حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
    دکتر جان ناراحت نباش کلا با دو تا جمله من سعی می کنم همه چیزو راحت (کمی احمقانه ) ازش بگذرم.
    1- وقتی داری نابود میشی = ایشالا درست میشه
    2-وقتی نابود شدی = حتما قسمت نبوده
    غمتو نبینممم !!! ;)
    ...والا آلن جان الان یه 5 دقیقه است دارم شماره 1و2 رو باهم مقایسه میکنم ببینم چه نتیجه اخلاقی از توش درمیاد میبینم که همه مراحل روبه نابودیه فلاح ورستگاری خبری نیست....من چاکرتم نه جان آلن من غمگین نمیشم فقط عصبی میشم......بقول ممد مندسن به فدات...ولی کار درستو تو میکنی....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....دوستان...همین الان یه نازنینی یه پی ام به من داد گفت بابا ولش کن این احمقو ادم درست و درمونی نیست مال خیلیارو خورده فردا یه بلا میارن سرش میگن کار تو بوده....
      ....من کاری بکارش ندارم..ولی سعی کنه طوری زندگی کنه که جلو چشم من ظاهر نشه....خدا سنتی داره باسم استدراج که سنت عجیبو خطرناکیه و خیلی مصداقش به این حضرت اقا میخوره....خودش بموقش سزای کارش رو میده....ما فعلا سعی میکنیم همینجا ...1....به کسانی که به تاپیکش برا خریدو فروش سهم مراجعه میکنند هشدار های لازم رو بدیم....2.....هر از چندی با کمک دوستان قهوه ای یا شکلات یا وانیلیش کنیم....علی جان منهم خودمو داشتم برا ادامه مبارزه اماده میکردم که ناغافل گفتن بعلت شرایط بد جوی ادامه مسابقه به بعد موکول شد....تو بانک ملت گند زده حالا میگه هر 4 روز یه بار میام....:D

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

جدای از همه مباحث و موارد

یه سوال شخصی دارم ازت ممدشکوفه

تا حالا شده عصبانی بشی؟ یا بهتره بگم عصبانیتتو به شکل معمول اون بروز بدی؟
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

=)) تو اولین نفر نیستی که می پرسی مهدی...
          نمی دونم چرا اینقد این موضوع برای اطرافیانم مهمه:-/:-??
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

دکتر چه گرد و خاکی راه انداختی بابا ایول
            دکتر سنگر شکن که میگن همیـــــــــــــــــــــنه همیــــــــــــــــــــــــــنه

نظر

• قاتل بروسلی
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 684

دکتر من الان اومدم دیدم باز زدی تاپیک بیل رو ترکوندی که.بابا ول کن این بنده خدا رو.چیکارش داری؟
              تازه تاپیک جدید زده بودا.
              کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
              ندایی آمد که :
              او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                جدای از همه مباحث و موارد

یه سوال شخصی دارم ازت ممدشکوفه

تا حالا شده عصبانی بشی؟ یا بهتره بگم عصبانیتتو به شکل معمول اون بروز بدی؟
                ...بابا مهدی جان عصب نداره که ممد...یه تعدادی نورون تو بدنش پخشه گه گداری سردش میشه گرمش میشه ....همین....:D

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  دکتر چه گرد و خاکی راه انداختی بابا ایول
                  دکتر سنگر شکن که میگن همیـــــــــــــــــــــنه همیــــــــــــــــــــــــــنه
                  ...من غلام معرفتتم اتا...در طلب مقصود باید سرو جان بدی فوق کلیه که سهله.....قابل توجه عاشقان....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                    دکتر من الان اومدم دیدم باز زدی تاپیک بیل رو ترکوندی که.بابا ول کن این بنده خدا رو.چیکارش داری؟
                    تازه تاپیک جدید زده بودا.
                    ....بروس جان دیگه تاپیک حال نمیده تکراری شده....ایندفه باید بزنیم خودشو بترکونیم....

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ...بابا مهدی جان عصب نداره که ممد...یه تعدادی نورون تو بدنش پخشه گه گداری سردش میشه گرمش میشه ....همین....:D
                      تو یه چیز بهم نشون بده که ارزش عصبانیت رو داشته باشه؟؟.. هر مشکلی رو با آرامش راحت تر میشه رفع کرد...
                      دکتر منتظر جوابتم.. یا الله .. دیر شد ها...
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                        تو یه چیز بهم نشون بده که ارزش عصبانیت رو داشته باشه؟؟.. هر مشکلی رو با آرامش راحت تر میشه رفع کرد...
                        دکتر منتظر جوابتم.. یا الله .. دیر شد ها...
                        '
                        ...بابا ممد بی خیال شو...ممد...ممکنه از شبندر خوشم بیاد از لیست تحریمیا خارجش کنم...رو فایرا خیلی مثبته....فکر کنم بتونیم بزاریم یه تاپیک بزنه....

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

این دایره گشاد عواطفت ما رو کشته.... شبندر و بیلی جفتشون قپی میان.. اما بیلی تحویلت نمی گیره اخه.. شبندر تحویلت می گیره خوبه...
                          ;;)

دکی و مادر ترزا ... مساله این نیست... وسوسه این است!!!:D
                          (نيچه)

نظر

• ALEN
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 746

دکتر جان خبر جدیدی از فایرا داری ؟
                            دیگه گوشه پرتفوی من داره کپک میزنه صورت مالی 12 ماهشو حسابرسی کرده؟ آخه واسه گزارش عدم اظهار نظر حسابرس بسته نگهش داشتن

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

....ممد جان برا من دوغو دوشاب یکیه من ایکی ثانیه خلقم برمی گرده مشکلی از این باب ندارم...نه فعلا داره از فایرا تعریف میکنه.....بیلی که میمیره با من دوست بشه هی بانازو ادا با من صحبت کرد دید نه اینکارا با اونکاراش جور در نمیاد....بابا ادم رفیقی مثل تو داشته باشه دیگه دشمن برا چیشه.....من الان با فلورانس نایتینگلم...بدمت کوسه های خلیج همیشه فارس یه لقمه چپت کنن....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                                دکتر جان خبر جدیدی از فایرا داری ؟
                                دیگه گوشه پرتفوی من داره کپک میزنه صورت مالی 12 ماهشو حسابرسی کرده؟ آخه واسه گزارش عدم اظهار نظر حسابرس بسته نگهش داشتن
                                ...اره اوضاش خوب به بالاست آلن جان یعنی فکر میکنم بازای این مدت بسته بودن حال مشتی بده.....من 12 ماهه رو این شنیدم.....مقدار زیادی از موجودیانبارو داده اینور 3 ماهه اش محشره.....

نظر

در حال کار...
                                X