حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

ریگان:(جوپانتلیانو):بعداز9سال میدونی

آخر به چی رسیدم ؟

مامور اسمیت(هوگووبوینگ):چی؟؟

ریگان:سعادت در جهالت است

دیالوگ ماندگار از فیلم ماتریکس

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
      فقط جوادیه راهن
      امروز دراکولا رو باز بینی کردیم واقعا بعضی فیلمهارو هزار بار هم نگاه میکنی اون طراوت خودشونو از دست نمیدن
      بازی گری الدمن وحشتناک عالی بود
      مهرداد جون دراکولا ازون تیپ نقش هایی هست که هر بازیگر هنرمندی رو وسوسه کنه طرفش بره... اما سلطان بی رقیبش جناب بوریس کارلف بوده که سالهاست رخ درنقاب خاک کشیده... دراکولاهای قدیمی چون مجبور بودند بدون جلوه های ویژه ایجاد وحشت کنند بار سنگینی رو دوش بازیگر می افتاد...>:)

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      امروز یهویی یاد آلمان عزیز افتادم

به یادش

دست هر کودک ده ساله ی شههههههههههههر.....

نخ سیگاری است:-|

فکر می کنم خبری که نباید بهش داده می شد رو بالاخره متوجه شد.. امسال بازیگر محبوب آلمان جان که در نقش کمیسر متهم می کند در ایران مشهور شده بود به رحمت خدا رفت...شاید آلمان جان رفته تو شوک;)

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
      ریگان:(جوپانتلیانو):بعداز9سال میدونی

آخر به چی رسیدم ؟

مامور اسمیت(هوگووبوینگ):چی؟؟

ریگان:سعادت در جهالت است

دیالوگ ماندگار از فیلم ماتریکس
      چند روزه حس دیدن یه فیلم تو مایه های ماتریکس رفته تو تنم... دارم سنگین جستجو می کنم تا بتونم یه آخر هفته رویایی رقم بزنم!!!
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

((چند روزه حس دیدن یه فیلم تو مایه های ماتریکس رفته تو تنم... دارم سنگین جستجو می کنم تا بتونم یه آخر هفته رویایی رقم بزنم!!!))
        فقط میتونم بهت پیشنهادهمون ماتریکس و اگر غیر از اون میخوایی ترمیناتور 2 رو بدم تو این تو این ژانر
        من به اینها میگم فیلمهای جریان ساز و انقلابی

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

عجله نکن ساتیر جان... حاجیت اگه نتونه ده تا فیلم تو همون مایه ها پیدا کنه و ببینه که دیگه باید بره بشینه با مراد خائن تحلیل تکنیکال کار کنه:))
          هر قدر تو بورس بی سوادیم عوضش در سینما دو برابرش بی سوادیم>:D<

ازین مندی کسی خبر نداره؟؟ فکر کنم بلوف های مهربان رو خیلی جدی گرفته و در رفته.. نامرد منو ول کرد تو دهن شیر و فلنگ رو بست و فرار کرد=))
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

=)).... آی خدا مردم از خنده=))=))=))

ممد میدونی چی شده .... این کاربر ...... که ظاهراً کاربر فعال هم هست تو پیام خصوصی واسم اینو فرستاده ...آی خدا دلم =))=))

سلام خواهر گرامی
            لطفاً در تاپیک ها در گفتارتون بیشتر رعایت کنید یه خانم نامحرم به یکی دیگه نمیگه میبوسمتون
            موفق باشین

وای دلم خدا ...=)) ...یکی آب قند بده به من=)) تو رو خدا ببین با کیا شدیم هفتاد میلیون=))

ممد جون بیزحمت این برادر عند المومنین رو هدایت کنین این تاپیک تا حساب دستش بیاد .. بفهمه کار از بوسیدن واین حرفا گذشته=))
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

ممد میدونی چی شده .... این کاربر ..... که ظاهراً کاربر فعال هم هست تو پیام خصوصی واسم اینو فرستاده ...آی خدا دلم =))=))

سلام خواهر گرامی
              لطفاً در تاپیک ها در گفتارتون بیشتر رعایت کنید یه خانم نامحرم به یکی دیگه نمیگه میبوسمتون
              موفق باشین

وای دلم خدا ...=)) ...یکی آب قند بده به من=)) تو رو خدا ببین با کیا شدیم هفتاد میلیون=))

ممد جون بیزحمت این برادر عند المومنین رو هدایت کنین این تاپیک تا حساب دستش بیاد .. بفهمه کار از بوسیدن واین حرفا گذشته=))
              عزیزم این برادر گرامی رو نمی شناسم اما با این طبقه از اجتماع ایران آشنایی کامل دارم.. اونایی که تو کوچه و خیابون راه میفتن تا عالم و آدم رو جوری که خودشون دوست دارند اداره کنند... راستش اصلا حال نمی کنم با این تفکر استبدادی... [-(
              از اونجایی که دنیاشون خیلی گسترده است و مال من هم محدوده ترجیح میدم افتخار مباحثه و همکلامی باشون رو هم پیدا نکنم....:->

بگذریم...خب کجا بودی مندی جون... کلی از طرفدارات بهم پیام خصوصی و مسیج زدند که مندی ما کجاست؟؟؟;)
              حالا دیگه در میری و منو با مهربان تنها می ذاری؟؟؟#:-S
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                1- عزیزم این برادر گرامی رو نمی شناسم اما با این طبقه از اجتماع ایران آشنایی کامل دارم.. اونایی که تو کوچه و خیابون راه میفتن تا عالم و آدم رو جوری که خودشون دوست دارند اداره کنند... راستش اصلا حال نمی کنم با این تفکر استبدادی... [-(
                از اونجایی که دنیاشون خیلی گسترده است و مال من هم محدوده ترجیح میدم افتخار مباحثه و همکلامی باشون رو هم پیدا نکنم....:->

2- بگذریم...خب کجا بودی مندی جون... کلی از طرفدارات بهم پیام خصوصی و مسیج زدند که مندی ما کجاست؟؟؟;)
                3-حالا دیگه در میری و منو با مهربان تنها می ذاری؟؟؟#:-S
                1- آره راست میگی ممد جون ... حیف تو نیست با اینجور آدما همکلام بشی ... یعنی باید مهربانو میفرستادم جلو با اون مراد نامرد :D ..اتفاقاً یارو این ریش وپشم مهربانو که میدید بیشتر روش حساب بازمیکرد :))...اصلاً مارو باش که چقده بی معرفتیم که رفقامونو تو این مسیر هدایت میکنیم .. بخدا شرمنده#:-S

2- ممد خوشکلم... بجون این مهری نباشه همین جا بودم زیر سایه شما و بروبچ ...یعنی خاک تو سر این بتا نت بکنن با این اینترنت فروختنش به ما ..دهن مارو سرویس کرده یا قطع هست یا سرعتش پایینه ... خیر سرمون رفتیم نامحدود گرفتیم یعنی کرد تو پاچمون ... خداییش چه زمونه ای شده به مولا هر جا میریم میکنن تو پاچمون .. نمیدونم قیافه ما به اوملا میخوره ... این از بورسمون اینم از اینترنتمون اینم از دانشگامون چارتا استاد درپیتو کردن تو پاچم ... دهنم سرویسه این ترم .... این از مجردیمون هر کی میرسه یه بار رو زمین داره میگه شما مجردی جوونی کمرت سالمه :p اینا رو بیزحمت بلند کن پیر شی الهی... بهشونم میگی خودتون مگه شوهر ندارین میگن إ وا شوهرم کمرش درد میکنه:( ...الهی که اون کمر شون نصف شه حالا دیگه ما راحت شیم.... :D
                3- .....تقصیر من چیه ممد ... این مهربان هی شل کن سفت کن راه انداخته ... هی میاد میگه تو شهیدی تو اسیری تو مفقود الاثری=)) ... یکی نیس به این بشر بگه بیا ترتیب مارو بده خیال همه رو راحت کن حالا دیگه .. البته ممد L-)... مهربان تو خطبه قبلیش گفته اول ترتیب تو رو میده ها ..گفته باشم ... جر زنی نکنین یدفعه ها ... هرچند از شما دوتا نامرد بعید نیس از این کارا:D ... خودم باهاس حواسمو جم کنم:-B
                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/04, 14:35.

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

سلام دوست عزیز خیلی خوبه که آماده گفتمانید .... یعنی کلا از این روحیه خوشم میاد

اما برا اینکه یه دفعه توی گفتمانتون با مهربان کار خرابی نکی لازمه که با یه سری چیزا عمیقا آشنا بشید.

1- اولیش هات داگ عربیه ........ که از ممد و مندی دو دوست و دو همکار بنده تقاضا می کنم که ایشون رو با این مساله مهم آشنا کنند

همین یکیو یاد بگیر مابقی مسائلی که قراره یاد بگیری مشتقات همین هات داگه

یه راهنمایی هم بهت بکنم .... سیاست مهربان در امر گفتان فشار از پایین چانه زنی از بالا نیست یه وقت فریبشو نخور ......... بلکه فشار از پایین و بالاست

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم .......خواه پند گیر خواه نگیر0:-)
                  واقعاً از دوست ازیزم دکترعلی جان تشکر میکنم که موشکافی این موضوع خطیر وحساس جامعه جهانی وتاریخ بشریت یعنی هاد داگ عربی x_x رو به این حقیر سپردن .. البته من انتظار داشتم پرفسول ممد جان این مسئله عمیق رو بشکافند که ایشون فروتنی نموده وما رو خر کردن :"> وپیشقدم ....
                  خوب بریم سراغ اصل مطلب یعنی هادداگ عربی .... ببینید ازیزان من این هاد داگ عربی مصداق بارز آیه شریفه أَلَمْ تَرَ كَيْفَ.... هست که در سال سوم هجرت مهربان از نیاوران تهران به قاسم اباد لرستان :Dدر حین شتر سواری توسط شیخ العرب استاد این نور دیده بر ایشان نازل شد که شدت نزول این ایه به قدری عمیق بود که شتر در دم جان سقط شد ولی مهربان ، جان سالم به در برد...
                  تفسیر این ایه به این قرار هست که شیخ العرب به بحر العرب(مهربان) =P~سفارش نمود از دست هر کسی که ناراحتی و یا از هر کسی که خوشت اومد میتوانی این ایه را بر او ابلاغ نمایی .... مهربان این نور دیده هم از هر کسی که خوشش میومد یا موجب ناراحتیشو فراهم میکرد که ایشالله خدا نصیب گرگ بیابون نکنه بر اساس این آیه ابتدا الم میکرد و سپس تر و در ادامه کیف میکرد=)):-SS
                  البته این رو هم بگم که اگه خدای نکرده خدای نکرده قبلش مهربان نوشداروی متادون خورده باشند برادرانه میگم و اکیداً توصیه میکنم لحظه ای درنگ نفرمایید دوتا پا دارین شش تا دیگه هم قرض کنید مثل میگ میگ فلنگو ببندین که اگه اسیر شوید این آیه به این شکل ابلاغ میشه .. أَلَمْ تَرَ كَيْفَ والاحساس والمشاهده :D:-SS که اگه به این مرحله برسین دیگه جانی در بدن نخاهید داشت8-}
                  اینجا سئوالی که متواتراً ازیزان دل میپرسن مبنی بر اینکه چطور بفهمیم بحر العرب متادون میل نمودن یا نه ... اینه که به چشمای شهلای ایشون:-B خیره شوید اگر دیدید به مدت 8 ثانیه این چشمان مبارک بر هم زده نشد بدانید بعععله موقع ابلاغ ایه با کیفیت بالا هست @-)که دیگه متاسفانه راه فراری هم برای شما باقی نمونده فقط میتوانید آب دهنتان را قورت بدهید... پس بهتره که به تحقیق در مورد مصرف ویا عدم مصرف متادون توسط بحر العرب نپردازین ازیزانمL-)
                  خلاصه حالا هر کی اماده صحبت با این نور دیده هست مبارکم ا... علی جوارحی :p
                  والسلام علیکم ولعنت خدا بر شیخ العرب با این ایه یاد دادنش
                  آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/04, 21:12.

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

مندی راه اندازی پیام خصوصیت مبارکت باشه <:-p
                    حالا می تونی پیامای عاشقانه بدی واسه ملت:p
                    راستی خبر داری این مراد نامرد منو تهدید کرده؟!!:))
                    به گوشم رسونده که حواستو جمع کن کمربند مشکی کاراته دارم و کشتی گیرم و ازین حرفا!!!=))
                    به نظرت چه کنیم؟؟؟:-/
                    (نيچه)

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

ممد میدونی چی شده .... این کاربر ..... که ظاهراً کاربر فعال هم هست تو پیام خصوصی واسم اینو فرستاده ...آی خدا دلم =))=))

سلام خواهر گرامی
                      موفق باشین

=))=))=))
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

مندی راه اندازی پیام خصوصیت مبارکت باشه <:-p
                        حالا می تونی پیامای عاشقانه بدی واسه ملت:p
                        راستی خبر داری این مراد نامرد منو تهدید کرده؟!!:))
                        به گوشم رسونده که حواستو جمع کن کمربند مشکی کاراته دارم و کشتی گیرم و ازین حرفا!!!=))
                        به نظرت چه کنیم؟؟؟:-/
                        حیف که پیر مردی،حـــــــــــــــــــــــــــیف...;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

ای بابا داش مهدی.... فکر کن آموزشی سربازی تو چله تابستون از 18 خرداد تا آخر مرداد افتاده باشی وسط کویر یزد و روزی 6 ساعت زیر آفتاب داغ رژه ببرنت.... مگه میشه بهت بد بگذره!!!!#:-S
                          فقط یادمه حس می کردم تو جهنم هستم.... از بالا سرم تو آتیش می سوخت و از پایین کف پوتین هام...
                          ظهرها تند تند ازین پا به اون پا می شدم تا پاهام ذوب نشه!! بدترین قسمت قضیه هم صف های ناهار بود که باید یک ساعت و نیم وا می ایستادیم با یه ظرف یغلاوی فلزی در دست... به دو مشکل قبلی در دست داشتن یه تکه فلز گداخته هم اضافه می شد....
                          سر آخر هم پاهام چنان تاول های وحشتناکی زد که یادمه یه هفته با دمپایی می رفتم میدون رژه صبحگاهی!!
                          محض تفریحت عرض می کنم تا چند روز اول ورود به پادگان بهمون لباس فرم هم ندادند و ما با لباس پلوخوری تو خاک و شن غلت می زدیم.... یادمه بعد ۵ هفته که مرخصی برگشتیم خونه 13 کیلو کم کرده بودم....:))

اون سه ماه آموزشی توش پر از فجایع بود...:p

من برای مردم شهرت حرمت قائلم اما نظامی هاش باب میلم نیستن!!!;)
                          اوه مای کامپیوتر
                          چه روزهای سختی داشتین تو یزد، ولی باور کن ما بیست و اندی ساله هرروزمون همینه. الان هم که به لطف دوستان اصفهانی مون شیر آب رو که باز میکنیم
                          آب با بو و طعم نفتالین بیرون میاد( البته اگه خوش شانس باشیم و آب قطع نباشه)
                          اما جنبه های مثبت قضیه رو هم در نظر داشته باش:
                          همین که بهتون غذا میدادن خودش خیلیه. ضمن اینکه خیلیا حاضرن به خاطر 13 کیلو وزن کم کردن خودشونو به در ودیوار بزنن و کلی خرج کنن:D
                          راستی پادگان خاتمی بودی یا صدوقی؟

پ.ن: از الان به مدت یک ماه هوای یزد مدیترانه ایه، با خانواده مهمون ما باشین، قول میدم بهتون اونقدر بد نگذره;)
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

....ایام هجرو دوری به سر رسید....خوب ...مندسن بیا اینجا ببینم....
                            ....
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

[QUOTE=mhkz44;292423]واقعاً از دوست ازیزم دکترعلی جان تشکر میکنم که موشکافی این موضوع خطیر وحساس جامعه جهانی وتاریخ بشریت یعنی هاد داگ عربی رو به این حقیر سپردن .. البته من انتظار داشتم پرفسول ممد جان این مسئله عمیق رو بشکافند که ایشون فروتنی نموده وما رو خر کردن وپیشقدم ....
                              خوب بریم سراغ اصل مطلب یعنی هادداگ عربی .... ببینید ازیزان من این هاد داگ عربی مصداق بارز آیه شریفه أَلَمْ تَرَ كَيْفَ.... هست که در سال سوم هجرت مهربان از نیاوران تهران به قاسم اباد لرستان :Dدر حین شتر سواری توسط شیخ العرب استاد این نور دیده بر ایشان نازل شد که شدت نزول این ایه به قدری عمیق بود که شتر در دم جان سقط شد ولی مهربان ، جان سالم به در برد...
                              تفسیر این ایه به این قرار هست که شیخ العرب به بحر العرب(مهربان) =P~سفارش نمود از دست هر کسی که ناراحتی و یا از هر کسی که خوشت اومد میتوانی این ایه را بر او ابلاغ نمایی .... مهربان این نور دیده هم از هر کسی که خوشش میومد یا موجب ناراحتیشو فراهم میکرد که ایشالله خدا نصیب گرگ بیابون نکنه بر اساس این آیه ابتدا الم میکرد و سپس تر و در ادامه کیف میکرد
                              البته این رو هم بگم که اگه خدای نکرده خدای نکرده قبلش مهربان نوشداروی متادون خورده باشند برادرانه میگم و اکیداً توصیه میکنم لحظه ای درنگ نفرمایید دوتا پا دارین شش تا دیگه هم قرض کنید مثل میگ میگ فلنگو ببندین که اگه اسیر شوید این آیه به این شکل ابلاغ میشه .. أَلَمْ تَرَ كَيْفَ والاحساس والمشاهده که اگه به این مرحله برسین دیگه جانی در بدن نخاهید داشت
                              اینجا سئوالی که متواتراً ازیزان دل میپرسن مبنی بر اینکه چطور بفهمیم بحر العرب متادون میل نمودن یا نه ... اینه که به چشمای شهلای ایشون:-B خیره شوید اگر دیدید به مدت 8 ثانیه این چشمان مبارک بر هم زده نشد بدانید بعععله موقع ابلاغ ایه با کیفیت بالا هست @-)که دیگه متاسفانه راه فراری هم برای شما باقی نمونده فقط میتوانید آب دهنتان را قورت بدهید... پس بهتره که به تحقیق در مورد مصرف ویا عدم مصرف متادون توسط بحر العرب نپردازین ازیزانمL-)
                              والسلام علیکم ولعنت خدا بر شیخ العرب با این ایه یاد دادنش[/QUOTEسرگیجه نمیگ
                              .....بینی بین الله خودت الان یبار اینو که نوشتی بخونی سرگیجه نمیگیری....الان من بخوام این دیکته اتو با نظر مثبت و توصیه ممد یه بازبینی کنم و نمره بدم میشی -8....بابا...خنگول....عزیز...نه ازیز...نخواهید....نه نخاهید....مندسن من در طی این مدت حضورت در این تاپیک درستت میکنم....این مدت از دست من خارج بودی افتاده بودی دست ممد ممدم به دید تساهل و تسامح باهات برخورد کرده لاهوتو ناسوتو رد کردی ....هر چی میگردم یه بیوگرافی ازت گیر بیارم نمی بینم خودتو معرفی کن ممد میگه بچه دل پاکی هستی البته به پستات میخوره که صفای باطنو دل بی غشی داری ولی مثل اینکه به همون اندازه هم مغزت پاکو هنوز ویندوزش نصب نشده.....:O:xX-(:D:-/:->
                              ...ممد...هی نابغه نابغه میگردی این بود دیگه....میگفتی بیا ببین کیا رو دور هم جمع کردم....ممد...خودم 5 کیلو میارمت پایین....تضمینی...کجایی...
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

[QUOTE=مهربان;292581]
                                واقعاً از دوست ازیزم دکترعلی جان تشکر میکنم که موشکافی این موضوع خطیر وحساس جامعه جهانی وتاریخ بشریت یعنی هاد داگ عربی رو به این حقیر سپردن .. البته من انتظار داشتم پرفسول ممد جان این مسئله عمیق رو بشکافند که ایشون فروتنی نموده وما رو خر کردن وپیشقدم ....
                                تفسیر این ایه به این قرار هست که شیخ العرب به بحر العرب(مهربان) =P~سفارش نمود از دست هر کسی که ناراحتی و یا از هر کسی که خوشت اومد میتوانی این ایه را بر او ابلاغ نمایی .... مهربان این نور دیده هم از هر کسی که خوشش میومد یا موجب ناراحتیشو فراهم میکرد که ایشالله خدا نصیب گرگ بیابون نکنه بر اساس این آیه ابتدا الم میکرد و سپس تر و در ادامه کیف میکرد
                                البته این رو هم بگم که اگه خدای نکرده خدای نکرده قبلش مهربان نوشداروی متادون خورده باشند برادرانه میگم و اکیداً توصیه میکنم لحظه ای درنگ نفرمایید دوتا پا دارین شش تا دیگه هم قرض کنید مثل میگ میگ فلنگو ببندین که اگه اسیر شوید این آیه به این شکل ابلاغ میشه .. أَلَمْ تَرَ كَيْفَ والاحساس والمشاهده که اگه به این مرحله برسین دیگه جانی در بدن نخاهید داشت
                                والسلام علیکم ولعنت خدا بر شیخ العرب با این ایه یاد دادنش[/QUOTEسرگیجه نمیگ
                                .....بینی بین الله خودت الان یبار اینو که نوشتی بخونی سرگیجه نمیگیری....الان من بخوام این دیکته اتو با نظر مثبت و توصیه ممد یه بازبینی کنم و نمره بدم میشی -8....بابا...خنگول....عزیز...نه ازیز...نخواهید....نه نخاهید....مندسن من در طی این مدت حضورت در این تاپیک درستت میکنم....این مدت از دست من خارج بودی افتاده بودی دست ممد ممدم به دید تساهل و تسامح باهات برخورد کرده لاهوتو ناسوتو رد کردی ....هر چی میگردم یه بیوگرافی ازت گیر بیارم نمی بینم خودتو معرفی کن ممد میگه بچه دل پاکی هستی البته به پستات میخوره که صفای باطنو دل بی غشی داری ولی مثل اینکه به همون اندازه هم مغزت پاکو هنوز ویندوزش نصب نشده.....:O:xX-(:D:-/:->
                                ...ممد...هی نابغه نابغه میگردی این بود دیگه....میگفتی بیا ببین کیا رو دور هم جمع کردم....ممد...خودم 5 کیلو میارمت پایین....تضمینی...کجایی...
                                خیر مقدم...

مهرداد جون بذار از راه برسی و عرقت خشک بشه بعد بیفت به اصلاحات... من ازمندسن راضیم... خدا هم ایشالله ازش راضی میشه.....

مهرداد امسال بازی بورس با هر سال فرق کرده ها.... میبینی که نیمه اسفند هم از راه رسید و معدنی ها برنگشتند???
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X