حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

خدا بگم چیکارتون نکنه ...هی منو تحریک کنین ..:D جاتون خالی امشبی خسته بودیم 2 دور با این آهنگ مورچه رقصیدیم سرحال شدیم شنگول منگول حبه انگور ......شما خونتون مورچه داره:D

قرار بر این شده من کمتر بیام اینجا مطلب بزارم <:-p...عوضش تو تاپیک مطب مهربان در خدمتتون هستیم ....:x

قابل توجه اونایی که سبد مارو مسخره میکنن معروضیم که پریروز کل حق های کگلو که فروختیم پش بندش رفتیم فسرب خریدیم تاخرخره حتی تمبونمون رو هم فروختیم :p...ولی خدایی به جون مندی راس میگم یه ذره به خاطر مثبت بودن سهمم حال نکردم چرا که دیدم سبد دوستام همش منفیه ... :(

پ.ن : اینهمه مدت ما اینجا قلم فرسایی کردیم شما خانوما نیومدین ..حالا که ما داریم میریم اومدین ...ولی اشکال نداره خوش اومدین.. جای مارو پر کنین:* ..اینجا بهترین تاپیک هس ..بهتون خوش میگذره قطعاً ...>:D<
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      درود به مهربان
      اگه اعصاب معصاب درستی داری ساتیر و مندسن می خوان مهاجرت کنن.. چرا با اونها نمی ری؟؟

فکر کنم ساتیر به عنوان مغز متفکر گروهشون اطلاعات مناسبی داشته باشه...
      ......با مندسن ...؟؟؟؟..ممد منظورت با مندسنه؟؟؟...ازت خواهش میکنم.....no way....به بهشت نمیرومب اگر مندسن انجا باشد....حوری پرونه....:-s:O=((
      ....حالا داش مهرداد خوبیش اینه که تا اونجا بحثهای عمیق فلسفی و دینی میکنی میاریش تو خط...قبلا هم در معیتشون بودیم....اهل دل و صفاست....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
        اتفاقا یکی از بستگان رو با مصیبت فراوون فرستادیم همون سوید یه چند روزی صبر کنی یه امار دقیق بهت میدم
        ولی پاییه استرالیا بودی با مندی داریم میریم خواستی بیا وسط راه قراره یه سر هم به همون جزیره ای که پاپیون یه مدت رفته بوووود بریم خیل جای قنجی بود
        ولی شام یادت نره
        بابا من اگه مثل تو تو شتران سود میکردما کل بچه های تاپیک مهربان که سهله کل بورسی رو شام میدادم
        ..مهرداد جان....اونچه که گفتم کاملا جدیه....و یه تصمیم مقطعی نیست....چند روزی میشه که به این نتیجه رسیدم....البته دل کندن از مادر وطن خیلی سخته.....ولی یادش همیشه در قلب من زنده است....پسر خاله ام ساکن اونجاست و البته چند نفر از بهترین دوستانم....
        ....ممنون میشم اگر اطلاعاتی به هر طریق داری در اختیار من قرار بدی....بخصوص اگر کسی رو سراغ داشتی که اونجا پزشک بود....
        ...بابا داداشم من بعد از عمری یه دوزار سود رو این شتران کردم اگر زرد الو کیلویی 12تومن....روغن توتال 65 تومن....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

1. مهرداد جان تو بالاخره 15 سال ازش بزرگتری.. باید مراقبش باشی خب...;;)
          2.من هم با مهرداد ساتیر موافقم.. اگه میرید بیرون از ایران, کشور انگلیسی زبان باید در اولویت باشه..
          امریکا.. کانادا.. انگلیس.. زلاند نو.. استرالیا و و و>:D<
          ....ممد...هیچوقت با زندگی تو آمریکا و کانادا حال نکردم....بیا ببرمت سوید با اینگرید برگمن آشنات کنم...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ......با مندسن ...؟؟؟؟..ممد منظورت با مندسنه؟؟؟...ازت خواهش میکنم.....no way....به بهشت نمیرومب اگر مندسن انجا باشد....حوری پرونه....:-s:O=((
            ....حالا داش مهرداد خوبیش اینه که تا اونجا بحثهای عمیق فلسفی و دینی میکنی میاریش تو خط...قبلا هم در معیتشون بودیم....اهل دل و صفاست....
            دکتر جان حقیقتا مراقب باش.. :-t
            مثلث طلایی تو و مندسن و ساتیر حقیقتا اگه لب مرز گیر نیفتید معجزه هست...:-"
            مطمئنم این مندسن یه سوتی میده همگی لو میرید...:->

....ممد...هیچوقت با زندگی تو آمریکا و کانادا حال نکردم....بیا ببرمت سوید با اینگرید برگمن آشنات کنم...
            اینگرید سال هاست به رحمت خدا رفته مهرداد.. عجب بازیگری بود لامصب...:x
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
              یه سوال بزرگی که وقتی تاپیک گردی می کنم برام پیش میاد اینه که وقتی شماها دایم تو تاپیکا مطلب می نویسین خانوماتون کجان؟؟ اعصابشون خرد نمیشه؟؟
              البته این فضولی رو بذارید به حساب کنجکاوی! و صد البته دلسوزی برای خانمهای تنها...یا یک سوال در مایه های روانشناسی اجتماعی ;;)

...از طرف خودم...ممد...و یاران مقیم تاپیک به سرکار خانم بنی خوش آمد میگم...شما دومین بانوی این تاپیک هستید.....
              ...حقیقت مطلب اینه که من که زن ندارم ولی فکر میکنم که اگر با این سوال مواجه بشم در مقام جواب بگم که عزیزم اگر به مطالب بورسی سر نزنم از کجا بیارم شیکمتو سیر کنم...از کجا بیارم اجاره خونه بدم....از کجا بیارم خریدو خواروبار و پوشک بچه رو بدم....فکر کردی پول از زمین سبز میشه یا من فدرال رزروم...با کامرز بانکم....پول سفر سالی دوبار شما به اونور آبهااااا رو قلاب میندازم از تو دریا در میارم....میخوای این دوزار پولمون تو بورس هم بخاطر ناخوش ایندی شما خانوم بپره....اصلا با تداعی شدن این صحنه ها اعصابم بهم ریخت طلاقش میدم.....
              ...زندگی من از هم پاشید با همین یه سوال....:D

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

دکتر جان حقیقتا مراقب باش.. :-t
                مثلث طلایی تو و مندسن و ساتیر حقیقتا اگه لب مرز گیر نیفتید معجزه هست...:-"
                مطمئنم این مندسن یه سوتی میده همگی لو میرید...:->

اینگرید سال هاست به رحمت خدا رفته مهرداد.. عجب بازیگری بود لامصب...:x
                ...ممد ...فکر میکنی جو میدم ولی در اندرون وجودم نزدیک خم طحالی سمت چپ دوسش دارم....حس خوبی بهش دارم...خیلی شانس داره....یعنی اگر بصورت غریزی دوسش نداشتم با این خرعبلاتی که اینجا مینویسه تا نمینداختمش جلو کوسه ولش نمیکردم....ممد...تریپ پستشو داری...مثلا قهر کرده....نفله رو....:D
                ....ممد کتاب خاطراتشو دارم و چند بار خوندم....فیلم استرامبولی و اتوبوسی بنام هوس و کازابلانکاشم دیدم....ممد...کاشک کتاب خاطراتشو میخوندی....سرطان گرفت مرد....

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

دکتر اگه اینگرید باز شدی بهت چراغ گاز و بدنام رو هم توصیه می کنم ببین... بازیگر قدری بود... دخترش هم اگه بشناسی بازیگره.. از کارگردان مشهور ایتالیایی روسلینی دختری داره به نام ایزابلا.. در فیلم مخمل آبی زیبا درخشیده^:)^

مهرداد اگه پیام های خصوصی که بین من و مندسنت روزانه رد و بدل می شه بخونی دو حالت بیشتر نداره.. یا عاشقش می شی یا می کشیش...;))

خودش می گفت مهربان ادم شناس نیست.. داره باورم میشه!! قهر کجا بود.. بنده خدا می گه از ترس اینکه سوتی بدم و تاپیک مهربان بره رو هوا کمتر مطلب می ذاره..راست و دروغش گردن خودش.. اما می گه تو رو بهترین دوست خودش می دونه...:-??

پ.ن.
                  راستش من ساده دل هم دروغ های این شیاد رو باور کرده بودم تا مدرک زیر رو پیدا کردم... قضاوت با خودت... از نظر من که خونش مباحه:p

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  اینجا محیط خلوتیه .. اینجور جاها رو دوس دارم ...آرامش ..سکوت ....وزش نسیم ملایم ....صدای شرشر آب .....سایه درخت ....صدای شاخه های درخت .... صدای دارکوب ... خرگوش بازیگوش ...آغوش گرم ...

بزودی این تاپیک خانه ی مندی خواهد شد.....
                  جناب دکتر تبریک عرض میشه مطب نو...<:-p
                  زودتر می فرمودید با کیک و شیرینی خدمت می رسیدیم...:">
                  حالا چه تخصصصی داری شما؟؟:-/
                  در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  چی فکر میکردیم چی شد .... اما در مورد سوالت در مورد تخصص ما به همین عکس بسنده میکنیم ..بیشترم خاصی توضیح میدیم ....:D

....اولا اوشکول اون قمبله نه قنبل....ولی مندسن اگر یه روزی یه جایی دستم بهت برسه یه آمپولی بهت بزنم که یاد قضای حاجت که بیافتی اشک تو چشمات جمع بشه........
                  ...ممد شماره این نفله دهن سرویس رو داری؟؟....

دکتر جان من که گرخیدم از این تهدیدات...به نظر من یه پزشک نباید عمدا مریضش رو عذاب بده. حالا خود دانی... x_x
                  اما پیرامون تلفن... هنوز ازش ردی ندارم... اگه داشته باشم هم بهت نمی دم.. حقیقتا ممکنه خونش بیفته گردنت..[-X
                  یه ذره دیگه هم با مندسن جلو برید به امید خدا هر دو تون از سایت اخراجید:-j
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/15, 01:43.
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• has456
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 52

....سلام حسن جان....پای این منبرو ول نکن که نوابغی مثل ممدو مرادو مندسن نفله ازش اومدن بیرون....
                    دکتر نتایج کار نشون میده قطعا منبر پر فیضی هست . مندسن که ادعای طبابت کرده مراد هم که مستقل شده باسه خودش یک حجره وا کردده . تو همه اینا فکر کنم ممد از همه موفق تر بوده خانمش تهران خودش هزار کیلومتر اونورتر
                    خیلی مخلصیم محمد آقا تدریس خصوصی قبول میکنین ؟;)

نظر

• has456
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 52

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
                      یه سوال بزرگی که وقتی تاپیک گردی می کنم برام پیش میاد اینه که وقتی شماها دایم تو تاپیکا مطلب می نویسین خانوماتون کجان؟؟ اعصابشون خرد نمیشه؟؟
                      البته این فضولی رو بذارید به حساب کنجکاوی! و صد البته دلسوزی برای خانمهای تنها...یا یک سوال در مایه های روانشناسی اجتماعی ;;)
                      سلام خانم بنی . کجا دائم تو تاپیک هستیم ؟ وقتی میرسیم خونه جرات روشن کردن کامپیوتر و نداریم Email چک کنیم چه برسه به تاپیک گردی . یعنیا اگر یک همچین اتفاقی بیفته اوه اوه ..... حتی فکر کردن بهشم اصلا خوشایند نیست:-s
                      یادش بخیر یک رفیقی داشتیم که میگفت وقتی میرم خونه زن و بچه همشون موش میشند میرند یک گوشه فقط تلویزیون نگاه میکنند جیکشونم در نمی اد . منم مثل یک شیر پیش بندمو میبندم میرم تو آشپزخونه

نظر

• has456
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 52

مردی که مغزش از بینی اش چکه می کند!

آبریزش بینی مشکلی است که در هنگام سرماخوردگی یا بروز حساسیت های فصلی به وفور آن را مشاهده می کنیم. این امر مشکلی نیست که به خاطر آن بخواهیم به دکر برویم یا دارو مصرف کنیم.
                        "جویی نگی" آمریکایی نیز فردی است که برای 18 ماه دچار آبریزش بینی شده بود تا اینکه تصمیم گرفت بعد از این مدت بالاخره سری هم به پزشک معالج بزند. او در مطب پزشک متوجه شد که در این مدت مغزش در حال چکه کردن بوده است نه بینی آن.
                        او میگوید 18 ماه پیش برای یک مدت کوتاه آبریزش بینی داشتم که خوب شد اما ناگهان به طرو عجیبی بازگشت و تمام روز و حتی شب نیز از من گرفت چون همیشه یک دستم کارها را انجام می داد و دست دیگرم تنها آب بینی را جمع می کرد.

با این حال او این مدت طولانی را دوام آورده است ولی حال پزشکان متوجه شده اند که مغز او سوراخ شده است و باید سریع عمل جراحی روی او انجام گیرد. این سوراخ در تمام مدت باعث بروز ابریزش بینی شده بوده است.

نظر

• has456
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 52

روشن کردن کولر در غیاب شوهر برای زن حرام است!

یکی از سلفی های وهابی که بر روی صفحه تویتر، خود را " علامه ابوالبراء " می خواند، با صدور فتوایی اعلام کرد: روشن کردن کولر برای زن، در غیاب شوهر حرام است.

این علامه سعودی در توجیه این فتوا تاکید کرد: اقدام زن در روشن کردن کولر در غیاب شوهر، مساله ای بسیار خطرناک است و می تواند به رواج فحشا در جامعه بیانجامد.

وی افزود: وقتی زنی در غیاب شوهر خود کولر خانه را روشن کند، ممکن است همسایه متوجه شود که زن در منزل است و به همین سبب مرتکب زنا و فحشا شود.

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

متن ابراهیم نبوی را در چند سال پیش حتما خوانده اند ولی تکرارش هم خالی از لطف نیست:

پدرآمرزی!

در روزگار گذشته مردی بود که کفن مردگان می دزدید و نان زن و فرزند خویش می داد و عمری به این کار مشغول بود و همه این سالها، به لعنت خلق گرفتار!
                            در بستر مرگ فرزند را صدا کرد که: فرزندم، من عمری به این کار مشغول بودم و سالهاست که به لعنت خلق گرفتارم ، بیا و بعد از من تو کاری کن که آمرزشی باشد برای پدرت.
                            پدر مُرد و پسر چندی بعد شغل پدر را دنبال کرد. با این تفاوت که کفن مردگان را که می دزدید هیچ، در ماتحت آنها چوبی طویل نیز فرو می برد !
                            مردم انگشت به دهن جملگی می گفتند که:
                            خدا پدرش را بیامرزد که فقط کفن می دزدید ، اینکه هم کفن می دزدد و هم از خجالت مردگان به در می آید !
                            و پسر خوشحال که وصیت پدر را بجای آورده است .

به قول مرحوم عمران صلاحی، (نقل قول از ابراهیم نبوی) حالا حکایت ماست، در این مرز پر گهر هر که بر مسندی می نشیند خلق الله باید پدر بیامرزی برای فرد رفته بگویند.
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 728

روی این 10 جمله فکر کنید

1. Prayer is not a "spare wheel" that you pull out when in trouble, but it is a "steering wheel", that directs the right path throughout.

دعا لاستیک یدک نیست که هرگاه مشکل داشتی از ان استفاده کنی بلکه فرمان است که تو را به راه درست هدایت می کند.

2. Know why a Car's WINDSHIELD is so large & the Rear view Mirror is so small? Because our PAST is not as important as our FUTURE. So, Look Ahead and Move on.

می دونی چرا شیشیه جلوی ماشین اونقدر بزرگه ولی آینه عقب اونقدر کوچیکه؟! چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. بنابراین همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده.

3. Friendship is like a BOOK. It takes few seconds to burn, but it takes years to write.

دوستی مثل یک کتابه. چند ثانیه طول می کشه که آتیش بگیره ولی سالها طول می کشه تا نوشته بشه

4. All things in life are temporary. If going well enjoy it, they will not last forever. If going wrong don't worry, they can't last long either.

تمام چیزها در زندگی موقتی هستند. اگر خوب پیش می ره ازش لذت ببر، برای همیشه دوام نخواهند داشت. اگر بد پیش می ره نگران نباش، برای همیشه دوام نخواهند داشت

5. Old Friends are Gold! New Friends are Diamond! If you get a Diamond, don't forget the Gold! Because to hold a Diamond, you always need a Base of Gold!

دوستهای قدیمی طلا هستند! دوستان جدید الماس. اگر یک الماس به دست آوردی طلا را فراموش نکن چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه طلا نیاز داری.

6. Often when we lose hope and think this is the end, GOD smiles from above and says, "Relax, sweetheart, it's just a bend, not the end!

اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این اخر خطه، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم، این فقط یک پیچه نه پایان...

7. When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities; when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.

وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره...

8. A blind person asked St. Anthony: "Can there be anything worse than losing eye sight?" He replied: "Yes, losing your vision!"

شخص نابینایی از سنت آنتونی پرسید: ممکنه چیزی بدتر از از دست دادن بینایی باشه؟ او جواب داد: بله، از دست دادن بصیرت.

9. When you pray for others, God listens to you and blesses them, and sometimes, when you are safe and happy, remember that someone has prayed for you.

وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و انها را اجابت می کند و بعضی و قتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است

10. WORRYING does not take away tomorrow's Trouble, it takes away today's PEACE.

نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند...
                              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

..مهرداد جان....اونچه که گفتم کاملا جدیه....و یه تصمیم مقطعی نیست....چند روزی میشه که به این نتیجه رسیدم....البته دل کندن از مادر وطن خیلی سخته.....ولی یادش همیشه در قلب من زنده است....پسر خاله ام ساکن اونجاست و البته چند نفر از بهترین دوستانم....
                                ....ممنون میشم اگر اطلاعاتی به هر طریق داری در اختیار من قرار بدی....بخصوص اگر کسی رو سراغ داشتی که اونجا پزشک بود....
                                براستی که ما انسان را در شرایط سختی و مشقت آفریدیم ....L-)

براستی که بندگان ما در دنیا بدنبال راحتی و آرامش اند در حالی که ما راحتی و آسایش را در آخرت قرار دادیم ....>:D<

براستی مژده باد بر مندی به داشتن هزاران حوری ...:D

براستی شما خونتون مورچه داره ؟...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X