در اصل توسط ALEN پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
-
....دوستان...همین الان یه نازنینی یه پی ام به من داد گفت بابا ولش کن این احمقو ادم درست و درمونی نیست مال خیلیارو خورده فردا یه بلا میارن سرش میگن کار تو بوده....
....من کاری بکارش ندارم..ولی سعی کنه طوری زندگی کنه که جلو چشم من ظاهر نشه....خدا سنتی داره باسم استدراج که سنت عجیبو خطرناکیه و خیلی مصداقش به این حضرت اقا میخوره....خودش بموقش سزای کارش رو میده....ما فعلا سعی میکنیم همینجا ...1....به کسانی که به تاپیکش برا خریدو فروش سهم مراجعه میکنند هشدار های لازم رو بدیم....2.....هر از چندی با کمک دوستان قهوه ای یا شکلات یا وانیلیش کنیم....علی جان منهم خودمو داشتم برا ادامه مبارزه اماده میکردم که ناغافل گفتن بعلت شرایط بد جوی ادامه مسابقه به بعد موکول شد....تو بانک ملت گند زده حالا میگه هر 4 روز یه بار میام....:D[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
دکتر من الان اومدم دیدم باز زدی تاپیک بیل رو ترکوندی که.بابا ول کن این بنده خدا رو.چیکارش داری؟
تازه تاپیک جدید زده بودا.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postجدای از همه مباحث و موارد
یه سوال شخصی دارم ازت ممدشکوفه
تا حالا شده عصبانی بشی؟ یا بهتره بگم عصبانیتتو به شکل معمول اون بروز بدی؟
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدکتر چه گرد و خاکی راه انداختی بابا ایول
دکتر سنگر شکن که میگن همیـــــــــــــــــــــنه همیــــــــــــــــــــــــــنه[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postدکتر من الان اومدم دیدم باز زدی تاپیک بیل رو ترکوندی که.بابا ول کن این بنده خدا رو.چیکارش داری؟
تازه تاپیک جدید زده بودا.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابا مهدی جان عصب نداره که ممد...یه تعدادی نورون تو بدنش پخشه گه گداری سردش میشه گرمش میشه ....همین....:D
دکتر منتظر جوابتم.. یا الله .. دیر شد ها..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postتو یه چیز بهم نشون بده که ارزش عصبانیت رو داشته باشه؟؟.. هر مشکلی رو با آرامش راحت تر میشه رفع کرد...
دکتر منتظر جوابتم.. یا الله .. دیر شد ها...
...بابا ممد بی خیال شو...ممد...ممکنه از شبندر خوشم بیاد از لیست تحریمیا خارجش کنم...رو فایرا خیلی مثبته....فکر کنم بتونیم بزاریم یه تاپیک بزنه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
این دایره گشاد عواطفت ما رو کشته.... شبندر و بیلی جفتشون قپی میان.. اما بیلی تحویلت نمی گیره اخه.. شبندر تحویلت می گیره خوبه...
;;)
دکی و مادر ترزا ... مساله این نیست... وسوسه این است!!!:D"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
....ممد جان برا من دوغو دوشاب یکیه من ایکی ثانیه خلقم برمی گرده مشکلی از این باب ندارم...نه فعلا داره از فایرا تعریف میکنه.....بیلی که میمیره با من دوست بشه هی بانازو ادا با من صحبت کرد دید نه اینکارا با اونکاراش جور در نمیاد....بابا ادم رفیقی مثل تو داشته باشه دیگه دشمن برا چیشه.....من الان با فلورانس نایتینگلم...بدمت کوسه های خلیج همیشه فارس یه لقمه چپت کنن....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postدکتر جان خبر جدیدی از فایرا داری ؟
دیگه گوشه پرتفوی من داره کپک میزنه صورت مالی 12 ماهشو حسابرسی کرده؟ آخه واسه گزارش عدم اظهار نظر حسابرس بسته نگهش داشتن[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر