حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    دکتر جان سهامات داره میترکه ........
    وصنعت و عشق است .......
    آقا از طبقه سوم چه خبر .......:x
    ...سلام بر عشق دیرینه و پایدار من سید رضا...دیروز خیهمن و کچادو دادم رفت دارم پماد میمالم....دورادور خبری ازش ندارم...تو چی خریدی...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      جناب كاپيتان شما خلبان هستي ؟
      ...سید رضا نمیگه اراک جان یهوقت ریا نشه...منو سیدرضا زمان جنگ همرزم بودیم...بله حدس شما درسته ایشون خلبان نظامی هستند منم بهداریشون بودم...>:d<

نظر

• rojan
        عضو فعال
        • May 2011
        • 581

با سلام مجدد
        خدا نکند یک چشمتان اشک و دیگری خون باشد بگذارید خیرتان به دیگران برسد
        من صدرا فاراک خاور وصنا و وتوصا فاذر را به خاطر اشتباه کارگزارم خرید نشد با سرمایه میلیونییییییییییییییییییی:d
        من کاربران را با ایدی میشناسم نمی دانم اقای فرزاد کیست ولی فکر کنم مشکل شما همان وسوسه خرید است که در خانمها شایغ است وووواللله چی بگم

سبز و پر سود باشید
        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
          با سلام مجدد
          من صدرا فاراک خاور وصنا و وتوصا فاذر را به خاطر اشتباه کارگزارم خرید نشد با سرمایه میلیونییییییییییییییییییی:d
          من کاربران را با ایدی میشناسم نمی دانم اقای فرزاد کیست ولی فکر کنم مشکل شما همان وسوسه خرید است که در خانمها شایغ است وووواللله چی بگم

سبز و پر سود باشید
          روگان خانم اين كارگزارها هم كه نوبرن به خدا
          بهشون زنگ ميزني جونشون بالا مي آد. فقط بلدند حق معامله بيخودي بگيرند
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1113

با سلام مجدد

سبز و پر سود باشید
            سلام و درود بر برادر عزیزم ،محبوب القلوب بزرگوار ،مهربان عزیز

روژان جان دکتر مهربان ما ،از جهاتی شباهت به سعدی شیراز داره ،سعدی اکثرا تو گلستان مثالهای ناروا رو بخودش میزد (البته بدون اینکه حقیقت داشته باشه) تا دیگران پند بگیرن .....

اما حکایت سهامدار و کارگزار ،طولانی تر از این حرفاست ،سالی چندین مورد منم دارم ،همه دارن ،ایشالا موقعیتهای بعدی .........

درود برشما
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• Moradad
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 355

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...متعلق به جامعه سهامداریم...همراه تا 5600 مجمع....
              ...وتوسم حواست بهش باشه 200-210 یه تجدید ارزیابی کن بخاطر معامله عمده داره میره بالا...الان فصل مسکنی نیست...
              ...وصندوق...450...اشکان رضوانی رو زیر خاک کنم ...
              ..وصنعت...ببین بدی این سرمایه گذاریا اینه که رشدشون وابسته به محاسبه ان ای وی هست...دو همیشه 5 درصد پایین 80 درصد ان ای وی بیا بیرون..یعنی دیگه 167-170 اماده شو برا خارج شدن...
              ...مپنا...هیییی...550 شب مجمع...
              ...شپنا...نمیدونم چرا هیچوقت باهاش حال نکردم...730...
              ...حفاری ...فعلا تو رالی اول 330-350 متعادل میشه...
              ...وصنا...این دیگه چیه؟سهمه...؟...
              ^:)^^:)^

...وصنا...این دیگه چیه؟سهمه...؟
              خوب جوانی دیگه بعضی وقتها هم آدم کجکی میره :">

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

دكتر مهربان و استاد Holy عزيز
                در مورد خمحركه خريد زير 430 چطور است؟
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• diesel29
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 126

سلام مهربان دکتر بورس
                  مهربان جان هر چی دلت خواست راجع به کچاد گریه کن که پایتم وحشتناک
                  از 580 این سهم دنبال میکردم انقدر دست دست کردم تا بهونه داشته باشم هر روز هرس بخورم
                  بهمنم که امروز بعد از 1000 تا امار گیری تصمیم گرفتیم ورود کنیم انگار دارم زن انتخاب میکنم ...........نشستم دست به سینه صفش نگاه میکنم
                  با این حال روزی که من توی این هیجان بازار میبینم هر روزی که ادم سعی میکنه تحلیل کنه بپرس امار بگیره خرید کنه چیزی جز ضرر نداره حالا که موج دادن به کل بورس اگر سوار شدی که هیچ نشدی باید دنبالش بدوی همیشم اینجوری نیست
                  به هر حال اینا تو همی چی دارن تک میشن بورسم از این قاعده مثتثنی نیست
                  مهربان عزیزم فردا پایه ولساپا هستی ؟؟؟
                  امروز اخر وقت خعتبارم راه داد فکر کنم بشه روش حساب کرد حالا که بهمن داره میره باسه پرواز بریم سراغ اون
                  توی یه چیز هم سنگریم که خیلی پایشم اونم کالسیمینه رو چند میخوای ردش کنی مهربان یا اصلا به نظرت موافقی اضافه کنیم روی 1290 داشتم نگاه میکردم به زنبیلم دیدم واقعا معدنی چیزی ندارم بشه بهش نازید جز همین یه خرده کالسیمین ؟
                  به نظرت توی این بازار که همچی داره میره بالا شاخصم رفته بالا فملی برداریم روی این قیمت ؟؟
                  فراوری چطور میبینی قیمتش زیاد نرفته بالا؟
                  [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

با سلام مجدد

سبز و پر سود باشید
                    ...ببین دختر من...بنظر من قبل از اینکه اقدام به خریدو فروش سهم کنی باید راههای مدیریت ذهن و استرس رو یاد بگیری...چون فرصتها در این بازار ما چون باد در گذرن وزمان استفاده از این فرصتها محدود وگاهی هیجان یا قرار گرفتن تو شک ودودلی میتونه نتیجه یهسرمایهگذاری مطمین رو پوچ کنه...البته در این بازار بعضا بی تحلیل باید برایندی از این عوامل بکارت بیاد تا منجر به نتیجه بشه....
                    ...فرزاد برادر بزرگ من(holy)هست که من افتخار اشنایی وشاگردیشو دارم...اما در مورد کارگزار ببین روجان جان خیلی سعی میشه که نقششو با گفتن این جمله که اگر تو استراتژی وتحلیل داشته باشی حالا کارگزارت هرکاری بکنه مهم نیست برعکس بنظر من خیلی مهمه...نقش کارگزار تو معاملات خیلی تعیین کننده است بنظر من 30-40 درصد یه ترید موفق به یه کارگزار خوب برمیگرده..در مورد مشکلا ت که خوب من موژگل:Dزیاد دارم افرین من کلا دچار اختلالال وسواسی جبریم...

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      سلام و درود بر برادر عزیزم ،محبوب القلوب بزرگوار ،مهربان عزیز

روژان جان دکتر مهربان ما ،از جهاتی شباهت به سعدی شیراز داره ،سعدی اکثرا تو گلستان مثالهای ناروا رو بخودش میزد (البته بدون اینکه حقیقت داشته باشه) تا دیگران پند بگیرن .....

اما حکایت سهامدار و کارگزار ،طولانی تر از این حرفاست ،سالی چندین مورد منم دارم ،همه دارن ،ایشالا موقعیتهای بعدی .........

درود برشما
                      ...سلام بر بر مراد من فرزاد عزیز...
                      ...فرزاد جان اون قیاس به نفسها درسته در این وادی شتر ما مدام به طمع بوته خاری حقیر راه بیابون میزنه همه حسرت بودو حیرت...

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 512

سلام مهربان خان جان
                        آقا این شب مجمع که میگن چی شبیه که همه منتظر رسیدنش هستن
                        در مورد فولاد و خودرو و سایپا منظورم هست
                        فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                        قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• diesel29
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 126

سلام صبحت بخیر
                          فقط اومدم تبریک کالسیمینت بگم برم
                          امروز بهمن برداشتم 11000 روی 337 فعلا چشمم از اشک درومد
                          ولی خون کچاد ادامه داره نشستم صف وامید
                          [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            دكتر مهربان و استاد Holy عزيز
                            در مورد خمحركه خريد زير 430 چطور است؟
                            ...میدونی چیه اراک جان....من درمورد این سهم بهیه نکته ای اشاره کنم....ازاون دسته سهامیه که زمانیکه بازار روبه اصلاح میره رشد خودشو شروع میکنه....فرمایش راشین عزیز هم ضمیمه کنم که کف 430 رو حمایت محکمی برا سهم دونسته....خریدا باحوصله رو 430 نشسته فعلا قصدش جمع اوری سهامه....رشدشو بزودی شروع میکنه...

نظر

• rojan
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 581

با سلام و صبح بخیر

جناب holy
                              فاراک را فروختم ولی وصنعت و وتوصا را نفروختم چون به دیاگرام شما ایمان دارم
                              خواهشنا بگویید کار درستی انجام دادم :">
                              آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1113

با سلام و صبح بخیر

جناب holy
                                فاراک را فروختم ولی وصنعت و وتوصا را نفروختم چون به دیاگرام شما ایمان دارم
                                خواهشنا بگویید کار درستی انجام دادم :">
                                البته روژان عزیز اینجا تاپیک برادرم مهربان عزیز است و من هم چون شما مهمانم و زحمت پاسخگویی با ایشان است.
                                در ارتباط با وصنعت و وتوصا به اعتقاد من کار بسیار خوبی انجام دادید ،این سهام در راه صعود مشکلی ندارند و این تغییر فاز از مثبت به صفر یا منفی یا معکوس این جزو ذات بازار است ، به هدف خواهند رسید به امید خدا ........
                                در ارتباط با فاراک هم ایشالا خیر است ،ولی یک بار دیگه عرضم رو تو تاپیک فاراک مطالعه بفرمایید، علی الخصوص در پاسخ به جنابعالی در پست 136 ..............
                                درود بر شما
                                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

در حال کار...
                                X