حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....ممد...میخوام از دست این شاهکار تو که الان پستش بالای پست منه گریه کنم....
    گریه کن گریه قشنگه،گریه سهمه دله تنگه...:((
    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

:((
      مراد نامرد چلمنگ.. تو که خودت همدست این آنارشیست هرج و مرج طلبی X-(
      پس دیگه واسه چی داری گریه می کنی؟؟:-/
      :((
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

خاطرات آقوی همساده در بازار سرمایه ......

آقو به ما گفتند برید تو بورس پول بزارید سر سال دوبرابر بهت میدند ....... مام خوشحال خوشحال 5 میلون رفتیم سهم بخریم .....:x

از هر که پرسیدیم چی بخریم گفتند شبندر بخر آقو ما رفتیم کار گزاری ثبت نام کردیم بعد که کد گرفتیم نیگا کردیم دیدیم حسابمون منفی و 10000 تا سهم شبندر با قیمت 2000 تومن تو حساب ماست ..... آقو اصلا شبندر به 2000 نرسیده بود ولی برا من به قیمت 2000 تو سبدم بود یعنی خورد خاکشیر شدم ..... رفتم کارگزاری گفتم آقوی متصدی من تازه کد گرفتم .... گفت نه شما خودتون زنگ زدید و اعتباری گفتید بخر به هر قیمتی ... ...... از قضا سهم از روزی که اومد تو سبد ما منفی خورد ...هی منفی خورد ...... آقا له له شدم وقتی رفتم پرسیدم که چرا منفی خورده بهم گفتند سهم 26 درصد صندوق توسعه است و مجلس مخالف حذفشه ..... والو چی بگم از بین همه سهما سهم من شده بود 26 درصد :-< ......آقا سهم ما رسید به 500 تومن که فهمیدیم یکی دیگه هم یه سهمی داره که مشابه ماست و سهم صندوق توسعه ملی داره ...... یعنی وقتی فهمیدم دکتر مهربان هم سهم صندوق توسعه ملی داره بورسو بوسیدم گذاشتم کنار سهمو به قیمت 500 تومن فروختم و در آخر 10 میلیون هم بدهکار شدیم اومدیم بیرون ........ ها ها ها :D:D...... دیگه ریسکش داشت میرفت بالا خدا رو هزار مرتبه شاکرم که زود از این مساله خبر دار شدم آقو وگرنه الان جسدم دم در کارگزاری دراز پهنا افتاده بود #:-S...
        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/05/13, 22:33.
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

شما خونتون مورچه داره؟ ... نه نداره! .. پس چرا اينجورم ميشه ؟ هي داره مورمورم ميشه؟ .. پس چرا جونم ميخاره؟ حرصمو داره در مياره؟ .. شما خونتون مورچه داره؟ ... نه نداره! ...

مثی که داره ! ... بابا نه نداره ! .... پس چرا ميلرزه تنم ؟ گُر افتاده تو دامنم؟ :D.. شما خونتون مورچه داره!..
          :-B

شما كه سوات دارين.. واسه هر سوال ... هزار و يك جواب دارين ..رتبه دارين مقام دارين آواتور دارین .. جون من بگین من تب دارم؟ مرگ من بگین من تب دارم؟ ... نه نداري! ...

پس چرا من تب مي كنم؟ فكراي بد بد ميكنم؟ :Dپس چرا داغه بدنم؟ هي داره مي سوزه تنم؟ آتيشش گرفته دامنم؟:D هاااااااا ؟! .... شما خونتون مورچه داره!

شما خونتون مورچه داره؟ ... میگم نه نداره ! ... واسه ی فرار کوچه داره؟... نه نداره! .... میگم داره .. والا داره .... بگو که اره ... نه نداره ....آجر پاره ...نه نداره ....چه بیحال!!!!
          :x

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

شما خونتون مورچه داره؟ ... نه نداره! .. پس چرا اينجورم ميشه ؟ هي داره مورمورم ميشه؟ .. پس چرا جونم ميخاره؟ حرصمو داره در مياره؟ .. شما خونتون مورچه داره؟ ... نه نداره! ...

مثی که داره ! ... بابا نه نداره ! .... پس چرا ميلرزه تنم ؟ گُر افتاده تو دامنم؟ . شما خونتون مورچه داره!..

شما كه سوات دارين.. واسه هر سوال ... هزار و يك جواب دارين ..رتبه دارين مقام دارين آواتور دارین .. جون من بگین من تب دارم؟ مرگ من بگین من تب دارم؟ ... نه نداري! ...

پس چرا من تب مي كنم؟ فكراي بد بد ميكنم؟ پس چرا داغه بدنم؟ هي داره مي سوزه تنم؟ آتيشش گرفته دامنم؟:D هاااااااا ؟! .... شما خونتون مورچه داره!

شما خونتون مورچه داره؟ ... میگم نه نداره ! ... واسه ی فرار کوچه داره؟... نه نداره! .... میگم داره .. والا داره .... بگو که اره ... نه نداره ....آجر پاره ...نه نداره ....چه بیحال!!!!
            :x

https://www.samfonibox.org/Khanom/Mo...orche_Dare.wma

وای خدای من....#-o

دٍ لامصـــــــــــــب ، مشکلت با من چیـــه شومـــــا...؟؟؟؟!
            ;););)

در ادامه عرایض دکتر مهربان جفت پا برم تو شکم این مندسن گوجه با اون مورچه هاش... X-(
            حالا دکتر به جهنم...:->
            از آرمان های امام راحل حیا کن:D

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/14, 00:45.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• has456
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 52

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

حسن آقا ما نوکرتیم... خوب تاپیکی وارد شدی.. بهت قول می دم تمام ضررهای بورسیت تو سه ماه یادت بره... البته نه به خاطر ترفندها یا اخبار رانتی دوستان... صرفا به خاطر تفریح از خرابکاری های مندسن, عشق تمامی ادوار زندگی دکی... شاید باور نکنی از روزی که مندسن تو بورس پیداش شده دکتر کل موهای سرش ریخته...8-}
              ارادتمندیم قربان . به نظر من مندی نمک این تاپیک :) فکر می کنم کودک درونش یکخورده بیش فعالی داره دست خودش نیست نباید اذیتش کرد باید هواش و داشت سرخورده نشه . احساس می کنم دکتر بخاطر گرفتاریهاش یک مقداری تمرکزش کم شده وگرنه ایشون طبیب حاذقی هستند و راه درمانش و خوب بلده .;)

نظر

• satyr
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1229

مندی زده تو کار روحوضی جدیدا

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                    سلام دکتر جان
                    شما لطف دارید . من بیشتر پای منبر شما از صحبتهاتون استفاده میکردم .;;)
                    ....سلام حسن جان....پای این منبرو ول نکن که نوابغی مثل ممدو مرادو مندسن نفله ازش اومدن بیرون....
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

دکتر جان حتما اطلاع داری مندسن مطب شما رو به عنوان تاپیک اختصاصیش ضبط کرده...L-)
                      مدیریت هم تاپیکش رو آورده کنار گوش شما...:p
                      حتی خبر دارم داره مریض ویزیت می کنه...#:-S
                      (نيچه)

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                        سلام دکترشما یه سایت پولی چیزی بزن .......واسه 1 همچی روزای خوبیم که همه سرشار از شعفندمندسنو بزار 1 چیزی هی ورد زبونش بود میخوند..... اها دختر احمداباد ..... واینا بخونه.....
                        .....سلام بر بزرگ بانوی تاپیک.....البته واقعا خارج از شوخی فکر اینم که در همراهی با ممد این تاپیکو گسترشش بدم و واقعا تبدیل به یه میعادگاهش کنم.....یکم زمان دشمن طرحها و برنامه هاست....
                        ....در مورد مندسن اخرین حکمی که براش صادر شده قیر مالی و اعدام با گیوتینه.....

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          دکتر جان حتما اطلاع داری مندسن مطب شما رو به عنوان تاپیک اختصاصیش ضبط کرده...L-)
                          مدیریت هم تاپیکش رو آورده کنار گوش شما...:p
                          حتی خبر دارم داره مریض ویزیت می کنه...#:-S
                          ....ممد رفییق....مشکل اینجاست که این بچه کل ایام شباب و طفولیت و شفیرگی و نوزادیشو جمع کنی تازه میشه دوسال بعد فروم نویسی من....هنوز خبری از قرار دعواها و فروم بندیای داداشت نداره.....نمیدونه که با نصف اساتید فرومها قرار دعوا گذاشتم....
                          .....ممد....اگر موافق باشی با مهردادو مرادو علی کرم براش یه اتاق بحران تشکیل بدیم....
                          ....جمجمه اش از مغز تهی هست...ولی دوسش دارم....بموقش درستش میکنم...

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                            دکی اشتپ زدی به عنوان یه مقام آگاه عرض میکنم که این موضوع هیچ دخلی به دولت و جریان انحرافی نداره .....

همش به خاطر اون 10000 تا شاوانی هست که روز آخر خریدی .... :-<

دکی زودتر وکالتی به قیمت اسمی بده بره وگرنه کل بازار با خاک یکسان میشه .....:((:((

همین الانش منو ممد و سورنا و خیل عظیم دیگه ای از دوستان عزا داریم ..... گره کار دست خودته یه یاعلی بگو ضررش بزن پای سود شتران بازار رو از مهلکه بدر کن ....

...علی مخلصم....تو رو از یاران تاپیک میدونم حضور معنوی و کمرنگتو قطع نکن.....من هرروز باید جای انگشتای تورو رو دیوار تاپیک ببینم....
                            .....بابا....بعد از عمری سر پیری یه سهم ما خریدیم دوقرون به ما سود داد.....حالا اون هیچی شبندرو چه مشتی پریدم بیرون....938.....
                            ...نمیدونی چه خوابو خیالا با لاوانم میدیم....حکایت همون مرد روغن فروش....هی...علی...شونه اتو بیار جلو اشک امونم نمیده....بغض راه گلومو بسته....
                            ...ولی خداییش تحلیلو حال کردی....خداییش دوگوله ات به اینجا میرسید....قضیه ازدواجت چی شد....
                            ...یه مدت هست توسط مندسن بی خرد در فرومها و تالارهای بورسی شایعاتی مبنی بر طاسی من در جریانه....بنده در اولین فرصت یه عگس بصورت مورب از تارک سرم میندازم میزارم تو همیین تاپیک تا امار بیاد دستتون....زلف پرییشون..:D;;)

- - - Updated - - -

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                            دکی اشتپ زدی به عنوان یه مقام آگاه عرض میکنم که این موضوع هیچ دخلی به دولت و جریان انحرافی نداره .....

همش به خاطر اون 10000 تا شاوانی هست که روز آخر خریدی .... :-<

دکی زودتر وکالتی به قیمت اسمی بده بره وگرنه کل بازار با خاک یکسان میشه .....:((:((

همین الانش منو ممد و سورنا و خیل عظیم دیگه ای از دوستان عزا داریم ..... گره کار دست خودته یه یاعلی بگو ضررش بزن پای سود شتران بازار رو از مهلکه بدر کن ....

...علی مخلصم....تو رو از یاران تاپیک میدونم حضور معنوی و کمرنگتو قطع نکن.....من هرروز باید جای انگشتای تورو رو دیوار تاپیک ببینم....
                            .....بابا....بعد از عمری سر پیری یه سهم ما خریدیم دوقرون به ما سود داد.....حالا اون هیچی شبندرو چه مشتی پریدم بیرون....938.....
                            ...نمیدونی چه خوابو خیالا با لاوانم میدیم....حکایت همون مرد روغن فروش....هی...علی...شونه اتو بیار جلو اشک امونم نمیده....بغض راه گلومو بسته....
                            ...ولی خداییش تحلیلو حال کردی....خداییش دوگوله ات به اینجا میرسید....قضیه ازدواجت چی شد....
                            ...یه مدت هست توسط مندسن بی خرد در فرومها و تالارهای بورسی شایعاتی مبنی بر طاسی من در جریانه....بنده در اولین فرصت یه عگس بصورت مورب از تارک سرم میندازم میزارم تو همیین تاپیک تا امار بیاد دستتون....زلف پرییشون..:D;;)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

...یه سوال جدی دارم.....امیدوارم دوستانی باشند که بتونند بنده رو راهنمایی کنند....
                              .....کسی از دوستان هست که از شرایط مهاجرت به کشور سوید و کار در اونجا بخصوص برای صنف پزشک اطلاعی داشته باشه....آیا کسی هست....میتونه راهنمایی کنه....آیا..
                              ...همینطور از وضعیت زندگی اونجا.....و کیفیت و هزینه زندگی...کسی از دوستان بوده که مدتی رو اونجا گذرونده باشه......

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                                ...یه سوال جدی دارم.....امیدوارم دوستانی باشند که بتونند بنده رو راهنمایی کنند....
                                .....کسی از دوستان هست که از شرایط مهاجرت به کشور سوید و کار در اونجا بخصوص برای صنف پزشک اطلاعی داشته باشه....آیا کسی هست....میتونه راهنمایی کنه....آیا..
                                ...همینطور از وضعیت زندگی اونجا.....و کیفیت و هزینه زندگی...کسی از دوستان بوده که مدتی رو اونجا گذرونده باشه......
                                درود به مهربان
                                اگه اعصاب معصاب درستی داری ساتیر و مندسن می خوان مهاجرت کنن.. چرا با اونها نمی ری؟؟

فکر کنم ساتیر به عنوان مغز متفکر گروهشون اطلاعات مناسبی داشته باشه...
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X