حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    ...ممد ... شک نکن مهربان 24 ساعته تو تاپیکه ...... خودشو نمیبینه خیال میکنه ما هم نمیبینمش ....

...تو این دو سه روزی که استایل تاپیک برا من متفاوت از بقیه بود ...... تو هر تاپیکی که میرفتم اسامی افرادی که تو اون تاپیک بودند رو میزد .....

دیروز من شش هفت بار آن و آف شدم ........هر دفعه مهربان تو تاپیک بود ....

...... نشون به این نشون که دیشب از سر شب تا ساعت 12 که من بیدار بود یه پاش تو تاپیک (تاثیر ریاست جمبوری بودی :D) بود یه پا دیگش تو تاپیک خودش (البته این پاشو هی قطع و وصل میشد )

مچتو گرفتم .. :->

خوب ... که همیشه آن هستیو تشکر هم پای مطالب نمیزنی ...... L-) .... ممد نسخشو بپیچ ..... >:)

کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 134 نفر از این انجمن دیدن می کنند. (62 عضو و 72 مهمان)

ساسان,
    717,
    ahmad1350,
    alibaghdadi2010,
    alijavid,
    alireza51,
    amir2003,
    aveen,
    Ayat,
    behruz,
    boss_stock,
    d.b,
    django,
    farhad894,
    Fundamental,
    hamed322,
    heghbali,
    hey,
    kashef,
    m.k.f,
    majid190cm,
    mas,
    mehdyand2amir,
    meshgyposh,
    meysam,
    mobin,
    Mohsen 1348,
    MOHSEN54,
    najafi613,
    naruto,
    peyman.,
    PULP,
    ron,
    SAHAMY,
    sasa,
    space_mohamad,
    tajerman,
    Tyrion,
    فواد,
    فشارکی,
    محمدسعید,
    محاد,
    مصطفي رستمي,
    کلانتر12,
    yesman,
    آذرآبادگان,
    امیر303,
    اشکبوس کهنه سوار,
    بهزاد,
    بورس تبریز,
    بارسا,
    تمام,
    جعفری,
    خوشبخت,
    دومان,
    داود,
    سلطان بورس,
    سپهسالار,
    علی کرمی

این هم برای رو گل علی اقا
    کجاست دکی
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• mehdipour2000
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 406

سلام
      تحلیل رایگان
      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
      توییتر: m_mehdipour

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

سلام بر شما جناب مهدی پور:)

به تاپیک دکتر مهربان, فوق تخصص بیماری های گوارشی خوش اومدین>:D<

لطفا همین اول بفرمایین:
        تو سبد بورسی تون چی دارین و بلند مدتی هستین یا نه؟؟L-)

دکتر خیلی رو این مسایل غیرتی تشریف دارند... اگه کنور یا ومعادن در سبد ندارین قطعا با دکتر کارتون به کتک کتری خواهد رسید.. اما اگه از مال باختگان صدرایید که قدم سر چشمای ایشون بذارید....;)

ضمنا شما رو چی باید صدا کنیم ؟؟0:-)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
          کاربران در حال مشاهده این انجمن
          .
          .
          این هم برای رو گل علی اقا
          کجاست دکی
          عمو ساسان زود پرید بیرون .... وگرنه موقعی که من اومدم تو تاپیک اسمش جزء حاضرین بود ..... >:)
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

علی سلام.. خوبی؟؟ ومعادن و کگل رو خریدی یا نه؟؟
            یادته عید گفتم کگل می ترکونه.. فعلا این اولیش بود. 22 درصد تعدیل مثبت..تا چشای این مراد چلمنگ کور شه:x

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/22, 14:38.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

در اصل توسط noori پست شده است View Post
              خوشحالم کردید
              من اسمم بهاره است گفتم بگم تا دفعه بعد بهم نگید حاجی=))
              من ندانم کیستی یا از کجایی چیستی .............. اخم اگر کردی یقین دانم که از ما نیستی @};-
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

سلام ممد ..... قربانت ..... نه نخریدم ....فعلا دارم سهما رو یکی یکی قربانی شتران میکنم .... اینطوری که دارم پیش میرم یحتمل سبد رو بزنم به نام شراز و شتران ..

ممد ...... سهمایی که هم قیمت کگل هستند تعدیلاشون در همین اندازه بلکه یه خورده بیشتر هم هست ......

فرزین .... کرماشا ... شرانل ....

این تعدیل با سرمایه قبلیه ...... که با سرمایه جدید کمتر میشه ...

کگل رو به خاطر چیز دیگه ای میخرند ..... همون قضیه صادراتش و گهر زمین .....

ولی از حق نگذریم ... بهترین رو بین معدنیا انتخاب کردی .... اینجاست که فرق تحلیلگرا مشخص میشه ..... @};-

مراد :-& ..... آخرین تحلیلی که ازش دیدم مال قندیا بود انصافا زده بود تو خال :^o
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

ای بابا علی چه فایده...:-s
                  بزرگترین اشتباه من این بود که به مندسن گوجه اعتماد کردم..:(
                  والا الان از دارویی ها 50 درصد گرفته بودم:((
                  (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

مندسن که یه رانتامنتال سفته باز قهاره ... خودشم رو نمیکنه اما برا من دستش رو شده .... ;) ...... حتما میتونه جبران میکنه

این تحلیلگرای بدبخت بیچاره هستند که باید با هزار اما و اگر صبر کنند و ضرر و افسوس بخورند ... همین گزارش کذایی شتران رو ببین ..... بینی بین الله حساب کتاب نمیخواد شرکت تو شش ماهه اول 2800 ساخته اونوقت تو شش ماهه دوم 700 تومن آخه اینو کی قبول میکنه .......به هرکی کی نشون بدی حساب کتابم که بلد نباشه نمیتونه قبول کنه ..... چه کار کنیم که مرکز علم فقاهته ..... ولی ما صبر میکنیم .... خورشید همیشه پشت ابر نمیمونه ....

ممد جان خودمو خودت .... افت پالایشی ها قابل پیشبینی نبود اگه بازار روال عادیش رو میرفت الان همه رو یه سود مشتی بودیم .... قضیه سهم صندوق و لاشی بازی باهنر و خریدای سنگین اعتباری رو شتران و ایضا بلوک شراز کار رو خراب کرد ....
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

نه بابا کجاش قهاره؟؟!!8-}
                      مرد حسابی تو نماشگاه امسال 600 هزار تومن به مهربان ضرر زده...:))
                      یه هفته قبل نماشگاه با من تماس گرفت و گفت تو چون راهت دوره که نمیشه بیای تهران... مهربان هم به دلیل کچلی جرات نداره پا تو مجامع عمومی بذاره.. پس شما بیایید من رو ساپورت کنید عوضش من بشم چشم و گوش شما و هر چی اخبار و تحلیل مشتیه براتون میارم.. فقط خرج شام و ناهارم با شما!!=P~
                      من که دستم تنگ بود و رو زدم به مهربان... دکی هم درجا و جیلینگی ورداشته 1 ملیون داده به آقا... فکر کن بعد یه هفته که دنبالش بودیم فقط 400 تومن پس آورده!!#:-S
                      خودم زنگ زدم به رستورانی که آدرس داده و فاکتور آورده... تایید کردن نکبت رو به همراه 3 نفر از مومنات...
                      می گم اینا کی بودن؟؟ میگه جاسوسام تو شیران و درازک و خزامیا...B-)

حالا بگو نتیجه چی بوده؟؟

طبق اطلاعات آقا شیران و درازک رشدشون پیشخور شده بود و خزامیا در ابتدای راه... :^o

چشمت روز بد نبینه که تا اینجا مهربان تو 300 ملیون ضرره.. شیران و درازک هاش رو داد رفت و سنگین خزامیا خرید...
                      مطمئنم که می کشدش=))
                      (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

=))=))

به هر حال تدارک کابینه با وزیر وزرای اینچنینی خرجی داره که از عهده هر کسی بر نمیاد ... :D و مجبور میشی به چند نفر رو بزنی ...

تا کابینه تشکیل نشه بازم خرج هست ..... فقط باید دعا کنیم حکم حکومتی براش صادر نشه چون بریز بپاش انتخاباتیش زیاده .... کلی قر تو کمر هست و لرزش سینه که وارد موج سه میشند .... البته اگه دید بلند مدت باشه مهربان میتونه با رانتی که حاجی مندی بهش میده سهامدار عمده صدرا بشه .... و متحولش کنه .... چنان که شاعر گفته و شجریان خونده ... حول حالنا الی احسن المال
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          علی سلام.. خوبی؟؟ ومعادن و کگل رو خریدی یا نه؟؟
                          یادته عید گفتم کگل می ترکونه.. فعلا این اولیش بود. 22 درصد تعدیل مثبت..تا چشای این مراد چلمنگ کور شه:x

ممد حیف اونهمه زحمتی که برات کشیدم و کف این گلگلی جونت رو برات در آوردم!X-(
                          علی دماغ ات رو عمل کن خیلی ضایع اس ! :D

بده پدر ژپتو برات با اره ببره!:))

اصلا خودت یه تحلیل از قندی ها بزن ببینم چند مرده حلاجی اینقد به من گیر میدی! :p
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

دوستان یه یادگاری از من داشته باشید برید تک سهم رایان بشیداخر سال 500 بفروشید>:)

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

سلام ممد ..... قربانت ..... نه نخریدم ....فعلا دارم سهما رو یکی یکی قربانی شتران میکنم .... اینطوری که دارم پیش میرم یحتمل سبد رو بزنم به نام شراز و شتران ..

ممد ...... سهمایی که هم قیمت کگل هستند تعدیلاشون در همین اندازه بلکه یه خورده بیشتر هم هست ......

فرزین .... کرماشا ... شرانل ....

این تعدیل با سرمایه قبلیه ...... که با سرمایه جدید کمتر میشه ...

کگل رو به خاطر چیز دیگه ای میخرند ..... همون قضیه صادراتش و گهر زمین .....

ولی از حق نگذریم ... بهترین رو بین معدنیا انتخاب کردی .... اینجاست که فرق تحلیلگرا مشخص میشه ..... @};-

علی کرمی مواظب باش این شتران به خیلی ها ضربه خواهد زد قبلا هم به دوستان گفتم مواظب این سهم باشید این قیمت سهام برای بازار ما خیلی بزرگه و ...

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

باشه مراد اینم تحلیل از قندی ......

قندیا دو دسته هستن یه گروه که تو کار تصفیه شکرند مثل قچار یه گروه هم تو کار تولید مثل قصفها ......

چیزی که میتونه سود اینا رو ببره بالا افزایش قیمته ... اما این افزایش قیمت تا چه اندازه رو سود تاثیر میزاره خیلی باید دقیق بررسی بشه چون زیادی حساس هستند ..... گزارشای جدید میگه که نرخ فروش افزایش نداشته اما بازار چیز دیگه ای میگه .... مثلا نرخ فروش قند شکسته از 2200 رفته رو 2600 و قند حبه از 2100 رفته 2400 ( اینا چیزی هست که ما از سوپری میخریم )

.. سیکل افزایش قیمت تو ایران از بالا به پایین هست .... یعنی اول فراورده نهایی رشد میکنه و همینطور به مراتب میاد پایین تر تا برسه به ماده اولیه ...

اگه نوشابه رو محصول نهایی بگیرم در طول یک سال اخیر سه بار جهش قیمتی داشه .. یه بار از 1000 رفته رو 1200 و بعد رفت رو 1500 و بعد 2000 (نوشابه پپسی میراندا ) این به دلیلی هست که تولید های محصول نهایی دست پیش میگیرند که پس نیفتند واین سیاست بیشتر تو مواد غذایی هست در موارد دیگه هم هست ولی به شدتی که تو مواد غذایی هست تو مواد دیگه نیسته .....

از طرفی مجوز افزایش قیمت گرفتن هم اینطوریه که ابتدا افزایش قیمت توسط کارخونه صورت میگیره و بعد توسط سازمان مجوزش داده میشه ..... کاری که شرکت های پالایشی نفتی سال قبل انجام دادند افزایش قیمت روغن موتور پراید گویای همه چیز هست .... قندی ها هم قیمت رو بردن بالا ولی هنوز مجوز نگرفتند و به نظر میرسه تو این بلبشو انتخابات کارشون سخت باشه ولی در آخر میتونند بگیرند ..... چون هم نرخ دلار رفته بالا و هم ماده اولیه

در آخر باید بگم که گروه یا سهمی که به نوسانگیراش سود بیشتری بده تا به سهامداراش قید بررسی اون گروه رو باید زد .....

همین امروز نمیدونم دقت کردی یا نه به محض اینکه عده ای فکر کردند بازار منفی میشه رفتند دنبال سهمای بتا منفی که گروه قندی در اولویتشون بود ...... این حرکت نشون میده که شرکتای قندی هنوز خودشون رو آماده پذیرش سهامدار نکردند و فعلا دارند با سفته بازا و نوسانگیرا روزگار میگزرونند ......

قبول دارم این گروه پتانسیل یه رشد شیرین رو داره ولی نه الان ..... این گروه رو یه عده تو آب نمک خوابوندند که بعدا وارد بشند چون از پتانسیل سودسازیشون با افزایش مقدار کمی در قیمت فروش واقفند ....

باهات شوخی کردم ...:^o :D;)
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X