در اصل توسط ابشار پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مندی پست شده است View Post
مهری جون ... دوباره متادون خوردی :D...حالت خوب نیستا ..من هفته ی پیش امتحانام تموم شد اونم با چه بدبختی:(( بزار دوتا خاطره بگم کف کنین ..حالا بعدن میگم:D ..مریض هم خودتی=))
میگم مهری جون یه سوال دارم ...من تو این تاپیک گور بگور شده ساتیر بنا به جبر و زور و فشار و تهدید به قتل میرم نمودار میزارم ..حالا موندم نمودارای تمام عیارمو اینجا بزارم بهتره یا اونجا بزارم :D ;)
بی شوخی ..موندم چی کار کنم .. آخه میخام اینجا هم جو بورسی نداشته باشه ..از طرفی میخام اون ساتیر هم پررو نشه :)) ...ساتیر یه نسکافه لب سوز لب دوز وردار بیار=))
عاقایون خانما یه نفر بگه من چه کرمی بزنم ...پوستم سوخته ...بیچاره شدم همش میخاره تنم:D :((
....جوون...طفل....اونچیزایی که ما زدیم متادون پیشش مثل شربت سکنجبینه....یه قطره از این متادون اصل دارو بخش رو بدم بهت مزه مزه کنی کلاout of service میشی.....
...تو در هردوتاپیک باید حضور فعال داشته باشی...نموداراتم تو هر دوتا بزار که back upهم داشته باشی.....میتونی یکی در میون هم بزاری....فقط دلم میخواد من یه سوال بپرسم با تاخیر جواب بدی....
....کالاندولا با زینک اکسایدو مخلوط کن بزار رو اون پوست بی صاحابت....الو ورا ...بابونه....هم موثره....روزی دوبار اون دوتا کرمو بزن ...یه هیدرو کورتیزون تزریقی رو هم بزن ....اون خارشش هم مال چیز دیگه ایه...خیلی ربطی به افتاب نداره....همینه که اینقدر خاطر خوا داری....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط aahmad پست شده است View Postجناب مهربان جون سلام وجناب خودشکوفا شما هم سلام اصلاهمگی سلام اما در مورد مندی من فقط یک پیشنهاد دادم گفتم ایشان که آقا هستند ماه هستند سیبیل کلفت هستند ( البته نظر شماست دیگه ) عکس این خانم جلف را از آواتار بردارند عکس خودشونو بزارند حواسم نبود این مهربون چقدر خشن هستش ، بابا اگر بادی گارد تاپیکی یکم مهمون نواز باش مهربون جون در ضمن ما که سربه سرش نزاشتیم درضمن نگفیم که طرف دختره ( اگر فکر کردید که من فکر کردم که مندی دختره فکر کنم اشتباه فکر کردید ) اگر دختر بود که از چهار فرسخیشم رد نمیشدم خاطرتون جمع باشه اونم مندی که این همه مکش مرگ من داره خوب تا بیشتر از این تحدید نشدم ومشکلی پیش نیومده بهتره از تاپیک شما کمی فاصله بگیرم فعلا بای آقای مندی شما هم بای بای[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
دکی بیا این مندی رو بده احمد (شوهرش بده ) هر چه بادا باد .... دوتایی با هم یه تاپیک بزنن 6 دنگ احمد 6 دنگ هم مندی .... دست دور گردن هم بندازن عشق جیش بوس مسواک و لالا ....
میگم دکی باز سهمت یه روز مثبت شد تحلیلگر شدی ها ..... مرد حسابی یه نموداری یه کشکی یه پشمی لااقل یه خط تحلیل بزن ...... وحی منزل چنان اومدی که همه آب دستشونه ول کردند رفتند تو صف اونم 12 به بعد ....
سکه امروز آخرای وقت کشید بالا ..... احمدی نژاد رو میخواند بکشونند پای محاکمه ...... علی لاریجانی و بر و بچ پیگر ایند که یه حال اساسی ازش بگیرند ..... یحتمل مموتی یا مقاومت میکنه و همشون ان میکنه یا میریزه به هم و پرونده رو میکنه .... همینطوری سهم پیشنهاد میدی حواست باشه فردا یقه تو نگیرند .....
دیروز دیدم که پتایر خریدی ..... حواست باشه به سهم ممکنه زیاد بالایی نداشته باشه .... پستشو زدم ... همینطور گروه غذا .... غپینو حبابه حواست باشه .....
یه سهم کم ریسک ....... سرمایه گزاری خارزمی ...... معرکه است ..... کف قیمتی ..... عمده وپاسار و وبصادر .... پی به ای فعلی زیر 4 که سود سال بعد تا 50 میتونه بره ....... رو 140 تومن با سود 40 تومن امسال خوبه .... افت نداره و بازیگردانش همیشه حی و حاضره و میخره
این سهم فری ریسکه ...... اینو معرفی کنی بهتره ..... ایضا وتوسم ..... :* ..... سرمایه گزاری ها مثل اینکه بدک نیستند
به نظرم تو کوتاه مدت گروه فلزی اندکی استراحت کننند نهایت دو سه روز .....
فردا روز آتیش بازی پتروها به لیدری پارسان میبینم .....
اگه یادتون باشه چندی پیش گفتم از بین پتروها بیاید رو پتروهای غیر پارسانی .... الان زمان درخشیدن پتروهای پارسانی است ..... ایضا به نظرم روز آخر فارس زیر 1000 بود .....
خلاصه فردا رو روز خون و خون ریزی میدونم به شخصه انتظار دارم پارسان سر سرمایه ها رو ببره و بزاره تو صف خرید .....
دلیلش هم تو داشتن دوتا پترو کمپلکس هست یکی تبریز که مستقیما پترو کمپلکس هست و دیگری شراز و شیراز با واسطه خود پارسان .... امسال این دوتا پتروکمپلکس 140 تومن برا پارسان سود میسازند . که میره تو صورت سال مالی 93 پارسان ..... ایضا مالیات بر ارزش افزوده داره برمیگرده ..... خلاصه فردا روز آتش بازی پارسان هست .... و پتروشیمی های غیر پارسانی ..... دکی فکرشو بکن با برگشت مالیات بر ارزش افزوده یعنی شراز 150 و شبریز 150 تومن حدود 23 تومن میره رو سود پارسانآخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/06/18, 22:24.بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
دکی بیا این مندی رو بده احمد (شوهرش بده ) هر چه بادا باد .... دوتایی با هم یه تاپیک بزنن 6 دنگ احمد 6 دنگ هم مندی .... دست دور گردن هم بندازن عشق جیش بوس مسواک و لالا ....
میگم دکی باز سهمت یه روز مثبت شد تحلیلگر شدی ها ..... مرد حسابی یه نموداری یه کشکی یه پشمی لااقل یه خط تحلیل بزن ...... وحی منزل چنان اومدی که همه آب دستشونه ول کردند رفتند تو صف اونم 12 به بعد ....
سکه امروز آخرای وقت کشید بالا ..... احمدی نژاد رو میخواند بکشونند پای محاکمه ...... علی لاریجانی و بر و بچ پیگر ایند که یه حال اساسی ازش بگیرند ..... یحتمل مموتی یا مقاومت میکنه و همشون ان میکنه یا میریزه به هم و پرونده رو میکنه .... همینطوری سهم پیشنهاد میدی حواست باشه فردا یقه تو نگیرند .....
دیروز دیدم که پتایر خریدی ..... حواست باشه به سهم ممکنه زیاد بالایی نداشته باشه .... پستشو زدم ... همینطور گروه غذا .... غپینو حبابه حواست باشه .....
یه سهم کم ریسک ....... سرمایه گزاری خارزمی ...... معرکه است ..... کف قیمتی ..... عمده وپاسار و وبصادر .... پی به ای فعلی زیر 4 که سود سال بعد تا 50 میتونه بره ....... رو 140 تومن با سود 40 تومن امسال خوبه .... افت نداره و بازیگردانش همیشه حی و حاضره و میخره
این سهم فری ریسکه ...... اینو معرفی کنی بهتره ..... ایضا وتوسم ..... :* ..... سرمایه گزاری ها مثل اینکه بدک نیستند
....بابا علی ول کن ختم روزگاره عروسه هزار داماده....نیگا نکن اینجا عکس دختر و رقص میزاره اده اده میکنه صدتا مثل منو تورو تا میکنه میزاره تو جیب بغلش....احمد نمیدونه الان که احمد واله وشیفته اون خامه عنبر افشانش شده 4 تا زیر تخت قایم کرده....
....نمودار اینا پشمه....مال تازه کاراست ما با استفاده از روش الهامنتال کار میکنیم...ببین..علی...همچچچییی....امواج فرصتهای خرید بارامی همچون پرنده ای سبک بال به سمت تو پرواز میکنند و در آسمان طلب و نیاز تو میخرامند تا به آشیان ذهنت برسند...
....گاهی محل فرود رو اشتباه میکنند که گندش در میاد....:D;)
....علی من آدم بی جنبه ایم....چرا از رو دست مهرداد نمیخرم...تا دوقرون میاد پایین بچه بازیم گل میکنه....ترجیح میدم از دست یاران تاپیک سهم نخرم....اونا دوستان هستند ....باور کن تصمیم داشتم بعد از این پست برم تاپیک فری ازش بپرسم چرا کروی 5 تومن اومده پایین...پتایرم دم مهرداد گرم سریع به من ندا داد....اومدم بیرون....
...علی این خوارزمی تو کدوم گروهه ...اصلا تو لیست سهامای من نیست....پاسارگادو دارم...
..علی ...بی معرفت ...یه روز یاران اپیکو به اون ییلاق خوش اب و هوات دعوت کن...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
دوست داشتم این عکس به عنوان یادگاری اینجا باشه ... یک خارجی باعث خنکی دل خیلی از ایرانیا از جمله خودم شد:D
واقعاً برام سخت بود بعد از آنهمه توهین که این کره ایها به ما داشتند همینطور قِصر در برن ...هر چن که این حرکت تو عرف نبود ولی اینجا جاش بود بنظرم ... اگه من جا کی روش بودم یه چیز دیگه هم حواله مربی ونیمکت نشینای کره ای میکردم:Dخیلی شانس آوردن مندی اونجا نبود=))
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
...مقصودت رو که سعی میکنی مثل ببعی با زبون بی زبونی به ما احولان حالی کنی درک میکنم....
...چه سختی میکشی و چه زجری میکشد انسان....همی...کاشک در ادامه این رقص و سماع اسمانی که شطحاتش برروی شن کنار دریا خودنمایی میکنه یه موج بلند به ارتفاع امپایر استیت میاومد خودتم کنار کلمات منقش بر شن خوراک شیر ماهیا میکرد....
....حالاااااللللااا بیااااا....دس دس....بلرزوووونننن.....امشو شو ااا....دیگه پررو نشو...:*X-(
حالااااااا بیا وسط .. دستا همه بالا ..برقصین همه یالا ....ای شیطونا :Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
مندی جان
سلام
اینو داشته باش
سیاست
دامادی که همسرش را هدیه می دهد! + عکس
امشب، شب عروسی من است. من آماده ام تا همسرم را به مجاهدین [(شورشیان سلفی)] در سوریه هدیه دهم تا بشار اسد را ساقط کنند.
پارسینه :تازه داماد لیبیایی، این عکس را با افتخار در مراسم عروسی اش انداخته است.
بر روی پلاکارد نوشته شده است:
«امشب، شب عروسی من است. من آماده ام تا همسرم را به مجاهدین [(شورشیان سلفی)] در سوریه هدیه دهم تا بشار اسد را ساقط کنند.»
گفتنی است گروه کثیری از علمای وهابی با صدور فتوایی که به «جهاد نکاح» مشهور شده است، از زنان جهان عرب خواسته اند تا به سوریه روند و بدون ازدواج دائم، خود را در اختیار شورشیان مسلح قرار دهند تا نیاز جنسی آنان ارضا شود.
رذالت و بی شرفی و حماقت و پستی برای بعضیها بلا نسبت دوستان پایانی نداردX-(
انجاست که دین نما آفت جان و مال و ناموس مردمان کج اندیش خود میشوندتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postمندی جان
سلام
اینو داشته باش
[/COLOR][/B]
هر چن که ما یک ثواب بیشتر نبردیم ولی اون شست ونه تا ثوابش نوش جونت ..گوش بشه به استخونت ..حوری بهشتی بشه به رگای قلبت=))
به نظر من میشه یه کار کرد عمو ساسی ..رفت تو جاده ای که میره سمت سوریه ..اون تابلویی که روش نوشه به سمت سوریه رو برعکسش کنیم به سمت کشور خودشون :-B
اینطوری نه فتوا میسوزه نه جیگر:Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
نظر