حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

مندی الان میرحسین شده... حصر خانگیه و راه های دسترسی طرفدارانش بهش بسته شده!!!:-s

اما مشکلی نیست.. مندی باید فوت و فن هایی رو یاد بگیره که از فیلترینگ رد بشه... مثلا یه پست یه خطی بفرسته تا سریع بیاد بالا.. بعدش سریع بره تو بخش ویرایش پست و مطب اصلیش رو اونجا کپی کنه....

این روش همیشگی حاجیتون بود که مثه آب خوردن از دیوار چین هم باش رد میشد!!!;)
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      مندی الان میرحسین شده... حصر خانگیه و راه های دسترسی طرفدارانش بهش بسته شده!!!:-s

اما مشکلی نیست.. مندی باید فوت و فن هایی رو یاد بگیره که از فیلترینگ رد بشه... مثلا یه پست یه خطی بفرسته تا سریع بیاد بالا.. بعدش سریع بره تو بخش ویرایش پست و مطب اصلیش رو اونجا کپی کنه....

این روش همیشگی حاجیتون بود که مثه آب خوردن از دیوار چین هم باش رد میشد!!!;)
      در مرام مندی نمیگنجه ممد جون

ما به نظرات مدیران وناظران احترام میگذاریم
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• کاویانی
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 71

من که میگم مندسن اصلا کدبورسی نداره، احتمالا رفته درخواست داده بعد که کدملیش رو چک کردن و سوء سابقه اش رو دیدن گفتن برو پی کارت آقاجان. بابا این بچه انقدر فکر و چشش پیش مومنات گیره و مومنه ندیدس که نمیتونه صاف راه بره چه برسه به اینکه بیاد خرید و فروش سهم هم بکنه. :O
        [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

مندی پرطلایی امید مومناتی=))
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

انی که چنگ و عود چه تقریر میکنند...................پنهان خورید باده که تعزیر میکنند

ناموس عشق و رونق عشاق میبرند......................عیب جوان و سرزنش پیر میکنند

جز قلب تیره هیچ نشد حاصل و هنوز.........................باطل در این خیال که اکسیر میکنند

گویند رمز عشق مگویید و مشنوید...............................مشکل حکایتیست که تقریر میکنند

ما از برون در شده مغرور صد فریب.............................تا خود درون پرده چه تدبیر میکنند

تشویش وقت پیر مغان میدهند باز..........................این سالکان نگر که چه با پیر میکنند

صد ملک دل به نیم نظر میتوان خرید..........................خوبان در این معامله تقصیر میکنند

قومی به جد و جهد نهادند وصل دوست........................قومی دگر حواله به تقدیر میکنند

فی الجمله اعتماد مکن بر ثبات دهر..................................کاین کارخانهایست که تغییر میکنند

می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب.......................چون نیک بنگری همه تزویر میکنند
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
              در مرام مندی نمیگنجه ممد جون

ما به نظرات مدیران وناظران احترام میگذاریم

بیشین بینیم با

یکی بیاد جلو اینو بگیره ........ رفته تو تاپیک جشن تولد و عمل موسوم به :"> ......( همون التماس رو میگم :D ) رو انجام داده و تولد مدیرای سایت رو بهشون تبریک گفته .... بعد اومده میگه ما به نظرات مدیران احرتام میزاریم گرچه همین هم در نوع خودش یه عمل :"> محسوب میشه

حالا کاش کار همینجا تموم میشد اومده و به راهکار طلایی ای که ممد بهش یاد داده پشت پا که خوبه لگد میزنه [-(.... آخه پسره ی نمک نشناس تو الان باید دست و پای ممد رو ببوسی و حداقل 100 تومن کارت به کارت کنی ........ والا ما بچه بودیم جلو بزرگترمون پامون دراز نمیکردیم

حقته که تو حصر بمونی

فعلا منتظر باش تا تولد کاپیتان و محسن سر برسه ترید نمیخواد بکنی پیشنهاد هم نخواستیم ......

اینقدر رفتی کفش جفت کردی که دیگه تمام پیرزنا امید جفت شدن کفششون به توهه کلا شعار به جایی انتخاب کردی و در راستای اهداف والات هست آورین آورین آورین :p:D
              آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/03/28, 10:18.
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

ای بابا علی چیزی درباره پاچه خاری نگو..:-$

این یه پلتیک جدیده که مندی داره سوار می کنه.. یه مدت تیریپ توبه و سربه راهی ورمیداره بعد که مدیرا رو خام کرد یا علی از تو مدد...:D

راستش این دو تا پست آخر رو با هماهنگی هم پیاده کردیم که تو زدی همه چی رو خراب کردیX-(:))

پ.ن.
                جنابان مدیران به من محبت زیادی دارند.. پیرامون رفع حصر مندی هم فرمودند اگه تو ضمانت می کنی مندی خرابکاری نکنه همه چی برمیگرده به روال سابق...
                بنده هم عرض کردم اینجانب حتی جرات ندارم ضمانت خودم رو بکنم چه رسه به مندی... خودش عاقله و کار درست رو انجام خواهد داد0:-)
                (نيچه)

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

سه شنبه یه تماس تلفنی کاری داشتم که اینطوری شروع شد:
                  "سلام آغای .... حال شما؟ بر قاتلین حضرت زهرا لعنت:((، سال نوتون مبارک باشه :D.........."
                  اونوخت بود که فهمیدم ای دل غافل، توصیه های آقا رو در مورد تداخل ایام فاطمیه و نوروز رو فراموش کردم:((
                  بگذریم از اونجا که شاد بودن اینجا جرم سنگینیه، و من دوست ندارم دوستان گلم مجرم باشن، تصمیم گرفتم یه فیلم توپ
                  رو واستون معرفی کنم تا یه چند وقتی دپرس باشین:
                  Dancer in the dark

یکی از بهترین فیلمهایی هست که به عمرم دیدم، فقط تو موسیقی متنش صدای داریوشو کم داره;)
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

این یه پلتیک جدیده که مندی داره سوار می کنه.. یه مدت تیریپ توبه و سربه راهی ورمیداره بعد که مدیرا رو خام کرد یا علی از تو مدد...:D

پ.ن.
                    جنابان مدیران به من محبت زیادی دارند.. پیرامون رفع حصر مندی هم فرمودند اگه تو ضمانت می کنی مندی خرابکاری نکنه همه چی برمیگرده به روال سابق...
                    بنده هم عرض کردم اینجانب حتی جرات ندارم ضمانت خودم رو بکنم چه رسه به مندی... خودش عاقله و کار درست رو انجام خواهد داد0:-)
                    ما یه بار گفتیم تو مرام مندی نیس اینکارا ..حالا هی زبون لق بازی دربیار وآبروی نداشته ما رو جلو مسئولین نظام ببر ...حقته هر چی ظرف میشوری و آب میکشی و خشک میکنی :D .. الهی اون ماشین ظرف شوییتون بسوزه.. حالا نری زبون لق بازی در بیاری به خانمت بگی من نفرین کردما:p

درثانی .. جنابان مدیران به من بیشتر از شما محبت دارن دِلتم بسوزه ... تازشم ما همین امروز قبل پست تو رفتیم تاپیک گفتگو با مدیران اونجا گل وشیرینی و بوس وخنده به همدیگه تعارف کردیم همشم مصرف شد چیزی واسه تو و بقیه بچه ها نمونده .. دل همتون بسوزه ..
                    آهنگ سیا نرمه نرمه ... سیا توبه توبه هم خوندیم و رقصیدیم چه لرزرش سینه ای اونجا راه انداخته بودیم که نبودید ببینین ..بازم دل همتون بسوزه ..مهربان هم یه قِر تو رقصش داد که همه از خنده کف سالن پخش شدن=)) ..ینی روده بر شدن .. من یکی که از خنده داشتم از دیوارِ راس بالا میرفتم=))
                    حالا قرار شده خاطره رقصشو با اون خاطره ای که دوساله همرو معطل کرده با هم بگه ...:D

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

این هم یه یادگاری لذت ببرید

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

تاثیر افزایش قیمت دلار بر قیمت محصولات
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

.................................................. ......................................................................................... ..........................................

برای من نوشته ،گذشته ها گذشته،تمام قصه هام هوس بود ...... برای او نوشتم،برای تو هوس بود،ولی برای من نفس بود

نوشته ،هرچه بود تموم شد...... نوشتم ،عمر من حروم شد

نوشته ،رفته ای زِ یادم..... نوشتم ،شمعِ رو به بادم

نوشته ،در دلم هوس مُرد......نوشتم ،دل توی قفس مُرد

كاشكی خبر نداشتی دیوونه نگاتم .... یه مشت خاك ناچیز ،افتاده ای به زیر پاتم

كاشكی صدای قلبت نبود صدای قلبم ..... كاشكی نگفته بودم ، تا وقت جون دادن باهاتم

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

بچه ها خبر خبر<:-p<:-p

بچه ها تاپیکو اب و جارو کنید، کت شلوار بپوشید که مهمون داریم مندسن دور لبت یه زبون بکشو این پفکا رو بده پایین .....چی؟ رژ لبه خوب یکاریش کن:-B

سرکار خانم آمن خادمی دارند به اتاق اساتید سر میزنند و عیدو بهشون تبریک می گند طبق موج شماری تاپیک بعدی همینجاست >:D<;;)

از برترین تحلیگر بورس ایران :^o هم خواهش میکنیم بیاند و جواب تبریک رو بدند البته با یکم تاخیر تا کلاس کار :^o حفظ بشه :D
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

علی جان یعنی عمرا این اتفاق بیفته...;) تاپیک مهربان همان لیان شامپوی بورس ایرانه...
                              این تاپیک ازنظر بدنامی شهرت بین المللی داره و هیچ آدم آبرومندی از سر شب به بعد پاشو اینجا نمیذاره:))
                              حالا چطور ممکنه خانم خادمی اینجا بیاد پیام تبریک بذاره:-/
                              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

ممد من مطمئنم میاد و این تاخیرش صرفا به خاطر پیدا کردن یه عکس تبریک مناسبه که در خور استاد باشه/:)

به هر حال اگه تا فردا نیومد موج شماری اعتبار خودشو از دست میده و باید یه بار دیگه بشماریم
                                #:-S

ممد میگم بیا و تو تاپیک سرمایه بورسی بنویس از اول سال تا الان 70 درصد ضرر کردم بالای 20 تا تشکر میگیری ;)
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X