کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راستی مندسن دمت گرم با این شما خونه تون مورچه داره!:)) دو روزه دارم همش اینو گوش میدم!:D
یکی از دوستان گفته بود مراد نامرد رفته خودش حجره باز کرده،جا داره همینجا تکذیب کنم،من بعد از بیانات قاطعانه ی جناب ممد(شما بخون رفسنجانی تاپیک) به دامان پر فیض این منبر بازگشتم...
علی کرمی هم یادمه گفته بود مراد از رو دست این و اون تحلیل مینوسه که جا داره همینجا به هوش بالاش تبریک بگم!واقعا از کجا فهمیدی علی؟!:D
دکی جون شوما هم اینقدر حرص نخور،حکمت خداست این مندسن...;)
.....یه پست بزنم امروز سر شونه جلو بازو دارم....
...گفته باشم...ممد...مراد نامرد...مندسن نفله...ساسی....یاران تاپیک.....
....اگر تاپیک بیل گیتس باز بشه بقیمت رفتنم از این فروم اجازه نمیدم که دیگه مطلب بزاره.....خودش میدونه که باعث و بانیه بیرون انداختنش از بورکس من بودم....من بودم که باعث شدم از فارابی اخراجش کنن.....خودش میدونه....
....تا بعد...مندسن...براستی که تصویر تو بعد از فرو کردن در پیت قیر و مالیدن پر بالش آیا ستودنی نیست....آیا؟؟؟...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
د لا مصببببببببب!!!!!!!!:D
دکتر جان اگه ممکنه دعواهای خیابونیت رو لطفا بیرون در بذار و تو تاپیک نیار.../:)
چشم و گوش مندسن همین جوری هم دریده هست... :->
همین یه قلم رو کم مونده از شما یاد بگره و از فرداست که بره تاپیک این و اون رو ببنده...#:-S
دیگه بعدش ما به چه رویی تو صورت رفقا نیگا کنیم؟؟[-(
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
این اهنگ مورچه مندی به 1 دردی خورد موقع غذا دادن به بچه ها بزارینش همچین سوپشونو هورت میکشن که نگو مندی شما 1 استعداد بی بدیلی که تو این تاپیک کشف شدی.....
ممنون از اطلاع رسانی شما...
مهربان قرار بود بیاد و بازار رو تحلیل کنه که خبری نشد...
راستش نگرانم. گمان می کنم مثبت شنبه منفی یکشنبه رو در پی داشه باشه و الی آخر...
خیلی از دوستانم امروز معتقد بودند شاخص وارد روند نزول شده...:(
ممد جون بازار اوضاعش خرابه اون غافلگیری که یه بار باهم صحبتشو میکردیم داره اتفاق میافته خیلی باید حواسهارو جمع کنیم
من که دارم رو یه سهم کاملا بی ریسک تک میشم تا اخر انتخابات
هممون میدونیم این انتخابات هم معمولی نخواهد بود و ابستن حوادث بسیاری هست و تاثیر مستقیم بر بازار ما خواهد داشت البته از نوع تخریبیش
پس بهتره با وعده این به خودمون که فردا بازار بهتر خواهد شد خودمونو سر کار نگذاریم و تا فرصت باقی هست فکر اساسی کنیم
ممد جون بازار اوضاعش خرابه اون غافلگیری که یه بار باهم صحبتشو میکردیم داره اتفاق میافته خیلی باید حواسهارو جمع کنیم
من که دارم رو یه سهم کاملا بی ریسک تک میشم تا اخر انتخابات
هممون میدونیم این انتخابات هم معمولی نخواهد بود و ابستن حوادث بسیاری هست و تاثیر مستقیم بر بازار ما خواهد داشت البته از نوع تخریبیش
پس بهتره با وعده این به خودمون که فردا بازار بهتر خواهد شد خودمونو سر کار نگذاریم و تا فرصت باقی هست فکر اساسی کنیم
ایول مهرداد.. حالا یکی پیدا شد حرف ما رو قبول کنه...
من برای بعد از انتخابات خیالم تخته که هر کی بیاد جز بالا بردن شاخص عملی نخواهد کرد...
اما....این یه ماهه رو چه خاکی به سر بعضیا بریزیم;)
نوسان گیری از خود سهم یا ورود به نمادهای کم خطر... یا اصلا خروج از بازار؟؟/
نظر بدن دوستان خوشحال می شم
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
نوسان و این حرفها همگی معکوس خواهد بود
یا این مدت باید از بازار کلا بیرون کشید و به سود بانکی و اوراق ساخت و یا...... یه سهم کاملا بی ریسک یعنی ریسک صفر درصد اگر سودی هم نداد به هیچ عنوان زیانی هم نداشته باشه
این اهنگ مورچه مندی به 1 دردی خورد موقع غذا دادن به بچه ها بزارینش همچین سوپشونو هورت میکشن که نگو مندی شما 1 استعداد بی بدیلی که تو این تاپیک کشف شدی.....
شما بندگان کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار میکنید .. بی تردید ما مندی را آفریدیم و به میان بندگانمان فرستادیم تا به واسطه ی او شاد شوید و از غم وغصه آزاد شوید ..پس به دامان او
چنگ زنید و از او رقص بیاموزید ...مبادا اورا بیازارید که عذاب الهی بر شما ناسپاسان دفعتاً نازل خواهد گشت ... وما حجت را بر شما تمام کردیم ....:D
باشد که رستگار شوید ....
در ادامه ی آفرینشمان ما را خلق نمودیم تا با دیدن او بچه ها ترسیده و سوپ خوردنشان به شکل هورتی شود ...
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
1- The Shawshank Redemption الحق که این فیلم عنوان اثر کامل سینمایی رو یدک میکشه
2- Leon اینم دست کمی از شائوشنک نداره
در کنار اینها فیلم هایی مثل inception و in time فیلم های معرکه ای هستند
فیلم هایی مثل taken1 و taken2 هم توی ژانر خودشون عالیند
علی جان این هم جایزه ای که قول داده بودم..
رستگاری در شاوشنک رو نقدا از من قبول کن.. از شاهکارهای سینمای جهان در گونه ی درام های جنایی...
طبق روال چند همخانواده اش رو معرفی می کنم...
راجع به سایر فیلم های محبوبت در آینده مطلب خواهم گذاشت...
ارادتمندم....
On the Waterfront در بارانداز
محصول 1954 به کارگردانی الیا کازان
بازیگر: مارلون براندو و کارل مالدن انگلیسی زبان
Band of Outsiders دسته جداگانه
محصول 1964 به کارگردانی ژان لوک گدار
بازیگر: آنا کارینا و دانیل ژرار فرانسوی زبان
Au Hasard Balthazar ناگهان بالتازار
محصول 1974 به کارگردانی روبر برسون
بازیگر: آن ویازمسکی و والتر گرین فرانسوی زبان
Once Upon a Time in America روزی روزگاری در امریکا
محصول 1984 به کارگردانی سرجو لئونه
بازیگر: رابرت دنیرو و جیمز وودز انگلیسی زبان
City of God شهر خدا
محصول 2002 به کارگردانی فرناندو میرلس
بازیگر: الکساندر رودریگوئز و آلیس براگا پرتغالی زبان
A Prophet یک پیامبر
محصول 2009 به کارگردانی ژاک اودیار
بازیگر: طاهر رحیم و نیلس آرستراپ فرانسوی زبان
دقیقا
اما بی ریسک ترین اونها که همون بانک صادرات باشه
از دلایل: بازار سازی روی صدتومان به میزان بینهایت و نقد شوندگی بی برو برگرد اگه بازار خوب شد سریع بفروش بپر رو سهام دیگه
در پیش بودن مجمع و تقسیم حدافل بیست تومان تیرماه درست زمانی که همه ابها از اسیب افتاده و همه چیز به حالت نرمال برگشته
در پیش بودن افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی به میزان صد درصد
رفتار این روزهای صادرات درست مثل سه چهار ماه پیش ملت هست خریدهای بی پایان در صد تومان و بعد یه بازدهی سی درصدی
نظر