--------
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
پستت که پرید و حذف شد!!!=)) تا تو باشی به موی مهربان و آواتار من گیر ندی و کل نندازی>:P
به هر حال توجه کن به این موارد:
1. اگه راجع به موهای مهربان نظر ندم زندگیم طولانی تر میشه!!:p
2. حالا چه اصراری داری که آواتار این مدلی بزنی؟؟:-/
خب یه چیزی انتخاب کن که مردم مجبور نشن بهت پیام خصوصی بدن...
طرف میخواد مخ زنی کنه مجبوره امر به معروفت کنه;)
3. امشب خسته ام شاید زودتر برم.. تاپیک رو تحویل تو می دم.. هر کاری دوست داری باهاش بکن:D
فقط مراقب باش با کسی حرف شوخی نزنی یا خودمونی نشی که آخرش شاید کتک بخوری;)...
تجربه کردمش امشب که بهت می گم...سر شب اومدم به یه بابا تو تاپیک دروداف خیر مقدم بگم دیدم آیدیش معادل نام یه کارگردان بزرگه...فکر کردم طرف خیلی هنرشناسه پس باهاش حس صمیمیت کردم و گفتم بیام راجع به شاهکار استاد کمی شوخی کنیم و دو نفری حالی کنیم... نگو آیدی طرف یه نقطه اضافه داشته و من ساده دل نفهمیده بودم.. در نتیجه یارو اصلا اسم کارگردانه رو هم نشنیده بود چه رسه به شاهکارش!!!
نتیجه این که یارو شاکی شد و یه چیز هم بدهکار شدم:))آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/07, 00:34."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
1- ممد بخیر گذشت حذفش کن تا مهربان ندیده .. خدا خیرشون بده برو بچ پشت صحنه ... هر چی ما حواسمون نیست اونا هست ... ایشاله پیر شن
2- دیگه سلیقه ما اینطوریه ... میخای جالبترشو بزارم اگه ناراحتی ... این تحفه ها میخان مخ مارو بزنن ..زکی .. فقط یه نفر تونس بعد عمری مخ مارو بزنه .. پریشبا منظورمه
3- من غلط بکنم هر کاری بخام بکنم .. منم خیلی خستم .. دیدم مهری جون خاسته بود زود برگردم گفتم حرفشو زمین نندازم
4- نوش جونت .. تا تو باشی فقط با من شوخی کنی و خیر مقدم بگی ...آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/07, 00:55.دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
1. عمرا حذفش کنم!!! :D مهربان یه امشب رو فقط می تونه سر آسوده از دستت به بالین بذاره... باز از فردا رابطه بکش بکش عاشقانه شما دو نفر شروع میشه!!:-SS
2. اقلا اسم طرف رو باید بدونی که عکسشو می ذاری....شاید کسی طلبه شد این رو پیداش کنه و باش وصلت کنه... کمی فکر کن پسر;;)
3. حالا یه بار بهت شماره مهربان رو میدم باش صحبت می کنی و حسابی از خجالت هم در میایین :))
4. من عادت ندارم جز این تاپیک جای دیگه با کسی شوخی کنم... این دفعه هم عشقم به سینما به دامم انداخت...;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
یه آقا یا خانم کاویانی بامرام داریم که چندوقتیه مهمان که چه عرض کنم صاحبخونه شدن تو تاپیک دکی شیطان!!!>:)
ازیشون دعوت می کنیم روی سن تشریف بیارن و خودشون رو معرفی کنند...<:-p
در پایان هم برای جایزه خدمتشون شماره حساب بانکی بنده ارائه میشه تا 10 ملیون تومان توش واریز کنند.:x.. مبارکتون باشه=D>=D>"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
حضرت خودشکوفا جمله امضاتون قشنگه اما یه ورژن دیگش اینه:
کسانی که آزادی را فدای امنیت میکنند نه لیاقت آزادی را دارند نه لیاقت امنیت را. بنجامین فرانکلیندر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
تشکر می کنم... بذاریمش به حساب سلیقه متفاوت مترجمان..;;)
خودم ورژن شما رو ادبی تر و زیباتر می دونم اما صراحت و تندی ورژن خودم رو مناسب این ایام می بینم...<):)
اینه که یکی دو هفته ای باش می مونم;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postیه آقا یا خانم کاویانی بامرام داریم که چندوقتیه مهمان که چه عرض کنم صاحبخونه شدن تو تاپیک دکی شیطان!!!>:)
در پایان هم برای جایزه خدمتشون شماره حساب بانکی بنده ارائه میشه تا 10 ملیون تومان توش واریز کنند.:x.. مبارکتون باشه=D>=D>
با درود
جناب خودشکوفا ممنون از بزرگواریتون.
نخست اینکه من پسر هستم، 30 ساله و مجرد.
بله من هر روز مهمان شما هستم و از نوشته هاتون لذت میبرم. هر روز بعد از بازگشت ار سر کار به خانه، میام تو سایت و بعد از اینکه میفهمم امروز هم کلی ضرر کردم و میبینم که سرمایه ی ناچیزم تو بورس کمتر از روز قبل شده، میام سراغ این تایپیک و با خواندن نوشته های جالب شما و دیدن شیطتنتهای مندسن ضررهام از یادم میره شب راحتر میخوابم و خودم رو برای یک روز سراسر قرمز دیگه آماده میکنم. به هر حال این کشور چیش درسته که ما توقع داشته باشیم بورسش درست باشه! با این حقیقت تلخ باید کنار بیام.
بابت جایزه هم ممنون ولی چونکه کارت عابربانکم سوخته نمیتونم اون رو قبول کنم و هدیه اش میکنم برای نفر بعد. :p
از شما و سایر دوستان که در این تایپیک مینویسید سپاسگذارم و براتون آرزوی سلامتی میکنم. @};-[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postیه آقا یا خانم کاویانی بامرام داریم که چندوقتیه مهمان که چه عرض کنم صاحبخونه شدن تو تاپیک دکی شیطان!!!>:)
در پایان هم برای جایزه خدمتشون شماره حساب بانکی بنده ارائه میشه تا 10 ملیون تومان توش واریز کنند.:x.. مبارکتون باشه=D>=D>در اصل توسط کاویانی پست شده است View Postبا درود
جناب خودشکوفا ممنون از بزرگواریتون.
نخست اینکه من پسر هستم، 30 ساله و مجرد.
بله من هر روز مهمان شما هستم و از نوشته هاتون لذت میبرم. هر روز بعد از بازگشت ار سر کار به خانه، میام تو سایت و بعد از اینکه میفهمم امروز هم کلی ضرر کردم و میبینم که سرمایه ی ناچیزم تو بورس کمتر از روز قبل شده، میام سراغ این تایپیک و با خواندن نوشته های جالب شما و دیدن شیطتنتهای مندسن ضررهام از یادم میره شب راحتر میخوابم و خودم رو برای یک روز سراسر قرمز دیگه آماده میکنم. به هر حال این کشور چیش درسته که ما توقع داشته باشیم بورسش درست باشه! با این حقیقت تلخ باید کنار بیام.
بابت جایزه هم ممنون ولی چونکه کارت عابربانکم سوخته نمیتونم اون رو قبول کنم و هدیه اش میکنم برای نفر بعد. :p
از شما و سایر دوستان که در این تایپیک مینویسید سپاسگذارم و براتون آرزوی سلامتی میکنم. @};-
ای تف به این شانس:-w عجبا.. حالام که یکی پیدا شد جایزه اش رو قبول کنه کارتش سوخته...:((
اما چه باک... الان زیر پستهام پنج تا امضای دیگه پیدا کرده ام که مطمئنم صاحبانشون این جایزه رو با جون و دل قبول می کنند:
hamidreza1364 و AAbas و Brother و noori و Hamid Broker
آقا خوش به سعادتتون.. کاش مندسن الان جای شما بود و این جایزه نصیبش شده بود:">
فقط نگین که جایزه رو با هم تقسیم می کنین که جرزنی قبول نیست...;)
برای رفاه حالتون برای هر یک به طور جداگانه جایزه درب منزلش ارسال میشه>:D<آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/07, 23:50."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
من جایزم رو تقدیم می کنم به مرحم هوگو چاوزبخدا اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود ...
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postممد .... من عضو یه طایفه منسجم بالای 200 نفری هستم (جدیدا آمارش از دستم در رفته )که حداقل با بیش از 30 تا از این زوجای فامیل برو بیا داریم و خونه همدیگه میریم و چون تو روستا هستیم از اوضاع احوال در و همسایه یا بهتر بگم کل ده خبر داریم . یعنی اینو بهت بگم که هر اتفاقی و هر جر و بحث و هر مشکلی رقم بخوره همه خبر دار میشند .... پس یعنی داششت حداقل از روابط خانوادگی بیش از 100 زوج خبر داره
اینو میخواستم بگم که مردایی که زن ذلیلند پدر زنشون هم بلا استثنا زن ذلیلند . این خودش جای سوال زیادی داره .... که علت زن ذلیلی آموزش هایی هست که مادر به دختر میده و ربط چندانی به بی عرضه گی مرد نداره و بی عرضگی فقط و فقط شدت زن ذلیلی رو میبره بالا
از طرفی بهترین دخترا برا ازدواج اونایی هستند که به باباشون بیشترین احترام رو میزارند .... یعنی تو طایفه ما اینطوریه (اینو خودم کشف کردم :D)... دخترایی که برا باباشون احترام ویژه قائلند حتی بیشتر از مادرشون .. این دخترا بعد از ازدواج به شوهراشون خیلی احترام میزارند و کسی جرات نداره جلو رو اینا کمتر از گل به شووهرشون بگه ... B-)
احتمالا خانمای فروم در این باب صاحب نظر ترند;;)
همیشه میبینم این تاپیک بالاست سرزدم تا ببینم در مورد چیه ........مثل اینکه همه چیز هست جز بورس
البته بعضی مطالبا یک مزیت مهمش اینکه استرس تریدینگ رو کم میکنه که بسیا جای تشکر داره
در جواب صحبت دوست عزیزمون باید بگم بعضی از تفکرات بدرستی تو ذهنتون نقش نبسته امروزه تاثیر پذیری ازاجتماع (برای زن و مرد )غیر قابل انکاره و جمله معروف روسری مادر سر دخترشه (البته اگه درست گفته باشم)به نظرم امروزه زیاد کاربرد نداره.
البته الگوی رفتار فرد در خانه (چه پسر و چه دختر) می تواند تا حدودی الگوی رفتار آنها در زندگی مشترک باشد
نظر
-
در اصل توسط trade secret پست شده است View Postسلام خدمت همه دوستان محترم در این تاپیک
همیشه میبینم این تاپیک بالاست سرزدم تا ببینم در مورد چیه ........مثل اینکه همه چیز هست جز بورس
البته بعضی مطالبا یک مزیت مهمش اینکه استرس تریدینگ رو کم میکنه که بسیا جای تشکر داره
در جواب صحبت دوست عزیزمون باید بگم بعضی از تفکرات بدرستی تو ذهنتون نقش نبسته امروزه تاثیر پذیری ازاجتماع (برای زن و مرد )غیر قابل انکاره و جمله معروف روسری مادر سر دخترشه (البته اگه درست گفته باشم)به نظرم امروزه زیاد کاربرد نداره.
البته الگوی رفتار فرد در خانه (چه پسر و چه دختر) می تواند تا حدودی الگوی رفتار آنها در زندگی مشترک باشد
همین الان پسر عمه ام زن ذلیله .... پدر زنش هم زن ذلیله
یکی از 8 تا عموم زن ذللیه........ این عمو 7 تا باجناق داره .. که 6 تاشون زن ذلیلند و ایضا پدر زن خدابیامرزش که میشه دایش هم زن ذلیل بود
تو روستای ما این مورد هنوز کاربرد داره و منسوخ نشده
این مواردی که من دیدم برا اثبات اینکه منشاء زن ذلیلی مادر زن هست برام کافیه
اما به نظر شما که تو این امر صاحب نظرید منشاء زن ذلیلی چیه؟.... و زن ذلیلی رو چه طوری میشه برطرف کرد .... من خودم روشش رو از یکی از باجناقای عموم یادگرفتم که کاملا سنتیه ولی نظر شما چیه؟
دوستان دیگه هم میتونند در این امر خطیر که از صف فروش شرانول برا من مهمتره شرکت کنند.بهترین تفریح خوابه!
نظر
نظر