در اصل توسط زمانه کهن پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post..من فایرا هم دارم که 6 ماهه بسته است...کلی پولم توشه....حالا نوبت توا یکی بگی...:D[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post..با سلام بر دوستان و یاران تاپیک...
....لازمه در ابتدای کار تبریک بگم ازدواج دوست و کارگزار عزیزم وحید رضا رو به خودش و خانواده گرامیش....امیدوارم زیر سایه پروردگار متعال و آقا امام زمان سالها در خوشی و شادکامی در کنار همسرشون زندگی کنه....
...دیشب توفیقی شد که چند تن از دوستان رو در مراسم عروسی ببینیم....حسین 7 و قهاری و رضا حیدری عزیز....مهرداد ذکر خیرت زیاد بود....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...زمانه من سوختم....خودتو معرفی کن ....
....الان زنگ زدم آلو مینیوم سازی...میگم فایرا....یکی گوشی رو برداشته میگه نمنه....08612162611...آقای لیتانی....
از این به بعد هم هر سهمی را که اسم ببریم همه ازش فرار می کنن چون به تحلیلامون دارند ایمان می یارند.
ایمان بیاوریم به فصل زرد.........[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
"شاوان" اطلاعات نمی دهد!
مالمیر در اعلام زمان بازگشایی نماد معاملاتی "شاوان" گفت: در آخرین جلسه ای که با حضور مدیران پالایشگاهی برگزار شد، نماینده ای از پالایشگاه نفت لاوان حضور نداشت و با وجود آنکه قرار بود نمادهای این گروه به صورت همزمان مورد بازگشایی قرار گیرند، اما به دلیل عدم ارایه اطلاعات مربوط به سال های مالی 91 و 92 تاکنون، نماد مذکور همچنان متوقف باقی مانده است و همکاران در حال پیگیری و دریافت اطلاعات از شرکت میباشند.[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط زمانه کهن پست شده است View Postدکی جون بدجوری داریم خودمونو بی اعتبار می کنیم آدم که با دست خودش کوس رسوایی خودشو نمی زنه دیگه همین جا تمومش کنیم . می ترسم بچه ها جمع شن و یه امور خیریه برا کمک به من و شما بزنن.
از این به بعد هم هر سهمی را که اسم ببریم همه ازش فرار می کنن چون به تحلیلامون دارند ایمان می یارند.
ایمان بیاوریم به فصل زرد.........
...نه بابا چی تمومش کنیم حالا چی میشه مارو تحت پوشش بگیرن راه دوری میره....من الان یه بیمه فکسنی ندارم.....کی جوابگوی زن وبچه منه...:D...حرکات ما در بازار سهام اصولی و قیقه چرخ گردون و بازی روزگار باما سر جنگ داره....:D[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...
...نه بابا چی تمومش کنیم حالا چی میشه مارو تحت پوشش بگیرن راه دوری میره....من الان یه بیمه فکسنی ندارم.....کی جوابگوی زن وبچه منه...:D...حرکات ما در بازار سهام اصولی و قیقه چرخ گردون و بازی روزگار باما سر جنگ داره....:D
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...
...نه بابا چی تمومش کنیم حالا چی میشه مارو تحت پوشش بگیرن راه دوری میره....من الان یه بیمه فکسنی ندارم.....کی جوابگوی زن وبچه منه...:D...حرکات ما در بازار سهام اصولی و قیقه چرخ گردون و بازی روزگار باما سر جنگ داره....:D[CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
نظر