حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

درود به شما دوست گرامی...
    گرچه با این آیدی افتخار گفتگو نداشته ام اما حس ششم بهم می گه ارتباطی قبلا بین ما وجود داشته... حالا کجا و چطورش رو نمی دونم...;;) اگه یه کم آشنایی بدید و از خودتون بگین قطعا رفتار سزاوارانه ای هست...

از دعای نیک شما سپاسگزارم.. راستش اوضاع زیاد تعریفی نداره... آخر هفته خودم دارم میام خدمتشون... برنامه داشتم تهران که رسیدم به زیارت دوستان تاپیک مهربان و اداف بروم... اما الان خودم هم نمی دونم چی پیش میاد...:-<

مهرداد جان یه دانگ از شش دانگ تاپیک مال خودته.. اگه تو بری کی جناح آوانگارد تاپیک رو لیدری بفرماید؟؟/:)
    ....در قسمت تشریفات فرودگاه با ترومپتو سنج و طبل آماده برای استقبال هستیم.....
    .....ممد....منم یه حس آشنایی خاصی باهاش دارم....نمیدونم چرا و کی و کجا...ولی احساس میکنم که جایی یا همدیگرو دیدیم یا با هم همکلام شدیم....خدا به حق آل علی مادرو شفا بده....ایضا مندسنو....با هونگ بکوبم تو سرش....
    ....ممد جان....تو تا حالا 14 دونگ از این تاپیکو بین بچه ها تخس کردی ....یه دووجب جاشو واسه من بزار این پامو توش بکشم....مهرداد شوخی میکنه مگه میتونه جایی بره....رفته یخورده نفس تازه کنه برمیگرده...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
      ینی بعد اینهمه مدت با این سن دایناسوریت نفهمیدی که چه خبری برا بازار پیش اومده ...هان ... تا دیروز بازار مثبت بود از وقتی تن لشتو ورداشتی اوردی بازارو منفی کردی :D..بخاطر خریدی که تو نفله تو ومعادن داشتی مجبور شدم حق کگلمو بفروشم ...
      اینهمه سهم تو بازار مجبوری بیای خودتو به ما بچسبونی ...مرده شور برده ...

میگم مهری جون ..قبلاً خدمت دوستان عرض کردیم که اگه بری سر چارراه قاطر خرید و فروش کنی هم به نفع بازار سرمایه اس هم بنفع خودت ...جون مندی بیا و اقلکم دست از این شلغم بازیات وردار تا یه دونه زردک به خوردت ندادم ...
      ....یعنی ضربه بهت نزنم....همین پامو بکشم از اون ور شیکمت اومده بیرون.....قطعا فرصتی پیش میاد تا در عالم حقیقی منو در هاله ای از ابرو نور مشاهده کنی و اگر من از موی تارکت نگرفتم و تو رو به سرزمین مردگان نینداختم مهربان نیستم.....
      ....از بس برای تو ریش گرو گزاشتیمو پا در میونی کردیم نه اعتبار مونده نه ابرو....ممد این فسقلی چند سالشه....هومانا میخوره یا نان 3....
      ....مندسن بخاطر تو چندین بار این تاپیک داشته تعلیق میشده...بی دلیل و یا با دلیل ازت خوشم میاد دوست دارم اینجا پست بزنی ولی جان خودم جان خودت اگر بلایی سر این تاپیک بخاطر شلنگ تخته اندازیای تو بیاد آمار منو از برو بچی که باهاشون سرو کار داشتم بگیر ....خیلی تو رنج دکتر مکتر نمیزنمااا...بیشتر رو اون قسمت لری داستان حساب کن....X-(:*X-(:*X-(:*.....یه مقدار فیتیله نوشته هاتو بکش پایین....
      .....ممد....شماره منو بهش بده عیبی نداره میخوام ببینم مثقالی چند صناره....مندسن اذیت میکنی منو.../:)

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....تماس های متعددی از دوستان و فعالان بازار سرمایه داشتیم مبنی بر درخواست برای تحلیل وضعیت موجود و پیش امده....
        ....علیرغم گرفتاری و مشغله زیاد وضعیت رو براتون تحلیل میکنم.....
        .....ببینید دوستان....اگر خاطرتون باشه کلید مخالفت با حذف 26 درصد تو مجلس رو لاریجانی و باهنر زدن...حالا چرا؟؟..ایول....اونها دیده بودن که جریان انحرافی داره با پول پالایشگاهیا بنیه خودشو برا انتخابات تقویت میکنه یه پاتک به دولت زدن و با عدم حذف 26 درصد سعی کردن هم با بلوکه کردن پول در پالایشگاهیا جلوی تقویت بنیه مالی جریان انحرافی رو بگیرن هم با منفی کردن بورس یکی از مهمترین نقاط قوت دولت رو از جهت مانور تبلیغاتی ببندن....اگر دقت کرده باشید جمع اوری مداوم صف فروش در اول وقت مقاومت دولت بود که بعد دید راه به جایی نمیبره....
        ....الان چاره ای جز انتظار نیست و باید با هم بنظاره بشینیم....

نظر

• has456
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 52

درود به شما دوست گرامی...
          گرچه با این آیدی افتخار گفتگو نداشته ام اما حس ششم بهم می گه ارتباطی قبلا بین ما وجود داشته... حالا کجا و چطورش رو نمی دونم...;;) اگه یه کم آشنایی بدید و از خودتون بگین قطعا رفتار سزاوارانه ای هست...
          سلام
          متاسفانه از قبل همدیگه رو نمی شناسیم و البته آشنایی شما و دیگر دوستان افتخاری برای من محسوب می شود. من اسمم حسن هست و در بخش IT یکی از شرکتهای توزیع دارو در تهران کار می کنم . چون بورس رو بلد نیستم طبعا حرفی برای گفتن ندارم فقط خواننده مطالب دوستان هستم . از چندین سال قبل به فرومهای بورسی گاها سر می زنم . با تاپیک دکتر مهربان از زمانی که تو بورکس می نوشت آشنا شدم
          با خاطراتی که می نوشت و درگیریهایی که داشت;). به بورس علاقه دارم ولی تا حالا خودم بصورت جدی واردش نشدم یکبار اواخر دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی به توصیه دوستان خریدهایی کردم که همش در اوج بود و ضرر زیادی هم کردم و این وسطا هم باز وارد بورس شدم فقط تونستم اصل پولم را در بیارم فعلا هم که نظاره گر هستم با امید روزی که معامله در بورس رو یاد بگیرم.

نظر

• has456
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 52

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ....در قسمت تشریفات فرودگاه با ترومپتو سنج و طبل آماده برای استقبال هستیم.....
            .....ممد....منم یه حس آشنایی خاصی باهاش دارم....نمیدونم چرا و کی و کجا...ولی احساس میکنم که جایی یا همدیگرو دیدیم یا با هم همکلام شدیم....خدا به حق آل علی مادرو شفا بده....ایضا مندسنو....با هونگ بکوبم تو سرش....
            ....ممد جان....تو تا حالا 14 دونگ از این تاپیکو بین بچه ها تخس کردی ....یه دووجب جاشو واسه من بزار این پامو توش بکشم....مهرداد شوخی میکنه مگه میتونه جایی بره....رفته یخورده نفس تازه کنه برمیگرده...
            سلام دکتر جان
            شما لطف دارید . من بیشتر پای منبر شما از صحبتهاتون استفاده میکردم .;;)

نظر

• صبا
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 200

....تماس های متعددی از دوستان و فعالان بازار سرمایه داشتیم مبنی بر درخواست برای تحلیل وضعیت موجود و پیش امده....
              .....ببینید دوستان....اگر خاطرتون باشه کلید مخالفت با حذف 26 درصد تو مجلس رو لاریجانی و باهنر زدن...حالا چرا؟؟..ایول....اونها دیده بودن که جریان انحرافی داره با پول پالایشگاهیا بنیه خودشو برا انتخابات تقویت میکنه یه پاتک به دولت زدن و با عدم حذف 26 درصد سعی کردن هم با بلوکه کردن پول در پالایشگاهیا جلوی تقویت بنیه مالی جریان انحرافی رو بگیرن هم با منفی کردن بورس یکی از مهمترین نقاط قوت دولت رو از جهت مانور تبلیغاتی ببندن....اگر دقت کرده باشید جمع اوری مداوم صف فروش در اول وقت مقاومت دولت بود که بعد دید راه به جایی نمیبره....
              سلام دکترشما یه سایت پولی چیزی بزن .......واسه 1 همچی روزای خوبیم که همه سرشار از شعفندمندسنو بزار 1 چیزی هی ورد زبونش بود میخوند..... اها دختر احمداباد ..... واینا بخونه.....

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

دکی اشتپ زدی به عنوان یه مقام آگاه عرض میکنم که این موضوع هیچ دخلی به دولت و جریان انحرافی نداره .....

همش به خاطر اون 10000 تا شاوانی هست که روز آخر خریدی .... :-<

دکی زودتر وکالتی به قیمت اسمی بده بره وگرنه کل بازار با خاک یکسان میشه .....:((:((

همین الانش منو ممد و سورنا و خیل عظیم دیگه ای از دوستان عزا داریم ..... گره کار دست خودته یه یاعلی بگو ضررش بزن پای سود شتران بازار رو از مهلکه بدر کن ....

بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

....یعنی ضربه بهت نزنم....همین پامو بکشم از اون ور شیکمت اومده بیرون.....قطعا فرصتی پیش میاد تا در عالم حقیقی منو در هاله ای از ابرو نور مشاهده کنی و اگر من از موی تارکت نگرفتم و تو رو به سرزمین مردگان نینداختم مهربان نیستم.....
                  ....از بس برای تو ریش گرو گزاشتیمو پا در میونی کردیم نه اعتبار مونده نه ابرو....ممد این فسقلی چند سالشه....هومانا میخوره یا نان 3....
                  ....مندسن بخاطر تو چندین بار این تاپیک داشته تعلیق میشده...بی دلیل و یا با دلیل ازت خوشم میاد دوست دارم اینجا پست بزنی ولی جان خودم جان خودت اگر بلایی سر این تاپیک بخاطر شلنگ تخته اندازیای تو بیاد آمار منو از برو بچی که باهاشون سرو کار داشتم بگیر ....خیلی تو رنج دکتر مکتر نمیزنمااا...بیشتر رو اون قسمت لری داستان حساب کن....:*X-(........یه مقدار فیتیله نوشته هاتو بکش پایین....
                  .....ممد....شماره منو بهش بده عیبی نداره میخوام ببینم مثقالی چند صناره....مندسن اذیت میکنی منو.../:)

دکتر جان یه گلایه از شما دارم... چرا انقد طفل معصوم رو دعوا می کنی؟؟ می دونی این مندسن گوجه و مراد چلمنگ نمایندگاه دهه 70 خورشیدی در بورس ایرانند؟؟/L-)

مراد الان 21 سالشه مندسن هم گمان کنم 17 یا 18 ساله است...:p

برای حودت کسر شانه دهن به دهن این دو تا نوجوون بذاری!!!/:)

ضمنا خواهش می کنم اون هونگ رو شما دست نگیر... مگه من مرده باشم شما بزنی تو سرش... خودم با پتک واسه ات سرویسش می کنم... واللااا:D

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                  سلام
                  متاسفانه از قبل همدیگه رو نمی شناسیم و البته آشنایی شما و دیگر دوستان افتخاری برای من محسوب می شود. من اسمم حسن هست و در بخش IT یکی از شرکتهای توزیع دارو در تهران کار می کنم . چون بورس رو بلد نیستم طبعا حرفی برای گفتن ندارم فقط خواننده مطالب دوستان هستم . از چندین سال قبل به فرومهای بورسی گاها سر می زنم . با تاپیک دکتر مهربان از زمانی که تو بورکس می نوشت آشنا شدم
                  با خاطراتی که می نوشت و درگیریهایی که داشت;). به بورس علاقه دارم ولی تا حالا خودم بصورت جدی واردش نشدم یکبار اواخر دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی به توصیه دوستان خریدهایی کردم که همش در اوج بود و ضرر زیادی هم کردم و این وسطا هم باز وارد بورس شدم فقط تونستم اصل پولم را در بیارم فعلا هم که نظاره گر هستم با امید روزی که معامله در بورس رو یاد بگیرم.
                  حسن آقا ما نوکرتیم... خوب تاپیکی وارد شدی.. بهت قول می دم تمام ضررهای بورسیت تو سه ماه یادت بره... البته نه به خاطر ترفندها یا اخبار رانتی دوستان... صرفا به خاطر تفریح از خرابکاری های مندسن, عشق تمامی ادوار زندگی دکی... شاید باور نکنی از روزی که مندسن تو بورس پیداش شده دکتر کل موهای سرش ریخته...8-}

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                  دکی اشتپ زدی به عنوان یه مقام آگاه عرض میکنم که این موضوع هیچ دخلی به دولت و جریان انحرافی نداره .....

همش به خاطر اون 10000 تا شاوانی هست که روز آخر خریدی .... :-<

دکی زودتر وکالتی به قیمت اسمی بده بره وگرنه کل بازار با خاک یکسان میشه .....:((:((

همین الانش منو ممد و سورنا و خیل عظیم دیگه ای از دوستان عزا داریم
                  ..... گره کار دست خودته یه یاعلی بگو ضررش بزن پای سود شتران بازار رو از مهلکه بدر کن ....

علی جان اگه شما تو یه گروه از دست مهربان, این موجود شورچشم بدقدم!! عذاب می کشید من بداقبال, هم تو پالایشی گرفتارشم هم در معدنی هم در فلزی..:((
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

ممد یه سال سن منو کم نکن!22 سال اقا جان!22...کم الکی نیست که!:D;)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

....مندسن بخاطر تو چندین بار این تاپیک داشته تعلیق میشده...بی دلیل و یا با دلیل ازت خوشم میاد دوست دارم اینجا پست بزنی ولی جان خودم جان خودت اگر بلایی سر این تاپیک بخاطر شلنگ تخته اندازیای تو بیاد آمار منو از برو بچی که باهاشون سرو کار داشتم بگیر ....خیلی تو رنج دکتر مکتر نمیزنمااا...بیشتر رو اون قسمت لری داستان حساب کن....:*X-(........یه مقدار فیتیله نوشته هاتو بکش پایین....

دکتر جان یه گلایه از شما دارم... چرا انقد طفل معصوم رو دعوا می کنی؟؟ می دونی این مندسن گوجه و مراد چلمنگ نمایندگاه دهه 70 خورشیدی در بورس ایرانند؟؟/L-)

مراد الان 21 سالشه مندسن هم گمان کنم 17 یا 18 ساله است...:p

برای حودت کسر شانه دهن به دهن این دو تا نوجوون بذاری!!!/:)

ضمنا خواهش می کنم اون هونگ رو شما دست نگیر... مگه من مرده باشم شما بزنی تو سرش... خودم با پتک واسه ات سرویسش می کنم... واللااا:D
                      در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      ممد یه سال سن منو کم نکن!22 سال اقا جان!22...کم الکی نیست که!:D;)
                      اوا خاک عالم !!!ببخشین 22.. :-&
                      شیطونه می گه بلند شما ....X-(
                      خیلی دلم می خواست سن الان شما دو تا رو داشتم .. البته اصلا دوست ندارم مجموع عقل و فهم و شعور شما دوتا رو با هم , حتی در 80 سالگی تون رو داشته باشما!! گفته باشم>:P;)
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/13, 19:11.
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                        دوستان فیلم باز، صبح بخیر!
                        الان از دیدن فیلم
                        The Devil's Advocate

با بازیهای درخشان

Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron
                        فارغ شدم.معرکه بود

درود بر ممدرضا فیلم دوستِ پالایش پسندِ پترو طلب!!

عزیزم حالا که شما به وکیل مدافع شیطان علاقه مندی من هم چند فیلم مهم که با این فیلم همخانواده اند در تاپیک معذفی می کنم... تریلر معمایی ژانر بسیار محبوبیه و فیلم های بزرگی در تاریخ سینما از این گونه برآمدند...

Rebecca ربه کا

محصول 1940 به کارگردانی آلفرد هیچکاک
                        بازیگر: لارنس اولیویه و جوآن فونتین
                        انگلیسی زبان

The Fallen Idol بت سرنگون شده
                        محصول 1948 به کارگردانی کارول رید
                        بازیگر: رالف ریچاردسن، میشل مورگان
                        انگلیسی زبان

The Conversation مکالمه
                        محصول 1974 به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا
                        بازیگر: جین هکمن و جان کازال
                        انگلیسی زبان

The Return بازگشت
                        محصول 2003 به کارگردانی آندری زویاگینتسف
                        بازیگر: ولادیمیر گارین و ایوان دابرونراوف
                        روسی زبان

The Secret in Their Eyes راز چشمهایشان
                        محصول 2009 به کارگردانی خوان خوزه کامپانلا
                        بازیگر: ریکاردو دارین و سولداد ویلامی
                        اسپانیایی زبان

Black Swan قوی سیاه
                        محصول 2010 به کارگردانی دارن آرونوفسکی
                        بازیگر: ناتالی پورتمن و میلا کونیس
                        انگلیسی زبان
                        (نيچه)

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                          سلام دکترشما یه سایت پولی چیزی بزن .......واسه 1 همچی روزای خوبیم که همه سرشار از شعفند مندسنو بزار 1 چیزی هی ورد زبونش بود میخوند..... اها دختر احمداباد ..... واینا بخونه.....
                          میگم صبا :

1- سبد بورسیتو واسم میگی؟

2- صبا اگه پول زیادی داری بیا بده من :p..واسه چی میخای پولتو حروم این مهری نفله بکنی ؟ ..ها:-B

3- شعر و آهنگشو عوض کردم واستون تو یه پست دیگه میزارم برین حالشو ببرین ....

فقط اگه بعضیا با ما رفتار مناسبتری تو این سایت داشتن کلیپ رقصی که با این آهنگ داشتم رو واستون میزاشتم بفهمید که خردادیان باهاس بیاد پیش من لنگ بندازه ....:D
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

....ممد...میخوام از دست این شاهکار تو که الان پستش بالای پست منه گریه کنم....

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

:((:((
                              دکتر جان خوبه تو فقط داری گریه می کنی... من که همین الان 100 تا قرص خوردم تا خلاص شم و انقد خجالت نکشم!!!!:((
                              (نيچه)

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

....مندسن بخاطر تو چندین بار این تاپیک داشته تعلیق میشده...بی دلیل و یا با دلیل ازت خوشم میاد دوست دارم اینجا پست بزنی ولی جان خودم جان خودت اگر بلایی سر این تاپیک بخاطر شلنگ تخته اندازیای تو بیاد آمار منو از برو بچی که باهاشون سرو کار داشتم بگیر ....خیلی تو رنج دکتر مکتر نمیزنمااا...بیشتر رو اون قسمت لری داستان حساب کن.......یه مقدار فیتیله نوشته هاتو بکش پایین....
                                دکی الکی .....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X