حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

خوب ..ایامی هست که مراسم عروسی زیاد برگزار میشه وممکنه شما هم هوس کنین برقصین یا بلندتون کنن و مجبوری باید برقصین :">

مومنین که حرجی بهشون نیس:D ولی مومنات محترم توجه داشته باشن خیلی ضایع هس که رقص بلد نباشین تو اینجور مواقع

حالا نگران نباشید ..اول این آهنگو دانلود کنین تا بگم بعدش چی کار کنین ;)

بگردم آی بگردم میخام دورت بگردم میخام قربون تو من برم وبرنگردم
    http://www.mediafire.com/?5dsdqu6gi1jluhx

آهنگ نرم وملایمی هست ... چن تا نکته رو قبلش بگم.. سعی کنین برا رقص با این آهنگ کفش پاشنه دار بپوشین ..داشتن دامن بلند هم به زیبایی رقصتون کمک شایانی میکنه ... پرتاب موهاتون به سمت چپ و راست بینده رو مبهوت میکنه پس ازش غافل نشین ...البته فقط دو تا سه بار نهایت و فاصله بینشون هم سه تا چهار دقیقه باشه

اما مومنین=)) نه دامن میتونین بپوشین نه موهاتونو پرتاب کنین:pبعضیا هم کچل هستند که کلاً از مجلس برن بیرون :D حواستون باشه هر چی کفشتون پاشنه اش بلند تر باشه رقصتون زیباتر میشه .. اگه قیصری باشه که خیلی عالیه ..اگه نبود سعی کنین بیشتر دست بزنین مگر اینکه تو رقص ماهر باشین وگرنه ضایع میشین

تو این رقص فقط با کمر و باسن وگردن وشیکم بیشتر کار کنین ..جابه جایی کمتری داشته باشین ..سعی کنین هر 10 تا 15 ثانیه با سه تا قدم نیمه بلند جاتونو عوض کنین ... تحت هیچ شرایطی رقص گردن و باسن رو باهم نرین ..هر کدوم سوا و هر کدوم حدوداً شش تا هشت ثانیه L-)

مومناتی که لاغرترن بیشتر میتونین برقصین ...اونایی هم اضافه وزن دارن وچاق هستن نگران نباشن این آهنگ به اونا هم میچسبه ..فقط رقصتون در نظر بیینده حالت طنز پیدا میکنه که خنده بیشتری رو لبای بیننده ها میشونه که خیلی خوبه ..تقصیر شما نیس ..ریتم آهنگ به این شکل هست و گرنه شما رقصتون خوب هست

اینو گفتم اگه بهتون بر میخوره وقتی میرقصین بهتون بخندن .. پس سعی کنین بیشتر شما هم دست بزنین و از رقصیدن با این آهنگ منصرف شین
    نکات زیاد داره ..حالا شما با همیناش تمرین کنین ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است
      .....ممد نمیدونم چرا پستای تورو میخونم یاد مرحوم کنفوسیوس میافتم...به اون شیکم گنده و صورت همیشه خندانتم میاد...:D:*
      دکی الان نفهمیدم بهم فحش دادی یا تعریفمو کردی... اما محض احتیاط خودتی!!:D

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است
      این ریزش وحشیانه اونس و دلار رو خیلی دوست دارم. و رحمت بر تو ای روحانی که یه کانالی جور شده شاید یه جورایی در تیم اقتصادیت حضور یافتیم و این سازمان بورس پر از فساد رو کمی سازمان دادیم و همه اشون رو ادم کردیم.
      دکتر مهربان کجایی که بیلی عزیزت رفت تو کابینه روحانی و سرت بی کلاه موند... مراتب تبریک و تهنیت من رو پذیرا باش<:-p<:-p
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

رفقا امروز نشستم یه امار گرفتم ببینم چند تا فیلم داریم و موجودی انبار چقده..
        واسه ثبت در تاریخ می نویسم که در آخرین روز بهار 92

1353 فیلم غیر پارسی زبان که 863 تا انگلیسی زبان بود و 490 تا غیر انگلیسی.. بیشتر ژاپنی. ایتالیایی. اسپانیولی. فرانسوی. هندی و ...
        در این امار فیلم های خارجی دوبله به فارسی هم حساب شده... حجم اشغال شده در حافظه 2459 گیگابایت

در کنار اینها 53 فیلم هم در صف دانلودند که تا آخر تیر به قبلی ها اضافه خواهد شد...

روش انتخاب و نگهداری فیلم ها هم فعلا طبق قانون شخصی زیره:

تعداد رای بیش از 1000 و بالای 7.5 و 75 در IMDB و METACRITIC
        هیچ کدام از فیلم ها نباید نمره IMDB پایین تر از 7.0 و نمره METACRITIC پایین تر از 70 داشته باشند. مگر اینکه میانگین دو نمره بالاتر از 70 باشد. البته با ضرب کردن نمره meta در 10
        در اکثر گونه ها تعداد رای بالای 1000 و یکی از دو شرط دیگر کافی است. الا مستند و موسیقی:

در مورد مستند های غیر موسیقایی همه سه شرط بالا باید وجود داشته باشد مگر اینکه در حال حاضر نمره متا... به آن تعلق نگرفته باشد که ارفاق می گردد.
        کلا از ژانر موسیقی سعی شد دوری شود چون خودش دریایی بی ته بود و توان من محدود.. بنابراین ویدیو موزیک ها و مستند های شامل ژانر موزیک در لیست نیامدند.

فیلم کوتاه جمع آوری نمی کنم الا دو ژانر کمدی و انیمیشن...

پ.ن.
        راستی مندی سرت کجا گرمه دیگه پیام نمی فرستی؟؟ ما که خیالیمون نیست.. امیدوارم این یکی بزنه بترکوندت!!B-)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

خوب در ادامه مباحث آموزش رقص میریم سر این آهنگ :D البته نکته مهمی رو خدمتتون بگم اونم اینکه اونایی که حرفه ای کار میکنن و دوس دارن تو هر مجلسی برقصن سعی کنن تو یه سی دی یا فلش یک گیگ، آهنگایی که قبلاً باهاش تمرین داشتن رو همراه ببرن ..اصول حرفه ای میگه که شما نباید با هر آهنگی که واستون گذاشتن برقصین ..پس برا رقصتون احترام قایل بشینL-)

اول اینکه این آهنگو مندی هدیه میکنه به تمام عروس دامادایی که در این ایام جشنشون هست ایشاله پای هم پیرشن و سعی کنن یه مقدار توقعاتشونو پایین بیارن ببینن که چقدر زندگی شیرین میشه...اینو دانلود کنین و بعنوان هدیه به دوستان وآشنایان و کسانی که براتون عزیزن و دارن باهم عروسی میکنن از طرف مندی وخودتون هدیه بدین :*

دختر شاه پریون اینهمه ناز نداره تو داری دختر شاه پریون اینهمه جهاز نداره ..توداری

ناز کن قهر نکن کارا رو سخت تر نکن دوماد تو رو دوست داره امروز و فردا نکن

دست بزن ،شادی کن ، نیت به دومادی کن عروس خانم هجله میره ، آقای دوماد شادی کن

http://www.mediafire.com/?q3s38pamegufnw2

خوب بریم سر اصل موضوع ..تو این آهنگ که ریتم تندتری رو داره سعی کنین بیشتر از حرکات دست و کتفتون کمک بگیرین و استفاده کنین و با پاهاتون بیشتر بازی کنین ...جابه جایی زیاد شما تو این آهنگ رقص شما رو زیباتر میکنه ..یک مقدار خلاقیت رو چاشنی رقصتون بکنین ضرر نداره ...اصولن تو رقص خلاقیت حرف اول رو میزنه

خسته شدم ..برم یذره خودم برقصم:D

عروس و دامادای عزیز ...اینطوری نباشین خواهشن ...با هم خوش باشین و خوشی هاتونو با هم دیگه تقسیم کنین:*:x

در ضمن یادم رفت بگم ... تحت هیچ شرایطی رای دادن رو فراموش نکنین:D ..من تو این صحنه مطمینم هر چی عروس خانم نوشته تو برگ رای آقای دوماد هم مجبوره بنویسه =))
          آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/21, 14:00.

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

پ.ن.
            راستی مندی سرت کجا گرمه دیگه پیام نمی فرستی؟؟ ما که خیالیمون نیست.. امیدوارم این یکی بزنه بترکوندت!!B-)
            مگه میزاری تو ... هی میای میگی نمودار وپارس بزار شراز بزار که خرابشم ..بعد که ما کلی فسفر میسوزونیم چنگال میندازیم رو نمودار :D اصن نمیری نگاشم کنی ..نمونش وپارس;)

شنیدی که میگن آدم مار گزیده از ریسمون سیا سفید هم میترسه :D .... شده قضییه ما تو این عالم ... الان هر وقت که میخام یه پیام بفرستیم دوتا اِن یکاد و چار قل و صدقه در میکینم که بخیر بگذره=))

ترکوندن ما هم خیالی نیس .. زیاد ترکوندنمون.. عادت کردیم .. مهم اینه که کسی تابحال نتونسته دل ما رو بترکونه :-& :D

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

دیدیمش.. اما قراره ما هم سود کنیما... من به جو روانی بازار نگاه کردم نه اون چنگالت که ایشالله بره به یه جایی....
              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

ممد نقدینگی جدید رسیده،سهم خوب کوتاه مدتی چی داری تو دست و بالت؟!:))
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

نمرینو مراد!!!
                  بخر حالشو ببر:D
                  (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

راستی این رو همینجا بگم که غیبت نشه.. مزخرف ترین نمودارهای کل بورس رو مراد و مندی می کشن... یکی شلخته یکی هم مبهم
                    تفففففففففف:))
                    (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

نمرینو مراد!!!
                      بخر حالشو ببر:D
                      ایران مرینوس؟!این که تو شهر خودمونه!!!بابا این خبری توش نیس،کل کارکنانش رو هم که باز خرید کرده!!!چی شده رفتی طرف نساجی؟

راستی این رو همینجا بگم که غیبت نشه.. مزخرف ترین نمودارهای کل بورس رو مراد و مندی می کشن... یکی شلخته یکی هم مبهم
                      تفففففففففف:))
                      فعلا که با همبن نمودارهای مزخرف بهترین نتایج رو داری میبینی!:p

مندی مدیونی اگه دیگه به سوالای تکنیکالی این ممد نمک نشناس جواب بدی!:D
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

علی الحساب وصندوقتو که دیدی چطور با چنگال ابهاماتم کلش کردم ...شراز رو هم همینکارش میکنم و ایضاً وپارست:D
                        برا ساتیر هم ثتران رو کله کردم =))
                        ساتیر بپر یه لیوان شیر عسل ولرم واسم بیار :D ..آی قربون دستت:))

در ضمن در خصوص چنگال هم قابل شما رو نداره تو خودت ...:D

غمت نباشه مراد بزار ایندفه اونجا پیداش بشه حالیش میکنم
                        :p

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

خدایا.. ای گاگول های برافراشته...#-o
                          موندم چی بهتون بگم.. یعنی اینقد حماقت متراکم در یه جا ندیده بودم...:))
                          چلمنگ نمرینو سرکاریه... ببین با کیا این تاپیک رو سرپا نگه داشته ایما...:->

مندی پشمک, پس هنوز نمی دونی چرا به تو و مراد میسپرم نمودار بکشین؟؟/:)
                          می بینم مشتری ندارین می گم دلسرد نشین:D
                          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

خدایا.. ای گاگول های برافراشته...#-o
                            موندم چی بهتون بگم.. یعنی اینقد حماقت متراکم در یه جا ندیده بودم...:))
                            چلمنگ نمرینو سرکاریه... ببین با کیا این تاپیک رو سرپا نگه داشته ایما...:->

مندی پشمک, پس هنوز نمی دونی چرا به تو و مراد میسپرم نمودار بکشین؟؟/:)
                            می بینم مشتری ندارین می گم دلسرد نشین:D
                            ممد ولی شنیدم میخواد زمین هاش رو بفروشه ها!زمینهاش بهترین منطقه قمه،فقط یه تیکه اش رو بفروشه هم قیمت سهمش میتونه سود بسازه:D

لامصب زمین هاش مثل گنج میمونه،کی روشون کنه خدا میدونه!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

ممدی یه نگاه به ساراب بنداز ببین چند چنده،فک کنم رالی در پیش داشته باشه;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ..
                                ....بابا علی ول کن ختم روزگاره عروسه هزار داماده....نیگا نکن اینجا عکس دختر و رقص میزاره اده اده میکنه صدتا مثل منو تورو تا میکنه میزاره تو جیب بغلش....احمد نمیدونه الان که احمد واله وشیفته اون خامه عنبر افشانش شده 4 تا زیر تخت قایم کرده....
                                ....1- نمودار اینا پشمه....مال تازه کاراست ما با استفاده از روش الهامنتال کار میکنیم...ب2- بین..علی...همچچچییی....امواج فرصتهای خرید بارامی همچون پرنده ای سبک بال به سمت تو پرواز میکنند و در آسمان طلب و نیاز تو میخرامند تا به آشیان ذهنت برسند...
                                ....گاهی محل فرود رو اشتباه میکنند که گندش در میاد....:D;)

....علی من آدم بی جنبه ایم....چرا از رو دست مهرداد نمیخرم...تا دوقرون میاد پایین بچه بازیم گل میکنه....ترجیح میدم از دست یاران تاپیک سهم نخرم....اونا دوستان هستند ....باور کن تصمیم داشتم بعد از این پست برم تاپیک فری ازش بپرسم چرا 3- کروی 5 تومن اومده پایین...پتایرم دم مهرداد گرم سریع به من ندا داد....اومدم بیرون....
                                ...4- علی این خوارزمی تو کدوم گروهه ...اصلا تو لیست سهامای من نیست....پاسارگادو دارم...
                                .5- .علی ...بی معرفت ...یه روز یاران اپیکو به اون ییلاق خوش اب و هوات دعوت کن...

سلام دکی چه طوری ....

1- خوشحالم که روش تحلیل تو هم مثل من و مهرداد هست ... :D ... لینکشو میزارم چک کن ببین درسته یا نه ........ ولی حتما درسته .... وگرنه من پیش تو نبودم ;;)

تورو ارجاع میدم به صفح 9 پست شماره 82 تاپیک خارج از عرف مهرداد و مندی کامل بخونش

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2371&page=9

2- دکی بزار برات بگم .... بازر چهارشنبه رو تا ساعت 9:30 رصد میکردم و دیدم که شراز رو دادند که اگه نداده بودند احتمال صحیح بودن فرضیه من در رابطه با پارسان قوت میگرفت .....
                                هم شراز و هم شیراز یعنی واحد پترو کمپلکس شیرازی پارسان صف اول صبحشون هرکدوم 200 میلیارد بود و دیدم که پارسان هم تقاضا داشت که با عرضه شراز شل شد ....

بزار بهت بگم چرا این حرفو زدم ....

الف- واحد اوره پتروشیمی شیراز سود سنگینی برا پارسان میسازه و یه حرکت مثل قبل عید بهش میده و تا 1000 اجازه نفس کشیدن نمیده .... تحلیلشو شفاف سازی زده میتونی ببینی که سود 400 تونی برای پترو شیراز محاسبه کرده .....

ب- دلیل دوم
                                دلیل دومم بر میگرده به گزارش شیران و نرخ خرید نفت سفیدی که تو بودجه دیده ....سه ماهه آخر 91 که میشه سه ماهه اول سال مالی شیران نرخ خرید نفت سفیدش بیش از نرخی هست که شپنا برا سال 91 گرفته ....

گزارش اخیر شیران که مربوط به پیشبینی بر اساس سه ماهه هست ..... در صفحه 7 آورده 68105 تن نفت سفید رو 1614180 میلیون ریال خریده که میشه تنی 23.701 میلیون ریال ......

جرم حجمی نفت سفید برابر 0.780 هست یعنی شیران نفت سفید رو متر مکعبی 18.487 میلیون ریال خریده ...

اما شپنا

با توجه به صورت های مالی 9 ماهه حسابرسی شده و 12 ماهه حسابرسی نشده نرخ فروشش رو مترمکعبی9.750 میلیون ریال گرفته گرفته ..... ( برا سه ماهه آخر)

این تفاوت قیمت تو سه ماهه آخر یه تعدیل حدود 200 میلیاردی فقط از بابت نفت سفید براش میاره که میشه سهمی 48 تومن ..... البته دلت به این 48 تومن خوش نباشه چون نفت خام رو هم گرونتر پاش حساب می کنند ..... البته اینم بگم که نفت سفید کلا 5 درصد فروش شپنا بیشتر نیست .....

ولی در کل این گزارش شیران مهر تاییدی بر تعدیل 91 شرکت های پالایشی تو سه ماهه اخر هست ....

البته قبلا تو بورس کالا محصولاتی مثل وکیوم قیر حلال لوبکات بالاتر از نرخ صورت های مالی میفروختند که کلا این محصولات مبلغ فروش کلیشون کمه ولی چون نفت سفید جزء فراورده های اصلی هست خیلی مهمه و این نشون میده که نفت گاز و نفت کوره که حجم بیشتر تولیدات شپنا رو به خودش داده به قیمت بالاتری به فروش رسیده ....

شراز و شبریز هم برادر شپنا هستند و نرخ فروش اینا هم مستثنی نیست ..... و انتظار داشتم که بازار به این هلدینگ پترو پالایش واکنش مثبت نشون بده ..... که نداد ...

3- دکی حواست به گروه روی باشه این گروه اکثر محصولاتشون رو صادر میکنند و مبنای فروششون قیمت های جهانی هست و افت قیمت های جهانی تاثیر زیادی روشون میزاره ولی در عوض فملی و فخور و فولاد که صادرات ندارند و تو داخل قیمت گذاری میشند کاری به افت و خیز جهانی ندارند ..... بیلت کاهش پیدا کرده ولی چند روز پیش نرخ های فروش فخور 10 درصد افزایش قیمت گرفتند .... ( فخور تعدیل مناسبتری نسبت به بقیه فولادسازا میتونه داشته باشه ولی ذوب آس فولادی هاست )

4- خوارزمی تو گروه سرمایه گزاری هاست که بانک پاسارگاد و وبصادر زیاد داره .... بانکی ها نافشون به بانک مرکزی وصله ..... تحریم شدن یا نشدن بانکا زیاد مهم نیست مهم رفع تحریم بانک مرکزی هست اصل اینه ..... اگه تحریم سویفتت برداشته بشه که میترکونند ..... یه چیز هم بگم که پی به ای بازار رو بانکی ها تعیین میکنند ... اینو تازه متوجه شدم ....

5- دکی تو این 8 سال اخیر خشکسالی منطقه ما رو جارو کرد و تمام باغ ها خشک شد ..... و هیزمشون هم تبدیل به ذغال شد و رفت ..... زحمت های چندین و چند ساله بر باد فنا رفت ..... دکی اگه بخوام ادامه بدم اصاب مصابم میریزه به هم ولش کن ..... ولی به هر حال مهمون نوازیمون سر جاشه ..... قدمتون رو تخم چشم .... ما بین شیراز و جهرم واقع شدیم یه منطقه به اسم خفر .... 110 کیلومتری شیراز و 70 کیلومتری جهرم ...... مسیرتون اون طرفا بود یه ندا بدید تو خصوصی به هر تعداد که باشید صاحب خونه اید ....

پ.ن: انتظار قبلیم نسبت به پارسان سر جاش هست .... منتظر هستم ...
                                [/B]
                                آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/06/21, 21:15.
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X