حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

عجب... آقا من شک کرده بودم به این یاسر ها!!! پس مرادی جان نگو که دست جنابعالی در کاره..:-?
    بلا به دور... دیدم یاسر جدیدا سوتی زیاد میداد نگو کار تو بود جیگر:p
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/15, 12:56.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• saghi
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 160

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post

یه ساقی نازنین هم داریم که به هر حال با قیمت مناسب احتیاجات اولیه دوستان, دستشون رو می بوسه...
      میخانه اگر ساقی صاحبنظری داشت میخواری و مستی راه و رسم دگری داشت...
      (راستی ساقی جان با ما کارمندی لطفا حساب کنیا...) :D

خوب مثل اینکه داره کم کم صف تقاضا چیده می شه. تازه این به غیر از دستورات hidden هستش.
      مهربان یه پیشنهاد واست دارم . تو که می خوای ورودی تاپیک بگیری. به جا ورودی یه حجره میزنم تو تاپیکت از این اجناس فسق و فجور می فروشم .
      خودمم می رم پی مجوزش . خیالت تخت قانونی قانونیش می کنم . جنسامم همش ضمانت و خدمات پس از فروش دارن. سر ماه که شد درصدتو کارت به کارت می کنم. اصلا جهنم و ضرر چیپس و ماست موسیر تاپیک گردیات با من. دیگه چی خوای. به پیشنهادم فکر کن. ما چیمون از این کاسبای اینترنتی و سهم چاق کنای نامروت کمتره.

خارج از شوخی ولی خودشکوفایی عزیز حرف از ساقی صاحب نظر زدی. اون ساقیا مال سده ی 4 ام دیگه حداکثر 7 هجرین. دمشون گرم بود . مشتی بودن. پی عشق بودن نه پی نون. ماساقی قرن 21 ایم داداش! راه و رسم مستی می خوای یه شاراک می خریدی 820 امروز با صف خریدش مست می شدی . آره داداش اینه الان راه و رسم مستی.
      [COLOR="#800080"]گر در طلب منزل جانی، جانی/ گر در طلب لقمه نانی، نانی/این نکته رمز گر بدانی، دانی/هر چیز که در جستن آنی، آنی[/COLOR]

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...مهرداد بنظر من جکسون بغیر از اون 3 گانه ارباب حلقه ها هیچ فیلم بدرد بخور دیگه ای نداشت....فیلم کینگ کونگش یه افتضاح بود هرچند که من ازش بدم نیومد...از اون بازیگر پیانیست خیلی خوشم میاد...
        ...ممد ای نباد بادک باز رو دیدم واقعا یه شاهکاره.....
        دکتر جان مثل ارباب حلقه ها یا ماتریکس شاید صد سال یک بار اتفاق بیفته
        کینگ گنگ که بابا برنامه کودک بود برای ما دیگه افت داره بشینیم اونو ببینیم از همون اول هم ازش بدم اومد واقعا چرند بود

پ.ن.این سهممون هم داره هر روز منفی میخوره کمکم دارم طعم گس ورشکستگی رو حس میکنم :-&

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

عجب... آقا من شک کرده بودم به این یاسر ها!!! پس مرادی جان نگو که دست جنابعالی در کاره..:-?
          به هیچ وجه من گردن نمیگیرم!این اواخر خود سر شده بود!:P

در ضمن معلومه که شما باید طرف فامسل سر الفرد هیچکاک رو بگیری!تا بوده همین بوده!این مملکت همیشه توش فامیل بازی بوده!ههههههههههههههییی روزگار!

اصن نخواستیم این دو قرون کارت به کارت رو!والا!

ولی خداییش 1 ریال هم باشه نمیتونم ازش بگزرم!کم الکی نیستش که!دکتر مهربون قراره کارت به کارت کنه!;)

البته ما "جیگر" همه ی دوستان هستیم اونم از نوع "کلاه قرمزی" ایش:D
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

ای بابا!!پست من کو پس؟!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

در اصل توسط saghi پست شده است View Post
              خودشکوفایی جان مخلصیم. دمت گرم که مارو مهم دونستی ولی از این خبرا هم نیست! حکایت دنیای مجازی و حقیقی یعنی دلی کارکردن. حالا تو حقیقیش شاید نشه ولی تو مجازی که میشه.

خداییش یه مدت بود می خواستم پست بدم تو تاپیکتون و از شما و دکتر مهربان تشکر کنم بابت تاپیک سرزنده ای که دارید (البته به قول مهربان رئیس اونه! ولی انصافا مطالب شما هم معرکست. ترکیب خوبی هستین. آلمان و باقی دوستان هم نوشته هاشون عالیه) ولی گفتم حیفه روال تاپیک بهم بریزه البته از بحث کارت به کارت هم ترسیدم!

خلاصه بگم هر وقت میام تو سایت اول این تاپیکو باز می کنم و معمولا حوصلم به مطالب بورسی نمی کشه و رامو می کشم و میرم.

چه خوبه که تو بورسی تاپیکی هست که سبدی از صفا و لبخند معرفی می کنه. سبدی که همیشه و در همه حال حتی تو روزای نزول شاخص های بی رحم مالی همیشه صعودیه. همیشه سبزه. به قول سهراب سپهری:

"واژه ها را باید شست
              واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد"

مهربان جان خیلی وقته مطالبتو می خونم . خوش می نویسی. روندت صعودی. ایشالله همیشه مهربان بمونی.

1. ساقی جان چه مطلب خوشگلی نوشتی.. دستت درد نکنه...:x

2. ازبحث کارن به کارت هم دیگه نترس... راستش من و مهربان مدتیه زدیم تو خط سبدگردانی و مشاوره... دیگه نیازی به این پول خوردا نداریم... الان به ملیون میگیم پول خورد... همین امروز واسه تفریح یه بسته صد تایی ایران چک 50000 تومنی رو انداختم تو آتیش ببینم چه شکلیه شعله هاش.. خلاصه الان ورق برگشته... اگه کم و کسری داری یه تلفن بزن و بگو تا مهربان واست کارت به کارت کنه...:-c

3.اما این که اول میای سراغ این تاپیک فقط نشون از هوش بالاته... و این که حوصله ات به مطالب دیگران نمی رسه طبیعیه... موج شماری های مهربان و تحلیل های فاندامنتالش سطح توقع همه رو بالا برده....
              بعد از مهربان دیگه کدوم شیرپاک خورده ای می ره تحلیلای محسن مختاری و سیدیاسر و پرریسک و بیل گیتس رو بخونه؟!!:-bd
              حتی خودم شنیدم ریس سازمان جدیدا واسش پیامک عاشقانه میفرسته...

4.البته تو ای تاپیک سبد صفا و لبخند هم معرفی میشه اما سبد های دیگه هم کنارش داریم...
              فعلا که من و مهرداد سنگین نظرمون روی سایپا, مثبته.... شما برو الان بخرش نود تومن..
              این طور که بنده الگوهاش رو درآورده ام تا دو هفته دیگه باید برسه به کف تاریخیش که میکنه پنج تومان و سه شاهی و جهار صنار... از اونجا هم یه صعود شارپ خواهد کرد تا پنجاه تومن و بعد اعلام ورشکستگی...
              ممکنه حماقت کنی و بگی پولت نصف شده.. جدا چقد ساده ای تو... فکر کن به افق های دور... ببین چه پولی گیرت بیاد از بابت فروش اموال شرکت...
              استاد مهربان یه بار با همین فرمول یه ترید موفق تو صدرا داشت که بنز زیر پاش بابت همون تحلیله...'@^@|||
              البته تنبونش رو هم بالای تریدش داد که از نظر همه کارشناسان ارزشش رو داشت...

5. این دفه رو تحلیل مهمون ما بودی اما دفه دیگه جون سیبیلات دست خالی نیا... حالا درسته ما تحلیلگر موفق بازاریم اما پول ناهار شامی که نداریم بدیم چی؟؟:-??

6. ساقیا جامی به من ده تا بیاسایم دمی....
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود بر کاپیتان عزیز؛

اسم عملیات هم خوبه؛ اچ 3 چطوره مثلا؟
                راستی کاپیتان یه سوال... عباس بابایی رو آخرش خودی ها شهیدش کردند آره؟! اون طرفی ها که عرضه نداشتند خودمون جورش رو کشیدیم!
                سلام یاسر عزیز ...

ممنون از اسمت ...
                بله متاسفانه جناب بابایی را پدافند سپاه به اشتباه هدف قرار داد ... البته از این دست موارد بسیار داشتیم ...
                چند تن دیگر از خلبانان نیرو توسط پدافند چزیره خارک شهید شدند ...

این توضیح را البته بدهم که در تمام دنیا این اشتباهات رایج بود ... خود عراقی ها آمار حملات به جنگنده های خودیشون
                خیلی بیشتر از ما بوده ... امروزه با نصب سیستم های تشخیص دوست از دشمن بر روی پدافند ها و جنگنده ها از وقوع
                چنین اشتباهات فاحشی جلوگیری میکنند ...

ارادت ...
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  ....سلام استاد سید یاسر...من یکی از کاربرای فهیم بورسی هستم که خواننده همیشگی مطالب شما میباشم...خواستم بگم که من با خوندن مطالب شما 200 درصد سودکردم و درصدی از این سود روبه پاسداشت مایل به کارت به کارت هستم....حضور گرم و صمیمیتونو بیشتر کننید...:D:*
                  در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  دکتر جان نمیخواستم ریا بشه اما منو مجبور کردی یه سری حقایق رو بگم!!!:D

در واقع این من هستم که این پیشنهادات خرید خوف و خفن رو به سید یاسر میدم تا در دسترس همگان قرار بده!!

حال شماره کارت رو براتون اس ام اس مسکنم پول رو واریز کنید!باشد که من با انگیزه ی بیشتری این خیر رسانی رو ادامه بدم!

از یاسر عزیز هم ممنونم که این بار خطیر ریوندن پیغام من رو تا حالا به دوش میکشیده اما با توجه به اینکه هویت من به عنوان یه خیر فاش شده دیگه نیازی نیست و من خودم از این به بعد سهام مورد نظرم رو اعلام میکنم!باشد که به کمک دوستان با سفته بازی زیاد سهام معرفی شده بچسبند به طاق!:D

:فراااااااااااااااااااااااااااااار

درود بر پاسبان خورشید!
                  به به بنده به شدت استقبال می کنم از این کار پسندیده... فقط جسارتا سرمایه اولیتون چقدر بوده که بعد من حساب کنم درصدی از 200 درصد سود اون مقدار اولیه چقدر میشه! آخه می خا بدونم چقدر باید ذوق زده بشم:D
                  درود بر ممدرضای عزیز؛
                  در ضمن من تایید می کنم حرفت رو، همه پیشنهادهارو از طریق الهام ممدرضا به من می رسونه ;;) اما امان از شکسته نفسی... نمی خواست تا الان این راز فاش بشه... اما نمی دونم الان چرا فاش کرد راز رو;)
                  ای بابا ! تُف به ریا!!مگه این مهربان عزیز تر از جان میذاره ادم ریا نکنه!بالاخره وقتی پای کارت به کارت میاد وسط اونم کی!دکتر مهریون!مگه میشه گذشت؟!!!!:))
                  ;)

ای تُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُففففففففففف به این ریا!:D
                  به هیچ وجه من گردن نمیگیرم!این اواخر خود سر شده بود!:P

در ضمن معلومه که شما باید طرف فامسل سر الفرد هیچکاک رو بگیری!تا بوده همین بوده!این مملکت همیشه توش فامیل بازی بوده!ههههههههههههههییی روزگار!

اصن نخواستیم این دو قرون کارت به کارت رو!والا!

ولی خداییش 1 ریال هم باشه نمیتونم ازش بگزرم!کم الکی نیستش که!دکتر مهربون قراره کارت به کارت کنه!;)

البته ما "جیگر" همه ی دوستان هستیم اونم از نوع "کلاه قرمزی" ایش:D

آقا من تا حالا فکر می کردم خودم خیلی حالم بده تا وقتی این مرادی جان عزییزم رو دیدم...
                  خدایا بازم شکرت!!!
                  ممرضا مرادی یه مطلب از خودت بذار کمی بیشتر خودتو معرفی کن... جوون باعشقی هستی...>:d<
                  (نيچه)

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

سلام
                    دکی جان
                    این هم نقل قولی از سایت همسایه

به نظر من با توجه به بحث انتخابات و استفاده تبلیغی دولت فعلی و کلیه تصمیم سازان خارج از دولت دوست ندارن دلار زیاد بالا رود نهایت این که مثل یک نوسانگیر کف بازار از دلار زیر 3600 تومنی نوسانهای خوبی بگیرن البته به دفعات زیاد

ولی مشکل اصلی بعد از رد شدن خر مراد از پل است که اونوقت خدا به داد این مردم بد بخت برسد اگر تیم فعلی انتخاب شود که با اجرای فاز دوم هدفمندی الی فاز آخر پدر مردم در خواهد اومد و سواد اقتصادی این تیم را فقط خواجه شیراز درک نکرده است
                    کما این که الان همه ملت حاضرن یک چیزی روی چندر غاز یارانه بگذارند و اون رو پس بدهن ولی قیمتها اندکی عقب گرد کند

اگر هم تیم دیگری سر کار بیاید به فرض محال که پسر پیغمبر هم باشند باید 20 سال کار صادقانه بکنن تا گند های این تیم فعلی را اندکی اگر بشود پاک کنن

حالا تو بگو آیا تیم بعدی پسر پیغمبر که نه ولی ارادتمند او هست یا که خیر !!؟؟؟

مشکل بعدی در فرض دوم همان دو ماهی هست که تیم فعلی باید دولت را تحویل همان پسر پیغمبر دهد بهترین زمان برای اجرای پروژه زمین سوخته است البته اگر زمین نسوخته ای مانده باشد

خلاصه که فعلا عروسیمان است برویم حال کنیم و بندری برقصیم که شاید دیگر تا آخر عمر چنین روزهای شادی نبینیم
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

با سلام مجدد

من که استرس دارم در حد تیم ملی

فردا پرزیدنت چه خوابی برای این جماعت دیده
                      8.5 تا 10 فردا
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

ساسان خان تو این تصویر آواتارت شما کدوم یکی هستی تو این همه جمعیت؟:-?
                        (نيچه)

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                          سلام دکی ... فدات @};-@};-

ورشکست که چه عرض کنم دکی .. ولی وقتی یه سهم میخری و آیه ی "" و یزرتپون زرتاٌ زورا"" برت نازل میشه و آدمی دو گانه سوز میشه ، هم دلش میسوزه و هم ..ونش آسمون بالا سرش میشه چار انگشت .. دکی داشتیم خوب پیش میرفتیم .. تقریبا با دوستان سفته باز و نوسانگیر هم جهت شده بودیم و سود خوبی از این بابت عایدمون شده بود هم از قندی و هم غذایی تا ایکه یه پول گنده رسید دستمون و از قضا اومدیم این غبشهر رو ابتیاع کردیم که تا اونجایی که جا داشت تمام و کمال رفت تو پاچه مون یعنی یه فضای خالی از این پاچه باقی نموند ....منم دقیقا حال تو داشتم دو روز خوابم نبرد و به حالت افقی رو موکت پهن شده بودم
                          ....
                          سلام علي...دوباره حضورتو در جمع دوستان و من و ممد خوش امد ميگم...علي ...من مطمينم كه اكثريت قريب به اتفاق اين جمع بورس باز در يه برهه اي دچار اين مشكل شدن...ولي روبرو شدن باهاش دقيقا توان روحي و قدرت انعطافش نسبت به مشكلات رو نشون ميده ...ومشخص ميشه طرف تا حالا چقدر براي زندگي آبديده شده...
                          .....علي دنباله رو اينها نشو...جان خودت ميخوام حميد اعرابي و بيل گيتس عزيزم نباشن من خيلي كم پيش مياد سراغ سهامي برم كه اصطلاحا سهام بزرگ بازار نيستن...ديدي نمونش صدرا....چه كمري از من دوتا كرد....رفته بودم دوبي از ايران برم...حالا نه فقط نرفتم...دو شيفتم كار ميكنم...البته بركاتي داشت كه بعدا خودشو نشون داد ومشخص شد كه كار خدا بي حكمت نيست...
                          ...والا باز وضع من از تو بهتر بود من رو تخت ميخوابيدم...هي پتو رو ميكشيدم رو سرم..بعد از 10 دقيقه گوشه رو ميزدم كنار زير چشمي بيرونو نيگا ميكردم...نميدوني چه بلاهايي سر مآمد...از تو بيمارستاني كه كار ميكردم مشكل ريوي گرفتم انتي بيوتيك كه خوردم اسهال بلغمي شدم دچار مشكل گوارشي شدم...خدا و آقا امام زمان نگهدار مردم ضعيف و درد مند اين مرزو بوم باشن..بنده كه باز دستم به جايي بند بود خيلي اذيت شدم...كاش مثل ممد بي درد و غم بودم...شبا قايق موتوري ميگيره ميره تا اقيانوس هند پدال ميزنه وزن كم ميكنه...
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                            با سلام مجدد

من که استرس دارم در حد تیم ملی

فردا پرزیدنت چه خوابی برای این جماعت دیده
                            8.5 تا 10 فردا
                            خواب بیچاره تر کردن ملت از اینی که هست

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

ساسان خان تو این تصویر آواتارت شما کدوم یکی هستی تو این همه جمعیت؟:-?
                              ...ممد خيلي باحال بود...فكر كنم ساسان اون كوچولوي خوشگل باشن ماشالله خودشون با اين يالو كوپال بايد ايديشونو امير ارسلان نامدار ميزاشتن...ساسان جان خيلي خوش امدي از طرف بنده وممد عزيزبهت خوش امد ميگم...:*
                              ...ممد خدمت جناب مرادي خودم مفصلو مبسوط فردا ميرسم...:D....ممد امروز پشت بازو زدم يه نيگا بنداز ببين رو اومده...8-}
                              ..آقا اين سرعت سايت فجيع رو اعصابه 5 دقيقه طول ميكشه تا يه صفحه لود شه...
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

این که مال اشتراک نت خودته نه سایت... خوبی جونم؟

مهرداد بیا سبدتو رو کن ببینم چند چندیم:-?

من این ها رو دارم:

فولاد فملی فایرا فراور فزرین
                                شراز شاراک شفن شپارس
                                غبشهر سغرب وساپا پکرمان کنور کسعدی

خدااییش از هر گروهی گشتم ..می ترینشو پیدا کردم...:D
                                خیلی سخت بودا...
                                تو چی داری پسرم؟
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/16, 00:21.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X