حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...سلام ممد...خوبی...چطوری...نه میخوام اصلاحات ریشه ای کنیم و با یه رفرم فرهنگی عمیق آب رفته رو به جوب برگردونیم...برا مندسن هم یه کلاس فشرده خطو املا فارسی میزاریم فعلا تو نوشتارش آبرو ریزی نکنه....
    ....یه مقدار بخاطر وضعیت بودجه او نوسان نرخ دلاره ولی شک نکن رو همین قیمتا تا تیر زیر 50 درصد سود نیست...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      مندی راه اندازی پیام خصوصیت مبارکت باشه <:-p
      حالا می تونی پیامای عاشقانه بدی واسه ملت:p
      راستی خبر داری این مراد نامرد منو تهدید کرده؟!!:))
      به گوشم رسونده که حواستو جمع کن کمربند مشکی کاراته دارم و کشتی گیرم و ازین حرفا!!!=))
      به نظرت چه کنیم؟؟؟:-/
      خدا خیرت بده ممد ... سفارش شما نبود کسی محل خر ما هم نمیذاش ... آره راست میگی بخدا.. خیلی دلم واسه پیامای آشقانه و آرفانه تنگ شده یعنی تنگا:D
      این مراد نامردو هم باهاس ببریمش پیش مهری:D ... یعنی تو باید دو تا دستاشو بگیری .. منم دوتا لنگاشو ... بعد که بردیمش پیش مهری جون .. اونم منت رو سر ما بزاره این آیه شریفه الم تر کیف ... رو واسش با صوت بخونه:D تا حالش سر جاش بیاد بفهمه رفیق شفیق مارو نباس تحدید کرد ... L-) .. البته اگه جانی در تنش موند
      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/05, 15:43.
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...سلام ممد...خوبی...چطوری...نه میخوام اصلاحات ریشه ای کنیم و با یه رفرم فرهنگی عمیق آب رفته رو به جوب برگردونیم...برا مندسن هم یه کلاس فشرده خطو املا فارسی میزاریم فعلا تو نوشتارش آبرو ریزی نکنه....
        ....یه مقدار بخاطر وضعیت بودجه او نوسان نرخ دلاره ولی شک نکن رو همین قیمتا تا تیر زیر 50 درصد سود نیست...
        حاجی دکتر خیر مقدم
        این مندسن که من دیدم قابل اصلاح نیست فقط میتونم بگم مواظب خودت باش بد تیریپی هست به سادگی رام بشو نیست
        آخرین ویرایش توسط satyr؛ 2013/03/05, 16:14.

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
          حاجی دکتر خیر مقدم
          این مندسن که من دیدم قابل اصلاح نیست فقط میتونم مواظب خودت باش بد تیریپی هست به سادگی رام بشو نیست
          وای ساتیر جان .. تو رو جان اون سه شاخت این مهری رو داغش نکن ... این همین طوریشم اهل دل هست ... میخای این آیه شریفه رو واسه ماهم بخونه کله پا شیم .. بیخیال ساتیر جون ... میگم ساتیر جان میخام تو مجمع غبشهر شرکت کنم اون سه شاخ و یه روز به ما قرز میدی:D .. خدا خیرت بده
          آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/05, 16:35.

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
            وای ساتیر جان .. تو رو جان اون سه شاخت این مهری رو داغش نکن ... این همین طوریشم اهل دل هست ... میخای این آیه شریفه رو واسه ماهم بخونه کله پا شیم .. بیخیال ساتیر جون ... میگم ساتیر جان میخام تو مجمع غبشهر شرکت کنم اون سه شاخ و یه روز به ما قرز میدی:D .. خدا خیرت بده
            این سه شاخ متعلق به همه هست فقط کافی هست دستو دراز کنی تا یه ....
            ما اینجا هستیم تا کار جماعت رو را بندازیم عزیزم هر موقع لازم داشتی ندا بده ایکی ثانیه ردیفش کنیم

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

حاجی دکتر خیر مقدم
              این مندسن که من دیدم قابل اصلاح نیست فقط میتونم بگم مواظب خودت باش بد تیریپی هست به سادگی رام بشو نیست
              ....سلام مهرداد جان خوبی بعلهه پستاشونو که رویت میکنم میبینم که از جاده خاکی میزنه بیابون ولی کلا احساس میکنم که تو دلش چیز خاصی نیست کما اینکه فکر کنم تو جمجمه اشم جز هوای فشرده چیزی نباشه....:D
              ...بسپرش به من داداشت مسوول فنی یه کلینیک ترک اعتیاده ....من شیشه ایو توهمی رو به را آوردم این بچه ام که با صفاست....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...مندسن یه چیکیدههه از خودت بگو باهم بیشتر آشنا شیم....تولدت کی هست یه فرهنگ معین برات بخرم...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                  بنده آماده صحبت هستم :D
                  درود بر انسانیت و خردت حمیدجان...<:-p

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  حیف که پیر مردی،حـــــــــــــــــــــــــــیف...;)
                  دل جوان است هنوز...:">

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                  اوه مای کامپیوتر
                  چه روزهای سختی داشتین تو یزد، ولی باور کن ما بیست و اندی ساله هرروزمون همینه.
                  1. الان هم که به لطف دوستان اصفهانی مون شیر آب رو که باز میکنیم
                  آب با بو و طعم نفتالین بیرون میاد( البته اگه خوش شانس باشیم و آب قطع نباشه)
                  اما جنبه های مثبت قضیه رو هم در نظر داشته باش:
                  همین که بهتون غذا میدادن خودش خیلیه. ضمن اینکه خیلیا حاضرن به خاطر 13 کیلو وزن کم کردن خودشونو به در ودیوار بزنن و کلی خرج کنن...
                  راستی پادگان خاتمی بودی یا صدوقی؟

2. پ.ن: از الان به مدت یک ماه هوای یزد مدیترانه ایه، با خانواده مهمون ما باشین، قول میدم بهتون اونقدر بد نگذره...
                  1. راستش ایراد کار نه در اصفهانه نه در یزد... بگذریم;)
                  2. داش مهدی شما اول دو روز تشریف بیارین بوشهر تا بعدش ما هم رومون بشه دست زن و بچه و فامیلای دور و نزدیک رو بگیریم و یک ماه سرت خراب شیم!!! >:D<

....ایام هجرو دوری به سر رسید....خوب ...مندسن بیا اینجا ببینم....
                  ....
                  مهربان جان بکشش... اما لطفا بدون خونریزی:))

1. بینی بین الله خودت الان یبار اینو که نوشتی بخونی سرگیجه نمیگیری....الان من بخوام این دیکته اتو با نظر مثبت و توصیه ممد یه بازبینی کنم و نمره بدم میشی 8- ....بابا...خنگول....عزیز...نه ازیز...نخواهید....نه نخاهید....
                  2. مندسن من در طی این مدت حضورت در این تاپیک درستت میکنم....این مدت از دست من خارج بودی افتاده بودی دست ممد ممدم به دید تساهل و تسامح باهات برخورد کرده لاهوتو ناسوتو رد کردی ....
                  3.هر چی میگردم یه بیوگرافی ازت گیر بیارم نمی بینم خودتو معرفی کن ممد میگه بچه دل پاکی هستی البته به پستات میخوره که صفای باطنو دل بی غشی داری ولی مثل اینکه به همون اندازه هم مغزت پاکو هنوز ویندوزش نصب نشده.....
                  ...ممد...هی نابغه نابغه میگردی این بود دیگه....میگفتی بیا ببین کیا رو دور هم جمع کردم....ممد...خودم 5 کیلو میارمت پایین....تضمینی...کجایی...[/B]
                  1. به عنوان منتقد ادبی , هنری عرض میشود که مهرداد جان, هر کسی یه سبکی در نگارش داره.. خب سبک مندی هم اینه.. از اونجا که هنگام مطلب نوشتن قسمت بالغ روانش میخوابه و یه کودک 8 ساله درونش بیدار میشه و مطلب می نویسه این غلط های املایی کاملا متناسب با سنشه:-B
                  2.مبعثت رو تبریک میگم مهرداد جون... ما که عمری ازمون رفت و نتونستیم حتی خودمون رو درست کنیم... بهتر بود منم بیام کنار دستت مینشستم و مندی رو اصلاح می کردیم که قطعا راحت تر بود...:-<
                  3. راستش این آی دی های کاربریشه تو فروم های متفاوت:
                  بیل گیتس 6 ... باربد 52 ... پرریسک14. ... برج مراقبت73... حمید اعرابی29... گل آقای78 @-)

خدا خیرت بده ممد ... سفارش شما نبود کسی محل خر ما هم نمیذاش ... آره راست میگی بخدا.. خیلی دلم واسه پیامای آشقانه و آرفانه تنگ شده یعنی تنگا...
                  این مراد نامردو هم باهاس ببریمش پیش مهری... یعنی تو باید دو تا دستاشو بگیری .. منم دوتا لنگاشو ... بعد که بردیمش پیش مهری جون .. اونم منت رو سر ما بزاره این آیه شریفه الم تر کیف ... رو واسش با صوت بخونه:D تا حالش سر جاش بیاد بفهمه رفیق شفیق مارو نباس تحدید کرد ..... البته اگه جانی در تنش موند
                  مهربان شد مهری؟؟؟8-} این مهری گفتنت منو کشت=))=))

حاجی دکتر خیر مقدم

بابا مگه اسبه که رام بشه!!!؟؟؟#:-S
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/05, 18:23.
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

متن یکی دیگه از ترانه های محبوبم با صدایی که دیگه هیچ وقت تکرار نمی شود

هایده

آلبوم: پادشه خوبان
                    ترانه: شانه هایت

شاعر : اردلان سرفراز
                    آهنگ ساز : فرید زولاند
                    تنظیم : منوچهر چشم آذر

سر به روی شانه های مهربانت میگذارم
                    عقده ی دل می گشاید، گریه ی بی اختیارم

از غم نامردمی ها بغض ها در سینه دارم
                    شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم

بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم
                    خالی از خودخواهی من برتر از آلایش تن
                    من تو را بالاتر از تن برتر از من دوست دارم

عشق صدها چهره دارد عشق تو آیینه دارد
                    عشق را در چهره ی آیینه دیدن دوست دارم
                    در خموشی چشم من را قصه ها وگفت وگو هاست
                    من تو را درجذبه ی محراب دیدن دوست دارم

در هوای دیدنت یک عمر در چله نشستم
                    چله را در مقدم عشقت شکستن دوست دارم
                    بغض سر گردان ابرم قله ی آرامشم تو
                    شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم

دوست دارم دوست دارم
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

...مندسن یه چیکیدههه از خودت بگو باهم بیشتر آشنا شیم....تولدت کی هست یه فرهنگ معین برات بخرم...
                      سلامی پر از محبت به گرمی و صفا و صمیمیت دلای ممد و مراد نامرد و علی دمبل و ساتیر سه شاخ و جواد شستو وامیراچم و کاویانی و حمید رضا و ماهور خانم نثار وجود بی وجود :D دخی خوشکل خودم ... مهری جون خوبی.. عزیزمی بمولا.. رسیدن بخیر ..بالاخره رفتی آتیش زدی به مال و وایرلس مبین گرفتی .. مبارکه ایشالله ... حالا مهری جون اگه خوب بود بگو منم بیام بگیرم البته قبلش میرم شیشه دکون این بتا نت نامرد و میارم پایین ..خاک تو سرشون کنن الهی با این اینترنتشون .. راستی عیال و چطور راضی کردی :D ... ایشالله موقع معاملات بورس انتن نده تا کله حمید اعرابی رو کچل نکنی برا خرید یه سهم ... ماشاله انقده هم خوش قدم هستی که .. باور کن مهری جون اون روز که گفتی رفتم فملی خریدم مثل اسب چاپار چارنعل رفتم هر چی فملی داشتم فروختم ... خداییش از اون روز تا حالا چقده دعاگوت هستم ایشاله پیر شی :p..
                      حالا برم سراغ رزومه خودم اونم فقط وفقط بخاطر گل رو مهری جون خودم :
                      نام : مندسن .... معروف به : مندی .... متولد : اسفند .... روزشم گذشت ، خودمم یادم نبود یعنی فرداش فهمیدم سر همینم یه ساعت داشتم گریه میکردم :((.. اینقده از دست خودم ناراحت بودم که نگو .. چقده که فش به خودم ندادم همه فشامم کش داشت :D ... آخه با خودم عهد بسته بودم دور دنیا رو خط بکشم ولی چنان توش غرق شدم که نگو ..خاک تو سرم بکنن حالا دیگه من راحت شم با این کاروبارم ... بیخیال.. اصل مطلبو داشته باش ... علاقه مندی : یکی به شب خیلی علاقه دارم شب با تمام متعلقاتش;) .... دومین علاقه مندیم هم رقص هست اونم بندری و بابا کرم .. رقص مخصوصاً با دخملا :x..اخه خیلی جلف میرقصن:"> .. کرکر خنده است جون داداش ... اخه من نمیدونم این دخترای امروزی به چیشون مینازن .. نه رقص بلدن .. نه اشپزی .. نه خیاطی .. نه لباس شستن .. نه رانندگی .. نه پارک دوبل ..نه کلاچ گرفتن ... نه گاز دادن .. فقط فرمونو سفت میچسبن اونم دودستی=)) ... حالا خاطره امروزو تو پست بعدی میگم چه روز کذایی که ما نداشتیم ...
                      یه آرزو هم بیشتر ندارم ... بگم .. مسخرم نکنینا :">... آرزو دارم یه وان حموم بزرگ داشته باشم :p از نوع خصوصیش ... خعلی حال میده خداییش .. ازکله صبح مرغ خون از خونه میزینی بیرون .. خسته ومونده میای خونه ... وانو پر از اب نیمه گرم میکنی عرق نعنا هم میریزی توش ... لباسارو در میاری 8-}... جون مهری بزار بقیشو نگم .... وای که دهنم اب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد=P~ ... والا من نمیدونم چرا واسه شما قزوینیا اینارو میگم .. واقعاً که ...
                      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/05, 21:30.

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

.
                        منم موافقم مهری جون ... ممدم فکر کنم موافقه ...پس مبارکه انشالله سود پنجا درصد>:D<
                        راستی ممد دلبندم ممنون یعنی خیلی ممنون یعنی بینهایت ممنون:x:*=D>... خدا پدر اونی که پیام مارو باز کرد بیامرزه که موجب سریع تفهیم شدن ما میشه:D .. فرک کنم همینطور پیش بریم خیلی عالیه:-B .. امروز یعنی امشب تو مارو خدوم خودت کردی جون داداش:-B ... یعنی یه چیز به ما یاد دادی ...اصلاً اون قصد و نیت رو نداشتم:O
                        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/05, 22:31.

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

منم موافقم مهری جون ... ممدم فکر کنم موافقه ...پس مبارکه انشالله سود پنجا درصد>:D<
                          راستی ممد دلبندم ممنون یعنی خیلی ممنون یعنی بینهایت ممنون:x:*=D>... خدا پدر اونی که پیام مارو باز کرد بیامرزه که موجب سریع تفهیم شدن ما میشه:D .. فرک کنم همینطور پیش بریم خیلی عالیه:-B .. امروز یعنی امشب تو مارو خدوم خودت کردی جون داداش:-B ... یعنی یه چیز به ما یاد دادی ...اصلاً اون قصد و نیت رو نداشتم:O
                          می دونم الان خیلی ها از فضولی دارند می میرند بین من و تو چی رد وبدل شده:))

به هر حال دو ماه بود منتظر بودم تا پیام خصویت وا بشه:D

من کی باشم که بتونم به تو چیزی یاد بدم/:)

دقیقا می دونم که اون نیت رو نداشتی و من هم از نیت پاکت خبر دارم اما مردم اون چیزی که خودشون دوست دارند رو برداشت می کنند ما هم مجبوریم به برداشت های حتی غلطشون احترام بذاریم چون آزادی اینو می گه...:)>-

همون آزادی که عزیزترین ثروت ماست.. من همیشه به خانمم می گم شما برام عزیزی اما آزادیت برام عزیزتره... هرگز در طول زندگی کاری نخواهم کرد که معنی محدودیت برات بده:x هر تصمیمی بگیری و هر حرفی بزنی از طرف من حمایت میشه جز وقتی که عمل و عقیده ات مخالفت با اخلاق و عقل داشته باشه...@};-@};-
                          (نيچه)

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

دقیقا می دونم که اون نیت رو نداشتی و من هم از نیت پاکت خبر دارم اما مردم اون چیزی که خودشون دوست دارند رو برداشت می کنند ما هم مجبوریم به برداشت های حتی غلطشون احترام بذاریم چون آزادی اینو می گه...:)>-

همون آزادی که عزیزترین ثروت ماست.. من همیشه به خانمم می گم شما برام عزیزی اما آزادیت برام عزیزتره... هرگز در طول زندگی کاری نخواهم کرد که معنی محدودیت برات بده:x هر تصمیمی بگیری و هر حرفی بزنی از طرف من حمایت میشه جز وقتی که عمل و عقیده ات مخالفت با اخلاق و عقل داشته باشه...@};-@};-
                            داداش اینجاش مشکل داره

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

داداش اینجاش مشکل داره
                              ساتیر جان خیانت و دزدی و قتل و امثال اینا با عقل و اخلاق مخالفت دارند..
                              انتظار نداشته باش اگه همسر بنده جیب شما رو زد من از ایشون حمایت کنم!!!

ضمن رعایت حرمت و حیثیت ایشون و جوری که آبروش حفظ بشه پول شما رو برمی گردونم...

موضوعات اخلاقی پیچیده ترین مفاهیم فلسفی بشریند... گیرمون ننداز جیگر;)
                              (نيچه)

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

واقعاً چقدر از لحاظ طرز تفکر شبیه همیم :-B... منم مطمئنم همه دارن از فضولی دخ میکنن:D .. مخصوصاً دخترایی که چراغ خاموش میان مطالبو میخونن و میرن ... از همه بدتر مهری جون خودمون:))
                                ولی ممد خودمونیما ..کسی نفهمه ... خعلی زن زلیلیا ..یعنی خعلیا ... بگذریم .. حالا زرفا رو شستی یا نه:D.. لباسارو چطور:)) ..جارو=))
                                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/05, 23:52.

نظر

در حال کار...
                                X