حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...سلام وصبح بخیر به دوستانم و آرزوی داشتن ماهی پر از خیر و برکت برای شما...به روزهای حزن انگیز و ماتم زای شهادت مولای جوانمردی و حقیقت....شاه مردان مولای مومنان علی نزدیک میشیم...باشد که دست توانای مولا دستگیر دنیا و اخرت همه ما باشد....
    ....یه توصیه برای دوستانی دارم که احیانا ریسک گریز هستند و در عین حال مایل به سرمایه گذاری در این بازار مکاره....من کگل رو پیشنهاد میدم که یکی از بی ریسک ترین..پر پتانسیل ترین و بنیادی ترین سهام بورس میباشد...کف سهم رو در بد ترین حال 930 و در صورت جنگ 880میبینم....
    ....والبر دوست عزیز سهم خوبیه و رو منفی اضافه کردنش بصورت پله ای توصیه میشه...
    ....باور کن دل من ممد مهرداد ودوستانم که اونجا هستند بسیار تنگ شده....باور کن با علی جمالی صحبت کردم و بسیار مشتاق و مایل به برگشت دوستان و حضورشو ندر این تاپیک و برگشتن به سبک وسیاق سابقه.....ممد اصلا مشکلی برای اداف پیش اومده ارتباطی با تو نداره برگرد بیا اینجا روزای خوبمونو دوباره شروع کنیم....
    ...مندی....حضورتو پررنگ تر کن....تو یادگار دوستانم هستی الان اینو که نوشتم اشک دوره چشمم حلقه زده....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• has456
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 52

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...سلام وصبح بخیر به دوستانم و آرزوی داشتن ماهی پر از خیر و برکت برای شما...به روزهای حزن انگیز و ماتم زای شهادت مولای جوانمردی و حقیقت....شاه مردان مولای مومنان علی نزدیک میشیم...باشد که دست توانای مولا دستگیر دنیا و اخرت همه ما باشد....
      ....یه توصیه برای دوستانی دارم که احیانا ریسک گریز هستند و در عین حال مایل به سرمایه گذاری در این بازار مکاره....من کگل رو پیشنهاد میدم که یکی از بی ریسک ترین..پر پتانسیل ترین و بنیادی ترین سهام بورس میباشد...کف سهم رو در بد ترین حال 930 و در صورت جنگ 880میبینم....
      ....والبر دوست عزیز سهم خوبیه و رو منفی اضافه کردنش بصورت پله ای توصیه میشه...
      ....باور کن دل من ممد مهرداد ودوستانم که اونجا هستند بسیار تنگ شده....باور کن با علی جمالی صحبت کردم و بسیار مشتاق و مایل به برگشت دوستان و حضورشو ندر این تاپیک و برگشتن به سبک وسیاق سابقه.....ممد اصلا مشکلی برای اداف پیش اومده ارتباطی با تو نداره برگرد بیا اینجا روزای خوبمونو دوباره شروع کنیم....
      ...مندی....حضورتو پررنگ تر کن....تو یادگار دوستانم هستی الان اینو که نوشتم اشک دوره چشمم حلقه زده....
      سلام بر دکتر عزیز
      خوبی کم پیدایی برادر
      محمد که اونجا زده تو کار شعر و شاعری فکر کنم عاشق شده
      منم امروز کمی والبر خریدم با اجازه دوستان;)

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

سلام دکتر جان
        زنگ زدم بورس میگه فایرا گزارش 3 ماهه رو فرستاده مورد تایید بوده شاید همین روزا بیاد رو کدال باز شه

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
          سلام دکتر جان
          زنگ زدم بورس میگه فایرا گزارش 3 ماهه رو فرستاده مورد تایید بوده شاید همین روزا بیاد رو کدال باز شه
          همونجا فحشو میکشیدی به سر تا پاش که اینجور سرمایه ملتو نخوابونن،
          اگه گزارش تاییید شده که باید هرچه سریع تر بیاد رو سایت، دیگه شاید و دو سه روز دیگه اش چه صیغه ایه
          والا با این نوناشون
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• javad60
            عضو عادی
            • May 2012
            • 154

جناب مهربان
            سلام
            اینکه آرزوی خاصی نداشته باشی، خوبه یا بد؟
            اینکه نمیدونی چی میخوای و نمیدونی چی باید بخوای، اسم این مرض چیه؟ درمان داره؟
            حواله به تیمارستان نده، بکوش تا درمان کنی
            راستی، اگه آدم صدرا داشته باشه، این خوبه یا بد؟

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
              دکتر جان از این ام الفساد فایرا خبری داری؟
              .....آلن عزیزم....بقول مرحوم ممد رضی الله عنه.....تتتفففف....
              ....مندی....یعنی با دیدن این تصویر تمام فیزیولوژی هضم و جذب غذا بدون غذا ناخوداگاه در من به جوش و خروش افتاد....شمشیر دو دم مولا بر تارک سرت....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                واااااایییییییی چرا زودتر دلیل منفی خوردن واتی رو متوجه نشده بودم:((
                دکتر یه خواهشی دارم یه تاپیکی بزنی و فقط خرید و فروشای اون روزتو اونجا ثبتش کنی بخدا جای دوری نمیره :x
                یکم هم بیاین واسه اون دنیامون کار کنیم(:|
                ....دمت گرم داش سینا....14میلوین صف خریده 500 هزار تا عرضه شده....دیگه چی....بد کردم زیر سهمو گرفتم نزاشتم سهامدار جز ضرر کنه....بد کردم از مال و منالم برای به سود رسوندن سهامدار جز خرج میکنم....میدوننی چند بار مجبور شدم میانگین بیارم پایین....
                ...باشه داش سینا نمیخواستم....از روز شنبه سرمایه رو میکشم از تو آتی بیرون اونوقت روند سهمو ببینیم.....;)

نظر

• sinashavandi
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 364

دکتر جون ، جون مندی این کارو نکنی تا یکم عرضش بره بالا قاعدتا اون 500 هزار تا هم نبایستی عرضه میشد ولی به یمن ..... عرضه شد
                  تو سهم که باشی میانگین میشه اورد بالا:-B

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...دوستان عزیزی که شپنا دارند....اخبار خیلی خوبی از سود اعلامی و و پوشش سه ماهه بگوش من رسیده از یه منبع فوق موثق....دوست خوبم حمید اعرابی.....کامتون شیرین باشه انشالله....نوش جونتون...

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

.................................................. .........

بتای عزیز از مطلبی که در مورد هنر و دنیای مورد علاقه من قرار دادی بسیار ممنونم ..هیچ چیز در این دنیا برای من لذت بخش تر از رقص نیست هر چند که در این زمینه متاسفانه نتونستم اونجور که خودم میخام ارتقا پیدا کنم ولی تمام تلاشمو تا زمانی که نفس در بدن دارم انجام میدم ...من تمام هنرمو مدیون خاله ناهید خودم میدونم که در مهد کودک مربی من بود ایشون ..خیلی دلم براش تنگ شده
                      خاله ناهید عزیزترینم خیلی دوست دارم :x دلم یه ذره شده برات:* امان از این جدایی ...ناهید من کجایی=((

کار دنسر عزیزم یلدا خانم خیلی خوب بود البته موارد زیادی رو میتونه به رقصش اضافه بکنه که نیاز هست هم فکری در این زمینه داشته باشیم ..من چنتا از کارای دیگش هم دیدم که اونا هم خوب بوده که برای من کارش ، شجاعتش و تفکرش قابل تحسین هست و همین جا میبوسمش:*

متاسفانه در کشور ما دنسر های عزیزمون نتونستن با هم ارتباط داشته باشن و یکی از آرزوهای من تشکیل یک انجمن هست که تمامی دنسرهای عزیزکشورمون دور هم جم شن و بتونن با هم ارتباط داشته باشن و برای رشد وشکوفایی همدیگه تجارب خودشونو در اختیار هم دیگه قرار بدن|-)

اما یکی از دنسرهای مورد علاقه ی من ، عزیز دلم سولماز خانم هست که در مسابقات تی وی پرشیا نفر اول شدن .. که همینجا بهشون مجدداً تبریک میگم ..استاد من هستن ایشون
                      واقعاً چن تا از حرکتاشون معرکه هست بی نظیر ...

یکی از کلیپ هاشونو میزارم امیدوارم لذت ببرین ... فقط من بخش زیادی از کلیپ رو حذف کردم تا حجمش کمتر بشه ...انتهای کلیپ رقص عربی این استاد هست که من اونو حذف کردم ولی فوق العاده بود

به امید روزی که در کشورمون دنسرهای عزیز بتونن در محیط عمومی در کنار جوون ها و خانواده ها به اجرای هنرشون بپردازن و باعث شادی ولذت زاید الوصف ایرانی ها بشن که اونروز روز پرواز من خاهد بود

من چینین روزی رو میبینم و در آنروز من همه ی شما رو به دیدن رقص خودم و دیگر دنسر های عزیز در یکی از پارکای تهران دعوت میکنم

کلیپ سولماز عزیزم
                      :x

البته من سعی میکنم بیشتر در این خصوص صحبت کنم ..یکی از دنسر های مورد علاقه من که از کودکی اونو دوست میداشتم شکیرا هست که همیشه در قلب هست امیدوارم هم خودش و هم کچولوش سلامت و تندرست باشه ..یه بار به سرم خورده بود یکی از کلیپای رقصمو واسش بفرستم وازش بخام منو تو گروهشون راه بده ..امان از این بلند پروازی های من:D

اگر احیاناً دوستان عزیزم این آهنگ خارجی که انتهای کلیپ هست وسولماز نازنین با اون رقصیده رو داره به من هدیه کنه ممنون میشم:*
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

...من نمیدونم چرا همه باید برن اونوقت تو رو با سازو دهل و لامیادا بزارن برای من مندی.....موندم این طنز تلخ روزگارو چطور تحمل کنم......;)
                        .....در کمال پررویی و بیوجدانی بعد از 3 روز از یکی از دوستان که تو سایت در پیت فرابورس عضو هست این نسخه رو برای ممد ببره تا به حولو قوه الهی و به حق این شبای عزیز تلف نشده بکار ببنده....
                        ...amp voltaren n=2 هر2 روز یکبار...
                        ...amp depo medrol n=2
                        ....cap celexib 100 mg=30..هر 8 ساعت...
                        .....drop cm=1..روزی 2 بار روی موضع مالیده شود....
                        ....cap glocosamin+condroitinn=30....روزانه یکعدد با اب فراوان کوفت کنه.....احتمال جان بدر بردن از حادثه زیر 5 درصد....امکان قطع عضو بالای 80 درصد....
                        ....در ضمن ...به ممد بگو...به حرمت شماها و دوستانم که اونجا هستید با منفرد نیم ساعت با تلفن contact شدید داشتم واخر هم قرار شد که پیداش کنمو مسایلو جور دیگه ای حل کنیم...این گره 5 ساله باید جور دیگه ای باز بشه....
                        ...فیزیو تراپی حتما....تندونیت و تنو سینوویت اگر مزمن بشه دیگه ممد باید با پنجه های پات سینی چایی رو ببری تو اتاق....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
                          جناب مهربان
                          سلام
                          اینکه آرزوی خاصی نداشته باشی، خوبه یا بد؟
                          اینکه نمیدونی چی میخوای و نمیدونی چی باید بخوای، اسم این مرض چیه؟ درمان داره؟
                          حواله به تیمارستان نده، بکوش تا درمان کنی
                          راستی، اگه آدم صدرا داشته باشه، این خوبه یا بد؟
                          ....سلام...جواد...مرگه....کاشک بمیری ولی بی آرزو و امید زندگی نکنی....اول وارد فاز رکود روانی میشی....بعد خیلی آرومتر دچار افسردگی مینور میشی...و اهسته تر از اون چراغ دلت خاموش میشه و هیچ چیزی از دنیای اطرافت درک نمیکنی....این سردرگمی تو زندگی روز مره در جامعه الان ما خیلی هم غریب نیست.... یه کمپلکس مولتی فکتوریاله که درمانش چند بعدی و اغلب هم ناکاراست.....برای مردمی که نقطه روشن زندگیشون فردا کردن امروز و صبح روز بعد ...تو غبار خاکستری یه صبح کسل و بیرمق زنده مانی رو فریاد میزنن یا طرف باید ساتورن دوران روم باستان باشه یا موجودی به پیچیدگی فروید تا بتونه خودشو نجات بده....
                          ....بستگی به زمان داشتن داره...اگر 70 تومن خریده باشه که خوب با قیمت الانش رستگار شده...ولی اگر بالای 270 داشته باوده زمانی و رو 100 تومن فروخته باشه و 4 روز افقی تو رختخواب سقفو نگاه کرده باشه حکایت دیگه ای است....

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

دکتر جان تنها ریسک سیستماتیک لاوان اینه که شما هم در این سهم هستید :D(شوخی) :D :D :D

نظر

• eternal_2_6
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 9

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان. برای فردا خرید واتی رو توصیه میکنید ؟

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط eternal_2_6 پست شده است View Post
                                با سلام و عرض ادب خدمت دوستان. برای فردا خرید واتی رو توصیه میکنید ؟
                                دکتر جان آیا پیشنهاد میکنید؟

نظر

در حال کار...
                                X