حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

هر چن دل خوشی از صنعت خودرو نداریم و این صنعت دل مارو شکوند با این اتفاقی که افتاد ولی چی بگم ... غم یکی دوتا نیس که ....=((

اگه این شاخص بخاد این چنگال رو دنبال کنه و به خط بالای چنگال برسونه خودشو که بلند مدت هست رقم بالایی برای سهاماش میتوان متصور بود ...البته اول باید خط وسط چنگالو بشکونه
    این افتی که الان داره شاید برای جم کردن پتانسیل هست که میتوان خط های صورتی و قهوه ای رو بعنوان حمایت در نظر گرفت که مانع ریزش بیشتر بشه ..بحرحال خوب معامله شده این دوروز....باید دنبال کرد ...خبر همشون بیارن واسم
    /:.sadsmiley.:/

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

با سلام
      تبریک ویژه به دکی
      بخاطر شاوان
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
        با سلام
        تبریک ویژه به دکی
        بخاطر شاوان
        به به عمو ساسی ..چه عجب از این ورا ... کلبه ی فقرا هم عالمی داره ...عمو ساسی جدیدن سهم چی داری تو پاچمون کنی :D

عمو کاپی گل ...شما دیگه چرا اینقده کم پیدا ... این عمو کاپی ما یدونه هواپیما سم پاش
        laughingsmileyداشت بیست وچار ساعت بالا سر این تاپیک بود:D ...یه هفته در میون این تاپیک قفل میشد...کلی قوانین وبخشنامه سر هم میکرد و در تاپیکو باز میکرد...دوباره به هفته نمیکشید که روز از نو

عجب روزایی بود ...

مهربان .. ممد شکوفا .. ساتیرسه شاخ .. علی قلابی ........................................
        :.thumbsdownsmileyan
        امان ازغرور بیجای این انسان ... همه چیزو بدست خودش خراب میکنه ... دریغ از یک ذره گذشت

بحرحال یه روزی هم خبر مندی براتون میارن همتون راحت میشین ..اونوق دیگه افسوس خوردن فایده نداره /:.yead.:/

تا که بودیم نبودیم کسی .... کشت ما را غم بی هم نفسی
        تا که رفتیم همه یار شدند .... خفته ایم و همه بیدار شدند
        قدر آئینه بدانیم چو هست .... نه در آن وقت که افتاد وشکست

راستی اینم بگم دل همتون بسوزه ...عمرن به هیچ کدوم از شما بی معرفتا امضا بدم ...

مندی شهرت جهانی پیدا کرد :D

فیلم ماجراجویانه «مَندی و تونل مخفی»
        /:.yead.:/محصول سال ۲۰۰۹ سینمای آمریکا

من نمیفهمم این ماجراجویانه مفهموش ینی چی ..باز چه دسته گلی برام به آب دادن این آمریکاییا
        :.thumbsupsmileyanim

عاقا امروز تو شبکه نمایش نشون داده ...من که نتونسم ببینم ...کم تلویزیون میبینم ...خلاصه ازکفمون رفت ببینیم این کارگردان این فیلم از شهرت ما سواستفاده نکرده باشه:D ... من الان برم یدونه مستر کارت برای خودم فراهم کنم بفرستم برا کارگردان حق الزحمه ای چیزی خلاصه ناقابل برامون حواله کنن/:.smilingsmiley.:/

مستر علیرضا جمالی داداش ما کل سایتو خریداریم نقد ..دلاری /.:biggrinsmiley.:/ ....هو آر یو مستر

نظر

• ile
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 94

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
          خدایی این ذهن چقدر منحرفه ..اینم از اون خطاهای چشمی نیستا ذهنی هست ...اینا همش درس زندگی هست .../:.yead.:/

تا اینترنتم گرم بشه و تصویر حرکت کنه، ذهنم یه فیلم هندی رو تا آخرش تجسم کرد . ..:-bd
          [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
          [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
          [/COLOR][/SIZE]

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط ile پست شده است View Post
            تا اینترنتم گرم بشه و تصویر حرکت کنه، ذهنم یه فیلم هندی رو تا آخرش تجسم کرد . ..:-bd

مرصی ile عزیز ...خوش اومدی ...خنده ای بر لبان مندی نشاندن مساوی هست با بهشت برین/.:blinksmiley.:/:D ...همیشه شاد باشی عزیز/:.smilingsmiley.:/

خب این آهنگ افسانه هدیه ی مندی به عزیزان:*

آهنگ افسانه/:.wubsmiley.:/

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2934

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

عمو کاپی گل ...شما دیگه چرا اینقده کم پیدا ... این عمو کاپی ما یدونه هواپیما سم پاش
              laughingsmileyداشت بیست وچار ساعت بالا سر این تاپیک بود:D ...یه هفته در میون این تاپیک قفل میشد...کلی قوانین وبخشنامه سر هم میکرد و در تاپیکو باز میکرد...دوباره به هفته نمیکشید که روز از نو

عجب روزایی بود ...
              مندی جان خوبی عزیزم ...
              هستیم مثل همیشه
              بنده شدیدا موارد بالا را تکذیب می نمایم .../:.sadsmiley.:/
              یک هواپیمای سم پاش و این همه کار ... :O
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                مندی جان خوبی عزیزم ...
                هستیم مثل همیشه
                بنده شدیدا موارد بالا را تکذیب می نمایم ...
                یک هواپیمای سم پاش و این همه کار ...
                به به عمو کاپی گل گلاب ...سرافراز فرمودین ... مرصی عزیز .. ما هم به برکت دعای دوستان همراه و غیر همراه سرزنده ایم ...

ببخشین دیگه هیچی واسه پذیرایی نداریم ..مهری که در نقش جهادگرای جنسی رفته سوریه .. وگرنه هنر دیگه ای که نداره این تحفه:D ..ایشاله یدونه خمپاره بخوره اونجاش/:.rolleyessmileyani

عجب تکذیبیه ای عمو کاپی ..بابا شما و هواپیمات کارتون درسته ..ما حوصلمون سر رفته بود کسی نبود سربه سرش بزاریم دیواری ام کوتاه تر شما و علیرضا جمالی پیدا نکردیم /:.yead.:/

خلاصه هر جا هستی خوشت باشه ... ما گاه گداری وقت کنیم تو تاپیکا سرک میکشیم .. تاپیک شما هم از علایق ماست...

ما که قابل نیستیم مهربان کچل به قربان شما و دیگر دوستان /:.happysmiley:./

جای همراهان خالی اولین سرما خوردگی پاییزی قسمت ما شد ...الان در تب میسوزم و میسازم ..از چشام داره حرارت میزنه بیرون:.thumbsupsmileyanim

به قول شاعر که میگه قر تو کمرم فراوونه ..نمیدونم کجا بریزم ....
                >:D<

از بازار امروز ام امیدوارم راضی بوده باشین/:.negaran.:/

من که راضی بودم:((..الان سبد من خودرو هست ... خرینگ خریدم .... ثتران هم که خیلی وقته تو پاچمون هست خدا یه موشک کروز بزنه تو فرق سر سه شاخش/:.happysmiley:./

دیگه کم کم من برم استراحت کنم ممکنه شروع کنم به هزیون گفتن
                :D...ما همیطوریشم اوضاعمون خطری هست دیگه تب هم داشته باشیم خدا بخیر کنه/:.grlim:./

راستی خونه بغلیمون دارن عروس میارن تو خونه بخت ..ایاشله خوشبخت بشن پای هم پیر شن ..کی میشه منم عروس بشم /.:blinksmiley.:/.. عروس دومادا از من یه نصیحت داشته باشین یه مقدار گذشت و بوس همه کارا رو درست میکنه:* ... تو این بدحالی عجب آهنگای جلفی هم گذاشتن .. نه این یکیش خوبه ما هم همیطور تو رختخابمون داریم باسن و کمر میجنبونیم شماها هم بجنبونید بد نیس ..گناش گردن من غمتون نباشه...حالا بیا وسط ...عروس و دوماد ...

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

سلام
                  بر همگی دوستان
                  بل اخص دوستان قدیمی
                  مندی عزیز و ............
                  واقعا از بازگشایی خوب شاوان خوشحال شدم
                  1500 مفت باز شد
                  البته برای امثال دکی که خرید پایین تر شیرین تر بوده تا حالا

نظر

• sinashavandi
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 364

ما فک میکردیم دکی به دیار باقی شتافته ولی مثل اینکه زندست و داره به سوری های عزیز خدمات رسانی میکنه یه چارتی از جمعیت سوریه پیدا کردم که گواه یه اتفاقات جالبی در آینه ی نزدیک میتونه باشه
                    خبری مثل بازگشت دکی یا شهید شدن ایشون که من بعید میدونم غیر از این دو حالت اتفاق دیگه ای بیافته
                    مندی جون بصورت چشمی یه چنگال بنداز رو این نمودار تا ببینیم کجای کاریم!!!
                    من که بعید می دونم اون قله قبلی رو بشکنه در هر صورت چنگال مندی باید این تحلیل رو تائید کنه....

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

از فردا گروه دارو سبز خواهند شد و بازدهى حداقل10 درصدى تا آخر هفته خواهند داشت
                      تارگت كوتاه مدت به شرح زير است
                      دجابر650
                      داكسير 1800
                      ديران 400
                      دالبر 1030
                      درازك 1700
                      دكيمى 360.......

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

امروز به دختر همسایه بغلیمون گفتم: امسال سعادت نداشتیم نذری شما رو بخوریم...
                        برگشته بهم می گه: سعادت نمی خواست، اگه قد یه نخود شعور داشتی و تو این 15 سال یه بار به جای «خدا قبول کنه» یه گل رز می ذاشتی تو ظرف و پس می دادی الان با 4 تا توله هامون پای دیگ بودیم!

بچه بودیم مارو می ذاشتن رو پاشون انقد تکون می دادن تا سرگیجه بگیریم بخوابیم!
                        الان دکترا می گن این کارو نکنین، مغز بچه جابجا می شه!
                        خب حالا تکلیف این مغز جابجا شده ما چیه؟ مغز ما کجامونه الان؟ رسیدگی کنین لطفا.

به هر حال بررسی که می کنم می بینم تنها کسی که به من نخ داد، قرقره بود

زندگی همیشه در جریانه، ولی مشکل اینجاست که ما رو در جریان نمی ذاره

داشتم رپ گوش می دادم بابام گفت: این کیه صداش مثل صدای لوله بخاریه؟
                        گفتم: «هیچکس»
                        یدونه زد پس گردنم گفت به پدرت جواب سربالا نده احمق بی تربیت!

مقصد مهم نیست. مسیر هم مهم نیست
                        حتی خود سفر هم چندان مهم نیست؛
                        این همسفره که خیلی مهمه

یارو پدرش تو بستر مرگ بوده می گه بیا بشین کنارم کارت دارم
                        بعد یه چوب می ده دست پسرش. پسره هم که می خواسته ذکاوتش رو نشون بده قبل از حرف زدن پدرش چوب رو می شکنه. پدره سکته می کنه درجا می میره.
                        مامانش می گه خاک تو سرت این نی از هفت نسل قبل دست به دست به پدرت رسیده بود!

پشت چراغ قرمز یه گدایی اومده کنار ماشین
                        می گم برو اونور پول ندارم، می گه نمی گفتی هم از قیافت معلوم بود!

به یارو گفتن بیا فلان شرکت، 15 روز کار 15 روز استراحت ماهی 400 هزار تومان. یارو یه کمی فکر کرد گفت: نمیشه اون 15 روز هم نیام ماهی 200؟!

الان که نه کولر روشنه نه بخاری، باباها نمی دونن باس دقیقا چیکار کنن تو خونه؟ هی الکی راه می رن و در کابینتا رو باز و بسته می کنن

داداش دوستم رفته مسافرت ماشینشو یه هفته داده دست دوستم باشه. اونوقت داداش من وقتی می ره بیرون شلوارکشو قایم می کنه که نکنه من بپوشمش!
                        از داداش هم شانس نیاوردیم

به بابام می گم دلم گرفته، می گه چاه بازکن تو کابینته
                        یعنی محبت تو خانواده ما موج می زنه

شونه آدم که هیچی،
                        شونه تخم مرغم پیدا نمی شه، سرمونو بذارین روش یه کم گریه کنیم

قبل از ازدواج:
                        پدر: برو خونه شوهرت هر غلطی خواستی بکن!
                        بعد از ازدواج:
                        شوهر: فک کردی خونه باباته هر غلطی خواستی بکنی؟!

به سگ ها که محبت می کنی باوفا می شن
                        به آدم ها که محبت می کنیهار می شن
                        اما به خر که محبت می کنی، اصلا براش فرقی نداره!
                        از بس که ثبات شخصیت داره این بزرگوار

جدیدا فیس بوک شده مثل داهات
                        همه همدیگرو می شناسن!

گفت وگوی کاملا جدی بین دو دختر در تاکسی:
                        اولی: مربی تئاترمون قبلا دستش تومور داشته
                        دومی: تومور مغزی؟!
                        اولی: نمی دونم ... اونشو نگفت

نظر

• KEYAN5533
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 215

سپاس فراوان
                          عالی بود
                          سالم وشاد باشی بزرگوار>:D
                          /.:blushsmiley:./

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

برنامه کاری در کشورهای مختلف

آمریکا : 12 ساعت کار ، 6 ساعت استراحت ، 1 ساعت ماندن در ترافیک ، 4 ساعت تماشای تلویزیون و غذا خوردن ، 1 ساعت کار با اینترنت

فرانسه : 8 ساعت کار ، 6 ساعت استراحت ، 2 ساعت قدم زدن در خیابان ، 4 ساعت کتاب خواندن ، 2 ساعت حرف زدن علیه تلویزیون ، 2 ساعت خندیدن

ایتالیا : 4 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 4 ساعت غذا خوردن ، 6 ساعت حرف زدن ، 2 ساعت خیابان گردی

آلمان : 8 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 2 ساعت اضافه کار ، 2 ساعت تماشای مسابقات تلویزِیونی ، 2 ساعت مطالعه ، 2 ساعت فکر کردن به خودکشی

کوبا : 8 ساعت کار ، 8 ساعت تفریح ، 4 ساعت خواب ، 4 ساعت گوش کردن به سخنرانی کاسترو

عربستان سعودی : 8 ساعت تفریح همراه با کار ، 6 ساعت تفریح همراه با خرید در خیابان ، 10 ساعت خواب

مصر : 4 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 8 ساعت کشیدن قلیان ، 2 ساعت گوش کردن به ام کلثوم ، 2 ساعت حرف زدن در باره جمال عبدالاناصر

هندوستان : 8 ساعت جستجوی کار ، 6 ساعت خواب ، 6 ساعت تماشای فیلم ، 2 ساعت جستجو برای محل خواب ، 2 ساعت برای رد شدن از خیابان

پاکستان : 4 ساعت کار غیر مجاز ، 8 ساعت خواب مجاز، 8 ساعت اعتراض علیه کودتا ، 4 ساعت فرا ر از دست پلیس

ایران : 8 ساعت خواب ، 4 ساعت استراحت ،4 ساعت ارسال اس ام اس و تعریف جوک ، 4 ساعت حرکت در ترافیک ، 1 ساعت کار ،1 ساعت بحث در باره ازدواج موقت ، 2ساعت بحث در مورد سیاست

نظر

• ile
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 94

فک کنم اهالی این تاپیک همه بچه مدرسه ای هستن، دیگه از یک مهر هیچ پستی ارسال نمیشه :.thumbsupsmileyanim
                              [SIZE=2][COLOR=#000000]خرید وساپا:[/COLOR][COLOR=#ff0000] 90 تومان ،[/COLOR][COLOR=#000000]سود فعلی: [/COLOR][COLOR=#006400]100درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]سود هدف :[/COLOR][COLOR=#800080]600درصد[/COLOR][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]،[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]تاریخ امضا :[/COLOR][COLOR=#b22222]11 دی[/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]
                              [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=1][COLOR=#ff0000]
                              [/COLOR][/SIZE]

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 484

فکر کنم تب کار خودشو کرده .......
                                خدا بیامرزدش.....
                                خونه همسایشون عروسی...خونه اونا عزا......

نظر

در حال کار...
                                X