یه جا سرهم ندیده بودم.. دکتر مهربان دست مریزاد.. فکر کن بیش از 3000 پست وسط یه فروم بورسی به اعتبار ریش و پشمت نوشته شد و دریغ از یه خط تحلیل!! جدا جواب خدا و علی جمالی رو چی میخوای بدی؟!!

در این راه پرسنگلاخ ۶ نفر ارکان و پایه های این تاپیک بودند.. بلاتشبیه مثه سوسک که ۶ تا پا داره تاپیک مهربان هم آره خب... مهری, مرداد, علی دمبل, مندی, مراد چلمنگ و حاجیتون.. البته دکی هم پای عقب این سوسکه و هم دو تا شاخک جلوش..

بچه ها جدا متشکرم از همه تون...

همین جا هم اعلام می کنم یه شام هر پنج نفرتون مهمون منید.. البته لازم به ذکره حتی اگه یکی هم نیاد شام پشم خواهد بود!!!
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/22, 10:30.
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

ممد عضلات رون اینو چطوری دیدی ؟ :-/.... حجمه ای جلوی این عضلات گرفته ......
                          ....علی خوب شد سریع عکسو انداخت...چون میخواستم قلت بخورم اینور....اون هم که دیده میشه داش ممد عضلات رون نیست....اون عضلات سرینی و کپلو ماتحته.....به زبان علمی گلوتیوس ماگزیموس ومدیوس....اسماش شبیه سردارای رومی میمونه نمیدونم شاید تو یه جنگی با شمشیر زدن اونجای چند تا سردار رومی از کار افتادن ایمشونو گذاشتن رو موضع تزیرق امپول....:D:D:D

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

همینطور ادامه بدید من که دارم لذت میبرم >:)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

مهربان جان حقیقتا منو غافلگیر کردی.. انتظار نداشتم منظورم رو بگیری.. اولش خواستم همون جمله مشهور رو نقل کنم که منصرف شدم به دلیلی...
                              این جمله رو در سکانس پایانی فیلم که اسمش هست(بعضی ها داغشو دوست دارن) جناب جرج رافت به جک لمون, وقتی جک اعتراف کرد زن نیست و مرده گفت:
                              هیچ کس کامل نیست!!!
                              ...ممد میدونی که کمدی ترین فیلم تاریخ سینما معرفی شده....من هر دوتا شونو دوست داشتم و بنظرم تونی کورتیس خیلی خوش چهرهبود...البته حق با توا مناسم اون کسی که انتهای فلم کنار جک لمون نشسته بود رو اشتباه گفتم....
                              ....به این میگن یه عشق پایدار و مفهومی....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

دکی داشتی سهمو یا نه ...... سر خارزمیو میگم 70 میل معامله کرد 35 میل هم صف خرید ....

به نظرم تو کوتاه مدت گروه فلزی اندکی استراحت کننند نهایت دو سه روز .....
                                فردا روز آتیش بازی پتروها به لیدری پارسان میبینم .....

اگه یادتون باشه چندی پیش گفتم از بین پتروها بیاید رو پتروهای غیر پارسانی .... الان زمان درخشیدن پتروهای پارسانی است ..... ایضا به نظرم روز آخر فارس زیر 1000 بود .....

خلاصه فردا رو روز خون و خون ریزی میدونم به شخصه انتظار دارم پارسان سر سرمایه ها رو ببره و بزاره تو صف خرید .....

دلیلش هم تو داشتن دوتا پترو کمپلکس هست یکی تبریز که مستقیما پترو کمپلکس هست و دیگری شراز و شیراز با واسطه خود پارسان .... امسال این دوتا پتروکمپلکس 140 تومن برا پارسان سود میسازند . که میره تو صورت سال مالی 93 پارسان ..... ایضا مالیات بر ارزش افزوده داره برمیگرده ..... خلاصه فردا روز آتش بازی پارسان هست .... و پتروشیمی های غیر پارسانی ..... دکی فکرشو بکن با برگشت مالیات بر ارزش افزوده یعنی شراز 150 و شبریز 150 تومن حدود 23 تومن میره رو سود پارسان
                                ..علی جان کمی از بازار عقب افتادیم....و بازار رو به سمت سهام بانکی اورد و فعلا تا یه 20-30 درصد دیگه اونارو پیشرو کرده.....ولی معتقدم این چیزی از ارزش گروه پترو پالایش و معدنی و نه فلزی کم نمیکنه....بنظرم من استارت گروه پالایش از مرداد و معدنی از مهرو آبان میخوره و من خوشبینم...
                                ....با تو موافقم...بااینکه شاید خرید سهام مادر سود کمتری از زیر مجموعه ها بده ولی خوب در برگشتها و ریزشها مطمین تر عمل میکنه....

نظر

در حال کار...
                                X