حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
    نوشته اصلی توسط مهربان:

...به یاد یارانم....1. برسه روزیکه سر بریده ممد آذین تاپیک باشه.....

....میزان اطلاع من از علوم کامپیوتر باندازه اطلاع بیل گیتس از بازار سهام و 2. ممد از کاهش وزنه....

..منزل تشریف داشتیم و 3. در حال ورق زدن تاپیک مهربان جنت مکان در فرا بورس بودیم که 4. ممد تا اینجا هرچی دهنش اومده شوخی جدی بار من کرده و دایی مهدی قلمبه چاخان شیر شده هل من مبارز میکنه که زنگ در بصدا دراومد....

1. مهربان ما را ز سر بریده می ترسانی؟؟ بیشین بینیم بابا حال نداریم...

2. اطلاعات من از کاهش وزن خیلی هم بالاست.. محض اطلاعت تو 10 روز گذشته 3 کیلو کم کردم.. پیشنهاد می کنم حسادت رو بذاری کنار و بیا به آغوش کاهش وزن علمی...

3. بدون شرح.....

4. مهری جونم تو که بهتر از همه من رو میشناسی و میدونی کی شوخی می کنم و کی جدی....

پ.ن.

فدای اون ذات خوبت مهری.. بیا پیشم که حسابی اماده پذیرایی ازت هستم عشق من!!!

کاش یه جوون مرد پیدا می شد این جواب دندان شکن من رو تو تاپیک موطن و مبدا می چسبوند تا دکی فکر نکنه یتیم گیر آورده...

سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• ALEN
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 746

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ...آلن جان...باز کن مطلبو....برادر....
      خصوصی زدم برات دکتر جان

نظر

• manazmerrikh
        عضو عادی
        • May 2013
        • 39

؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        آخرین ویرایش توسط manazmerrikh؛ 2013/07/17, 08:48.

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

....به یاد یارانم....برسه روزیکه سر بریده ممد آذین تاپیک باشه.....
          ....ساسان...امروز یه 10 تومنی اتی خریدم....بجان خودم اگر ضرر کنم اگر تو بیابونای نجران هم اواره بشی پیدات میکنم....
          عشق منی دکتر
          اصن تو کتم نمیرفت 6برابر شده باشه من فقط 20 درصدشو باهاش باشم
          خریدتو سنگین کن، شماره کارت هم بذار ضررش با من
          فقط باید تا 500 اینا اصلاح کنه ها:D
          اگه ببنده از نوع فایرا و شاوان=)) که چه بهتر
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ALEN
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 746

در اصل توسط manazmerrikh پست شده است View Post
            ای بابا
            خصوصی مصوصی چیه بابا
            به بقیه هم بگین دیگه
            ببخشید شما ؟
            این طرز صحبت اصلا صحیح نیست چون اطلاعاتش محرمانه بود خصوصی زدم براشون !
            مگه من بدهی به شما دارم ؟؟؟!!!!

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

....به یاد یارانم....برسه روزیکه سر بریده ممد آذین تاپیک باشه.....
              ....ساسان...امروز یه 10 تومنی اتی خریدم....بجان خودم اگر ضرر کنم اگر تو بیابونای نجران هم اواره بشی پیدات میکنم....
              ....و اما یه ماجرا....
              ....میزان اطلاع من از علوم کامپیوتر باندازه اطلاع بیل گیتس از بازار سهام و ممد از کاهش وزنه....
              ...واما بعد...آقا ما داده بودیم case خونه رو که ویروسی شده بود پایتخت که باصطلاح ریفرش کنه و بعد از ویروس یابی و ویروس کشی یه چند تا نرم افزار هم اضافه کنه....
              ....از اونجا که بنده بسیار خوش شانس هستم در این موارد وقتی عودت داده شد به بنده متوجه شدم که کار ناقص انجام شده....
              ...زنگ زدم بابا....یکی از اون فنچ منچایی که اونجا هستند بفرست بیاد خونه پا قدمشو هم میدم اینجا این مواردی رو که مشکل داره برطرف کنه....قرار بر امروز شدو ما هم رفیتم که به قرار برسیم....
              ..منزل تشریف داشتیم و در حال ورق زدن تاپیک مهربان جنت مکان در فرا بورس بودیم که ممد تا اینجا هرچی دهنش اومده شوخی جدی بار من کرده و دایی مهدی قلمبه چاخان شیر شده هل من مبارز میکنه که زنگ در بصدا دراومد....
              ...رفتم درو باز کردم دیدم یه پسر 23 ساله مامانی مو بور سفید چشم ابیاومد تو....یه گردنبند فروهر انداختهبود گردنش ویه تسبیحم دور انگشتاش پیچیده بود....شلوار لی چسبونو همچین گوگولی مگولی کیف لپ تاپش رو دوشش هدفون به گوش موی کثیف روی سیاه ناخن دراز :D....من بهزادم شلام....گفتم شلام عزیزم...شما قراره کار کامپیوترو انجام بدی...بله...دیدم بابا این غلمانو نمیشه دم در زیاد نگهداشت پاش اوف بشه گفتم بیا تو....القصه....
              سلام
              بر دکی عزیز
              دکی
              مطمین باش ضرر نمی کنی
              توی سایت همسایه ( تالار بورس)که نوشتن سود شرکت 4 رقمی
              که امید دارم به تومن باشه

من خودم امروز به قبلیهام افزودم حسابی
              روی 54 تومن
              خوب خریدم
              دست فروشنده عجولش درد نکنه<:-p
              به قول سید یاسر عزیز
              همین که صف فروش نمی شه یعنی .............;)
              اره داداش
              فقط امیداورم روی صف خرید دیروز نخریده باشی:p

فعلا فروشنده اتش زده به مالش
              وادعگاه ما یک ماه دیگه>:D<
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...به یاد یارانم....آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند....
                ....سورنای عزیزم...آلن نازنین.....داش مهدی و ساسان نور چشم....بازمانده های دلاوران میز گرد....
                ....سورنا جان....حالا که تو حامل نامه عشق بین مادودلداده هستی در جواب بگو....
                ..1..برو دعا کن به سرت ختم بشه...چیز بریده دیگه ای کنارش اویزون نشه(کسانی که اعتراض به سطح فرهنگی تاپیک دارند...همینی که هه)...حالا که بالاخره همدیگرو میبینیم....
                ..2..بابا معجزه رژیم چیه...دیگه ما که ببو گلابی نیستیم....خودت میگفتی ناچارم از صبح تا شب تو گرما بین کانکسا مدام این سینی چایی رو ببرمو بیارم....مندی به فدات....دیگه شیکمی نمونه....:D
                ...3...جیگرشو داشتی شرح میدادی تا شیردون شیکمبتو میکشیدم بیرون...:*
                ...4...اصلا کی به تو گفته حرف بزنی...
                ...5...گهگداری به عشق دوستانم سر میزنم...ولی پایگاه من اینجاست...هرروز پستاتونو میخونم...به این دایی مهدی بگو کم خالی ببنده میام میزنم میتتترررکونمششاااا....
                ....آلن جان امروز که روندش کمی عجیبو غریب بود...ولی حقوقی خوب جمع میکرد وبنظر من خیلی نمیریزه....
                ...داش مهدی...مطمینی تا 500....جان خودم اگرشنبه فروختم رفت بالا باید از کویر لوت مطلب بزاری بعد ازاین....
                ....بابا عمو ساسان به صنار حساب کرده یعنی در میاد 44 تومنو 5 زار....نه من رو 770 و 760 خرید دارم....اگه خبری که آلن داد باشه که من چمدونا رو به مقصد بوستون میبندم....
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ffhamzeh31
                  عضو جدید
                  • Jan 2012
                  • 17

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                  ببخشید شما ؟
                  این طرز صحبت اصلا صحیح نیست چون اطلاعاتش محرمانه بود خصوصی زدم براشون !
                  مگه من بدهی به شما دارم ؟؟؟!!!!
                  دوست گرامی دراین سایت هیچکس به کسی بدهکار نیست بلکه صحبت این است که ما افراد ناشی رااز الطاف خودتان محروم نکنید

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

...به یاد یارانم....آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند....
                    ....سورنای عزیزم...آلن نازنین.....داش مهدی و ساسان نور چشم....بازمانده های دلاوران میز گرد....
                    ....سورنا جان....حالا که تو حامل نامه عشق بین مادودلداده هستی در جواب بگو....
                    ..1..برو دعا کن به سرت ختم بشه...چیز بریده دیگه ای کنارش اویزون نشه(کسانی که اعتراض به سطح فرهنگی تاپیک دارند...همینی که هه)...حالا که بالاخره همدیگرو میبینیم....
                    ..2..بابا معجزه رژیم چیه...دیگه ما که ببو گلابی نیستیم....خودت میگفتی ناچارم از صبح تا شب تو گرما بین کانکسا مدام این سینی چایی رو ببرمو بیارم....مندی به فدات....دیگه شیکمی نمونه....:D
                    ...3...جیگرشو داشتی شرح میدادی تا شیردون شیکمبتو میکشیدم بیرون...:*
                    ...4...اصلا کی به تو گفته حرف بزنی...
                    ...5...گهگداری به عشق دوستانم سر میزنم...ولی پایگاه من اینجاست...هرروز پستاتونو میخونم...به این دایی مهدی بگو کم خالی ببنده میام میزنم میتتترررکونمششاااا....
                    ....آلن جان امروز که روندش کمی عجیبو غریب بود...ولی حقوقی خوب جمع میکرد وبنظر من خیلی نمیریزه....
                    ...داش مهدی...مطمینی تا 500....جان خودم اگرشنبه فروختم رفت بالا باید از کویر لوت مطلب بزاری بعد ازاین....
                    ....بابا عمو ساسان به صنار حساب کرده یعنی در میاد 44 تومنو 5 زار....نه من رو 770 و 760 خرید دارم....اگه خبری که آلن داد باشه که من چمدونا رو به مقصد بوستون میبندم....
                    درود
                    (جناب مهربان) ارادتمندیم
                    وظیفه سنگین پیغمبری عشق افتاده رو شونه های نحیف من و کمرم رو داره تا میکنه
                    ممد که طلب باباش را از من میخواد انگار خونه زادشم
                    امیدوارم این دو دلداده مهجور دوباره به هم برسند و ما راحت شیم
                    راستی تردیدهایی در مورد هویت جناب مهربانه که البته ممد یا عشق چشماش را کور کرده و پذیرفته یا زیر میزی چیزی بهش رسوندی برای ما هم شفافسازی کن
                    دکتر از پاسارگاد چه خبر!؟:D واتی رو هم که امروز با خاک یکسان کردی البته دیروز سیگنال فروش دادی ولی من جدی نگرفتم
                    دکتر جون یک مقدار غمارگ بخر بلکه چند دقیقه متعادل شه ما هم بخریم;) درد و بلات بخوره تو سر ب. گ
                    راستی قسمت دوم اون رفیقمون بهزاد را بگو که منتظریم

دکتر جون اوامر شما اطاعت شد.من باب حق العمل اون خبر آلن رو رد کن بیاد که بدجوری طلبه شم
                    آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/07/17, 22:35.

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 746

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
                      درود
                      (جناب مهربان) ارادتمندیم
                      راستی تردیدهایی در مورد هویت جناب مهربانه که البته ممد یا عشق چشماش را کور کرده و پذیرفته یا زیر میزی چیزی بهش رسوندی برای ما هم شفافسازی کن
                      دکتر از پاسارگاد چه خبر!؟:D واتی رو هم که امروز با خاک یکسان کردی البته دیروز سیگنال فروش دادی ولی من جدی نگرفتم
                      دکتر جون یک مقدار غمارگ بخر بلکه چند دقیقه متعادل شه ما هم بخریم;) درد و بلات بخوره تو سر ب. گ

دکتر جون اوامر شما اطاعت شد.من باب حق العمل اون خبر آلن رو رد کن بیاد که بدجوری طلبه شم
                      آره دکتر جون منم بدجوری تو کف قسمت دوم بهزادم

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
                        درود
                        (جناب مهربان) ارادتمندیم

آره دکتر جون منم بدجوری تو کف قسمت دوم بهزادم

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

...آلن وسورنا و داش مهدی عزیز....
                          ...توجه شمارو به ادامه برنامه جلب میکنم.....
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ALEN
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 746

...آلن وسورنا و داش مهدی عزیز....
                            ...توجه شمارو به ادامه برنامه جلب میکنم.....
                            از گزارش شبندر برامون حساس تر شده :))
                            دکتر این قسمتو با آب و تاب بنویس سانسور نکن :))

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

دکتر معلومه جزئیات و سکانسهاش زیاده:D از ظهر تا حالا داری تایپ میکنی>:).فقط حیف ژانر مورد علاقم نیست)

نظر

• فرید
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 160

سلام
                                چی شد قسمت دوم دکتر؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X