حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

سرگیجه

کارگردان: آلفرد هیچکاک. بازی: جیمز استوارت , کیم نوواک. محصول امریکا سال 1957

یک مامور پلیس "اسکاتی" که به علت ترس از ارتفاع شغلش رو از دست داده است از طرف یک دوست قدیمی اش مامور تعقیب همسر او"مادلین" می شود که رفتار مشکوکی دارد...

جنبه های بسیار جذاب فیلم:
    1- محبوب ترین اثر هیچکاک بین منتقدان شناخته می شود.
    2- حس عذاب وجدان اسکاتی و کوشش برای بازسازی گذشته و رهایی از این عذاب.
    3- تلاش دیوانه وار اسکاتی برای زنده ساختنن زنی که مرده.
    4- عنوان بندی زیبا و نفس گیر فیلم.
    5- ترفند تکنیکی فوق العاده فبلمبردار جهت القای حس سرگیجه به تماشاگر.
    6- صحنه های تعقیب مادلین.
    7- کل صحنه پایانی و غلبه اسکاتی به ترسش از ارتفاع.
    8- شکست تجاری و هنری کامل فیلم در زمان نمایش... سالها طول کشید تا این جواهر بی بدیل, جایگاه و طرفداران خودش را پیدا کرد
    9- بازی استوارت و نوواک فوق العاده بود اما هیچکاک سختگیر از حضورشان ناراضی بود و دلیل شکست فیلم را این دو می دانست!!
    10- ....
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

فيلم كوچ كوچ هوتاهه...

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

...آقا ما يه غلطي كرديم رفتيم با پول اعتباري فملي خريديم قيمت جهاني اومد زير 8000...بابا آخه من از سر قبرم پول بيارم 3 روز ديگه بدم به كارگزارم...اعصاااب برا آدم نميمونه گفتيم ميره بالا يه دوزار ده شا كاسب ميشيم...آخه خدايا...بار الاها....آخه من از اين سفته بازا چي كم دارم يخورده زرنگي كنم...همش كه برا پول درآوردن بايد جونم در بياد...من نميدونم 3 روز ديگه اگر كارگزارم منو انداخت زندان بايد منو در بياريد...
      ....الان با جيگرم ممد داشتم صحبت ميكردم...ميگم ممد چيكار ميكني...ميگه برا اينكه وزن كم كنم دارم لب كارون قايق ميرونم...بعد ميبينم صداي قايق موتوري مياد...:D:D...ميگم ممد قايق موتوري رو با پدال ميروني ديگهه...خلاصه او ميدويدو ...من ميدويدم...او گريه ميكرد ...از بهر چربي....من ميگريستم ...از بهر جابجايي....دوست خوب برا آدم نعمته...ومن بهترينش گيرم اومده...جاي دكتر ممرضا خاليي..
      ...آقا ادم آخر شب كه ميشه يه پاكت تخمه بگيره بره تاپيك حميد اعرابي...يعني كمدي اكشن ملو درام هندي بازيه....من آخرين ورژن فحشها رو اونجا به كتاب لغتم اضافه ميكنم...حيف كه نيستم وگرنه الان ودمو انداخته بودم وسط فردا صبح ميديديد كل بوركس رو بستم...سروقندي نون قندي...
      ممددد...ممد شهر خدا رو ديدم....فيلم قشنگيه لامصب...ولي گفتي زيارت عاشورا ودعاي عهد آتيش زدي به جونم خدا مارو با اين دوتا دعا محشور كنه...يه خاطره يادم اومد بعدا در اين رابطه بگم...
      ...به من ميگن دكتر تو مثل شربت متادون ميموني ...هم غليظيي هم گاهي زيادي شيكرك ميبندي ...گفتي فيلم هندي ممد قيلم كوچ كوچ هوتاهه رو ديدي...جان ممد شوخي نميكنم مگاهيت هنديا بود 98 بازي كاجول و شاهرخ 15 بار ديدمش...يادش كردم برم بردم پيداش كنم چه حوصله اي دارن هر كدوم از فيلماشون 3 ساعته ...
      ..3...ممد جون اينجور كه از ايدي اين عزيزمون بر مياد خودش اهل بخي هاست و تو كار شربت ناب بهشتيه...فكر كنم پا حوض كوثر وايميسته...اگر محبتي داشته باشن منو جزو 5 نفر اول قرار بدن ممنون ميشم...10 درصد وروديه تاپيكو خدمتشون تخفيف ميدم...
      ...فعلا چيپس و ماست موسير گرفتم برم تاپيك حميد...سانس آخر شبش مونده...:D:D:->B-)

مهربان جان هنوز ندیده ام... گذاشته ام تو نوبت واسه دانلود... اما کی نوبتش بشه خدا عالمه... چند شب پیش نشستم کلی فیلم محبوبشون رو بررسی کردم واسه آینده تا برم تو کارشون...
      فعلا که مثلث شاهرخ خان , امیر خان و سلمان خان دارند می تازند...
      اما ما که جوون بودیم آمیتاب بچن و دیلیپ کمار رو عشق بود...:x

امشب هم تو خط فیلم های سامورایی قدیمی ژاپن افتاده ام.. دارم شاهکاراش رو شناسایی می کنم...
      یه زیر خاکی هایی در آورده ام که فقط فیلم بازای خود ژاپن دیده باشنش!!...:(fight)
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/18, 00:48.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
        سلام یاسر عزیز ...

ممنون از اسمت ...
        بله متاسفانه جناب بابایی را پدافند سپاه به اشتباه هدف قرار داد ... البته از این دست موارد بسیار داشتیم ...
        چند تن دیگر از خلبانان نیرو توسط پدافند چزیره خارک شهید شدند ...

این توضیح را البته بدهم که در تمام دنیا این اشتباهات رایج بود ... خود عراقی ها آمار حملات به جنگنده های خودیشون
        خیلی بیشتر از ما بوده ... امروزه با نصب سیستم های تشخیص دوست از دشمن بر روی پدافند ها و جنگنده ها از وقوع
        چنین اشتباهات فاحشی جلوگیری میکنند ...

ارادت ...
        رضا جان نیمه پر لیوان رو هم باید دید...
        بالاخره همین که برادران تونسته بودن یه هواپیما رو سرنگون کنند جای تقدیر داره...:p
        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....
          سلام علي...دوباره حضورتو در جمع دوستان و من و ممد خوش امد ميگم...علي ...من مطمينم كه اكثريت قريب به اتفاق اين جمع بورس باز در يه برهه اي دچار اين مشكل شدن...ولي روبرو شدن باهاش دقيقا توان روحي و قدرت انعطافش نسبت به مشكلات رو نشون ميده ...ومشخص ميشه طرف تا حالا چقدر براي زندگي آبديده شده...
          .....علي دنباله رو اينها نشو...جان خودت ميخوام حميد اعرابي و بيل گيتس عزيزم نباشن من خيلي كم پيش مياد سراغ سهامي برم كه اصطلاحا سهام بزرگ بازار نيستن...ديدي نمونش صدرا....چه كمري از من دوتا كرد....رفته بودم دوبي از ايران برم...حالا نه فقط نرفتم...دو شيفتم كار ميكنم...البته بركاتي داشت كه بعدا خودشو نشون داد ومشخص شد كه كار خدا بي حكمت نيست...
          ...والا باز وضع من از تو بهتر بود من رو تخت ميخوابيدم...هي پتو رو ميكشيدم رو سرم..بعد از 10 دقيقه گوشه رو ميزدم كنار زير چشمي بيرونو نيگا ميكردم...نميدوني چه بلاهايي سر مآمد...از تو بيمارستاني كه كار ميكردم مشكل ريوي گرفتم انتي بيوتيك كه خوردم اسهال بلغمي شدم دچار مشكل گوارشي شدم...خدا و آقا امام زمان نگهدار مردم ضعيف و درد مند اين مرزو بوم باشن..بنده كه باز دستم به جايي بند بود خيلي اذيت شدم...كاش مثل ممد بي درد و غم بودم...شبا قايق موتوري ميگيره ميره تا اقيانوس هند پدال ميزنه وزن كم ميكنه...
          مهربان جان از الان خودت رو شهید حساب کنX-(X-(

1- عزیزم من کجام بی غمه؟؟ خیلی هم با غمه... الان تو شوکم بد فرم...
          داستان کشاورزی تو کویر بدون استفاده از چاه و آب و کانال داره جدی میشه و من عقب مونده ام...
          گویا ا.ن. فکر کرده کشاورزان محترم می تونند با تف !! آبیاری بفرمایند...=P~

2- پس با قایق موتوری پا می زنم؟!! قرار نشد اسرار رو هویدا کنی... کافیه به گوش عیال ما برسه و همین تفریحات کوچولوی شبانه رو هم قدغن کنه:-<
          به جون جفتمون از بس سالاد جای شام خوردم حالم از هرچی کاهو و خیاره داره به هم می خوره....
          پیتزا و همبرگر رو عشقه:x<:-p
          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
            سلام
            ممد جان
            خوب سوالی مطرح کردی
            زمان 21 مردادماه 1389
            مکان بیت ا... الحرم
            برای یک باش خیلی خوبه
            بیشترش
            بماند برای مابقی

1. عزیزم تو اسمت ساسانه و یه بار حج رفتی؟
            اگه مثه من ممد بودی فکر کنم دویست بار رفته بودی...:-?

راستش خودم هم خیلی هوای زیارت به سر دارم....:">

البته ترجیحم پرو و اسپانیا و ژاپن و جزایر قناریه.../:)
            آدم هرجا بره خدا همونجام هست... من هم فقط با هدف الهی این چند جا رو زیر سر گذاشته ام...
            ایشالله قسمت شه: you and me together

خداوکیلی اونجا دیگه فاطی کوچولو و مادرش رو همراه نیار تا بشه تمرکزی بکنیم رو زیارت!!.

2. دوستان انقد تاپیک سریع جلو میره پدرم در اومد تا به صفحه اخر برسم... سعی می کنم مطلبی بی جواب نمونه... حالا اگه نشه تایپ کنم اقلا زیر لب یه فحشی می دم!!!:">
            خلاصه نگران نباشید که مطالبتون کامل بررسی میشه...
            اونهایی هم که از استاد مهربان سوالات بورسی دارند پیام خصوصی برام بفرستند اگه دلم خواست از استاد می پرسمشون.... البته ما اهل پارتی بازی نیستیم اما اگه همراه سوال هدیه ای چیزی هم باشه طبیعتا سوال میاد اول صف:D
            این کار هم نه از سر نیاز مالی که صرفا به دلیل رعایت حرمت و بزرگداشت سنت پسندیده شیرینی و شیتیل و رشوه است>:D<
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/18, 02:00.
            (نيچه)

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

فروغ فرخزاد،‎
              ماییم ... ما که طعنه زاهد شنیده ایم
              ماییم ... ما که جامه تقوا دریده ایم
              زیرا درون جامه به جز پیکر فریب
              زین راهیان راه حقیقت ندیده ایم
              آن آتشی که در دل ما شعله میکشد
              گر در میان دامن شیخ اوفتاده بود
              دیگر به ما که سوخته ایم از شرار عشق
              نام گناهکاره رسوا نداده بود
              بگذار تا به طعنه بگویند مردمان
              در گوش هم حکایت عشق مدام ما
              "هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
              ثبت است در جریده عالم دوام ما"

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

درود به همه دوستان... در صفوف به هم فشرده نماز جمعه به وسیله موبایل دارم براتون مطلب می فرستم...^:)^

طبق آماری که چند لحظه پیش یکی از دست اندرکاران برام ارسال کردن روزانه 200 نفر از اعضای فروم میان این تاپیک رو کامل مطالعه می کنن و تشریف می برن و فقط 6 تاشون تشکر پای پستها می زنن...[-X

از همه این بزرگواران با یه ماچ آبدار قدردانی می شه...:*

ضمنا جدیدا یه Amirhm با مرامی هم به جمع این متشکرین!! اضافه شده...:x
                امیر ه. م. یا امیر ح. م. بیشتر خودت رو معرفی کن و بگو تو سبدت چی چی داری؟!!!! '@-@
                (نيچه)

نظر

• offline.dc
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 28

سلام آقای دکتر مهربان
                  تو تایپیک شغل اصلیتون چیه؟دیدم فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد تهرانین,فکر میکردم تنها بورس باز اون دانشگاهم و تصور نمیکردم که نه قبل از من و نه بعد از من کسی سهام خرید و فروش کنه
                  به هر حال از آشنایی با شما بی اندازه خوشحال شدم
                  آخرین ویرایش توسط offline.dc؛ 2013/01/18, 12:41.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post

آقا من تا حالا فکر می کردم خودم خیلی حالم بده تا وقتی این مرادی جان عزییزم رو دیدم...
                    خدایا بازم شکرت!!!
                    ممرضا مرادی یه مطلب از خودت بذار کمی بیشتر خودتو معرفی کن... جوون باعشقی هستی...>:d<
                    با عشقی از خودتونه!:D;):x

من آنم که شاعر می فرمایند: مثل تموم عالم، حال منم خرابههههههههههه.....مثل تموم بختا،بخت منم تو خوابههههههههه....;)

گلادیاتوری تازه کارم از دیار مردگان...با تنی زخمی در میان سنگلاخ زندگی،با زنده بودن میجنگم...:D

در این بیست و اندی بهار که پشت سر گذارده ام،بسی رنج بردم در این سال سی، حلاصه پخته که چه عرض کنم،سوخته شدم!!:O:D:-B

-----------
                    پ.ن:اینم یه مطلب از خودم;)

وهمه چيز از آسماني ابري آغاز مي شود...رعد...برق و اشكهاي آسماني...
                    زمين وزمان نويد روزهاي غم انگيز و شيرين فصل درد را مي دهد!
                    برگهايي كه رقصان رقصان،به اميد آزادي از چنگال سخت گير درخت،خود را به دستان بي رحم بادمي سپارند،غافل از اينكه اين ديو چرب زبان،همين شيطاني كه آنها را به رهايي فرامي خواند،هدفش بازيچه كردن آنهاست وهنگامي كه دل به اوبسپارند،همه شان رابه روي آسفالت ترك خورده و نمناك كوچه رها ميكند...آه كه چه حس تلخي است...رها شدن!
                    بادي كه رهاست...درختي كه عريان مي ماند... برگي كه رها مي شود...و رهايي كه به تنهايي در كوچه اي نمناك و پوشيده از طلا سرگردان است وسكوت خيال انگيزي كه با خش،خش ميشكند.تابلوي تمام عيار زيبايي طبيعت!شايد تنهاي كوچه گرد سرگردان هم آرزو مي كند كه اين راه را انتهايي نباشد،اين خواب را بيداري نباشد و اين فصل دردانگيز زيبا راپاياني نباشد...
                    دريغ كه اين روزهاي عريان،روزي به ته خط مي رسند.دريغ كه اين باغ بي باغبان روزي خزان مي بيند.چه تضاد شور انگيزي...خزان خزان!مگر مي شود آرزو كرد خزان را خزاني نباشد؟!
                    فطرت خزان،خزاني بودن آن است...نه،شايد نبايد افسوس خورد.خزان خزان هم زيباست،شايد از خود آن هم زيبا تر!اصلا ديده اي وقتي آدمها مي ميرند چقدر زيبا مي شوند،خزان همه چيز و همه كس زيباست...شاهكار خلقت است خزان!وقتي از همه ي دردها و غم ها و حسرت ها واندوه ها رها شوي!آه كه چه حس تلخي است رها شدن...
                    آري،تلخ است رهايي،ولي نه براي آنكه رها مي شود...براي آنكه رها مي كند تلخ است!
                    برگ از رها شدن رنجي نمي برد...برگ مي رود تا مرهمي باشد بر دل زخم خورده اي،با آن خش خش هايش!باد است كه آسيب مي بيند،باد است كه ديگر نيست،ديگر زيباييش را كسي نمي بيند...
                    آري،خزان،شور آفرين ترين خلقت خالق است...
                    و مرگ،افسوني شيرين...خزان آدم...
                    م.ر.باراني
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• Amirhm
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 140

درود به همه دوستان... در صفوف به هم فشرده نماز جمعه به وسیله موبایل دارم براتون مطلب می فرستم...^:)^

طبق آماری که چند لحظه پیش یکی از دست اندرکاران برام ارسال کردن روزانه 200 نفر از اعضای فروم میان این تاپیک رو کامل مطالعه می کنن و تشریف می برن و فقط 6 تاشون تشکر پای پستها می زنن...[-X

از همه این بزرگواران با یه ماچ آبدار قدردانی می شه...:*

ضمنا جدیدا یه Amirhm با مرامی هم به جمع این متشکرین!! اضافه شده...:x
                      امیر ه. م. یا امیر ح. م. بیشتر خودت رو معرفی کن و بگو تو سبدت چی چی داری؟!!!! '@-@
                      سلام بر خودشکوفا و مهربان عزيز. خیلی ممنونم از اینکه در این جو پر استرس بورسی که کنترل اعصاب براحتی از دست خیلیها خارج میشه تونستید با ذوق و هوش فوق العادتون چنین فضای با صفا و صمیمی رو بوجود بیارید . @};-
                      خودشکوفای عزیز سبدم تشکیل شده از یه سری نمادهای بسته :-<یه سری هم سوخته :( یه سری دیگه هم احتمال زیاد بااین گزارشهای نه ماهه از فردا تو سراشیبی سقوط قرار میگیرن :-SS

ولی فکر کنم منظورت از سبد یه چیز دیگه باشه ! ممد جان امروز فيلم جانگو رو ديدم آخرين ساخته دوست و برادرمون تارانتينو . خيلي خيلي کنجکاو بودم ببينم اين رتبه 8.7 واسه چيه آخه !؟ خود ملعونشم (تارانتینو)به سبک فامیل سید یاسر عزیز (هیچکاک )توش بازي کرده و البته به سزاي اعمالشم ميرسه ! يه فيلم بزن بکش کابویی به سبک اسکار بگير امسال ! يعني سیاه و برده داري و جنوبيا و سفيداي خوب ! من در برابر آثار قبلیش مثل Kill Bill بهش 7.0 بیشتر نمیدم !
                      از هفته پيش شروع کردم فيلماي ته سبدمو ديدن شاید باور نکنی ولی There will be blood دو سال گوشه سبدم بود ولی توان نگاه کردنشو نداشتم چند بار حتی چند دقیقه اولش رو دیدم ولی باز هم بیخیالش میشدم نمیشد که نمیشد! x_x جمعه پیش دیگه عزمم رو جزم کردم و دیدمش واقعا احساس کردم نه دوسال پیش که باید همون 2007 میدیدمش صد حیف ! انگار که گمشدم رو پیدا کرده بودم .>:d<
                      راستی بابت تحلیلهای قشنگت هم ممنون در مورد سرگیجه اون مطلب شکست تجاری رو نمیدونستم جالب بود باید دید سال 1958 چه فیلمهایی تو گیشه اول بودن که همچین فیلمی توشون گم شده! دیگه اینکه سامورایی قدیمی پیدا کردی ما هم هستیم :x

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                        سلام بر خودشکوفا و مهربان عزيز.
                        1- خیلی ممنونم از اینکه در این جو پر استرس بورسی که کنترل اعصاب براحتی از دست خیلیها خارج میشه تونستید با ذوق و هوش فوق العادتون چنین فضای با صفا و صمیمی رو بوجود بیارید . @};-

2- خودشکوفای عزیز سبدم تشکیل شده از یه سری نمادهای بسته :-<یه سری هم سوخته :( یه سری دیگه هم احتمال زیاد بااین گزارشهای نه ماهه از فردا تو سراشیبی سقوط قرار میگیرن :-SS
                        ولی فکر کنم منظورت از سبد یه چیز دیگه باشه !

3- ممد جان امروز فيلم جانگو رو ديدم آخرين ساخته دوست و برادرمون تارانتينو . خيلي خيلي کنجکاو بودم ببينم اين رتبه 8.7 واسه چيه آخه !؟ خود ملعونشم (تارانتینو)به سبک فامیل سید یاسر عزیز (هیچکاک )توش بازي کرده و البته به سزاي اعمالشم ميرسه ! يه فيلم بزن بکش کابویی به سبک اسکار بگير امسال ! يعني سیاه و برده داري و جنوبيا و سفيداي خوب ! من در برابر آثار قبلیش مثل Kill Bill بهش 7.0 بیشتر نمیدم !

4- از هفته پيش شروع کردم فيلماي ته سبدمو ديدن شاید باور نکنی ولی There will be blood دو سال گوشه سبدم بود ولی توان نگاه کردنشو نداشتم چند بار حتی چند دقیقه اولش رو دیدم ولی باز هم بیخیالش میشدم نمیشد که نمیشد! x_x جمعه پیش دیگه عزمم رو جزم کردم و دیدمش واقعا احساس کردم نه دوسال پیش که باید همون 2007 میدیدمش صد حیف ! انگار که گمشدم رو پیدا کرده بودم .>:d<

5- راستی بابت تحلیلهای قشنگت هم ممنون در مورد سرگیجه اون مطلب شکست تجاری رو نمیدونستم جالب بود باید دید سال 1958 چه فیلمهایی تو گیشه اول بودن که همچین فیلمی توشون گم شده!

6-دیگه اینکه سامورایی قدیمی پیدا کردی ما هم هستیم :x
                        1. خستگی از تنم دررفت دوست خوبم... ما فقط داریم به همنوعمون خدمت می کنیم... اگه قابل باشه همه عشق و محبتم تقدیم به شماست:x

2. عجب... احساس می کنم سبدت خیلی برام آشناست... وا... کلک این که سبد منه.... زودی بذار سرجاش تا پلیس صدا نزده ام... :)]

3. زیاد نمره فیلم ها تو سال اول تولیدشون رو جدی نگیر.. بعد مدتی عطش ها که فروکش کنه نمره ها هم پایین میاد... من خودم معمولا صبر می کنم گرد و خاک ها که نشست برم تو بازار و با چشم باز فیلم ها رو بررسی کنم...:->

اما تارانتینو واقعا اون ابرمرد دهه نود نیست.. کجاست اون آفریننده ی هنرمند آثاری مثل
                        سگدانی... داستان عامه پسند... جکی براون... بیل را بکش...:(
                        هنرمندان هم گاهی کفگیرشون به ته دیگ می خوره....

4. کارگردان خون به پا خواهد شد یکی از بهترین کارگردانان معاصر امریکاست به نام پل توماس اندرسن..
                        حالا که از کارش خوشت اومده پیشنهاد می کنم این دو اثر دیگرش رو هم ببینی:
                        شب های عشرت boogie nights محصول 1997 و ماگنولیا magnolia محصول 1999

5. در مورد شکست تجاری سرگیجه تقصیر از رقیبانش نبود...
                        مشکل اینجور فیلمها اینه که آشکارا از سطح سلیقه و درک مردم و حتی منتقدان زمانه خودشون جلوترند...
                        در واقع کاشف واقعیش کارگردانان نسلهای بعد بودند که هرجا پا داد از ارزش های سرگیجه گفتند و گفتند تا به عرش رساندندش...
                        در کنارش شاید بشه گفت کاشف واقعی هیچکاک منتقدین فیلم فرانسوی بوده اند..
                        در کشور خودش و امریکا بهش تا سالها, صرفا به چشم یه کارگردان تجاری ساز خوب نگاه می شد و کسی به هنر ناب پنهان در آثارش واقف نبود...
                        استاد ترکیب واقعی هنر و صنعت رو در آثارش عرضه نمود...:-bd

6. اتفاقا زیاد پیدا کرده ام... عمری باشه به بچه ها معرفی می کنم... دوره اوجشون دهه 60 و 70 میلادی بوده... اما مشکل اینه تهیه این فیلم ها خیلی کار سختیه.. فقط از راه دانلود و تورنت ممکنه.. اون هم نه همه شون...

مثلا من خودم مدت دو ماه طول کشید تمام فصول سریال محبوب ما ایرانیان از سرزمین های شمالی رو دانلود کنم...سریالی که فقط فصل اولش در ایران نمایش داده شده و از 24 قسمت هم تنها 18 قسمت پخش شد و حدود 6 قسمت زیر تیغ سانسور رفت... این سریال تا بیست سال زندگی این خانواده دوست داشتنی رو تعقیب کرد...
                        هرچند بعدش مشکل بزرگتری پیدا شد و اون هم نبودن هیچگونه زیرنویس برای سریاله... حتی زیرنویس انگلیسی هم براش وجود نداره...:-??
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/18, 23:19.
                        (نيچه)

نظر

• satyr
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1229

از سرزمین شمالی .......مارو بردی به اون روزا ...... حسرت و دیگر هیچ

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

رضا جان نیمه پر لیوان رو هم باید دید...
                            بالاخره همین که برادران تونسته بودن یه هواپیما رو سرنگون کنند جای تقدیر داره...:p
                            بله خب جناب خودشکوفایی
                            نیمه پر لیوان را هم در جزیره فاو دیدیم که چه گندی برادران زدند ... :-w
                            الان هم شنیدم که این وی پی ان ها هم دست پخت همین برادران هست
                            همه فکر میکنند که این نرم افزار هدیه دولت آمریکا در راستای مبارزه با فیلترینگ است ...

زهی خیال باطل ... نگو برادرا ساختن تا با اون دل و روده کامپیوتر های ما را رصد کنند ... @-)

بابا دست مریزاد .... آقا این هم از نیمه پر جااااام . . . :-?
                            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                              از سرزمین شمالی .......مارو بردی به اون روزا ...... حسرت و دیگر هیچ
                              چرا مهرداد جان؟ حسرت چی داری جانم؟
                              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                                بله خب جناب خودشکوفایی
                                نیمه پر لیوان را هم در جزیره فاو دیدیم که چه گندی برادران زدند ... :-w
                                الان هم شنیدم که این وی پی ان ها هم دست پخت همین برادران هست
                                همه فکر میکنند که این نرم افزار هدیه دولت آمریکا در راستای مبارزه با فیلترینگ است ...

زهی خیال باطل ... نگو برادرا ساختن تا با اون دل و روده کامپیوتر های ما را رصد کنند ... @-)

بابا دست مریزاد .... آقا این هم از نیمه پر جااااام . . . :-?
                                رضا جان اسم فاو رو نیار که جیگرم خونه... خودم ترکش خورده اش هستم...:((
                                چرا؟
                                تجهیزات سیستم خنک کننده خوابگاه ما در دانشگاه شیراز به لطف رفقا زمان جنگ باز شده و به عراق حمل شد و تا ابد یادگاری اونجا باقی موند...#:-S
                                خوابگاه بسیار بزرگی که 13 طبقه هست . روی تپه ارم واقع شده...خلاصه که در تابستون ها با فوت کردن همدیگه رو خنک می کردیم...:D
                                شیرازیا حتما می دونند کجا رو می گم...
                                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/19, 00:56.
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X