حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

درود و عرض ادب

۱. دوست خوبم من که انسان بودن رو ارجح بر نرینه یا مادینگی می دونم... اینجا غیر از مندی همه انسانند... فعلا این بمونه تا بعد....

۲. خریدات مبارکا باشه ساسی جان.. شراز بازیش پیچیده است اما واسه ما که هنوز سیگنال خروج نداده...
    جاش معاملات وصندوق رو تماشا می کنم و از خرید در کف هفته گذشته لذت می برم...
    تو وملت هر چی سود کردی نصفش مال منه!!!!
    متاسفانه گرفتاریای زندگی اجازه نداد تحلیلم رو کپشیر رو کامل کنم.. ببین وقتی نرسیدم فیلم نگاه کنم دیگه چه خبره... ایشالله برات خیر کنه... یه حس پوچی مثه خزه داره دورم می پیچه... دوری از خانواده داره آرام آرام به همم می ریزه... خدا رو شکر که فردا تهرانم....

۳. مندی جان.. ای شترمرغ تیزپرواز تاپیک مهربان..
    . عزیزم تو که کاپی رو می شناسی .. یه خلبان ماهر تامکت که عمریه دنبالته بزنه سرنگونت کنه... راستش دیگه تو تیربار ضدهوایی من و مهربان فشنگ و اعتباری باقی نمونده تا ازت در آسمان حمایت کنیم..این دفعه که ویراژای الکی دادی و به امید خدا زد پوکوندت سر نخ دستت میاد... خلاصه ارتفاع بلندپروازیات رو پایین بیار که تو رادارش گیر نیفتی...
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• mohsen kaveh
      عضو فعال
      • May 2011
      • 474

بعضی ها خرشون از رو پل رد میشه !
      بعضی ها گاوشون میزاد !
      تکلیف ما که خرمون رو پل زاییده چیه ؟؟؟:D
      دقت کردید هر وقت تو زندگیمون یه روزنه امید پیدا میشه سریع یه پتروس فداکار پیدا میشه انگشتش رو میکنه توش !!!:D

به عشق در نگاه اول اعتقاد داری ؟ یا دوباره از جلوت رد شم ؟:D
      من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        درود و عرض ادب

۱. اینجا غیر از مندی همه انسانند...

۲.یه حس پوچی مثه خزه داره دورم می پیچه... دوری از خانواده داره آرام آرام به همم می ریزه... خدا رو شکر که فردا تهرانم....

۳. مندی جان.. ای شترمرغ تیزپرواز تاپیک مهربان..
        . عزیزم تو که کاپی رو می شناسی .. یه خلبان ماهر تامکت که عمریه دنبالته بزنه سرنگونت کنه...
        :D:D
        1. حقیقتاً ممد اگه یه جمله درست درمون تو عمرت در مورد من گفته باشی همینه:D .... واقعاً خوشحالم بعد از اینکه بنی منو شناخت تو هم منو شناختی ...من انسان نیستم ...من یه فرشته ام=))

2. عزیزم ..اگه منم بعد یه ماه اللی تللی میخاستم برم ظرف و رخت بشورم ناراحت بودم ..چه برسه به تو که روح لطیفی هم داری (اوووووووووووووووووع):)) ....(خدا رو شکر که فردا تهرانم )..مثل شتر داری دروغ میگی:^o

3. ممد شهلا ...کجای کاری داداااااش ... در یک قرارداد محرمانه کل بنزین هواپیماهای کاپیتان توسط کمپانی مندی تهییه میشه ...زیر قیمت :p ...قرار شده یه موشک بزنه تو فرق سر تو;)
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

در اصل توسط hossein22 پست شده است View Post
          درود بر دوستان منحرف

آقایان و خانمها (البته نفهمیدیم اینجا کی خانم کی آقا ، اگر ممد شکوفای عزیز شفاف سازی کنن ممنون میشم) واقعاً این تاپیک منحرف شده تاپیک شماره یک ما .

شب و روز به کر کر خنده می یوفتیم ، می ترسم همسایه ازمون شکایت کنه .

به هر طریق دوستان منحرف مارو هم یه عضو کوچیکی از منحرفین بدونید ما هم اَنگ منحرف زدیم به خودمون خدا کنه ما سر از نیمکت پارک درنیاریم.
          خوش اومدی حسین ..
          الکی حرف دهن مردم میزاریا حسینا ...منحرف چیه حریف چیه ...اینجا همه مجنون هستن:D
          شما کار به خانم عاغاش نداشته باش ...اگه مطالب تجربی تحقیقاتی گردشگری جاده شمال و اینا داری بگو ...B-)
          چرا به نیمکت توهین میکنی مومن ...نیمکت پارک برای ما مومنین قبله گاه عشاق هست ..البته نیمکت دونفره :">

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
            بعضی ها خرشون از رو پل رد میشه !
            بعضی ها گاوشون میزاد !
            تکلیف ما که خرمون رو پل زاییده چیه ؟؟؟:D
            دقت کردید هر وقت تو زندگیمون یه روزنه امید پیدا میشه سریع یه پتروس فداکار پیدا میشه انگشتش رو میکنه توش !!!:D

به عشق در نگاه اول اعتقاد داری ؟ یا دوباره از جلوت رد شم ؟:D
            محسن نیستی ....
            .............محسن ..مسالهٌ
            خرت نر زاییده یا ماده ؟؟...
            جواب : اگه نر زاییده برو پیش مهربان وممد شکوفه :D..حلال مشکلات هستن این جوونای مخلص:)) .....اگه خرت ماده زاییده بیا پیش مندی B-)
            کاری به پتروس و انگشت و سوراخ نداشته باش ...سوالو جواب بده
            عاشق کی شدی ؟
            جواب:
            اگه عاشق مهربان شدی ... بدون خسرة الدنیا هستی:D ..هر روز باید پول واسش کارت به کارت کنی:p
            اگه عاشق ممد شهلا شدی ...بدون خسرةالاخرة هستی :D...از حوری موری خبری نیس ..مستقیم رفتین جهنم..دوتاییتون:*
            اگه عاشق مندی شدی ....بدون خسرة الدنیا والاخرة شدی ....=))
            اُما ...آمااا ...اگه عاشق این تاپیک شدی ...بهشتی شدی:p

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

امشب اینجا آروم هست .... زیباس ... همه خسته اید ...ناراحتین ... لازم نیس نگران باشید
              با من همراه شین .... نه نه ..نمیخام آرامشتون رو بهم بزنم .. میخام آرامش بیشتری بهتون هدیه کنم ....
              از ناملایمات زمونه رنجیده هستین...ولی شما قوی هستین ... بعد دانلود آهنگ به این عکس نگاه کنین .. خودتون رو با من در این عکس همراه کنین ...

http://www.mediafire.com/?3b07z9nd47bqp8a

از این جاده به سمت جلو حرکت کنین ..هر جا دوس داشتین توقف کنین ..حالابرین کنار آب ...آروم بشینین .... پاهاتونو تو آب بزارین ... لذت ببرین ...چشماتونو ببندین وبهترین ها رو متصور شین ...صدای زیبای پرنده های اطرافتونو بشنوین ... واقعاً زیباس ... آرامش درون رو حس کنین ... چیزهای زیباتری رو در ذهنتون متصور شین ...هر چی دوس دارین ...
              حالا آرامشتون رو بهم دیگه هدیه کنین ..به هر کی دوسش دارین ..بهش فکر کنین ...اونو درآغوش بگیرین ...نوازشش کنین...اگه دلگیرین ..سرتونو در آغوشش بزارین وگریه کنین ...بله گریه ...
              واقعاً زیباست ....فکرتون رو به پرواز بیارین ...به سمت آسمونا ...ستاره ها ...شب مهتابی ...وزش نسیم ملایم بهاری ....
              از اینکه با من همراه شدین سپاسگذارم ... آرامش رو همیشه به همراه داشته باشین ...:*

نظر

• trade secret
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 75

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                امشب اینجا آروم هست .... زیباس ... همه خسته اید ...ناراحتین ... لازم نیس نگران باشید
                با من همراه شین .... نه نه ..نمیخام آرامشتون رو بهم بزنم .. میخام آرامش بیشتری بهتون هدیه کنم ....
                از ناملایمات زمونه رنجیده هستین...ولی شما قوی هستین ... بعد دانلود آهنگ به این عکس نگاه کنین .. خودتون رو با من در این عکس همراه کنین ...

http://www.mediafire.com/?3b07z9nd47bqp8a

از این جاده به سمت جلو حرکت کنین ..هر جا دوس داشتین توقف کنین ..حالابرین کنار آب ...آروم بشینین .... پاهاتونو تو آب بزارین ... لذت ببرین ...چشماتونو ببندین وبهترین ها رو متصور شین ...صدای زیبای پرنده های اطرافتونو بشنوین ... واقعاً زیباس ... آرامش درون رو حس کنین ... چیزهای زیباتری رو در ذهنتون متصور شین ...هر چی دوس دارین ...
                حالا آرامشتون رو بهم دیگه هدیه کنین ..به هر کی دوسش دارین ..بهش فکر کنین ...اونو درآغوش بگیرین ...نوازشش کنین...اگه دلگیرین ..سرتونو در آغوشش بزارین وگریه کنین ...بله گریه ...
                واقعاً زیباست ....فکرتون رو به پرواز بیارین ...به سمت آسمونا ...ستاره ها ...شب مهتابی ...وزش نسیم ملایم بهاری ....
                از اینکه با من همراه شدین سپاسگذارم ... آرامش رو همیشه به همراه داشته باشین ...:*
                مندی عزیز به نظر میاد امتحانارو داری دو در می کنیا؟
                همش تا 20 ام طاقت بیاری تموم میشه

نظر

• محمدسعید
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 263

از فعالان این تاپیک فعال درخواست فعالانه دارم که به صورت فعال در تاپیک زیر فعالیت نمایند تا یک تاپیک فعال به همت این فعالین عزیز به فعالیت عمده برسد.

با تشکر

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread....595#post328595
                  دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• MohammadReza212
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 24

خوش اومدی حسین ..
                    الکی حرف دهن مردم میزاریا حسینا ...منحرف چیه حریف چیه ...اینجا همه مجنون هستن:D
                    شما کار به خانم عاغاش نداشته باش ...اگه مطالب تجربی تحقیقاتی گردشگری جاده شمال و اینا داری بگو ...B-)
                    چرا به نیمکت توهین میکنی مومن ...نیمکت پارک برای ما مومنین قبله گاه عشاق هست ..البته نیمکت دونفره :">

سلام مندی جان

ببخشید با ایدی Hossein22 وارد شدم برای منحرف کردن دوستان این کار رو انجام دادم .... خیلی حال میده. >:)
                    (اصن به ترز عجیبی از انحراف و منحرف خوشم میاد حتی وقتی درس آمار داشتیم هیچی ازش نمی فهمیدم به جز این انحراف از معیار و اینا ....)

از نظر فلسفی هیچ دو کلمه ای ، هم معنی نیستن ولی یه استثنا وجود داره و اونم اینه که کلمه "مجنون" دقیقاً برابر "منحرف" هست . حالا میگی دروغ میگم برو کتابای سقراط و بقراط و صغرا و اینارو نگا کن به این نتیجه میرسی .:p

راستی مندی جان شما که با تجربه هستید چطور اسم آی دی م رو عوض کنم.
                    (در ضمن پذیرای هر گونه پیشنهاد هم هتسم ولی خداییش چیزای تابلو نگید ... البته به هیچ کدوم از پیشنهاد ها هم کاری ندارم آخر سر اونی رو که خودم در نظر دارم میزارم . فقط قصدم افزایش بهره وری به کمک کار گروهی هه و اینا. ... )

اسم خودم " محمدرضا" س . اصلاً شما هرچی دوس داشتی مارو صدا کن(شوخی کردم جدی نگیر ،).:D

راجه مسائل تجربی و اینا .... کل تجربه من از سر کوچه مون تا ته اون کوچمون خلاصه میشه ، با این دلار مگه میشه شمال رفت ... :((

در مورد نیمکت ، نیمکت که قبله گاه شکی توش نیس ولی وقتی که با هدف "گشتن تو روزنامه ی همشهری قسمت نیازمندی ها برای کار " باشه قبله که چه عرض کنم ... اس. :-s

در مورد دونفره بودن نیمکت ،خداییش اینو هستم . . . .. من و لب تاپ عزیزم . .. . . خدای لذته .. تازه اگه توی پارک معروف به اسم ... هم باشه که دیگه جای خود داره .... .. حالا کی خلافش رو میگه بیاد جلو ..

اااااااهههههههه دو ساعت طول میکشه ویرایش کنی. آقا اشتباه ننویسین که کارتون به ویرایش پست بیفته که پدر در میاره .B-)
                    آخرین ویرایش توسط MohammadReza212؛ 2013/05/29, 23:54.

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

امروز صبح وارد تهران شدم...:x

خواهشا دوستان متن زیر که برا مندی نوشته شده رو یا نخونن یا اگه خوندن به روی خودشون نیارن.. خلاصه که شترمرغ دیدید؟؟ندیدید!!!

مندی دور نیست اون روزی که به اتفاق مهربان در صحن همین تاپیک به دار مجازات بیاویزیمت....>:D<
                      می بینم که چشم من و مهربان رو دور دیده ای و در خلوتی میدان از پهلوانان, تاپیک گردانی می کنی... #:-S
                      شک ندارم در امانت مهربان خیانت خواهی کرد و خونت مباح خواهد بود... :-w
                      فعلا یه چند صباحی چنته ات رو خالی کن که اینها همه مدرک جرم خواهد بود...:-?
                      خواهشا خاطرات توهمی و سرکاری نساز و تحویل مردم نده...)
                      مودب باش و رعایت حرمت ها رو بکن... به سن و سال خودت نگاه نکن,اینجا افراد مسن نیز خواننده مطالبند.. رعایت کن.. :-$
                      عنان زبان به دست بگیر و حرفها و شوخی های آنچنانیت رو انقد بی مهابا بر زبان نران... در این تاپیک خانواده تردد می کنه ای شتر مرغ!!! X-(
                      من و مهربان اینجا فقط از نور و حقیقت و دانش و محبت, سخن بر زبان راندیم... آن هم در کمال ادب....اگه نمی تونی در این مسیر قلم بزنی خواهشا خودت یه گوشه مناسبی پیدا کن و سر بگذار و راحت بمیر!!!:)]

پ.ن.
                      تففففف.....X-(
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

ممد به تهران ...به خونه خوش اومدی ...بیا تو میتونی :D ...خوب موقعی انتخاب کردی واسه سربه سرگذاشتن من ...فکرکردی بچه زرنگی .. زرشک ...دوهفته تحمل کن ...

در اصل توسط hossein22 پست شده است View Post
                        سلام مندی جان

راستی مندی جان شما که با تجربه هستید چطور اسم آی دی م رو عوض کنم.

.B-)
                        علیک السلام ممدرضا ... برو تو قسمت ارتباط با مدیران ... منم مدیرمخفی هستم:D

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                        مندی عزیز به نظر میاد امتحانارو داری دو در می کنیا؟
                        همش تا 20 ام طاقت بیاری تموم میشه

تریدی جان ...تا بیست ویکم ..میفهمی ...21 ....بدبخت شدیم رفت تازه دیروز فهمیدم ...گفتن دوتا درسو بیشتر نمیتونین حذف کنین ...منم دوتا حذف کردم:D
                        معلومه تو هم مثل مایی ..به درد دانشگاه گرفتاری ... میدونی واسه چی رفتم دانشگاه ..داستان داره ..چون ممد شهلا گفته داستان نگو منم نمیگم:D

نظر

• kianoshparsa
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1218

خداوکلی چه نفوذی داره مندی دوستانش اگر ما بودیم تا حالا ده بار اخطارو تهدید... آخرشم مسدود شده بودیم ... این مطالب بالا رو که خواندم کلی سهم خوب پیدا کردم حرکت دربازار سهام با مندی حرف نداره بخرین حسابی میره بالا ..
                          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

گاهی گوش کردن به صدای نا مفهموم لذت بخش هست...

نظر

• kianoshparsa
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1218

خداوکیلی چه نفوذی داره مندی دوستانش اگر ما بودیم تا حالا ده بار اخطارو تهدید... آخرشم مسدود شده بودیم ... این مطالب بالا رو که خواندم کلی سهم خوب پیدا کردم حرکت دربازار سهام با مندی حرف نداره بخرین حسابی میره بالا ..
                              مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                              kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• MohammadReza212
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 24

علیک السلام ممدرضا ... برو تو قسمت ارتباط با مدیران ... منم مدیرمخفی هستم:D

:D

[B]ممنون . بالاخره با شخم کردن تاپیک ها به جواب رسیدیم . حالا منتظر اجرا شدن ایییم .... .. ..#:-S

راستی من هرجور محاسبه کردم با انتگرال ، مشتق ، دیفرانسیل ، همبستگی ، و .... نتونستم ارتباط برچسب هایی که پایین این تاپیکه رو ، با بازارهای سرمایه به دست بیارم .:-?
                                (موندم هدیه تهرانی اون پایین چی میگه ) :p
                                (همینطور با پستهایی که در این تاپیک دیده میشه البته از وقتی که ما اینجارو دیدیم ، اونوقت میگن این تاپیک منحرف نیس ..)B-)

البته بعضی وقتها از راه های ساده هم میشه به جواب رسید (ما که نتونستی) ، حالا اگه کسی به جواب رسید به ما هم خبر بده .:-B

نظر

در حال کار...
                                X