حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

با سلام
    طاعات قبول
    حالا که دوستان دیگه این جا نیستن
    و دکی هم دل و دماغ حسابی نداره

این ها بخشی از واقعیت هستند؛ وجدان مسؤولان آسوده است؟
    مردم درباره گرانی و کمبود دارو چه می گویند/ فرزندم در مقابل دیدگانم آب می شود ...
    انسولین 1500تومانی 12500 شده/ سرطان پدرم به مرز خطر رسیده ولی دارو نیست/ به عنوان یک پزشک می گویم حتی داروهای معمولی هم مشکل دارند/ میزان آهن خون دخترم از هزار به 5هزار رسیده ولی دارو نیست/ مادرم را به خاطر نبودن دارو از دست دادم...
    عصر ایران - در واکنش به انتشار مطالبی در عصر ایران در انتقاد از گرانی و کمبود دارو در ایران، شماری از مخاطبان، با ارسال نظراتی تجربیات خود را از کمبود و گرانی دارو مطرح کردند که "بخشی از آنها" منتشر می شود:

- من و خواهرم بیماری دیابت داریم. تا ماه پیش انسولین می خریدیم 6 هزار تومان که این ماه 12 هزار تومان خرید کردیم.
    نوار تست قند خون می خریدیم هر عدد 35 هزار تومان که این ماه شده 45 هزار تومان. جالبه که نوار تست قند خون زمانی که دلار 3800 و 4000 تومان بود با قیمت 32 الی 35 هزار تومان فروش می رفت.

الان که دلار 3200 هست با قیمت 45 هزار تومان می فروشند. این جدای از هزینه داروهای پدرم می باشد که دچار ناراحتی قلبی بوده و پلاویکس و ... را با قیمتی که خود بهتر می دانید مصرف می کند! هزینه داروهای ما در هر ماه 300 هزار تومان به جز هزینه پزشک و ... می باشد.

- الان من خودم به داروی بیسموت نیاز دارم که مشابهی هم نداره و تازه داروی گرونی نیست و در داخل هم تولید میشه ولی میگن چون مواد اولیه اون موجود نیست دیگه تولیدی نداریم. این دارو برای زخم مری و معده کاربرد داره . الان من هر روز باید از سینه بسوزم .

- همسر بنده قرص وارفارين (ضدلخته شدن خون) مصرف مي كند كه تاچندي پيش مثل نقل ونبات در همه داروخانه ها بود ولي الان اصلا موجود نيست. اگر ايشان دراثر نبودن قرص دچار سكته شود مسئول كيست؟

کودک در بیمارستان

- داروي بتافرون مخصوص بيماران ام.اس حدود يكماه است توزيع نمي شود چه كنيم؟

- از كيفيت داروها هم صحبت كنيد پسر من به خاطر مصرف يک شربت آنتي بيوتيك ساده كه قبلا هميشه مصرف مي كرد تا پاي مرگ رفت.

- در شهرستان بوکان (آذربایجان غربی) آمپول رگام در سیستم توزیع دولتی موجود نیست و مردم مجبورند آن را در بازار آزاد با قیمت 400 هزار تومان تهیه کنند. لطفاً پیگیری فرمائید.

- بتافرون داروي بيماران ام اس كه با قيمت ماهيانه 80 تومان براحتي در دسترس بود. اين اواخر به 420 تومان رسيده بود كه به هر بدبختي تهيه مي كرديم. چند روز قبل داروخانه هلال احمر قيمت آن را بالغ بر 1.600.000 تومان اعلام كرد .

- باور بفرماييد براي تهيه يک عدد اسپري آسم تمام داروخانه هاي شهرم را گشتم ولي دريغ از يك افشانه. بيماري آسم را هم كه همه مي شناسند. حالا همسرم شبها تا صبح به سختي نفس مي كشد و صداي خس خس سينه اش تا يك كوچه آن طرف تر شنيده مي شود.

- اسپری مینیرین که داروی وارداتی برای کنترل بیماری دیابت بیمزه است چندماه است در بازار پیدا نمی شود و چون داروی نیازمند به برودت است در بازار آزاد هم قابل اعتماد نیست.
    ساخت ایرانی آن به هیچ وجه جواب بالینی نداده . عدم مصرف این دارو باعث عدم جذب آب بدن توسط کلیه ها شده و دفع سریع یعنی ادرار بیش از حد شده و تشنگی همراه با ضعف شدید در بیمار ایجاد می کند.
    این بیماری، ناعلاج و نیاز مبرم به مصرف مداوم دارو دارد حال ببینید بیماران مبتلای به این بیماری چه می کشند ؟ فرزندم در مقابل دیدگانم آب می شود و من چاره ای ندارم چون داروی او یافت نمی شود .

- اوایل سال قبل قیمت انسولین 1500 تومان بود اما اکنون به 12.500 تومان رسیده واقعا مسئول این وضعیت کیست؟

- من كارمند بيمارستانم. الان چندماهي است كه به خاطر نبود دارو هيچ بيمار ام اس ( يک بيماري صعب العلاج) را توي بيمارستان بستري نميكنن... هر چند وقت يكبار خانواده هاشون مراجعه ميكنن و با كلي اميد ميپرسن كه مشكل دارو حل شده؟ و با نااميدي برميگردن.

- قرص مزالازین ایرانی برای درمان کولیت اولسروز می باشد مدتی است نایاب شده است ونمونه خارجی آن 5 برابر قیمت ایرانی می باشد. مسولینی که یارانه دارو را حذف کردند چرا پاسخگو نیستن؟ آیا ما قشر بیمار کم درآمد محکوم به مرگیم؟

- نزدیک به یک هفته پیش برای چندمین بار سرطان روده پدرم به مرز خطرناک رسید . پدرم رو به تهران انتقال دادیم و پزشک داروهایی تجویز کرد اما هیچ کدام را یا داروخانه ها نداشتند یا به یک ورق اکتفا می کردند و البته در بیشتر مواقع خودشان خیلی جالب پیشنهاد خرید آزاد آن را با یک تلفن می دادند و به نوعی به راحتی در داروخانه ها دلالی شکل گرفته است ... تا امروز داروهایی که تا 2 ماه قبل با قیمت 10 هزارتومان می خریدم بعد یک هفته با 2.750.000 تومان و یک هفته جستجو و درد کشیدن و وخیم شدن حال پدرم به دست آوردم ... اکنون با 600 هزارتومان حقوق ماهیانه چگونه این رقم دارو را برای پدرم بپردازم و بتوانم خودم هم امرار معاش کنم ... خدا به فریاد ما بی کسان این دوران برسد.

کمبود دارو

- الان بنده به دنبال داروی خارجی تگرتول هستم. کلی داروخانه رو سر زدم تا دارو پیدا کنم. که با این همه تلاش تازه تونستم 30 عدد دارو که برای مصرف 15 روز بیمارم هست را تهیه کنند.

- من مادرم سرطان داره باید هر ماهه یک آمپول به نام ساندوستاتین تزریق کنه اما الان 3 ماهه که این دارو نایاب شده تورو به خدا کاری کنید این دارو توی بازار آزاد به مبلغ 4 میلیون تومان میفروشند، اما هیچ داروخانه ای اون رو نداره.

- به عنوان یک پزشک می گویم، کاش فقط داروهای بیماریهای صعب العلاج پبدا نمی شد چون این بیماریها معمولا شیوع کمی دارند. مشکل اصلی در حال حاضر کمبود داروهای لازم برای بیماریهای شایع است. متفورمین، رانیتیدین، شیاف استامینوفن، سرم نرمال سالین و بسیاری قطره های معمول چشمی جزو داروهای سهمیه بندی هستند و در شهرستانها کمبودشان شدیدا حس می شود. فقط تهران و شهرهای بزرگ را نبینید.

- خدا می داند که من بیمار دیابتی که اسولین لانتوس ونومیکس استفاده می کنم با قبول نکردن بیمه بر اضافه قیمت داروها شاید نزدیک به 10برابر می پردازم تازه با نامه و خواهش و 100 بار رفت وامد. چه کسی جوابگو خواهد بود؟ من بیشتر مجبور می شوم دوزهای انسولین را با مادر دیابتی ام قسمت کنم .

- خدایا اگه قرص وارفارین نتونم تهیه کنم بابام... ملت کمکم کنید این قرص برای بیماران قلبی که جراحی باز کردند و جلوگیری از تشکیل لخته خون هسته تمام داروخانه های خوزستان رو گشتم پیدا نکردم.

- پدرم هفته گذشته چهار روز تو بيمارساني توي شهرستان به خاطر نبودن يك دارو زجر كشيد. آخرش هم تو تهران از بازار آزاد تهيه كردم.

- مادر گوهری گرانبهاست مادرم را به خاطر داروهای بی کیفیت ازدست دادم.

- بنده خانواده یک بیمار سرطانی هستم که پزشک معالج این بار به ما گفت حتی داروهای ایرانی نیز یافت نمی شود!

- سلام متاسفانه امروز برای پیداکردن یک شربت رانتیدین خارجی برای بچه ام نزدیک به 100 داروخانه تهران سرزدم که درنهایت تونستم پیداکنم. متاسفانه یک شربت معمولی به زور پیدا می شه.

- الان من خودم به داروی بیسموت نیاز دارم که مشابهی هم نداره و تازه داروی گرونی نیست و در داخل هم تولید میشه ولی میگن چون مواد اولیه اون موجود نیست دیگه تولیدی نداریم. این دارو برای زخم مری و معده کاربرد داره. الان من هر روز باید از سینه بسوزم.

- من داراي يك فرزند هستم كه مبتلا به بيماري تالاسمي است و از سال 1373 به طور مداوم هر بيست روز يكبار خون تزريق ميكند و براي كاهش غلظت آهن آمپول دسفرال بايد ماهي 100 عدد (ويال ) نيز تزريق نمايد كه در دوره رياست جمهوري آقاي هاشمي و آقاي خاتمي اين دارو مرتب به صورت رايگان در اختيار همهي بيماران از جمله فرزند دختر من نيز قرار مي گرفت اما متاسفانه در دورهي رياست جمهوري آقاي احمدي نژاد اين دارو توسط داروي ديگري به نام دسفوناك جايگزين شد كه داروي مورد نظر كارآيي داروي اول را ندارد.

دوسال است كه همين دارو هم به تعداد مورد نياز بيماران در اختيار بيماران قرار نميگيرد و منجر به افزايش بار آهن بيماران شده است كه طي دو سال گذشته تعدادي از بيماران به همين علت فوت نمودهاند كه گناه مرگ اين عزيزان به گردن مسؤولان وزارت بهداشت است كه بايد نزد پروردگار عالم پاسخگو باشند.

اينجانب از يكسال پيش وقتي متوجه شده ميزان آهن خون دخترم از هزار به پنج هزار افزايش يافته است مبادرت به خريد قرص اكسجيد نمودم و ماهي دويست هزار تومان هزينه خريد اين قرص را با صرفه جويي در مخارج ديگر زندگي تامين مي كردم و الان مقدار آهن خون دخترم تا دوهزار كاهش يافته است اما اينك اين قرص هم در داروخانه هاي خاص (29 فروردين تهران ) موجود نيست. خواهشمند است مشكل ما را هر طور كه صلاح ميدانيد به مسولين محترم برسانيد.

- یک بیمه تکمیلی درمان گرفتیم که سرطان رو پوشش بده . کل مبلغی که بابت شیمی درمانی میدن 5 میلیون تومنه در صورتی که هر مرتبه داروی شیمی درمانی از هلال احمر بین 1 تا 1.5 میلیون در میاد یعنی یه دوره درمان شش ماهه با داروهای توزیعی هلال احمر میشه 8 تا 12 میلیون. این چه پوششیه؟

- من این روزها واسه چندتا دارو برای افراد مختلف مثل مادر و مادربزرگ و خودم و ... ناچار بودم دنبال دارو باشم که خیلی از داروها رو میگن یا نیست یا توزیع نشده اگر هم بیاد با تغییرات قیمت های بالا مثلا یک آمپول یک ماه پیش گرفتم 50هزارتومان این ماه گرفتم 100 هزار تومان این شرایط واقعا برای بیماران و خانواده ها کمرشکن و کشنده است.

- من پسري دارم كه از بدو تولد به اختلال سندرم بارتر مبتلا بود و الان بايد روزانه 21 قرص پتاسيم كلرايد در سه نوبت بخوره تا حداقل پتاسيم حياتي براي زنده بودنش تامين بشه كه اصلا در بازار نيست و پس از جستجو از كل ايران ميتونم با رابطه و خوش شانسي گاهي 300 تا 400 قرصشو پيدا كنم اونم با قيمت هر بسته 100تايي 28000 تومان كه براي 5 روز بيشتر نمي رساند.
    اين به غير از ساير داروهاي مكمل مورد نياز است و علي رغم كارمند بودن و تحت پوشش انواع بيمه جزو داروهاي تحت پوشش بيمه هم نيست!! حالا ببينيد مني كه كارمندم چقدر بايد در ماه هزينه كنم چه برسه به يه بنده خدايي كه وضع بدتري هم داره .
    خواهشمندم اين رشته معضل دارو رو تا رسيدن به نتيجه از رو سايتتون قطع نكنيد تا امثال ما كه صدامون به جايي نمي رسه مسايل رو بگيم شايد يكي دلش به رحم بياد.

- من بيمار سرطاني دارم كه داروي هرسپتين بايد تزريق كنه . الان اين دارو در هلال احمر پنج ميليون و پانصد هزار تومن و در بازار آزاد حدود 9 ميليون تومن است. بيماري كه 18 نوبت بايد اين دارو را تزريق نمايد شما حساب كنيد چه مقدار بايد هزينه كرد. تمام درامد من كارمند در ماه كمتر از يك ميليون است. از شما مي پرسم چه بايد كرد....

- برادرم مبتلا به بیماری صرع خفیف هستند و دکتر برای ایشان قرص سدیم ولپرات تجویز کردند بسته 100تایی این قرص جواب دو هفته ایشان را می دهد... حال متاسفانه این دارو نایاب شده و فقط داروخانه هلال احمر آنرا عرضه میکند که به زور جواب نیاز بیمار را بدهد. و اگر این قرص قطع شود بیمار دچار تشنج می شود!

- من هم داداشم بیماری راشیتیسم مقاوم به درمان داره. به تجویز پزشکان روزی 3 کپسول روکالترول باید مصرف کنه. وگرنه در عرض 1-2 ماه دیگه نمیتونه حرکت کنه و کاری انجام بده. الان بیشتر از 1 ماهه که نتونستیم قرص هاشو پیدا کنیم. شرکت ایرانی که قبلا تولید میکرده، دیگه تولید نمیکنه. دادشم هم هر روز ضعیف تر رو ضعیف تر میشه.

- ویتامین ب 1 تو داروخانه ها نیست شما دنبال داروی سرطان و ... هستین

- من به علت موج گرفتگی شدید به تجویز پزشکان معالج سالهاست داروی اعصاب مصرف می کنم که چند سالی است قرص دپاکین 200 روزی دو بار مصرف می کنم که مدتهاست پیدا نمی شود و بالاجبار قرص دپاکین 500 را نصف صبح و نصف ظهر می خورم که اونهم سه ماه است پیدا نمی شود شما رو بخدا من چه گناهی دارم که باید اینجوری عذاب بکشم تازه همون هم بهایش سه برابر شده.

- سلام من بیماری اسکیزوفرنی دارم و دپاکین 500 مصرف می کنم قبلا برای 120 قرص 60 هزار تومان پرداخت می کردم الان باید 120 هزار تومان پرداخت کنم به شرطی که دارو گیر بیاد از مسئولین تقاضای رسیدگی عاجل دارم .

- من پسري دارم كه از بدو تولد به اختلال سندرم بارتر مبتلا بود و الان بايد روزانه 21 قرص پتاسيم كلرايد در سه نوبت بخوره تا حداقل پتاسيم حياتي براي زنده بودنش تامين بشه كه اصلا در بازار نيست و پس از جستجو از كل ايران ميتونم با رابطه و خوش شانسي گاهي 300 تا 400 قرصشو پيدا كنم اونم با قيمت هر بسته 100تايي 28000 تومان كه براي 5 روز بيشتر نمي رساند اين به غير از ساير داروهاي مكمل مورد نیاز است و علي رقم كارمند بودن و تحت پوشش انواع بيمه جزو داروهاي تحت پوشش بيمه هم نيست!! حالا ببينيد مني كه كارمندم چقدر بايد در ماه هزينه
    كنم چه برسه به يه بنده خدايي كه وضع بدتري هم داره.

- مادر بنده احتیاج به یک قطره چشم دارد که از قیمت 10 هزار تومان به حدود 50 هزار تومان رسیده است. مدتی ناچار شدیم جنس ایرانی بدهیم که چشمش شروع به عفونت کرد. بنده مجبورم حالا به هر زحمتی شده آن را از گوشه کنار شهر تهیه کنم.اما تا کی؟

- مادر من بخاطر عفونت بيمارستاني بالاي90 روزبستري بود تمام داروها رو از بازار آزاد توي داروخانه ها! گير آورديم.

- كپسول كرون (جبران كمبود آنزيم ليپاز)در استان زنجان پيدا نمي شود.

- من جانباز شيمياي هستم كه به انواع مريضي ها ناراحتي ريه ’ قلب ’ كليه ’فشار خون ’ اعصاب ’ وديابت و غيره دچار هستم و نزديك به 28 سال است كه مرتبا از دارو استفتده مي كنم و چندين بار هم مورد عمل جراحي قرار گرفتم. ... الان اسپري خارجي براي ريه را تا 85 هزار تومان خريدم و الان اصلا در بازار نيست و مي گويند اگر باشد بالاي 200 هزارتومان است و داروي فشار خون ايراني كه تا چند ماه پيش 6 هزارتومان ميخريدم 2 روز پيش 21 هزار تومان خريدم در حالي كه خريد دارو خانه همان خريدهاي فبلي است و مابقي هم همينطور !

- امروز بچه 2ساله ام دچار يبوست شده بود. رفتم دكتر 10 عدد شياف گليرسين نوشت داروخانه گفت وضعيت "شياف" خوب نيست ، 5تا بيشتر بهم نداد.

يك بسته 28 عددي قرص ضد انعقادخون پلاويكس كه همانند استمرار مادام العمر حقوق مكتسبه مالي و غير مالي مسوولان شيفته خدمت نقش حياتي براي بيماران قلبي دارد اندكي پيش از اين حدود 51000تومان بود چند روزيست كه به 107000تومان افزايش يافته است.(قابل توجه سهامداران محترم شركت داروسازي دكتر عبيدي جهت محاسبه تعديل epsاز اين بابت )
    توضيح لازم:آنچيزيكه پاره شد قطعنامه دان بعضي جاها نبود بلكه چيزديگري بود.

حكايت كنند از جفاگستري...............كه فرماندهي داشت بر كشوري
    در ايام او روز مردم چو شام..............شب از بيم او خواب مردم حرام
    همه روز نيكان از او در بلا................بشب دست پاكان ازو بر دعا
    رياست به دست كساني خطاست.....كه از دستشان دستها بر خداست
    بسي بر نيايد كه بنياد خود .............بكند آنكه بنهاد بنياد بد

سعدي عليه الرحمه
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....با نوشتن مطلبی که ساسان عزیز در تاپیک من گذاشت نتونستم از نوشتن چند کلمه ای خودداری کنم....
      ...امروز با یکی از نزدیکان تو شمال که متخصص قلب هست صحبت میکردم....وارفارینی وجود نداره و اون هم در بین هموطنان شمالی عزیز که بروز سندرم کرونر قلبی در سنین پایین بسیار شایع هست.....بجاش پلاویکس میدن که قیمتشو ساسان عزیز در یکی از کامنتها نوشت....
      ....شیاف استامینوفن.....شربت مترونیدازول....امپول تهوع.....قرص گیاهی بود بنام veino vitکه برای افراد سبگاری که لخته خون دارند بسیار نافع....قرص ویتامین بی 1...وووووووو...
      ...داروهای تزریقی از باب آنزیو سیتی آنزیو....دیوانه کننده است اوضاع.....
      ...کاشک مشکل به نبود دارو ختم میشد.....داروهای موجود در بازار بطرز خوفناکی بیماررودچار عوارض جانبی شایع و ناشایعی میکنه که سابق بر این وجود نداشت....چی بگم....خدا کمک کنه....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....با نوشتن مطلبی که ساسان عزیز در تاپیک من گذاشت نتونستم از نوشتن چند کلمه ای خودداری کنم....
        ...امروز با یکی از نزدیکان تو شمال که متخصص قلب هست صحبت میکردم....وارفارینی وجود نداره و اون هم در بین هموطنان شمالی عزیز که بروز سندرم کرونر قلبی در سنین پایین بسیار شایع هست.....بجاش پلاویکس میدن که قیمتشو ساسان عزیز در یکی از کامنتها نوشت....
        ....شیاف استامینوفن.....شربت مترونیدازول....امپول تهوع.....قرص گیاهی بود بنام veino vitکه برای افراد سبگاری که لخته خون دارند بسیار نافع....قرص ویتامین بی 1...وووووووو...
        ...کاشک مشکل به نبود دارو ختم میشد.....داروهای موجود در بازار بطرز خوفناکی بیماررودچار عوارض جانبی شایع و ناشایعی میکنه که سابق بر این وجود نداشت....چی بگم....خدا کمک کنه....
        نقل از کاظم نادرعلی:
        درباره تحریم دارو یه چیزی بگم که تا اخرش برید آقای اوباما: ما 8 ترم املت خوردیم و هر یک ماه یه بار ماهیتابه رو میشستیم اون وقت ما رو از تحریم دارو میترسونی!! برو از خدا بترس!
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          نقل از کاظم نادرعلی:
          درباره تحریم دارو یه چیزی بگم که تا اخرش برید آقای اوباما: ما 8 ترم املت خوردیم و هر یک ماه یه بار ماهیتابه رو میشستیم اون وقت ما رو از تحریم دارو میترسونی!! برو از خدا بترس!
          ....اینا حالیشون نیست که با کی طرف هستند ....ملتی که شهادت اوج امال و ارزوش و نهایت فلاح و رستگاریشه حالا قرص اسهالم پیدا نشد ترنجبین میخوره....
          ...این هفته تعداد زیادی از سهام پالایشگاهی باز میشه....این نقد کردن به هوای خرید شبندر هست البته بنظر من شبندر بارها حتی رو قیمتهایی نزدیک به 850 فرصت خرید میده بازار تلاطم زیادی خواهد دااشت ....عرضه جم هم به تاخیر افتاد....
          ..دلم برای دوستانم خیلی تنگ شده و نه تنها تاپیک من بلکه فضای فروم بسیار بیروح شده....یکی از بهترین تاپیکهای تحلیلی بسته شده و کاربرانش متلاشی....
          ...بدست خود شاه بلوط رو از اتیش در میارن....
          ...نمیدونم این سیاستها چه معنی میده....
          .....و سیاستگذارها چه فکری میکنند....
          ....دوستانم در تالار فرابورس تاپیکی زده اند...با همون مطالب زیبا و دوست داشتنی و همون دوستان با معرفت و دلنشین....
          ...بنده اعلام میکنم....اون تاپیک هم شعبه ای از امارت اسلامی شام و عراق و شاخه سوریه این تاپیک هست....:D...چقدر جاشون اینجا خالیه....مهرداد...ممد شکوف....مندسن عزیز من....امیر اچ ام کیو زد...مراد نامرد با معرفت....علی کرم وحید ظهوری مارشال دوگل....ساسان و داش مهدی که هنوز اینجان....چی بگم....

نظر

• ALEN
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 746

دکتر جون برگردین دیگه
            بابا هرچی بوده تموم شده مگه چقدر زنده ایم داشتیم اینجا دور هم حال میکردیم
            دکتر شما بزرگتری اعتصاب رو پایان بده :)
            >:D

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

...با اجازه دوستان از این به بعد بنده صرفا خواننده نظرات ارزشمنددوستان در این فروم باشم و این تاپیک هم بعنوان یادگاری جمعی از دوستان مخلص به اعماق بره....در هیچ فروم بورسی دیگر مطلب نخواهم نوشت و این اخرین روز فروم نویسی من بود....خداوند و مولا یاور همیشگی زندگیتان باشد...انشالله.....

نظر

• فشارکی
                عضو عادی
                • Jun 2012
                • 64

وضع دارو اصلا جالب نیست
                وارفارین خیلی کم شده

X-(

نظر

• mhjmeshkaat
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 33

خیلیا میخوندن حتی بدون تشکر و لذت میبردن از این تاپیک...
                  حالا...
                  راستی چندوقتی بود میخواستم برا اولین بار وارد دارویی بشم
                  اما با فرمایشات دوستان در چند پست بالا دیگه اصلا فکرشم نمیتونم بکنم که از سود دارویی بتونم لذت ببرم... اصلا بیخیال دارویی حتی اگه 1000 برابر بشه

یاد باد آن روزگاران...

نظر

• فرید
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 160

ای بابا ... دکتر دلم گرفت....یه بار دیگه هم گفته بودم دلتنگی برای کسایی که تا حالا ندیدشون ولی تو ذهنت یه تصویر خیالی ازشون ساختی یه جنس نابیه ...
                    دوستون داشتم و دارم...
                    بوس....

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

دانلود

دفترچه ی بهترین خاطرات مندی
                      @};-
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                        سلام مندی
                        میای اینجا شکوفا میشه

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....مندی....واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم...خیلی زیبا بود....خیلی....براوووو.....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

....اینا حالیشون نیست که با کی طرف هستند ....ملتی که شهادت اوج امال و ارزوش و نهایت فلاح و رستگاریشه حالا قرص اسهالم پیدا نشد ترنجبین میخوره....
                            ...این هفته تعداد زیادی از سهام پالایشگاهی باز میشه....این نقد کردن به هوای خرید شبندر هست البته بنظر من شبندر بارها حتی رو قیمتهایی نزدیک به 850 فرصت خرید میده بازار تلاطم زیادی خواهد دااشت ....عرضه جم هم به تاخیر افتاد....
                            ..دلم برای دوستانم خیلی تنگ شده و نه تنها تاپیک من بلکه فضای فروم بسیار بیروح شده....یکی از بهترین تاپیکهای تحلیلی بسته شده و کاربرانش متلاشی....
                            ...بدست خود شاه بلوط رو از اتیش در میارن....
                            ...نمیدونم این سیاستها چه معنی میده....
                            .....و سیاستگذارها چه فکری میکنند....
                            ....دوستانم در تالار فرابورس تاپیکی زده اند...با همون مطالب زیبا و دوست داشتنی و همون دوستان با معرفت و دلنشین....
                            ...بنده اعلام میکنم....اون تاپیک هم شعبه ای از امارت اسلامی شام و عراق و شاخه سوریه این تاپیک هست....:D...چقدر جاشون اینجا خالیه....مهرداد...ممد شکوف....مندسن عزیز من....امیر اچ ام کیو زد...مراد نامرد با معرفت....علی کرم وحید ظهوری مارشال دوگل....ساسان و داش مهدی که هنوز اینجان....چی بگم....
                            ....خوب...پست من به سر جاش برگشت....جناب ناظر یا نظار محترم و عزیز...
                            ....آیا با برگردوندن این پست من غروری جریحه دار شد.....اساسنامه سایت زیر سوال رفت.....به ارکان نظم و اصول سایت خللی وارد شد....
                            ....آیا....با چشم پوشی از بعضا اشتباهات و سعی در رفع و ترمیم اون و بدست اوردن دل افرادی که برای رشد و تعالی این فروم زحمتی کشیدن و میکشن حیثیتی زیر سوال میره یا توان مدیریتی خدشه دار میشه.....ایا بغیر از اینه که رشد وتعالی هر فرومی گذشته از سخت افزار و تواناییهای مدیریتی ارتباط تنگاتنگ و مستقیم به کیفیت و حضور کاربران اون سایت داره.....
                            ....به شرف و حیثیتی که در طول این 35-36 سال جمع کرده بودم 4 گوشه کیبوردمو بوسیده بودمو گذاشته بودم کنار.....
                            ....حالا...چقدر زیباست که دوستان منو هم برگردونید اینجا....بجای نشون دادن تیغو دشنه با تعاملی مثبت و کلامی شیرین و شیوا دوستان من و بروبچ اداف رو به خونه اشون برگردونید...
                            ...این هنر مدیریت و سیری تکاملی در روند رو به رشد این فرومه....امروز اخرین روز منفی پاسارگاده دیگه....ب.گ نفهم؟؟؟؟
                            آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2013/07/14, 10:12.

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

دکتر دمت گرم.روی ماهتو میبوسم
                              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sinashavandi
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 364

بقول ممد اژدهای تحلیل بورس ایران بجون خودم دلم براتون تنگ شده تنهامون نذارین حیف اون جو گرم و صمیمانه نیست که از این سایت بره؟
                                راستی دستت بابت این کلیپ درد نکنه خاطرات دوستانتون با ممد و دکتر برامون زنده شد

نظر

در حال کار...
                                X