مندی تو دولا شدی کشف جفت کنی خشتک جر خورد یا دولا شدی سکه برداری.... اصلا بگو ببینم تو جای جای ایران بگردی سکه رو زمین پیدا نمیکنی مگر در قزوین........ نکنه تو هم آره
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
-
علی جون برادر ارزشی حاج مندی رو اذیت نکن و سر به سرش نذار....:)]
همین الان از رادیو اعلام شد ایشون هم در حالت سجود نماز مغرب در مسجدی واقع در قزوین برای شرکت در انتخابات متقاعد شده اند و کاندید ریاست جمهوری خواهد بود...#:-S
شعار ستادشون هم با الهام از فیلم اخراجی ها اینه:
حاج مندی چاه وا کن.... چاه جدید رو وا کن!!!!:Dآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/27, 10:02."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
کم کم باید شعارای انتخاباتی براش پیدا کنیم
حاج مندی کفش جفت کن ......... کفش جدید رو جفت کن
نظر ایشان در رابطه با جفت کردن کفش مانکن ها چیست
و ........بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
من فکر کنم اینترنت سرور سایت بورسی دایل آپ هستش. میخواد یه صفحه باز کنه یه ربع طول میکشه، مشکل فقط امروز هم نیست، چند وقته اینطوریه. شما هم با وارد شدن به سایت مشکل دارید؟
میگم ممد تو که وضعت خوبه بیا یه سرور درست و درمون برای علیرضا جمالی بخر راه دوری نمیره، ثواب داره. جاش یه درصدی از بابت سود تبلیغات سایت بردار، باور کن سودش از حتاید بیشتره. ;)[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر
-
علی جون گل گفتی و در سفتی...=D>
بی زحمت این شعار پیشنهادی منو هم بذار کنار دو تا شعار قبلی....
حاج مندی کفش جفت کن عکس مهری رو رو کن!!!:p"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
کاوی جون دوست عزیزم نون به بحث های مرتبط با بورس اعتراض کرده... اینه که اسم حتاید رو هم نباید آورد....:-$
اماغصه ی حاجیت رو نخور که دستاش چسب نداره... همه شیرازها رو اول وقت دادیم رفت والان فقط دی , کگل و پارسان دارم....
ما که به عشق بچه های گل سایت بورسی همه سختی ها و مرارت ها روتحمل می کنیم.. چه رسه به کندی باز شدن صفحات..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
ا منم پارسان دارم ولی بجای کگل کچاد دارم. فعلا ممکنه یکم ریپ بزنن ولی بعد تعطیلات تازه داستان شروع میشه. اشتباه کردم صبح اول وقت نشستم برای شپنا 12 میلیون عرض شد تازه ما اومدیم تو صف. #:-S
نون جان این یه پست رو ندید بگیر.[COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]
نظر
-
میگم این عید دیدنی هم شده مکافات واسه ما
بعد یه عمر خواستیم ناسلامتی امروز رو به کار بچسبیم که نشد
از اول وقت نشستم پای این سیستم در پیت که به مبارکی و میمنت یه ترید کنم .
کلی جون کندم و چشم دروندم تا سهم مورد نظر اذن دخول بده نزدیکای در ورود که بودم یه هو یکی از اقوام که هر هفتاد هزار سال یه بار خونه ما میاد سر و کله اش پیدا شد و مث سریش چسبید به ما هر کاری هم که کردم نتونستم از شرش خلاص شم و موقعیت از دستم رفت طفلک این سهم مادر مرده همین جوری انتظار منو میکشید که نشد البته غمی نیست ولی امیدوارم شنبه لااقل از خیل این عاشقان سینه چاک ولایت ما کاسته بشه تا ما هم بالاخره به فیض خرید نائل بشیم
بلند بگو آمین
نظر
-
بزارید اول علت غیبت صغری خود را خدمت مومنین ومومنات محترمه عارض بشیم تا کم کم خدمت شما دوتا (ممد وعلی ) عنصر ضاله برسیم:D
داشتیم در عالم معنا سیر وسلوک میکردیم که ناگهان چشمان مبارکمان به چارتا مومنه محترمه که در حال سبزی پاک کردن بودن افتاد ..ازآنجاییکه ما درعالم زمینی توجهمان به همه ی نعمت های الهی هست الا این قشر از مخلوقات الهی :-B ..به سمت آنها رفتیم تا احیاناً اگر سوالات شرعیه ای درخصوص سبزی پاک کردن برایشان مطرح است جواب بدهیم ..
وقتی به دوقدمی آنها رسیدیم آنها به احترام قدوم مبارک ما از جا بلند شدن و به ما تعارف زدن حاج آقا مندی بفرما سبزی ... ما هم که قبلاً عرض کردیم توجهی به این مخلوقات الهی نداریم جو گیر شدیم و نتنها تمام سبزی ها رو با دستان مبارکمان شروع به پاک کردن نمودیم بلکه با یک عدد دستگاه چمن زنی شروع به زدن تمام چمن های سبز عالم معنا نمودیم در همین هال وحوا بودیم که از دور صدای .... آهای حاجی ...کش به گوش مبارکمان رسید سرِ مبارک که برگردوندیم دیدیم بععله باغبان محترمه عالم معنا با یک عدد دسته بیل برای استقبال بطرف ما درحال تازیدن بود ودعاهای کش دار که پشت سر هم عینهو گلوله تفنگ به گوشان ما اصابت مینمود..
ما ابتدا نفس عمیقی کشیدیم و بسرعت نور عبای مبارکمان را دور کمر یه گره زدیم و یک دست بر عمامه وبا دست دیگر نعلین خود را برداشته و دِبدو ..این کوچه آن کوچه ..تا آنکه باغبان محترمه ما را درکوچه شهیده فرنگیس خاتون گم کرد و دست از استقبال ما ورداشت
ما هم در کوچه ی شهیده که خلوت بود یه آخیش گفتیم عبای مبارکمان را یه تکانی دادیم وگرد وغباری گرفتیم ونفسی چاق کردیم ودرحالی که چند تا دعای کش دار نثار اون چارتا ورپریده میکردیم آماده شدیم برا برگشتن به عالم زمینی که دیدیم ای دل غافل راه برگشت را بلد نیستیم..همینطور مستاصل بودیم و با دو دست خالی شروع به ریختن خاک بر سر مبارکمان کردیم وگفتیم حاجی مندی نه تنها بدبخت شدی بلکه خاک بر سر هم شدی ....
دوزانوی غم در بغل گرفته بودیم ومثل بچه های پنج ساله داشتیم عرعر میکردیم دیدیم ناگهان یکی از حواریون به نزد ما آمد وعرضه داشت حاجی مندی حالا ناراحت نباش ما راه برگشت رو به شما نشان میدهیم فقط یک شرط کوچولو داریم... چشمان مبارک ما ازدیدن این زیبایی داشت کم کم به وجد میامد و بارقه های امید و غنچه های خنده بر لبانمان از شنیدن چینین صدای گرم ودل نشینی داشت میشکفت وامیدواربودیم به شنیدن شرطی که باب میل مبارکمان بود که ناگه این ورپریده گفت به شرطی که این دوکیلو سبزی خوردن هم واسمون پاک کنی که خوب پاک میکنی حاجی مندی ....
بنده با دلی شکسته از شنیدن این شرط که خلاف انتظار مبارک بود و اعصابی جوشان ابتدا بادی در سینه انداختیم وصدای مبارکمان را بشاش نمودیم وعرضه داشتیم بنده حاجی مندی به ... عَمم خندیدم که دیگه بخام سبزی پاک کنم ... ایشان هم قاه قاه خنده ای کردند وگفتن شوخی کردم حاجی حالا خودتو ناراحت نکن میخاستم امتحانتون کنم ببینم آدم شدین یا نه=((
ما هم گفتیم باشه ارشادات شما موثر واقع شد حالا گوربه گور شی راه برگشت رو به ما نشان بده خبرمرگمان کاروزندگی داریم وایشان هم داد وما اینچین بعد از سه چار روز بدبختی خدمت شما ورپریده ها رسیدیم
والسلام علیکم و آتش مذاب داغ تو حلق مومناتی که در حین سبزی پاک کردن به مومنین تعارف میزنندنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
سلام ممد
چه حال چه احوال؟!
چه خبر از اداف؟!:D
ممد سرم خیلی شلوغه،روزهای نسبتا غم الودی رو به خاطر یه مشکل شخصی پشت سر گذاشتم،نبودن و کم بودنم رو یه وقت به پای بی معرفتی نزارید ها!!!که بد دلخور میشم...;)
راستی ممد از اونجایی که من استـــــــــــــــــــــــــاد حق بازی ام:D:D:D:D:D:D،حق تقدم پارسان رو دارم،به نظرت پارسان تا کجا میتونه رشد کنه با توجه به اینکه امروز صفش رو دادن؟!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسلام ممد
چه حال چه احوال؟!
چه خبر از اداف؟!:D
ممد سرم خیلی شلوغه،روزهای نسبتا غم الودی رو به خاطر یه مشکل شخصی پشت سر گذاشتم،نبودن و کم بودنم رو یه وقت به پای بی معرفتی نزارید ها!!!که بد دلخور میشم...;)
راستی ممد از اونجایی که من استـــــــــــــــــــــــــاد حق بازی ام:D:D:D:D:D:D،حق تقدم پارسان رو دارم،به نظرت پارسان تا کجا میتونه رشد کنه با توجه به اینکه امروز صفش رو دادن؟!
مراد جان نون بازوت رو بخور.. حق خوری عاقبت نداره.. ایشالله هیزم جهنم میشی میری پی کارت!!!!:D"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postای ممد نالوطی
خودت اماده باشX-(
به کوچه علی چپ هم خودتو نزن:->
حالا صبر کن تازمان مناظره ...
قراره .شتک کاندید مورد علاقه ات, جناب اسی خان بهاری رو بکشه سرش>:D<
سردار قالی رو هم میفرسته قاطی باقالی!!!;;)
روح هفتاد کس آیت الله روحانی رو هم جلوی چشاش میاره:O
پ.ن.
پس از الان زیر لب روزی صد بار زمزمه کن ای مندی چاه وا کن... چاه تهران رو وا کن!!:-&
تا در کابینه بعدی پستی برات کنار بذاره...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
بنده با قلبی سرشار از عشق و اطمینان کامل از تایید مقام معظم و با اجازه بزرگان منظومه شمسی منجمله حضرت جنتی خودم را بعنوان رییس جمهور ایران اع... بله ... متوجه نمیشم ... کاندید بشم ... اصلاً چه معنی داره عنصر بی رقیبی مثل ما کاندید بشه ..قباحت داره خو ... باشه حالا فقط بخاطر معظم لِه ...بنده حاجی مندی با یک پله تخفیف خودم را بعنوان کاندیدای ریاست جمهوری اعلام میکنم
رای دادن به ما هم واجبِ باتومی هست ینی اونایی که به ما رای ندن در عالم معنا به اونها باتوم وارد خاهد شد اونوقت دیگه خدا بدادشون برسه
رنگ تبلیغاتی ما هم سرخی لژ لب هستش ... شعار ستاد تلبیغاتی ماهم .. مندیِ پر طلایی .... امید مومناتی ... هستش
این تبلیغات وشعارهای که این دو عنصر ضاله (ممد وعلی ) گروه مخالف هم واسه ما دراوردن کاملاً غلطه ... مواظب باشید عوامل منکراتی تیم ما سروقتتون نیاد که سر وکارتون با شیشه نوشابه است اونوق خدا بدادتون برسه که نمیرسه
والسلام علیکم وخاااااک بر سر کسی که بر عکس های تبلیغاتی حاجی مندی شاخ بگذاره
زنده باد تابستان ..زنده باد تابستان ..زنده باد تابستان:Dدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
ممد .. حاجی چاه وا کن داره زجر میکششششششه زجــــــــــــــــــــــــــــــر
میدونم چی میکشی پسریم بزار تا راه حلش رو بهت بگم بلکه یکم مشکلت حلشه
من وقتی اومدم تو این تاپیک سه چهارتا مطلب که زدم بعد از اون هی فرت و فرت از طرف مدیر نظارت برام پیغام میومد که رعایت کن و قضیه فیلترینگ روی ما اجرا شد .. بعد از اون دیگه داشت اومد چندتا مطلب بورسی و اجق وجق زد و قضیه فیلترینگ حل شد..
حالا تو که استاد تو سایت زیاد میبینی بیا یکیو به میخ یکیو به نعل بکش من به شخصه قول میدم که قضیه فیلتریگت حل شه
استاد حق بازی هم داریم.... میتونی از همینجا شروع کنی
یه دوتا مطلب بورسی بزن ببینیم بچه های تاپیک مهربان تو چه کلاسی تحلیل می کنند....اصلن بگو ببینم چیا داریبهترین تفریح خوابه!
نظر
نظر